reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Bylismy wczoraj w Kazimierzu i Radek pojechal bez pieluszki ale jedna do torebki wlozylam ze spodenkami na zmiane wrazie wpadki ale sie nie przydala zmiana :-).
Motylla i idziesz na ten staż do sklepu??będziesz miała co zrobić z chłopakami???
Jeszcze nie wiadomo bo babka ze sklepu mi powiedziala, ze ma 10 skierowan dostac wiec ma z kogo wybierac. Jakby mnie wybrala to chlopakow by pilnowala znajoma.

hej dziewczynki....
właśnie dzwonił do mnie mój lekarz i ustaliliśmy że w pon mam sie położyć a we wtorek idę pod nóż....tak więc trzymajcie kciuki....
dzisiaj odebrałam wyniki badań i kurcze tsh mam za niskie....obym nie miała tarczycy...
Trzymam mocno kciuki:tak:

Paulina i jak wycieczka do Bałtowa? a staż od kiedy masz zacząć?:cool2:
Brawa dla Radzia za niechęć do pieluszki:-)
Do Baltowa nie pojechalismy bo W. sie zeszlo u klientki, wiec tylko podjechalismy do Kazimierza:tak:. W srode bede wiedziec czy wogole babka mnie wybrala bo nie tylko mnie skierowali na ten staz:nerd:

witajcie kochane,
jejku j to już nie pamiętam kiedy do was zaglądałam, przez ostatnie 3 tygodnie urzędowałam na doświadczeniach w polu, codziennie pobudki o 5 i tak do 13-14 w słońcu, cudownie..... potem obiadek dzieciaki a jak już położyłam moje szczęscia spać to sił na kompa nie starczałoMiki biega jeszcze do przedszkolka, ale już zaczynam mu opowiadać o zmianch, w sierpniu zostawię go w domu, żeby trochę odpoczałZosia ma już dwa zębole, odkryła ze m nóżki: ) zdążyła się już nawet tymi zębolami pogryźć:-D:-D

wybaczcie, zę się nie odnosze do waszyc wpisów, postaram sie to nadrobić:tak::tak:
Gratuluje zabkow:tak:
Sunday: Wszystkiego Najleszego dla twojego 5 latka:-)

reklama
Witajcie. Pogoda nam się popsuła, niedość że chłodno to jeszcze tak ponuro...oby to było tylko chwilowe:eek: My po wspólnym śniadanku, ale niestety W pojechał do pracy, oby dzisiaj jednak wrócił wcześniej. Maks bawi się ludzikami Lego- i non stop gada o swoich urodzinach:tak: Dzisiaj zabieram się za tort- oby wszystko wyszło jak należy.:-)

Motylla super,ze wycieczka udana, no i mega gratki na suche majtki dla Duzego Chlopaka:-)
A czym zajmuje się Twój mąż?

sienio udanej wyprawy w miasto, oby pogoda Wam nie pokrzyżowała planów :tak:

Ala a Matynia idzie do przedszkola od września?
Wekeend masz wolny?

mandziula współczuje takiego maratonu...

elza jeszcze nie wiem, i chyba to mi się nie uda, bo nie mam pudełka na tort....

Witajcie, o 6 rano dzisiaj wstałam żeby rosołek dla moich Chłopaków ugotować, pranie schnie (mam nadzieje, że wyschnie) ja jeszcze dzisiaj do 13 odsiaduję w pracy i w końcu 2 tygodnie urlopu, ahhh:-) Wyruszamy w nocy nad morze, jeszcze czeka mnie dzisiaj pakowanie, pogodę zapowiadają nawet w miarę, oby im się to sprawdziło i deszcz nie padał:sorry: jutro nasz Cypuś ma urodzinki, ale przełożymy je i zrobimy po powrocie:tak: ale ten czas leci, 3lata minęło z tym Cudem....:sorry:

Justynka udanego weekendowania, żeby Wam troszkę też słoneczko poświeciło;-)

Sunday dzisiaj macie imprezkę czy w niedzielę? mnie też czeka tort, ale ja zamawiam, bo jakoś zdolności do ciast to ja nie mam:sorry:

Eliza trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze i żebyś szybciutko wróciła do domu...

Motylla gratki za suche majtki ;-)

Sienio no ja tez czasami chce gdzies wyskoczyć z Cypkiem i myślę gdzie tu pójść, żadnych atrakcji:-p

Sunday teoretycznie wszystkie weekendy mam wolne...a praktycznie zdarza się że muszę przyjść:tak: w ten pan Z. chciał żeby przyszła do pracy ale dawał mi takie rejony do wyboru że prawie zwątpiłam:confused2: na szczęście udało mi sie z nim dogadać żebym jednak miała wolne a Emilka musiała iść do pracy:sorry:
Powodzenia w ozdabianiu tortu... fotki mile widziane;-)
Sienio, Sunday tak, Martynka od września zasila grono przedszkolaków:-)
Sienio i jak tam wycieczka w miasto udana?:rofl2:
Iwonka udanego urlopu życzę:-)
Paulina fajnie ze wycieczka do Kazimierza sie udała:cool: a może do Bałtowa razem sie wybierzemy...P. wczoraj już w końcu szybę kupił i ma dziś założyć:tak:
Trzymam kciuki za staż:tak:

sunday i jak ozdabianie tortu idzie?

