reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry wstawać śpioszki...Lenka dopiero wstała na mleczko więc ja już pewnie nie zasnę...
Na dworze piękne słoneczko, szykuje się kolejny piękny dzień...
Mnie coś głowa boli...ale to chyba nie mnie powinna:-p
Muszę dzisiaj wymyślić coś aktywnego żeby nie było czasu jęczeć że ktoś ma kaca:-)

Misia
i jak wrażenia rodziców z pikniku?
Buziak urodzinowy dla Stasia...

Anaconda pospalas dzisiaj?

miłego dnia wszystkim życzę...

reklama
Hejka :-):-)
Madziu pospałam ale niezbyt długo bo J jechał na godz.8 do pracy i już o 7 mnie obudził budzik :baffled::baffled:
Zaraz jemy śniadanie i idziemy po Mai koleżankę a o godz.12.30 zostawiam dziewczyny same aż do 15, trochę mam stracha żeby nic głupiego nie wymyśliły ale musi być w końcu ten pierwszy raz i musi się Maja nauczyć zostawać sama choć na kilka godzin :-:)-(
Widzę, że po wczorajszej burzy nie ma śladu i znowu parówa, a jak mi się chce do pracy dzisiaj iść to szok :szok::szok::szok: co ja tam będę robiła do 21 :szok::szok:
Madzienka znając Ciebie to zapewne jakieś atrakcje na dzisiaj już wymyśliłaś :tak::tak::-D:-D i nie męcz za bardzo P pozwól mu dojść do siebie ;-);-):-D:-D
Sunday super że Maksio zdrowieje :tak::tak: no i zazdroszczę długich wakacji, mi mama zawsze powtarzała: "ucz się na nauczycielkę to będziesz miała dużo wolnego" :tak::tak: a wiesz już co od września? :confused::confused:
Elza Tobie też dobrze :tak::tak::-D:-D a ja mam urlopik też bardzo długi od 1 lipca :-p:-p:-p
Misia od nas też buziaczek urodzinowy dla Stasia :tak::tak:
Madziarka i dla Ciebie spóźniony buziaczek też ;-);-):-D:-D i klaps za to że do nas nie zaglądasz :-p:-p
Marz udanego wypadu na działeczkę, my może jutro nad zalew się wybierzemy jak będzie tak upalnie :tak::tak: a gdzie przenosisz B? :confused::confused:
Dobra zmykam tworzyć coś do zjedzenia :tak::tak:

A jednak jeszcze pospalam..
Lenka gada do karuzeli a reszta śpi...

Anaconda
trzymam kciuki żeby dzień w pracy szybko zleciał...a dziewczyny nie miały bardzo głupich pomysłów...a z kim zostaje? Z Olgą?

Marzenka udanego wypadu nad jeziorko...spakuj koniecznie jem bo słoneczko pali...

raz jeszcze wszystkim miłego dnia, zmykam szykować śniadanko

witam

u na spo wczorajszej burzy powietrze sietrochę odświeżyło, ale już gorąco, tak wiec woda w naszym pseudo baseniku nalana i moczymy nóżki
marz udanego wyjazdu i odpoczynku:tak:
madzienka to pospaliście , my dziś do 8.30, Zosia o 8 się budziła, lubie takie soboty:-D:-D
anaconda dziewczyny na pewno dadzą radę:tak::tak:

dziś zajżałam Zosi do buziolca i ma wielki purchel na dziąsełku.... zębol nam wychodzi:szok::szok::szok:

ale pusto...ale co się dziwić patrząc za okno...pogoda boska....

ja oczywiście nie dałam P dzisiaj leczyć kaca:-pw domu i wybraliśmy się do spa...
wypad super udany...Lenka zachwycona wodą, to dobrze bo od września rusza na zajęcia...
później spacerek, obiad, lody i spacerek i dzień zleciał....

a jutro planujemy działkę ale coś w pogodzie pokazywali deszcz....

Mandziulka to czekamy na ząbeczka Zosi...

