reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam się piątkowo i urlopowo hurra!!!!!:-)tylko cos mi B dzisiaj zagoraczkowal wiec to mnie zmartwilo:-:)-:)-(

Iwonka ja mam z Dechatlonu w stylu "retro" jak dla mnie ok ale sa w Lublinie hurtownie rowerowe tam warto zajrzeć....
Madzienka teraz te dwa miesiące to moment ci minie moje wakacje w tamtym roku bardzo szybko się skonczylo ale były fajnie wypelnione majac dwojke bylam bardziej zorganizowana niż z samym B czy samej w domu...jak okienko wymienione????
Justyna woidzialam te okularki wygladaja fajnie....
Misia zdróweczka...jak dzieciaki????
Sunday ale Ci tata niespodzianke zrobil...

U mnie dziwny jakiś ciezki tydzień ale już jutro wybywamy na tydzień na dzialke P z nami zostanie bo ma chwilowa przerwę w pracy caly tydzień w domu był, ale jak dosatnie cynk z firmy to nas opuszcza i wybywa do pracy...M miał radoche bo tata go rowerem odwozil i przyjezdzal po obiedzie....mój P wogole przez ostatni tydzień z roweru nie schodzi nawet po zakupy zaczelismy jezdzic rowerami a M na swoim sam:-p

Niech trochę słoneczko wychodzi bo jutro P ze szwagrami organizują nad woda biwak dla dzieci z noclegiem pod namiotem:eek::eek:oby tylko pogoda dopisala....

Lece spisac co musze zabrać...pa

Zycze miłego tygodnia i odezwe się od mamusi;-)

reklama
Witajcie my dzisiaj tyle ile się dało na dworze...zaliczyłyśmy babski spacerek na Krakowskie i deptak....gdyby nie ten deszcz to...... mieliśmy takie plany:sorry:...ale nic może jeszcze się uda....

Okno wymienione, szybko sprawnie, ale to już kolejne okno wymieniane przez tą firmę więc wiedzieliśmy że będzie ok...

Spowiedź zaliczona...więc gotowi do niedzielnej uroczystości....

dostałam dzisiaj pismo z pracy mam urlop do 9 lutego 2014 roku!!!!!:tak::tak::tak:

Justynka okno wymieniane bo rozmontowaliśmy zabudowę całej ściany w sypialni...i była okazja wymiany, przy poprzednim remoncie i wymianie nie dało się tego zrobić bez uszkodzenia mebli...
my też oglądałyśmy okularki ale kupiłyśmy buciki do wody, na gorący piasek...

Marzenka wiem że zleci ale jakoś tak gwarno w domu:-D:-D:-Djakby był weekend non stop...
udanego wypadu pod namiot i do mamusi...i zdróweczka dla Bartusia!!!!

Sunday jak rozmowa??kciukasy zaciśnięte

Karlitko wszystkiego najlepszego z okazji imieninek!!!!

Misia jak dzieciaki i wizyta w przychodni???

spokojnych nocek....

Ostatnia edycja:
Witajcie :)

Ja na szybko zameldować się... i odmeldować... - jedziemy na tydzień do mojej mamy, a J ma zrobić malowanie ;) I widzę na BB, ze malowanie nie tylko u nas ;) Ja z dzieciakami uciekam, zeby oparów nie wdychać ;)

Aaaa i jeszcze 2 okna będziemy wymieniac, ale nie wiem czy zdaza w nast tygodniu...

Karolina, hehe, z elizką mamy podobne myśli, ja jak tymkowi włosy do góry zaczeszę to zupełnie jak dziewczynka wygląda ;)

Marzenko, no to pogoda jutro być musi!!!

Aneta, ale twoje panny dłuuugo śpią!!! pomarzyć mogę :-D

Justyna, normatywna, motylla sunday, super, ze Bugi zaliczone :-)

Cześć

U Was popadało a my dziś nie mieliśmy deszczu, ale prwie cały dzień spedziłyśmy w pomieszczeniach najpierw fryzjer a potem odwiedziny koleżanki z córeczką siedziały do wieczora bo tak zieżko było się rozstać.
U nas powolne pakowanie rozpoczęte, jutro odwiedza mnie siostra wiec gabi będzie weselej bo wakacyjna nuda zaczyna jej doskwiera i pyta codziennie czy przedszkole dalej neczynne:-D

Widzę że miałyście spotkanko w Bugi, czy we wtorek ktoś by sie tam nie wybrał?

