reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Iwonka super że rowerku kupione i przygotowania do urlopu idą wielka para...a gdzie dokładnie wybieracie się???

Justyna mam nadzieje jeszcze jedna niespodzianka będzie czekała ale o tym juz później jak wyjdzie:-p:tak:
ja też mam ochotę na kalafiora....

a gdzie nasze dziewczyny...Mandziula, Karlita hop hop, Antuanet, o Maltance nie wspomnę na forum widzę zagląda ale do nas nie odzywa się:unsure:

rany moja Lencia dzisiaj 5 miesięcy kończy...już 5!!!!!

reklama
Witam na dłużej, bo wcześniej nie miałam do kogo się odnieść...:baffled:
Ja już po zakupach, prawie wszystko mam na zbliżające się święto. Jeszcze najtrudniejsza rzecz TORT. Znowu robie sama- tylko zmiena obrazka:-)

Madzienka no super sprawa taka ściana, a to będzie też do rysowania kredą?
Buziaczki dla Lenki na 5 miesięcy:-)

iwonka super, ze już niedługo urlop, a gdzie jedziecie?
Pokój Maksia zrobiony, teraz trudniejsza sprawa, przedpokój a tu już robota prawie od tynku:crazy:

Justynka no to nieźle podźwigałaś! M Ci pomagał?Czy sama byłaś? Mam nadzieje,że dzisiaj już @ mniej dokucza:tak:
A taka kawkę z pianką też chyba sobie zrobię, tylko szkoda że mamy daleko do siebie...

misia zdróweczka dla WAS!

elza jak się dzisiaj czujesz?

ale pogoda dzisiaj do duszy....

madzienka super pomysł ze ścianą magnetyczną... a znając Ciebie kolejna niespodzianka pewnie też jest superowa....zdradź co nie co...
buziaczek dla małej pięciomiesięcznej królewny....

iwonka super że rowerki kupione....i że przygotowania do urlopu ida pomyslnie....

justynka kalafiorek hym.........dobry pomysł....

sunday jaki w tym roku obrazek na torcie robisz????

elza u nas jest na czasie Star Wars :-) i będzie Mistrz YODA :-) chciałabym zrobić niespodziankę Maksiowi ale nie wiem jak ukryć tort przed nim....

Madzienka to jeszcze jedna niespodzianka???Super, zdradz nam...nic nikomu nie powiemy :-)

Iwonka ooo super że rowerki macie zakupione:tak:No właśnie gdzie wyjeżdżacie na urlop? Na spacerek czy Bugi jestem chętna:tak:zgadamy się po 22 lipca:-D

Sunday dzięki brzuch już mniej mi dokucza:-)Byłam z M pomagał wyjadając malinki więc zanim do domku doszliśmy to miałam trochę lżej w siatce z owocami:-D. No szkoda że mieszkamy daleko od siebie ale w końcu są wakacje to może niedługo sie spotkamy:tak:
To Spiderman poszedł już w zapomnienie? Czy nadal Maksio jest jego fanem?

Madzienka twoja Lenka kończy dziś 5 miesięcy a mój Michał kończy 34 miesiące:-D

Eliza i co twój gin na spóźniony okres? Przesuwa zabieg?

My już po obiadku...ciacho się studzi i chyba skuszę się na jeszcze jedną kawkę:happy2:

sunday no proszę Maksio już poważnieje spiderman poszedł w odstawkę... u nas zresztą też....teraz jest miłość do angry birds...czekamy na zdjęcie tortu.... a kiedy imprezka????

justynka jak na razie jestem umówiona z nim na tel. jeżeli @ szybko się skończy to niedziela jest aktualna jeżeli nie to mam do niego zadzwonić i zmienimy termin....

elza u nas też Angry Birds :-) ale stanowczo wygrywa Star Wars :tak:
imprezka w niedziele :tak:

Justyna noo pewnie,trzeba wykorzystać wakacje :-)
Spiderman też jest lubiany ale nie jest już na pierwszym miejscu :tak:

Witam się po długiej przerwie.
Wszystko pozaliczane, w końcu można odpocząć :))
Madzienka, super pomysł z tą ścianą :)
Motylla, coś w tym jest, ja też musiałam troszkę się naczekać na karty szczepień
a przenosiłam się z przychodni z felina na bronowice...
przeczytałam chyba 8 stron i szczerze mówiąc wiem wszystko i nic :-)
obiecuję być na bieżąco już :)

Witam. W. pojechal do klientki, a jak wroci to moze wybierzemy sie do Baltowa. Jeszcze sie pochwale, ze wczoraj caly dzien Radek bez pieluchy chodzil i od jakiegos czasu na spacerki tez chodzi juz bez pieluchy:tak: i niechce, zeby mu zakladac.
Motylla dawaj znać co to za praca
Dostalam skierowanie na staz do sklepu.

Witam się po długiej przerwie.
Wszystko pozaliczane, w końcu można odpocząć :))
Motylla, coś w tym jest, ja też musiałam troszkę się naczekać na karty szczepień
a przenosiłam się z przychodni z felina na bronowice...
przeczytałam chyba 8 stron i szczerze mówiąc wiem wszystko i nic :-)
obiecuję być na bieżąco już :)
Gratuluje zaliczen:tak: W polowie maja W. pojechal wypisac nas z przychodni i mowily, ze od razu wysla karty szczepien, a jak teraz dzwonilam do nich to wyslali dopiero 29 czerwca:baffled:
Madzienka: Ekstra pomysl z ta tablica:tak:
Elza, Justyna: Wspolczuje @

reklama
Sunday jak przedpokój zaczęliście już???czy na razie przygotowania do imprezki???
Buziak urodzinowy dla Maksia!!!!

Mariolcia gratulacje wszystkich zaliczeń...teraz odpoczywaj!!!

Motylla i idziesz na ten staż do sklepu??będziesz miała co zrobić z chłopakami???
gratulacje biegania bez pieluszki i udanego wypadu do Bałtowa...

Justynka to buziaczek dla Michałka...będą razem obchodzić wspólne kolejne miesiączki....tylko u Michasia to cyferka imponująca...

miłego dnia

Do góry