elza narobiłaś mi ochoty na taką wycieczkę ale ja niestety dopiero w weekend mogę. Ostatnio pokazywali w DDTVN zoo w zamościu i wyglądało naprawdę ciekawie a do tego z tego co czytałam Zoo jest naprzeciw dworca, więc naprawdę super daj znać jak Wam sie podobało i jak tam tym szynobusem sie jechało moze i ja siew sobotę wybiorę Super, ze nic niepokojącego tam w środku sie nie dzieje, ale zadbaj o siebie koniecznie
reklama
sunday_
Fanka BB :)
Regał przesunięty, ale niestety jedną ścianę jeszcze raz jutro muszę pomalować. Potem kaloryfer i fotrynę i będę mogła drapać podłogę.
elza trzymam kciuki za wyniki badań
Madzienka gratki dla Lenki za nowe umiejętności
Jak już pokój będzie w pełni dokończony to pstryknę fotke.
misia jak u Was?
Gdzie reszta?Wszystkie wyjechały? Anaconda? mandziula? iwonka? i cała reszta.....?
elza trzymam kciuki za wyniki badań
Madzienka gratki dla Lenki za nowe umiejętności
Jak już pokój będzie w pełni dokończony to pstryknę fotke.
misia jak u Was?
Gdzie reszta?Wszystkie wyjechały? Anaconda? mandziula? iwonka? i cała reszta.....?
Witam sie i ja....urzeduje od dzisiaj u mamusi bo P Nas dzisiaj opuscil wieczorem wiec na dzielce sama spac sie boje...ale pod koniec tygodnia jest plan ze do ans dolaczy i wracamy w niedziele....wykorzystuje urlop na maksa i korzystam ile sie da z wypoczybku spacerów wody i odwiedzin:-)dzieciaki zadowolone spia do 10budza sie nawzajem ktory pierwszy wstanie to idzie do drugiego i sciaga z łozka
Biwak super sprawa znalezli bardzo fajne spokojne miejsce my przy ognisku do 21 a dzieciaki i tatusiowie po polnocy poszli spac....P juz sie zaszczepil i chce kompletowac swoj zestaw na biwaki
B juz ok juz w sobote lekko ciepły byl tylko rano i do dzisiaj spokoj...oczywiscie dzisiejsze planowane szczepienie to juz chyba piata proba ewidentnie B kombinuje zeby sie nie zaszcepic bo za kazdym razem albo zlapie kataru albo jakas goraczka
Dziewczyny fajna sesje zaliczylyscie...bardzo fajne ubranka:-) ale ceny troche wygurowane
Eliza fajna wycieczka przed wami napewno wytrzyma taka atrakacja....dobrze ze po konsultacji szystko ok kładziesz sie w niedziele????
Madzienka a to pech przed samymi chrzcinami zagoraczkowała dobrze ze przynajmniej zasneła na imprezie bo by sie biedna wymeczyla...a o cora sobia posiedzi niech sie dziadkowie pociesza wnusia...
Motylla jak to zaczepial w jaki sposob????tez bym sie wkurzyla
Sunday duzo juz a Wami jeszcze mała kosmetyka i pokoik gotowy....super...
Atali miełgo tygodnia u mamy...
Justyna co upolowałyscie w Plazie???M juz zrezygnował z drzemki popoludniowej???
Lece spac cos mi w szyje wlazło
Biwak super sprawa znalezli bardzo fajne spokojne miejsce my przy ognisku do 21 a dzieciaki i tatusiowie po polnocy poszli spac....P juz sie zaszczepil i chce kompletowac swoj zestaw na biwaki
B juz ok juz w sobote lekko ciepły byl tylko rano i do dzisiaj spokoj...oczywiscie dzisiejsze planowane szczepienie to juz chyba piata proba ewidentnie B kombinuje zeby sie nie zaszcepic bo za kazdym razem albo zlapie kataru albo jakas goraczka
Dziewczyny fajna sesje zaliczylyscie...bardzo fajne ubranka:-) ale ceny troche wygurowane
Eliza fajna wycieczka przed wami napewno wytrzyma taka atrakacja....dobrze ze po konsultacji szystko ok kładziesz sie w niedziele????
