reklama
Witam się niedzielnie zawitaliśmy do domu...P do nas dolaczyl dopiero w piątek w nocy bo niestety wracając z firmy w czwartek miał stłuczkenietety samochod i P musieli wrocic do Warszawy bo nietety nie nadawal się do jazdychol...pech i muiało się to stać w dniu podpiania umowy
A tak poza tym to urlop udany i jutro powrot do pracy ale za 4tyg znowu urlop tym razem ponad dwutygodniowy:-)
Elza moooocno zaciskam kciuki!!!!!!
Iwonka buziak urodzinowy dla Cyprianka!!!!!
Udanego urlopu....
Madzinka to J posiedziała trochę na działce....pochwal się pokoikami i dekoracjami....a jak zrobilicie ta ciane magnetyczna specjalna farba????
Motylla brawa dla R za odpieluchowanie...
Maltanka witaj....Ty pracus jeste jak na urlopie dzwonisz do pracy;-)zdroweczka dla H...
Mandziula gratki za zabeczki Z.....
Karlita i jak się masz trzysiestko??????
Dobrej nocki zycze!!!!!
A tak poza tym to urlop udany i jutro powrot do pracy ale za 4tyg znowu urlop tym razem ponad dwutygodniowy:-)
Elza moooocno zaciskam kciuki!!!!!!
Iwonka buziak urodzinowy dla Cyprianka!!!!!
Udanego urlopu....
Madzinka to J posiedziała trochę na działce....pochwal się pokoikami i dekoracjami....a jak zrobilicie ta ciane magnetyczna specjalna farba????
Motylla brawa dla R za odpieluchowanie...
Maltanka witaj....Ty pracus jeste jak na urlopie dzwonisz do pracy;-)zdroweczka dla H...
Mandziula gratki za zabeczki Z.....
Karlita i jak się masz trzysiestko??????
Dobrej nocki zycze!!!!!
mandziula
Mikołajowa i Zosiowa mama
witam i ja
eliza włąsnie doczytała i mocno zaciskam kciuki wszystko będzie dobrze!!!
marz dobrze, ze P się nic nie stało
aluśka widzę, ze pogoda nie tylko mi pany pozmianiała... w rezultacie siedzieliśmy cały dzień w domu bo co chwilkę padało
madzienka oj jakoś musimy się umówić, w tym tygodniu mamy z Zulą szczepienie to nie bedę jej włóczyć, ale wprzyszłym tygodniu mam z Mikim wizytę u ortopedy w sanusie to może wtedy się spotkamy, moze jakieś lody albo McDonald?? (musze dziecko uświadomoć co to jest bo ostatnio coś gada o kotletach McD a nie bardzo wie co to) chwal się pokoikiem dziewczynek i sypialnią
misiaa u was znowu choróbska?? zdrówka podsyam
ja pomaalutku wracam do normalności, doświadczenia robię na zaś zeby nie mieć roku w plecy
dziś znowu urzędowaliśmy sami, na szczęscie dzieciaki miąły dobre humorki i mimo deszcze dzięń nam szybko minął
oboję padli przed 20
eliza włąsnie doczytała i mocno zaciskam kciuki wszystko będzie dobrze!!!
marz dobrze, ze P się nic nie stało
aluśka widzę, ze pogoda nie tylko mi pany pozmianiała... w rezultacie siedzieliśmy cały dzień w domu bo co chwilkę padało
madzienka oj jakoś musimy się umówić, w tym tygodniu mamy z Zulą szczepienie to nie bedę jej włóczyć, ale wprzyszłym tygodniu mam z Mikim wizytę u ortopedy w sanusie to może wtedy się spotkamy, moze jakieś lody albo McDonald?? (musze dziecko uświadomoć co to jest bo ostatnio coś gada o kotletach McD a nie bardzo wie co to) chwal się pokoikiem dziewczynek i sypialnią
misiaa u was znowu choróbska?? zdrówka podsyam
ja pomaalutku wracam do normalności, doświadczenia robię na zaś zeby nie mieć roku w plecy
dziś znowu urzędowaliśmy sami, na szczęscie dzieciaki miąły dobre humorki i mimo deszcze dzięń nam szybko minął
oboję padli przed 20
Witajcie my PO remoncie...teraz zostało sprzątanie i poupychaniewszystkich szpargałów....
Sunday jak urodzinki?Maks doczekał się gości i prezentów?
Elizka kciuki mocna zacisniete....
Marzenka najważniejsze że nic się nie stało Pawłowi...
Ściana a raczej jej kawałek pomalowana jest specjalną farbą...
Maltanka jak imprezka?
Mandziulka my chętnie....
Aluska tak i mam nadzieję że to nie zmieni się...
Misia trzymamy kciuki za wieści ze stolicy...i zdróweczko maluchów...
Spokojnych nocek....
