reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
hej przepraszam że się nie odniosę że tak egoistycznie ale jutro mój sądny dzień... i mam stresa...proszę o kciuki...

Witam się niedzielnie zawitaliśmy do domu...P do nas dolaczyl dopiero w piątek w nocy bo niestety wracając z firmy w czwartek miał stłuczke:no::no:nietety samochod i P musieli wrocic do Warszawy bo nietety nie nadawal się do jazdy:no:chol...pech i muiało się to stać w dniu podpiania umowy:zawstydzona/y:

A tak poza tym to urlop udany i jutro powrot do pracy ale za 4tyg znowu urlop tym razem ponad dwutygodniowy:-)

Elza moooocno zaciskam kciuki!!!!!!
Iwonka buziak urodzinowy dla Cyprianka!!!!!
Udanego urlopu....
Madzinka to J posiedziała trochę na działce....pochwal się pokoikami i dekoracjami....a jak zrobilicie ta ciane magnetyczna specjalna farba????
Motylla brawa dla R za odpieluchowanie...
Maltanka witaj....Ty pracus jeste jak na urlopie dzwonisz do pracy;-)zdroweczka dla H...
Mandziula gratki za zabeczki Z.....
Karlita i jak się masz trzysiestko??????:-D

Dobrej nocki zycze!!!!!

witam i ja

eliza włąsnie doczytała i mocno zaciskam kciuki:tak::tak: wszystko będzie dobrze!!!
marz dobrze, ze P się nic nie stało:tak:
aluśka widzę, ze pogoda nie tylko mi pany pozmianiała... w rezultacie siedzieliśmy cały dzień w domu bo co chwilkę padało
madzienka oj jakoś musimy się umówić, w tym tygodniu mamy z Zulą szczepienie to nie bedę jej włóczyć, ale wprzyszłym tygodniu mam z Mikim wizytę u ortopedy w sanusie to może wtedy się spotkamy, moze jakieś lody albo McDonald?? (musze dziecko uświadomoć co to jest bo ostatnio coś gada o kotletach McD a nie bardzo wie co to:sorry2::sorry2:) chwal się pokoikiem dziewczynek i sypialnią:tak::tak:
misiaa u was znowu choróbska?? zdrówka podsyam

ja pomaalutku wracam do normalności, doświadczenia robię na zaś zeby nie mieć roku w plecy

dziś znowu urzędowaliśmy sami, na szczęscie dzieciaki miąły dobre humorki i mimo deszcze dzięń nam szybko minął
oboję padli przed 20:tak::tak:

Witajcie my PO remoncie...teraz zostało sprzątanie i poupychanie:-Dwszystkich szpargałów....

Sunday
jak urodzinki?Maks doczekał się gości i prezentów?

Elizka kciuki mocna zacisniete....

Marzenka najważniejsze że nic się nie stało Pawłowi...
Ściana a raczej jej kawałek pomalowana jest specjalną farbą...

Maltanka jak imprezka?

Mandziulka my chętnie....:tak:

Aluska tak i mam nadzieję że to nie zmieni się...

Misia trzymamy kciuki za wieści ze stolicy...i zdróweczko maluchów...

Spokojnych nocek....

Witajcie

Nie myślalam, ze przychodząc o 17 bedę pierwsza:szok: ostatnio pustkami swieci forum.
karlita, mandziula wielkie buziaki dla Was za wczorajsze uroczystości:tak: no i oczywiście wszystkieo najlepszego!

My z Julą juz zaliczyłyśmyplac zabaw i lidla a teraz miała sie zająć ogarnięciem wiedzy merytorycznej ze szkolenia, ale jakoś mi nie idzie:baffled:
marz mam nadzieję, ze podpisanie umowy nastąpiło przed stłuczką:sorry2: gdyby nawet nie to dla nich chyba to nie problem, mi sie wydaje, ze przyzwyczaili sie:-p

zmykam, miłego dnia:tak:

Witajcie,
Ja tak na szybko bo dzisiaj mam krótki dzień:tak:i zaraz znowu wybywamy z domku:-). Może jeszcze wieczorkiem uda mi się zerknąć...

Iwonka słodki buziaczek dla Cyprianka z okazji 3 urodzinek!!!
:happy2:

Karlita wszystkiego najlepszego!!

Mandziula
kolejnych pięknych rocznic!!

Sunday czekamy na fotki:-)

Eliza zaciskam za ciebie kciuki!!!

Sienio powodzenia w nauce:tak:

Marz
dobrze że dla P nic się nie stało...

reklama
Witajcie. My po super imprezie urodzinowej, goście dopisali, miejsce się sprawdziło więc to nie był nasz ostatni raz tam :-) Wróciliśmy w świetnych nastrojach i pełnymi rękami prezentów :-) Maks wczoraj do późna wieczora męczył tatę z układaniem :-D
Tort był (podobno) pyszny, podobno bo nie zostało ani kawałka, wszystkich poczęstowałam i wystarczyło na styk:tak:

Justynka fotki są na FB.
Dzięki Justynka na pyszną herbatkę:tak:

sienio do kupowałyście w Lidlu?

mandziula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!

Madzienka super ze już po remoncie, pokaż koniecznie Wasze stare-nowe mieszkanko :tak:

marz jeju... ale wypadek... ale szczęście że P cały :tak::tak::tak:
Oby te tygodnie szybko upłyneły do kolejnego urlopu:-)

elza Kochana trzymamy mocno za Ciebie kciuki!!!

misia trzymam kciuki za wyniki!
Zdrówka dla Was!!!

Ala i jak spędziliście w końcu niedziele?

Do góry