Madzienka a to pech przed samymi chrzcinami zagoraczkowała dobrze ze przynajmniej zasneła na imprezie bo by sie biedna wymeczyla...a o cora sobia posiedzi niech sie dziadkowie pociesza wnusia...
Motylla jak to zaczepial w jaki sposob????tez bym sie wkurzyla
Sunday duzo juz a Wami jeszcze mała kosmetyka i pokoik gotowy....super...
Atali miełgo tygodnia u mamy...
Justyna co upolowałyscie w Plazie???M juz zrezygnował z drzemki popoludniowej???
Lece spac cos mi w szyje wlazło
Elizka a widzisz zaskoczyła Cię
trzymamy kciuki za zabieg...i jutrzejsza wycieczke do Zamościa...czekamy na foto relację
Marzenka no zobaczymy ile posiedzi bo dzisiaj już chciała wracać ale jakoś udało się babci ją nakłonić na zostanie jeszcze...a nam to na rękę...
bo pokój dziewczynek już prawie pomalowany jeszcze tylko przed nami naszykowanie niespodzianki na ścianie, kładziemy wykładzinę i przenosimy meble i gotowe...i bierzemy się za malowanie naszej sypialni...
Sunday to czekamy na fotkę...
spokojnych nocek...
trzymamy kciuki za zabieg...i jutrzejsza wycieczke do Zamościa...czekamy na foto relację
Marzenka no zobaczymy ile posiedzi bo dzisiaj już chciała wracać ale jakoś udało się babci ją nakłonić na zostanie jeszcze...a nam to na rękę...
bo pokój dziewczynek już prawie pomalowany jeszcze tylko przed nami naszykowanie niespodzianki na ścianie, kładziemy wykładzinę i przenosimy meble i gotowe...i bierzemy się za malowanie naszej sypialni...
Sunday to czekamy na fotkę...
spokojnych nocek...
Motylla
Witam. Wieczorem chcialam cos naskrobac ale mialam 2 pomocnikow, wiec zrezygnowalam z pisania. Dzisiaj mnie czeka spacerek na poczte i do przychodni, moze sie uda zaszczepic Radka.
Madzienka: Gratki dla Lenki za nowa umiejetnosc
Trzymam kciuki za wyniki badan . Milego zwiedzania w zoo zyczewitam kochane.... ja dzisiaj po konsultacji z anestezjologiem.... żadnych jak na razie przeciw wskazań nie ma... zobaczymy jak tam wyjdą badania....
jutro wybieram się z Cz do zoo do zamościa tylko szynobusem mam nadzieję że wytrzyma podróż...
Ten facet wyciagal rece do Radka i mowil, zeby z nimi poszedl. I niestety to nie jedyny przypadek ale ten na prawde byl wkurzajacy bo on wyciagal te swoje lapska jak wkladalam Radka do wozka i on jeszcze z tekstem jak mama zla to Radek moze z nimi isc. A jak mu glosno powiedzialam, zeby mi dziecka nie zaczepial to on, zebym na terapie szla, no i sie poklocilam z nim. Mi przeszkadza i wkurza jak obce osoby podchodza i wyciagaja rece albo zastawiaja droge dziecku i z tekstem ze choc ze mna, a jak sie zwroci uwage to albo na terapie wysylaja albo wielce obrazeni i ze sie jest nie wychowanymMotylla jak to zaczepial w jaki sposob????tez bym sie wkurzyla
Madzienka: Gratki dla Lenki za nowa umiejetnosc
Witam,
z pracy,ale późno bo rano analizy robiliśmywczoraj na kontroli okazało się,że dzieci nadal mają czerwone gardła więc dostaliśmy skierowanie na analizę moczu,krwi,CRP,ASO i OB...dziś rano godzinę czekaliśmy w kolejce do laboratoriuma potem ile płaczu byłoNatalka wyszła blada jak ściana,że aż czekoladką się ratowaliśmywyniki będą jutro,więc jutro znów do przychodni
madzienka brawa dla Lenki za nowe umiejętności...oj skończył Ci się czas wygodydzieki za informację...w takim razie nadal czekamJula wraca czy zostaje u babci?
madzienka, karlita,anetka super sesja,ależ macie cudne modeleczkiszkoda,że my nie mogliśmy:-(
elza udanej wycieczki
marz udanego pobytu u mamusijak szyja?