Sunday jak urodzinki?Maks doczekał się gości i prezentów?
Elizka kciuki mocna zacisniete....
Marzenka najważniejsze że nic się nie stało Pawłowi...
Ściana a raczej jej kawałek pomalowana jest specjalną farbą...
Maltanka jak imprezka?
Mandziulka my chętnie....
Aluska tak i mam nadzieję że to nie zmieni się...
Misia trzymamy kciuki za wieści ze stolicy...i zdróweczko maluchów...
Spokojnych nocek....
Witajcie
Nie myślalam, ze przychodząc o 17 bedę pierwsza ostatnio pustkami swieci forum.
karlita, mandziula wielkie buziaki dla Was za wczorajsze uroczystości no i oczywiście wszystkieo najlepszego!
My z Julą juz zaliczyłyśmyplac zabaw i lidla a teraz miała sie zająć ogarnięciem wiedzy merytorycznej ze szkolenia, ale jakoś mi nie idzie
marz mam nadzieję, ze podpisanie umowy nastąpiło przed stłuczką gdyby nawet nie to dla nich chyba to nie problem, mi sie wydaje, ze przyzwyczaili sie
zmykam, miłego dnia
Nie myślalam, ze przychodząc o 17 bedę pierwsza ostatnio pustkami swieci forum.
karlita, mandziula wielkie buziaki dla Was za wczorajsze uroczystości no i oczywiście wszystkieo najlepszego!
My z Julą juz zaliczyłyśmyplac zabaw i lidla a teraz miała sie zająć ogarnięciem wiedzy merytorycznej ze szkolenia, ale jakoś mi nie idzie
marz mam nadzieję, ze podpisanie umowy nastąpiło przed stłuczką gdyby nawet nie to dla nich chyba to nie problem, mi sie wydaje, ze przyzwyczaili sie
zmykam, miłego dnia
Justyna2729
Fanka BB :)
Witajcie,
Ja tak na szybko bo dzisiaj mam krótki dzieńi zaraz znowu wybywamy z domku:-). Może jeszcze wieczorkiem uda mi się zerknąć...
Iwonka słodki buziaczek dla Cyprianka z okazji 3 urodzinek!!!
Karlita wszystkiego najlepszego!!
Mandziula kolejnych pięknych rocznic!!
Sunday czekamy na fotki:-)
Eliza zaciskam za ciebie kciuki!!!
Sienio powodzenia w nauce
Marz dobrze że dla P nic się nie stało...
Ja tak na szybko bo dzisiaj mam krótki dzieńi zaraz znowu wybywamy z domku:-). Może jeszcze wieczorkiem uda mi się zerknąć...
Iwonka słodki buziaczek dla Cyprianka z okazji 3 urodzinek!!!
Karlita wszystkiego najlepszego!!
Mandziula kolejnych pięknych rocznic!!
Sunday czekamy na fotki:-)
Eliza zaciskam za ciebie kciuki!!!
Sienio powodzenia w nauce
Marz dobrze że dla P nic się nie stało...
reklama
sunday_
Fanka BB :)
Witajcie. My po super imprezie urodzinowej, goście dopisali, miejsce się sprawdziło więc to nie był nasz ostatni raz tam :-) Wróciliśmy w świetnych nastrojach i pełnymi rękami prezentów :-) Maks wczoraj do późna wieczora męczył tatę z układaniem
Tort był (podobno) pyszny, podobno bo nie zostało ani kawałka, wszystkich poczęstowałam i wystarczyło na styk
Justynka fotki są na FB.
Dzięki Justynka na pyszną herbatkę
sienio do kupowałyście w Lidlu?
mandziula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!
Madzienka super ze już po remoncie, pokaż koniecznie Wasze stare-nowe mieszkanko
marz jeju... ale wypadek... ale szczęście że P cały
Oby te tygodnie szybko upłyneły do kolejnego urlopu:-)
elza Kochana trzymamy mocno za Ciebie kciuki!!!
misia trzymam kciuki za wyniki!
Zdrówka dla Was!!!
Ala i jak spędziliście w końcu niedziele?
Tort był (podobno) pyszny, podobno bo nie zostało ani kawałka, wszystkich poczęstowałam i wystarczyło na styk
Justynka fotki są na FB.
Dzięki Justynka na pyszną herbatkę
sienio do kupowałyście w Lidlu?
mandziula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!
Madzienka super ze już po remoncie, pokaż koniecznie Wasze stare-nowe mieszkanko
marz jeju... ale wypadek... ale szczęście że P cały
Oby te tygodnie szybko upłyneły do kolejnego urlopu:-)
elza Kochana trzymamy mocno za Ciebie kciuki!!!
misia trzymam kciuki za wyniki!
Zdrówka dla Was!!!
Ala i jak spędziliście w końcu niedziele?