reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie, my już po spacerku...i zakupach...

Elizka przespała nockę, ale podobno dostała koński zastrzyk...jest szansa że jutro wyjdzie...

Mandziulka raz jeszcze wszystkiego wszystkiego najlepszego!!!!!

Patlysia brawo dla Kubusia za pierwsze kroczki...i mieszkanko...powoli urządzicie je...

Misia kciuki trzymamy i czekamy na powrót dobrego humorku!!!

reklama
Hello... to ja...
W koncu się doczekaliśmy we wtorek 23 jedziemy po aparaciki do Kajetan... Oby Natalka chciała w nich chodzić ...
Justynko dzięki za wszystkie spacerki tak ogółem i chcemy więcej :-D życzę mile spedzonych chwil z rodzinką i do piątku :-)
Ala oby urlop minął mile i zebyś odpoczęła... dzięki za spotkanka :-)

A z innych wieści to że Natalia lubi chodzić do logopedów i bawi się ładnie, no i musze z nią isc do dermatologo bo ma jakies dziwne krostki jakby uczulenie czy coś... już ją zapisałam prywatnie do luxmedu zobaczymy co powiedzą...
pozdrawiam i miłego dnia życzę wszystkim...

Witam. Radek drzemkuje, a Krystek oglada bajke:tak:, wiec mam chwileczke na bb:-). Z rana bylam sie dowiedziec o staz i wiem tyle, ze z 11 osob zostalo 3 i o 19.30 bedzie takie grupowe spotkanie i wtedy dopiero wybierze jedna osobe :nerd:

Motylla
a chciałabyś się dostać na ten staż?
Chcialabym bo staz jest na miejscu:tak:

Wiktorka się wygrzebała bez antybiotyku, trochę zmieniliśmy jej klimat i byliśmy na weekend w Warszawie:-) Dopiero wczoraj w nocy wróciliśmy. Jutro idę z nią do kontroli,ale mam nadzieję że już dobrze. Jutro wacam do pracy po tygodniowej przerwie, a Kubuś do przedszkola. Teraz już dawno śpią więc cisza w domu. Spokojnej nocki.:-)
I jakie wiesci z wizyty kontrolnej:confused:

Witajcie:-)
U mnie sezon przetworów, a w dodatku po niedzieli zaczynają się maliny, także znowu nie będę wiedziała gdzie ręce włożyć....
a z dobrych wieści... dostaliśmy mieszkanie od gminy tzn. wynajęliśmy ale i tak się cieszę jak głupia bo jeszcze chwila i chyba pozabijalibyśmy się wszyscy w tym domu:-D, szkoda tylko, że jednak nie w Lublinie ale niecałe 25 minut i i jestem w miescie także jakos to przeżyje:tak:;-) teraz tylko muszę pomyśleć skąd wziąć kase na remont, meble, lodówkę i całą resztę...:dry: bo zerwaliśmy porzeczkę z 1 ha mieliśmy nieco ponad 500 zł a włożyliśmy w to prawie 2 tys.- także ja już nie wiem czy śmiać się czy płakać:angry::no::no:

a z dobrych wieści Kuba zaczyna chodzić za rączkę, bo przy meblach to próbuje wszystkiego, już nawet się wspina, żeby na łóżko wejść:tak:

Miłego dnia...
To super wiesci z tym mieszkaniem i gratki dla Kubusia za chodzenie:tak:

Radek juz nie spi...

Witajcie

heheh ja nic nie ukrywam, a z Anetką jakzazwyczaj chodzimy to na kawę, wiec pewnie dlatego Anetka tak napisała:tak: a co do tego egzaminiu to nie był to egzamin tylko zwykły test.wiec gratulowaćniema czego bo poza zwiekszeniem moich obowiązków nic sie nie zmieni:sorry2: nie ma to jak korporacja :baffled:

patlysia współczuje z tymi porzeczkami, oj tak to niestety jest z rolnictwem w tych czasach, dobrze, ze są chociaz dopłaty... gratuluję mieszkanka:tak:
sylwia Spełnenia marzeń, samych radosnych chwil i duzo duzo zdrowia!
trzymam kciuki za Elizkę:tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry

Marz pracuje na umowę zlecenie:confused:
Eliza wracaj szybko do pełni sił:tak:
Paulina powodzenia na szczepieniu i trzymam kciuki za staż:cool2:
Patlysia fajnie że macie nowe mieszkanko:-) przyjemnego meblowania:cool2:
szkoda że na porzeczkach nie udało się Wam zarobić:baffled:
Ewa polecam się na przyszłość;-)
Dobrze że się w końcu odezwali do Was :tak:
Kiedy idziesz do dermatologa?

Ostatnia edycja:
Dzień dobry....wstać śpioszki za oknem słoneczko...

Ala
ty to nas z samego rana witasz:shocked2:

Sunday i jak ruszcie gdzieś na odpoczynek?

Mandziulka doświadczenia skończone?

Normatywna trzymamy kciuki żeby Natalia chętnie nosiła aparacik..

Motylla i jak udało się?

Czekam na wieści od Elizki...

Witajcie,
Ach w koncu sloneczko:-)
Madzienka to pisz jak tam Eliza jak juz dostaniesz jakas wiadomosc od niej...
Aluska ale raniutko nas powitalas:-)
Sienio to fakt w rolnictwie nigdy nie wiadomo co bedzie i ja nie wiaze zadnej przyszlosci z tym...a z tymi doplatami to nie jest tak wesolo bo do porzeczek, sadu itd. nie daja. A i na zboza jest tylko ok 800zl do ha czyli prawie nic....
Misia masz juz odpowiedz zWarszawy?
Milego i sloecznego dnia.

reklama
Do góry