motylla no coż za typ...brak słówjak szczepienie?
własnie dzwonili z przychodni...Stasia badanie do powtórki,bo wyszedl skrzep i nie mogą zrobić OB
z pracy,ale późno bo rano analizy robiliśmywczoraj na kontroli okazało się,że dzieci nadal mają czerwone gardła więc dostaliśmy skierowanie na analizę moczu,krwi,CRP,ASO i OB...dziś rano godzinę czekaliśmy w kolejce do laboratoriuma potem ile płaczu byłoNatalka wyszła blada jak ściana,że aż czekoladką się ratowaliśmywyniki będą jutro,więc jutro znów do przychodni
madzienka brawa dla Lenki za nowe umiejętności...oj skończył Ci się czas wygodydzieki za informację...w takim razie nadal czekamJula wraca czy zostaje u babci?
madzienka, karlita,anetka super sesja,ależ macie cudne modeleczkiszkoda,że my nie mogliśmy:-(
elza udanej wycieczki
marz udanego pobytu u mamusijak szyja?
motylla no coż za typ...brak słówjak szczepienie?
własnie dzwonili z przychodni...Stasia badanie do powtórki,bo wyszedl skrzep i nie mogą zrobić OB
Ostatnia edycja:
Motylla
Nawiedzil mnie listonosz i mam wezwanie do pup maja dla mnie prace, jutro mam sie stawic, wiec wszystkiego sie dowiem.
Wspolczuje kolejnego kucia
Niestety jeszcze karta z Felina nie dotarla do przychodni w Naleczowie, wiec nie zostal zaszczepiony, dzwonilam do przychodni na felinie i niby wyslali karty szczepien ale mam jeszcze po 14 do nich dzwonic bo bedzie ta co niby wysylala, wiec moze sie dowiem czy rzeczywiscie wyslala.Witam,
motylla jak szczepienie?
Wspolczuje kolejnego kucia
My juz po porannym spacerku i zupce...B ucina sobie drzemke a M zawiozłam do siostry P bo tam jest chłpiec w M wieku i jajko znosza jak sie teraz nie widza....wiedz pojechal z rowerem i tam szaleja....no i jak jechalam przez miasto to rozradowany chlopczyk taki w wieku B wybiegł na ulicematko dobrze ze nigdzie sie nie spieszylam i jechalam w slimaczym tempie a ojciec gadal przez telefon
Madzienka co to za niespodzianka na scienie ma byc...cos babcia musi sie bardziej postarac aby wnusie przy sobie zatrzymac...moj M juz do Lublina ne chce wracac bo on jjuz u abbci na wakacjach chce zostac a to dopiero za 1.5 tygodnia
Misia no niech to nie dosc ze badabie do przyjemnych nie nalezy to jeszcze do powtorkizdrowka Wam zycze.....Szyja nadal dokucza...
Motylla trzymam kciuki za prace...ale wkurzajacy i upierdliwy gosc
Ide polezec:-)
Madzienka co to za niespodzianka na scienie ma byc...cos babcia musi sie bardziej postarac aby wnusie przy sobie zatrzymac...moj M juz do Lublina ne chce wracac bo on jjuz u abbci na wakacjach chce zostac a to dopiero za 1.5 tygodnia
Misia no niech to nie dosc ze badabie do przyjemnych nie nalezy to jeszcze do powtorkizdrowka Wam zycze.....Szyja nadal dokucza...
Motylla trzymam kciuki za prace...ale wkurzajacy i upierdliwy gosc
Ide polezec:-)
Justyna2729
Witajcie...ja dziś chodzę na rzęsach...dostałam takiej @ jakiej jeszcze w życiu nie miałam...nospa nie pomaga...pół nocy nie przespane a jak lekko przysnęłam to M wstał o 4 wyspany.
Głowa mi pęka...masakra...zrobiłam byle jaki obiad aby szybko...jeszcze poprasuję i odkurzę i kładę się na trochę...a później wyjdziemy na spacerek.
W Smyku jest trochę promocji ja oglądałam tylko chłopięce ubrania, ciapki to co mi się przyda do przedszkola...a w H&M za dużo wyprzedaży nie było.