Anaconda jak Maja dala rade....chałupka widziałam że stoi...coś Jacek wietrzył:-D:-D

Misia torcik śliczny...imprezka dzisiaj czy jutro???

a jak Wasze soboty???

Witam,
ja padam a Stacho ani myśli spać, Natalka śpi u dziadków-2 razy basen zaliczyła...jej to dobrze:-D

Mnie coś głowa boli...ale to chyba nie mnie powinna:-p
mnie też i też nie powinna
;-)
i jak wrażenia rodziców z pikniku?
Buziak urodzinowy dla Stasia...
Staś dziękuje:tak:
podobno się podobało,choć przez zlewę wyjść z namiotu nie było jak a jak zaczę ły się tańce to ciasno było....a P zadowolony?

Zaraz jemy śniadanie i idziemy po Mai koleżankę a o godz.12.30 zostawiam dziewczyny same aż do 15, trochę mam stracha żeby nic głupiego nie wymyśliły ale musi być w końcu ten pierwszy raz i musi się Maja nauczyć zostawać sama choć na kilka godzin :-:)-(
i jak się spisały dziewczyny?
Misia od nas też buziaczek urodzinowy dla Stasia :tak::tak:
dzięki
:tak:

dziś zajżałam Zosi do buziolca i ma wielki purchel na dziąsełku.... zębol nam wychodzi:szok::szok::szok:
:szok:szybko

ja oczywiście nie dałam P dzisiaj leczyć kaca:-pw domu i wybraliśmy się do spa...
wypad super udany...Lenka zachwycona wodą, to dobrze bo od września rusza na zajęcia...
później spacerek, obiad, lody i spacerek i dzień zleciał....
widziałam,że udaną sobotę mieliście
:tak:

Misia torcik śliczny...imprezka dzisiaj czy jutro???

a jak Wasze soboty???
dziękuję...jutro:tak:
moja-w kuchni:sorry2:

Dzień dobry...dawno nie padalo:baffled:
Nasze plany zmienione....i.na działkę nie jedziemy...ale nic straconego pora remont rozplanować więc mamy dzień na to...

Misia
trzymam kciuki za imprezkę..mam nadzieję że nie planujecie imprezki plenerowej...

Anaconda chyba wypad nad zalew dzisiaj nie uda się..
Dzisiaj na czechowie piknik z okazji dnia ojca od 15, jak pogoda poprawi się wybieracie się?

Antuanet kolejnych wspólnych latek w zdrowiu i miłości...

Madziarka buziak dla Neli

miłego dnia mimo wszystko

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
No i wypad nad zalew się nie udał :-:)-( widzicie to co się dzieje za oknem czy nadal śpicie :-D:-D
Maja wczoraj super sobie poradziła razem z koleżanką (tak Madziu była razem z Olgą) i nawet tak jej się spodobało, że dziewczyny umawiają się teraz na wspólne spanie :tak::tak:
Mi praca na "drugiej zmianie" też szybko minęła :tak::tak:
No i dzisiaj trzeba coś wymyślić skoro kąpanie odpada :sorry2::sorry2:
Madzienka Wam też chyba wypad na działeczkę odpada :sorry2::sorry2: Gdzie Wy jeździcie do tego spa? :confused::confused: A gdzie dokładnie ten piknik? :confused::confused:
Mandziula oby ząbki nie dawały w kość Zosieńce :tak::tak: dobrze macie z tym podwóreczkiem i pseudo basenikiem :tak::tak:
Misia udanej imprezki urodzinowej :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Anaconda mi trochę ta pogoda na rękę.:-p..muszę podjechać za sukienka na chrzciny...i za kolorami farb...ale mogłoby już nie padać...
Piknik jest na kiepury 13 na jakimś boisku od 15 do 18.30...
Super że dziewczyny dały radę...moim zdaniem Olgą to bardzo mądra i rozważna dziewczyna, oczywiście nie ujmując Majeczce...

Do góry