Sunday jak tam po dzisiejszych ważnych rozmowach?
Madzienka formalnie potwierdzony urlop:tak:Kiedy kończycie Wasz mały remoncik ?
Antuanet Marz zdrówka dla Wiktorii i Bartusia

Marz macie niezłe plany z tym biwakiem dzieciaki będą mieć prawdziwą przygodę

Ale tutaj pusto...ale pogoda dzisiaj cudna więc co się dziwić...
Za nami fajny dzionek...tzn.za damska częścią rodzinki..bo faceci położyli gładź w miejscu rozebranej zabudowy....

Za nami też dzisiaj jak dla mnie niespodziewane spotkanie z Karolina, Ewa i Anetka...
Dzięki dziewczyny za towarzystwo, zobaczymy jaki będzie rezultat sesji fotograficznej...a ceny tych ubranek
:szok:

U nas jutro wielki dzień Lenki;-)

Zmykam szykować nasze kreacje...

A jak Wasze soboty?

Witajcie

Wreszcie od piatku mam internet:-) jakby ktoś kiedyś chciałe pzechodzić do netii to odradzam, miesiąc ponad czekaliśmy i gdyby nie to ze podpisalismy umowę z inym dostawcą pewnie czekalabym sobie tak jeszcze nie wiadomo jak długo:no:
Julcia ma wakacje a ja szkolenie, wiec jeszcze 2 tyg leniuchowania:-D Kurcze jakos mi tak ten rok zleciał, ze az nie moge uwierzyc ze Julcia idzie juz do zerówki:shocked2: jakos mi tak smutno:eek:
Anaconda co zadecydowałaś? zostajesz czy jedziesz?
madzieńka jak impreza? pogode miałaś boską słoneczni ale bez upałów...idealnie:tak:
antuanet jak Wikusia?
aluśka nie wiem czy pisałaś, bo mnie ponad miesiąc nie było i mam tyły:-D wyjaśniło sie coś w sprawie Martynki, dostałaś juz wyniki z CZD?
talia jak przygotowania do wyjazdu? zazdroszczę Ci trochę:tak: coś nowego a u mnie ciagle to samo:sorry2:
Poczytałam, ale nie pamietam wiele:sorry2: sorki..

Witajcie.
U nas wekend minął bardzo miło. Wczoraj byliśmy w Zamościu w Zoo- super sprawa jak dla mnie, świetnie zrobione, dla każdego coś ciekawego :-) A dzisiaj smażyliśmy się i moczyliśmy na Słonecznym Wrotkowie, tłum ludzi, ręcznik w ręcznik, ale my wybraliśmy się tam na samą 9 więc mieliśmy do wyboru miejsce, i spokój na rozłożenie się, ale potem to już ludzi jak mrówek :tak: Opaleni, zadowoleni wróciliśmy do domu. Obiadek, chwila odpoczynku i kierunek pokój Maksia,przestawiliśmy meble, zaszpachlowaliśmy wszelkie ubytki i jutro będzie gotowe na (w końcu) malowanie.

sienio witaj w świecie wirtualnym :-)

Madzienka jak imprezka?na pewno udana, czekamy na fotorelacje :-)

talia ja to nie wiem czy dam rade z Bugi we wtorek. Chce ten "mini" remont wykończyć w tym tygodniu.

atali udanego wyjazdu :-)

marz jak biwak? i jak Bartuś?

Justynka jak wekend?

misia jak u Was?

Witam. qqdsdddhcccccccccccccccgccccvqgfz bvhhhgvvr1de cdf fhn Krystek pomaga mi pisac:-D pytal sie mnie czy potrzebuje duzo literek:-Dzxcvbmklooiuytrewwwwwwqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqaz. Mialam cos pisac ale przez Krystka wylecialo mi z glowy:sorry2:.
, ciągle coś się dzieje,Wiki coś mi kaszle:confused2: ale nafaszerowałam ją lekami i zobaczymy co będzie..
Zdrowka podsylam:tak:

Witam się piątkowo i urlopowo hurra!!!!!:-)tylko cos mi B dzisiaj zagoraczkowal wiec to mnie zmartwilo:-:)-:)-(

