reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hej
My po miłym weekendzie odwiedziliśmy stolicę i Radom wróciliśmy do rzeczywistości PUDŁOWEJ. Gromadzenie pudeł potem ich wypełninie:tak:
Jeszcze tydzień w Puławach takie odliczanie zaczęłam:-p
Jutro wyjeżdzamy do B-ja ja się muszę po zasiłek w PUP zapisać
Widzę ze nikogo nie spotkamyw Bugi trudno

Misia
życzę by faktycznie zdiagnozować dzieciaki zdrówka i wyobrażąm jak sie męczycie w taka pogodę w domu

Sienio
jestem strasznie ciakewa jakie plany wypalą która wersja naszej przyszłosci się ziści, bo zmiany diametralne przed nami

Madzienka
jak Twoja Gwiazdeczka wypadła ?? pokaż Wasze kreacje??? Jak się wszystko udało?

reklama
Witajcie

super dzień :-) piękne słoneczko świeci, my Julą juz po placu zabaw, ale pewnie jeszcze wyjdziemy na chwilę.
justyna było coś ciekawego w plazie?
sunday super dzień za Wami, ale było co świętować:tak::-D
misia u Julki szkarlatyna zaczęla sie od drobniutkiej wysypki, nie miała nic wiecej ani kaszlu ani kataru, przez 2 dni myslalam, ze to jakies uczulenie i tez pamietam ze były takie upały a my kisiłysmy sie w domu:dry:

matko ale tu pusto:szok: miłego dnia:tak:

hej dziewczyny!!!!
ostatnio cały czas Was podczytuje ale jakoś weny na pisanie nie mam... jakoś mnie te wakacje rozleniwiły...oj nie dobrze....poproszę o mocnego kopniaka...
jutro mam sądny dzień idę do szpitala na badania ale czuje jakiś nie pokój.... kurcze nie wiem co się dzieję.... jestem jakaś rozbita....
trzymajcie kciuki....proszę...

sienio super że już podłączyli Ci już neta.....witaj po dość długiej przerwie.... Julcia już do zerówki....no czas biegnie nie ubłagalnie
...

sunday o byliście w zoo w zamościu ja się właśnie wybieram z Cz w środę....jedziemy tym szynobusem.... dodatkowa atrakcja :-D:-D ...

madzienka jak tam po chrzcinach... nie muszę pytać czy Lenka była grzeczna...bo znam odpowiedź.... ale na jakieś zdjęcia to czekamy.... przedsmak mieliśmy na fb....

justynka jest coś ciekawego w plazie???? upolowałaś coś ciekawego????

Witam. Wczoraj mialam nerwa ruszonego jak z chlopcami bylam w parku...facet mi zaczepial Radka:wściekła/y:, poklocilam sie z nim .
taliaMy odpadamy z bugii, kurier ma przyjechac
misiazdrowka zycze:tak:
elzaTrzymam mocno kciuki:tak:

Witam,
dziś na 14 idziemy do przychodni...trzymajcie kciuki za maluchy:tak:
elza kciuki zaciśnięte!!!
talia udanego pobytu w Bugi:tak:

madzienka jak tam po chrzcinach??
motylla co za bezczelny typ:wściekła/y:

Witajcie witajcie...my zaczęliśmy z kopyta remont więc każda wolną chwilę spędzam w sypialni...reszta czasu dla Lenki, bo Julka pojechała z babcią na działkę...jak długo tam zostanie okaże się...:-D

Pytacie o chrzciny...dziękujemy imprezka udana...wprawdzie Lenka przespała jej ponad pół...więc my spokojnie mogliśmy zjeść obiad:-)pogadać z rodzinką, Jula wybawiła się z dzieciakami i panią animatorka, w kościele natomiast Lenka niestety darła się wniebogłosy...nie słyszałyście??myślałam że cały Lublin to słyszał...było to spowodowane brakiem drzemki...pospała tylko 20 minut przedpołudniem a jak usnęła w kościele to ksiądz ją obudził polewaniem główki...i kazał krzyczeć głośno!!!:tak:
zdjęcia jak tylko dostaniemy od fotografa pokażę na pewno...na fb kilka z domu przed wyjściem...

a miałam stresa że chrzciny zaliczymy do imprez nieobecnych przeze mnie bo Lenka coś mi zagoraczkowała na wieczór...na szczęście po konsultacji z panią doktor i podaniu czopka jak ręką odjął tylko ten brak snu...więc odbiła sobie na imprezce..

dziewczyny z sobotniej sesji widziałyście stronkę Kolekcja wiosna/lato 2013 - miętówka.pl
na fb też właśnie Olcia pojawiła się
:tak:

Elizka trzymamy kciuki za badania i kopniak na rozruszanie specjalnie dla ciebie
kopniak.jpg

Sienio witaj w świecie wirtualnym...