mandziula oj nie zazdroszczę prac w słońcu

sienio i jak udało się wyjście na miasto

iwonka udanego urlopu

Witajcie
U nas nocka ok, Hubert lepiej, temp. nie ma i ładnie zjadł obiad dzisiaj:tak:
A ja mam dzisiaj imprezę firmową (grill, ognisko) ciasto już zrobione i powoli się szykuję:tak:

Tort przełożony, studzą mi się płatki migdałowe, a cała reszta jutro przed imprezą.
Maks dopytuje kiedy będzie dobranocka, bo wtedy będzie wieczór i potem noc i koniec dnia... ojj nie wiem co to będzie jutro, co 5 minut pytanie kiedy impreza....:eek:

maltanka udanej imprezki :-) Dobrze, że z H już lepiej :-)

Ala fotki napewno pokażę:tak:

iwonka super,że już wyjeżdżacie! Udanego odpoczynku!!! Spokojnej drogi!!!

Witajcie...u nas remont prawie skonczony...jeszcze tylko dekoracja ściany w sypialni i można meble ustawiać...dziewczyny śpią już razem w swoim pokoju...
Dzisiaj przywiezlismy Julę z dzialki...wygladem pokoju zachwycona a tablicą magnetyczną najbardziej...:-)więc warto było....

KARLITA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO raz jeszcze.....

Mandziulkakiedy planujesz odpoczynek i spacerek z nami?
Gratulacje zębolków...u nas nadal cisza i niech taak zostanue przynajmniej do wczasów...

Sienio udał się wypad na miasto....?kiefy piwo/lody?jesteś na urlopie

Sunday oby nocka szybko minęla Maksiowi i jutrzejsze oczekiwanie nie dłużyło się...udanej imprezki...
Jakie pyszności szykujesz?
Wczasy zaplanowane na koniec sierpnia więc jeszcze chwila....

Maltanka Ty pracoholiczko!!!w wolny dzień myśleć o pracy:rofl2: mam tylko nadzieję że doceniają Ciebie...udanej imprezki!
Zdroweczka dla Huberta...
Musimy zorganizować jakieś spotkanie bo H to wieki nie widziałam...ciekawe czy Jula z Hubertem poznaliby siebie:-p
Super wakacje szykuja sie wam...a kiedy?

Misia i jak wiesci ze stolicy?i jak zdroweczko?

Motylla super że wycieczka udana i brawo za chodzenie w majteczkach...

Iwonka udanego urlopu....i wszystkiego najlepszego dla jutrzejszego jubilata...

Ala ale masz skowroneczka w domu...

Elizka mozna powoli mówic ze prawie skonczony...
A do wyjazdu jeszcze trroche czasu...

tyle zapamietalam...spokojnych nocek

Witam
madzia nie mam jeszcze urlopu, zaczynam go od 1 sierpnia:tak: super, ze Julcia zadowolona:tak: kiedyś P pokazywał mi farbę do śnian po której dzecko maluje jak po tablicy, tez fajna sprawa.
sunday udanej impezki:tak: Majsio pewnie przebiera nogami:-D
maltanka jak po ognisku pooda nie zepsuła Wam planów?
iwonka oby pooda Wam dopsała, trzymamkciuki za słeneczny wypoczynek:tak:

Nasz wczorajszy wypad nawet udany, rewelacji sie nie spodziewałam po przechadzce po krakowskim:sorry2: ale byłysmy na lodach i w McDonaldzie, szkoda, ze fontanna nie działała... Ciekawa jestem kiedy skończą Saski bo mam wrazenie, ze remont sie cągnie tempie zółwia i szczerze to zmian jakoś nie widać, przynajmniej przez ogrodzenie...:confused: Miłego dnia

Witam

Wczoraj planowaliśmy sobie jak niedzielny dzionek miło spędzić a tu taka pogoda że z całego planowania nici wyszły :angry: Chcieliśmy pojechać w końcu do farmy Iluzji ale jak tu taka pogoda "piękna" to tam pewnie też nie lepsza :baffled:
Nie pozostaje nam dziś chyba nic innego jak do jakiejś galerii wyskoczyć:dry:

Sienio to świetnie że wypad w miasto był udany:-)
my chyba też zaliczymy McDonalda ale o spacerku chyba będziemy musieli zapomnieć jak nie przestanie padać:dry:
Madzienka fajnie że dziewczynki śpią razem w pokoju:tak: a Lenka już całe noce przesypia?:sorry2:
Wrzuć fotki pokoju:cool2:

reklama
Witam niedzielnie od rodziców z ssakiem na sobieznowu mieliśmy kołowrotek w domu,że siły brakowało na pisanie..no ale okazało się że szkarlatyny nie mieliśmy tylo samą anginę....a z Warszawy jeszcze nic nie wiemy...może pod koniec tygodnia coś będzie wiadomo.....wieczorem może poodpisuje bo z komórki to ciężko

Do góry