U mnie dziwny jakiś ciezki tydzień ale już jutro wybywamy na tydzień na dzialke P z nami zostanie bo ma chwilowa przerwę w pracy caly tydzień w domu był, ale jak dosatnie cynk z firmy to nas opuszcza i wybywa do pracy...M miał radoche bo tata go rowerem odwozil i przyjezdzal po obiedzie....mój P wogole przez ostatni tydzień z roweru nie schodzi nawet po zakupy zaczelismy jezdzic rowerami a M na swoim sam:-p

Niech trochę słoneczko wychodzi bo jutro P ze szwagrami organizują nad woda biwak dla dzieci z noclegiem pod namiotem:eek::eek:oby tylko pogoda dopisala....
Jak B sie czuje:confused: Udanego wypoczynku na dzialce zycze:tak: I jak sie udal biwak:confused:

...gdyby nie ten deszcz to...... mieliśmy takie plany:sorry:...ale nic może jeszcze się uda....

Okno wymienione, szybko sprawnie, ale to już kolejne okno wymieniane przez tą firmę więc wiedzieliśmy że będzie ok...
A w Naleczowie nic nie padalo :-). Co za firma wymieniala wam okno:confused:

Witajcie :)

Ja na szybko zameldować się... i odmeldować... - jedziemy na tydzień do mojej mamy, a J ma zrobić malowanie ;) I widzę na BB, ze malowanie nie tylko u nas ;) Ja z dzieciakami uciekam, zeby oparów nie wdychać ;)

Aaaa i jeszcze 2 okna będziemy wymieniac, ale nie wiem czy zdaza w nast tygodniu...
Szerokiej drogi zycze:tak:

Ale tutaj pusto...ale pogoda dzisiaj cudna więc co się dziwić...
U nas jutro wielki dzień Lenki;-)
I jak bylo na chrzcinach:confused:

Witajcie.
U nas wekend minął bardzo miło. Wczoraj byliśmy w Zamościu w Zoo- super sprawa jak dla mnie, świetnie zrobione, dla każdego coś ciekawego :-) A dzisiaj smażyliśmy się i moczyliśmy na Słonecznym Wrotkowie, tłum ludzi, ręcznik w ręcznik, ale my wybraliśmy się tam na samą 9 więc mieliśmy do wyboru miejsce, i spokój na rozłożenie się, ale potem to już ludzi jak mrówek :tak: Opaleni, zadowoleni wróciliśmy do domu. Obiadek, chwila odpoczynku i kierunek pokój Maksia,przestawiliśmy meble, zaszpachlowaliśmy wszelkie ubytki i jutro będzie gotowe na (w końcu) malowanie.
Super weekendzik za wami:tak:;-)

Witam,
ale tu pusto:szok::szok:no ale lato w pełni to co się dziwić:-D
co u nas..no cóż...dzieciaki siedzą w domu..i wyglada,że Natalka do przedszkola już nie pójdzie w lipcu,bo po 10 dniach antybiotyku musi się wzmocnić:dry:w czwartek i w piątek byliśmy w przychodni...w czwartek była diagnoza,że szkarlatyna...w piątek że na pewno angina u obojga i bardzo wątpliwa szkarlatyna...czy faktycznie dowiemy się jeśli zacznie się skóra łuszczyć:dry:no ale przez to cały czas siedzimy w domu:angry:i już wariujemy...dlatego też sił i czasu brak na forum:no:

madzienka jak imprezka?
sunday super,że remont zbliża się ku końcowi:tak:
sienio witaj znowu w sieci;-)
atali sto lat dla Tymka!!!! jak się czujesz?

reklama
Witam,
Sunday wow ale pięknie spędziliście sobotni dzionek:-), i jak idzie malowanie?

Ewa, Anetka, Karlita, Madzienka czekamy na wasze fotki z sesjii:-)

Talia
my odpadamy z Bugi

Marz jak zdrówko Bartka??

Madzienka
jak tam po chrzcinach?

Atali udanego wyjazdu:tak:

Misia jeszcze raz zdrówka dla was:-)

My już po shoppingu po plazie...Normatywna dzięki za towarzystwo;-):-). Zupka nastawiona a Michałek odpoczywa przy bajce...był chwilę na balkonie ale za gorąco.

Do góry