Motylla
Fanka BB :)
Witam. Bylismy wczoraj w Kazimierzu i Radek pojechal bez pieluszki ale jedna do torebki wlozylam ze spodenkami na zmiane wrazie wpadki ale sie nie przydala zmiana :-).
Sunday: Wszystkiego Najleszego dla twojego 5 latka:-)
Jeszcze nie wiadomo bo babka ze sklepu mi powiedziala, ze ma 10 skierowan dostac wiec ma z kogo wybierac. Jakby mnie wybrala to chlopakow by pilnowala znajoma.Motylla i idziesz na ten staż do sklepu??będziesz miała co zrobić z chłopakami???
Trzymam mocno kciukihej dziewczynki....
właśnie dzwonił do mnie mój lekarz i ustaliliśmy że w pon mam sie położyć a we wtorek idę pod nóż....tak więc trzymajcie kciuki....
dzisiaj odebrałam wyniki badań i kurcze tsh mam za niskie....obym nie miała tarczycy...
Do Baltowa nie pojechalismy bo W. sie zeszlo u klientki, wiec tylko podjechalismy do Kazimierza. W srode bede wiedziec czy wogole babka mnie wybrala bo nie tylko mnie skierowali na ten stazPaulina i jak wycieczka do Bałtowa? a staż od kiedy masz zacząć?
Brawa dla Radzia za niechęć do pieluszki:-)
Gratuluje zabkowwitajcie kochane,
jejku j to już nie pamiętam kiedy do was zaglądałam, przez ostatnie 3 tygodnie urzędowałam na doświadczeniach w polu, codziennie pobudki o 5 i tak do 13-14 w słońcu, cudownie..... potem obiadek dzieciaki a jak już położyłam moje szczęscia spać to sił na kompa nie starczałoMiki biega jeszcze do przedszkolka, ale już zaczynam mu opowiadać o zmianch, w sierpniu zostawię go w domu, żeby trochę odpoczałZosia ma już dwa zębole, odkryła ze m nóżki: ) zdążyła się już nawet tymi zębolami pogryźć
wybaczcie, zę się nie odnosze do waszyc wpisów, postaram sie to nadrobić
Sunday: Wszystkiego Najleszego dla twojego 5 latka:-)