Eliza trzymam kciuki za twoje badania i za zabieg
Jak tam dzisiejsza wycieczka do zoo, Czaruś zadowolony? Wytrzymał jazdę pociągiem? Ile jechaliście pewnie ok dwóch godzin?
Sunday drapiesz już podłogę?;-)
Madzienka super że chrzciny udane:-)
Dopieszczaj swoje gniazdeczko i pochwal nam się fotkami:-). Jaka niespodzianka czeka na Julcię??
Marz miłego pobytu u rodziców:-).
Dopuki nie było M na świecie to co roku jeździliśmy ze znajomymi pod namioty...jest super zabawa...ale na dłuższe wyjazdy to ja się nie nadaję za wygodna jestem
Sienio ty na urlopie??
Motylla w dzisiejszych czasach trzeba bardzo uważać na takich typków jakiego spotkałaś w parku, nie ma na nich kary niestety
Misia a gdzie wy robicie badania w diagnostyce?? Biedne dzieciaczki miały straszne przeżycie dzisiaj:-(
Wypiłam kawkę i przynajmniej głowa mniej dokucza:-)
Głowa mi pęka...masakra...zrobiłam byle jaki obiad aby szybko...jeszcze poprasuję i odkurzę i kładę się na trochę...a później wyjdziemy na spacerek.
W Smyku jest trochę promocji ja oglądałam tylko chłopięce ubrania, ciapki to co mi się przyda do przedszkola...a w H&M za dużo wyprzedaży nie było.
Eliza trzymam kciuki za twoje badania i za zabieg
Jak tam dzisiejsza wycieczka do zoo, Czaruś zadowolony? Wytrzymał jazdę pociągiem? Ile jechaliście pewnie ok dwóch godzin?
Sunday drapiesz już podłogę?;-)
Madzienka super że chrzciny udane:-)
Dopieszczaj swoje gniazdeczko i pochwal nam się fotkami:-). Jaka niespodzianka czeka na Julcię??
Marz miłego pobytu u rodziców:-).
Dopuki nie było M na świecie to co roku jeździliśmy ze znajomymi pod namioty...jest super zabawa...ale na dłuższe wyjazdy to ja się nie nadaję za wygodna jestem
Sienio ty na urlopie??
Motylla w dzisiejszych czasach trzeba bardzo uważać na takich typków jakiego spotkałaś w parku, nie ma na nich kary niestety
Misia a gdzie wy robicie badania w diagnostyce?? Biedne dzieciaczki miały straszne przeżycie dzisiaj:-(
Wypiłam kawkę i przynajmniej głowa mniej dokucza:-)
reklama
Witajcie, wpadlam sie przywitac, podczytuje Was ale na odpisywanie czasu brak.
Praca byla w gminie ale wojt poszedl na uklad i narazie jestem z dziecmi w domu.
A u nas masa pracy ja robie ogorki, mroze fasolke i czas leci a po niedzieli musimy jeszcze porzeczki oberwac takze na nic nie ma czasu....
Kuba stawia swoje pierwsze kroczki i trzeba miec oczy w kolo glowy bo nie wiadomo kiedy a juz stoi i sie smieje.
Niestety nie odniose sie do Was bo pisze z tel. (dlatego tak nieskladnie).
Urlopujacym milego wypoczynku zycze-
Uciekam bo ogorki mam juz wyniesione na cala kostke przed domem i jak tak dalej pojdzie to z tymi moimi pomocnikami malymi dwa dni bede je robila:-)
Praca byla w gminie ale wojt poszedl na uklad i narazie jestem z dziecmi w domu.
A u nas masa pracy ja robie ogorki, mroze fasolke i czas leci a po niedzieli musimy jeszcze porzeczki oberwac takze na nic nie ma czasu....
Kuba stawia swoje pierwsze kroczki i trzeba miec oczy w kolo glowy bo nie wiadomo kiedy a juz stoi i sie smieje.
Niestety nie odniose sie do Was bo pisze z tel. (dlatego tak nieskladnie).
Urlopujacym milego wypoczynku zycze-
Uciekam bo ogorki mam juz wyniesione na cala kostke przed domem i jak tak dalej pojdzie to z tymi moimi pomocnikami malymi dwa dni bede je robila:-)