reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie...u nas porządków ciąg dalszy...próbujemy poupychac tu co zostało z szafek z sypialni, dziewczyny też mają na razie mało miejsca typu półki więc planuje jak nie zagracic im pokoju...

Sunday
super że imprezka udana i miejsce godne polecenia..widziałam fotki na fb, super...

Pampersowe mamy w Lidlu promocja na pampersy są po 29,99

Elizka kciuki mocno trzymamy...

Marzenka jak powrót do pracy po urlopie?

Sienio jak nauka wiedza przyswojona??

spokojnych nocek

reklama
powiedziałam dobranoc tu teraz mówię dzień dobry...wstawać śpioszki...

U nas 3 wspólna przespana nocka dziewczyn w swoim pokoju...i niech tak zostanie...

Miłego dnia wszystkim życzę

Witam sie i Ja....

Eliza co u Ciebie????mam nadziej ze wszytsko ok...
Sunday super ze urodziny udane myslalam ze robisz w domu:-)bardzo fajne fotki widac ze imprezka udana....
Madzienka upychaj upychaj a co niepotrzebne wywalaj;-)powrót do pracy dzieki ok...

Ide wypic jakas kawke bo jakos nie moge ruszyc:-)miłego dnia

Witam,

Sunday torcik był boski:tak:a ty chociaż spróbowałaś kawałeczek?

Madzienka gratuluję przespanych nocek...

Marz rozruszałaś się po kawie?

Iwonka jak tam urlop??

Patlysia
a co u ciebie?

My już po spacerku, plotach i zakupach;-)Zupka nastawiona, więc chwila wolnego na kawkę się należy:tak:

Do jutra w Biedronce jest -20% na kawy rozpuszczalne:-)

witam

my już po szczepieniu, Zula ma 67cm i waży 7300:) popłakała i poszlochała troszkę gniewnie popatrzyła na pielęgniarkę i chyba o wszystkim zapomniała:-D:-D

madzienka super że kończysz upychnaie, ja niedawno szafę dokupiłam i ciągle mi się wydaje ze miejsca nie mam:no::no:
brawa dla dziewczynek za piękne spanie, trzymam kciuki, zęby im się nic nie odmianiło:tak:
sunday super ze impreza się udała:tak::tak:
mrz postawiła acie kawa na nogi?? ja się teraz przestawiłam na taką z ekspresu, po rozpuszczalnej śpię:-D:-D

dziękuję wam za pamięć, jejku już 6 lat... kiedy to zleciało??? teraz podobno rok kryzysowy nas czeka:-D:-D

Witajcie. Wlasnie końce gotować makaron i będzie spaghetti. Dzisiaj z MAksiem zaliczyliśmy plac z zabaw z jego ulubionym kolegą, bo jutro wybywamy do teściów i uwaga najprawdopodobniej pojedziemy pociągiem, Maks juz nie może się doczekać. Ja troszkę odpocznę, poczytam-jak co roku a babcia i dziadek zajmą się wnukiem. :tak:

mandziula brawa dla Zusienki!

Justyna dziękuje, niestety nic nie zostało, ale to znaczy że smakowało :-)

marz i jak obudziłaś się?
Nie,, w domu to nierealne,szczególnie, że lista gości była długa jak Maks zaczął wymieniać wszystkich kolegów z przedszkola:tak:

Madzienka super, że nocka przespana:tak:
Sala fakt naprawde godna polecenia... jeszcze przed urodzinami, obawialam sie że bede żalowac że nie zrobimy na "kulkach" ale nie ma co porównywać.

Witam

Mandziula wszystkiego najsłodszego z okazji Waszej 6 rocznicy ślubu:-)
Idealne wymiary ma Zosieńka:tak: dobrze że już zapomniała o szczepieniu :confused:
Eliza jak się czujesz?
Sunday w niedzielę nigdzie nie pojechaliśmy:zawstydzona/y: leń nas dopadł i tylko na spacer z Martyną wyszłam (do biedronki na zakupy i z powrotem)a że miała kalosze to każdą kałuże zaliczyła :-D
Fajnie że imprezka się udała :-)
Madzienka brawa dla dziewczynek za spokojne 3 nocki oby tak dalej:-)
Justyna jak tam się Twój Michałek miewa?:rofl2:
Marz współczuję stluczki... dobrze że P. nic się nie stało:confused:

Witajcie
sunday super, ze urodziny sie dały:-) ja tez wcześniej nie wyobrażałam sobie imprezy gdzie indziej niz w sali zabaw,ale po urodzinach chłopca z Juli grupy, ktory miał imprezę w Zdolnym Dziecku to rzeczywiście jest ogromna róznica:tak: chyba najbardziej ujeło mie to, ze dzieci spedzały ten czas razem Panie organizowały zajęcia, a nie biegając wsród innych korzystajacych z sali zabaw.
madzieńka oj ntak teraz trzeba uważać zeb z tego duzego pokoju nie zroiła sie klitka;-) ty musisz mieć sie szczególnie na baczności:-D

Ja dzis tezt zaliczyłam, z nawet dobrym wynikiem, choć nie oszukujmy sie nie było nic trudnego:-p uff jutro dalszy ciąg szkolenia wiec luzik trchę sie odpocznie:-)
Ma ktoś wiadomości od Elzy? jak ona se czyje i czy juz po zabiegu?

reklama
Witam. Wczoraj dzwonila do mnie babka z przychodni... w koncu dotarly karty szczepien i w czwartek Radek bedzie miec szczepienie:tak:. A jutro dowiem sie czy na staz sie dostalam :confused:.
Paulina a może do Bałtowa razem sie wybierzemy...P. wczoraj już w końcu szybę kupił i ma dziś założyć
Trzymam kciuki za staż:tak:
Mozna by sie bylo razem wybrac:tak: Trzeba tylko sie jakos umowic:tak:

Witam się niedzielnie zawitaliśmy do domu...P do nas dolaczyl dopiero w piątek w nocy bo niestety wracając z firmy w czwartek miał stłuczke:no::no:nietety samochod i P musieli wrocic do Warszawy bo nietety nie nadawal się do jazdy:no:chol...pech i muiało się to stać w dniu podpiania umowy:zawstydzona/y:
Wspolczuje stluczki :no: dobrze, ze P nic sie nie stalo:tak:

Witajcie. My po super imprezie urodzinowej, goście dopisali, miejsce się sprawdziło więc to nie był nasz ostatni raz tam :-) Wróciliśmy w świetnych nastrojach i pełnymi rękami prezentów :-) Maks wczoraj do późna wieczora męczył tatę z układaniem :-D
Tort był (podobno) pyszny, podobno bo nie zostało ani kawałka, wszystkich poczęstowałam i wystarczyło na styk:tak:
Super, ze impreza urodzinowa udana:tak:

witam

my już po szczepieniu, Zula ma 67cm i waży 7300:) popłakała i poszlochała troszkę gniewnie popatrzyła na pielęgniarkę i chyba o wszystkim zapomniała:-D
Zuch z Zosi:tak:

Elizka już po zabiegu, boli ale da radę..trzymajcie kciuki żeby szybko przestało boleć i puścili ja do domu...
Mocno trzymam kciuki:tak:

Do góry