reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie
Ja dzisiaj sama siedzę, i zaraz biorę się za sprzątanie:tak: i jakiś obiad trzeba by ugotować.

Maltanka a czemu nie wyobrazasz sobie urlopu myslisz ze nie dasz rady bez pracy:-D

a no :sorry2:

Maltanka to może nie idź na urlop:-p;-)

:-D:-D:-D muszę ;-)

Wiktorka się wygrzebała bez antybiotyku,

zdrówka dla Wikusi

a z dobrych wieści... dostaliśmy mieszkanie od gminy

patlysia powoli się urządzicie:tak:

reklama
Ale tu puściutko az trudno uwierzyc...

Maltanka proszę powiedz ze zartujesz że idziesz na urlop bo musisz a nie chcesz:-D:-p
Misia trzymam kciuki aby sie udało jak nie teraz to pozniej...miłego basenowania...
Eliza co u Ciebie????

Piąteczek ale fajnie ze dzisiaj piateczek;-)

Witam,
Dzisiaj powróciliśmy do normalności:tak:
Dziękuję Ewo za ploty na placu zabaw:-)
Trzymam kciuki za Natalkę, i za wizytę w Kajetanach i u dermatologa:tak:

Sunday jak tam tobie mija urlop u teściów? A jak podróż pociągiem, Maksio zadowolony?

Motylla i co z tym stażem dostałaś się?

Patlysia gratuluję samodzielnych kroczków Kubusia:-)

Eliza zdrówka!

ojej znowu piątek:-pależ mi ten tydzień zleciał;-) następny też taki będzie:rofl2:

Witajcie w sobotni piękny słoneczny ranek...u mnie póki co jeszcze cisza wiec idę nastwic pranie i naszykować śniadanko...

Elizka czeka na obchód i wraca do domu...

miłego dnia

wróciłam ...Żyje!!!!!!!!!!!!!!! ale ku.... co to za życie...nie będę się rozpisywać ale źle zniosłam całą operację....i nie mogę jeszcze dojść do siebie.... w skórcie dwutlenek węgla którym mnie napompowali jak się rozchodził wszedł mi w barki i w żebra przez co nie mogę ruszać rękami i mam problem z oddychaniem... z każdym dniem jest coraz lepej bo się do rozchodzi ale bez środków przeciwbólowych się nie obejdzie....tak się podobno dzieje u niektórych osób zależy od organizmu....ale na szczęście dzisiaj mnie wypisali....i jestem....
dzięki kochane za kciuki przydały się.....
a Tobie madzienka za przekazywanie wieści....
dziekuje6ld.jpg.png
wiecie przez ten cały tydzień jak tak leżałam to nie oglądałam tv i nie wiem co tam się dzieje na świecie ale jakoś szczególnie mi tego nie brakowało..... ale WAS BARDZO..... to forum jest jak narkotyk....ale taki z pozytywnym oddziaływaniem na organizm
dziekuje_ze_jestescie.jpg

miłego dnia....

Załączniki

• dziekuje6ld.jpg.png
    dziekuje6ld.jpg.png
    5,8 KB · Wyświetleń: 26
  • dziekuje_ze_jestescie.jpg
    dziekuje_ze_jestescie.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 17
Eliza kochana jak dobrze ze już jesteś....tylko jedyne co jest niepotrzebne to to cierpienie bo musi to być bardzo nieprzyjemne i bolsne....sciskam Cie mocno aby wszystko szybko wrocilo do normy endo już nie wracało a jedyne co brzybyło to dzidzia:-):-)trzymaj się.....

reklama
Do góry