Sunday super weeeknd za Wami...i gratulacje!!!!!
a jak remont???

Misia jak u Was??powoli wychodzicie z chorób???trzymamy kciuki

Talia ja niestety nie dam rady....

Justynka, Ewa
chwalcie się co upolowałyście w plazie???
widziałyście że już kolekcja jesienna weszła do sklepów...

Motylla o matko, uważajcie...

zmykam szykować obiad....
wyobrażacie sobie że moja Lenka jeszcze śpi:szok:

edit: godzina 11.20 śpiąca królewna Lenka przebudziła się...;-)

Załączniki

• kopniak.jpg
    kopniak.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
madzienka mam pytanie...chciałam zapisać dzieci na basem,wysłałam kartę zgłoszeniową do UKS23 i cisza...Wy chyba tam chodzicie...nie wiesz,czy szybko odpowiadają czy czekają na więcej zgłoszeń?:sorry::sorry:

Witam. My dzisiaj jak narazie prawie leniwie w domku, prawie bo zabrakło farby, tata ma mi dokupić. I jak już pamaluje,wymyje to co woła o pomoc :-p i będzie można powiedzieć że prawie skończony pokój. Meble poprzesuwamy dywan położymy i można myśleć o wykończeniach.

Po śniadanku z Maksiem wybraliśmy się do Biedronki, potem jeszcze do sklepiku osiedlowego. Teraz ogarniam szafkę w kuchni (czego ja tam nie mam) - Nie chce może któraś reklamówki?Oddam GRATIS !!! :-D:tak:

misia trzymam kciuki za dzieciaczki:-)

Madzienka nieźle pospała Lenka ;-)

Motylla czemu go zaczepiał?

elza jak badania? trzymamy mocno za Ciebie kciuki Kochana!

talia ale czas gna, już za chwile Was tu nie bedzie...

Justynka Jak wasze specerki?

normatywna i co z wizytą w Kajetanach?

my właśnie wróciłyśmy ze spacerku....
Lenka kombinuje coś...od kilku dni przekręca się już dookoła więc trzeba jej pilnować i dobrym, bezpiecznym miejscem jest już tylko podłoga:tak::tak:

madzienka mam pytanie...chciałam zapisać dzieci na basem,wysłałam kartę zgłoszeniową do UKS23 i cisza...Wy chyba tam chodzicie...nie wiesz,czy szybko odpowiadają czy czekają na więcej zgłoszeń?:sorry::sorry:

Misia
my dostaliśmy maila że do 1 lipca musimy wpłacić zaliczkę....to gwarantuje nam miejsce...
odpowiedz wysyłają z reguły od razu więc czekaj na maila...bo oni teraz mogą być na obozie sportowym i mogą nie odbierać...ewentualnie dzwoń na numer podany na stronie do pani Justyny

Sunday oj ja tez mam takie skarby...odkopane z szafek w sypialni a w kuchni to już nie wspomnę ile skorup wywaliłam których nigdy nie wyjęłam:-D:-D
super ze malowanie już za wami...czekamy na fotkę...pochwal się pokoikiem Maksia...

reklama
witam kochane.... ja dzisiaj po konsultacji z anestezjologiem.... żadnych jak na razie przeciw wskazań nie ma... zobaczymy jak tam wyjdą badania....
jutro wybieram się z Cz do zoo do zamościa tylko szynobusem mam nadzieję że wytrzyma podróż...

madzienka, karlita, normatywna, anetka wasze dziewczynki to prawdziwe a przede wszystkim cudne modelki....

madzienka dzięki za kopniaka jest świetny...
o masz a ja myślałam że Lenka przespała całą mszę.... dobrze że imprezka udana....czekamy na zdjęcia..

sunday dobrze że remont zbliża się ku końcowi....

misia jak tam zdrówko????

Do góry