reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,

Iwonka jeszcze nie wiadomo która pani będzie...dyr jeszcze nie wie jak podzieli dzieci. Bo będą i czyste trzylatki i trzylatki z czterolatkami. Gratuluję zdania egzaminów:-)

Normatywna dziękujemy za spacerek:tak:M właśnie padł na drzemkę;-)Trzymam kciuki za aparaciki i powodzenia w papierologii:tak:

Mandziula Zosia fantastyczna...ślicznie obie wyglądałyście:-)

Marz i jak dzisiaj humorek B? Może coś tam ze zdjęć wyjdzie...jak je otrzymasz to pochwal się tu:tak:

Eliza M już się zaadoptował;-)tylko będzie gorzej ze słuchaniem pani,

Anaconda dzięki:tak:...ojej znowu podpadniesz teściowej:-D:-D;-)

Madzienka miłego pluskanka życzę:tak:

Zmykam do żelazka póki mam spokój...

reklama
Witam. U mnie ciut lepiej gardlo juz nie boli:tak: tylko zostal suchy kaszel :baffled:. Zapisalam sie po weekendzie do fryzjera :-), a w srode Radek ma wizyte w poradni alergologicznej.
Witam z pracy:sorry2:
dziś byłam w przychodni i dostałam antybiotyk:no:wieczorem idziemy z dziećmi,bo coś kaszlą, a skoro oboje z M mamy antybiotyk to lepiej to sprawdzić:dry:ech...a w następną środę u Natalki przedstawienie na zakończenie roku,mam nadzieję,że będziemy zdrowi:sorry2:wracam do pracy,bo potem musze cos jeszcze do tortu dla Stacha zakupić;-)
Zdrowka zycze:tak:

Witam
Motylla zdrówka dla was!!!
Co z przedszkolem Krystka, napisałaś odwołanie?
Juz dawno zanioslam, w sierpniu bede wiedziec czy cos to dalo.

Witajcie, jejuuu, jakoś nie mogę się ogarnąć, żeby tu troche popisać :sorry2: My też wczoraj mieliśmy spotkanie w przedszkolu, całkiem sympatycznie się wydaje, Cypek ładnie się bawił, cichutko, nawet buciki zdjął żeby dywanu nie brudzić:tak: A ja wczoraj dostałam ostatnie wyniki z egzaminu, wszystkie pozaliczane,
.
Super, ze masz pozaliczane egzaminy:tak:

witam

pocwalę się jeszcze że Zula przewraca się z plecków na brzuszek, zadowolona z siebie zę hej, tylko z powrotem na plecki sobie nie radzi i płacze:)
i jeszcze:ninja2: Zosiowo:)
Gratki dla Zosi za przewroty.:tak: Sliczna ta twoja kruszynka:-):tak:

Hejka :-):-)
My w domu czekamy aż się trochę ta "parówa" na dworze uspokoi i zmykamy na spacer :tak::tak:
Marz oby kłopoty żołądkowe szybko minęły, może faktycznie brakuje Ci gotowanego jedzenia :confused::confused: a czego Ty się stresujesz we wrześniu, czyżby B zmieniał placówkę? :confused::confused:
Normatywna zobaczysz wszystko będzie dobrze, mojej koleżanki synek jest zaimplantowany i rozwija się wspaniale :tak::tak: najważniejsze że Natalka zacznie prawidłowo słyszeć :tak::tak: i szybkiego uporania się z papierologią :tak::tak:
Mandziula gratulacje ślicznej sukieneczki dla Zosieńki :tak::tak: super foteczki z chrzcin :tak::tak: i faktycznie rośnie Ci maleńka jak na drożdżach :tak::tak:
Madzienka i jak załatwione wszystko w pracy? :confused::confused: Ty to zapewne już brązowa po tych codziennych spacerkach :tak::tak:
Elza mówisz że masz "przesilenie psychiczne" :-D:-D w wakacje odpoczniesz, szkoda tylko że w sierpniu musisz pracować :sorry2::sorry2:
Motylla dobrze że choróbsko Ci odpuszcza :tak::tak:
Dobra zmykam szykować nas na dwór :tak::tak:

Witajcie, u nas już o wiele lepiej :tak: Maks jak nowonarodzony, ale antybiotyk musimy dobrac do końca, w poniedziałek na kontrole do lekarza i we wtorek do przedszkola.
W pracy troszkę ogarnełam papiery, i tydzień i urlop. Oby szybko bezboleśnie tydzień zleciał.

anaconda i jak wyszłyście na dwór, teraz to dopiero parówka!!! Az się prosi o deszcze...

Motylla zdrówka!

Justyna super ze Michał odnalazl się w przeedszkolu :-)

mandziula ależ śliczna Zosieńka!!! Piękne zdjęcia!!!

normatywna trzymam za Natalcie mocno kciuki!!

Eliza jeszcze 5 dni!!!!!!!!:-D:tak:

marz zdrówka, oby dolegliwości ustały.

iwonka gratulacje za sesje :-)

Madzienka no niestety zakończenie roku dopiero na koniec czerwca...

misia zdróweczka dla Was!Jak dzieci?

patlysia ale się masz... współczuje...

Ala najlepszego!!!!!!

Ale była burza...ciekawe jak moje kwiatki na balkonie to przeżyły...

I jak P na pikniku absolwentów...ktoś musiał pojechać reprezentować Sikorki

Sunday super że wracacie do zdrówka...
Jakoś późno to zakończenie roku, bo oceny pewnie już dawno wystawione...

Ala, Marta wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Motylla zdrówka

Mandziula super fotki...
Brawo dla Zosi za nowe umiejętności...

Anaconda papiery złożone....

Marzenka ruszcie jutro nad białe?

miłego wieczorku

hej jak ten tydzień sie wlókł.... ale na szczęście już weekend...

madzienka lody jak najbardziej.... a powiedz mi kochana masz juz jakieś informacje na temat tego szkolenia z Pauliną Holzc... te na które się logowałyśmy...kiedy to miało być....

mandziula ślicznie Zosia wyglądała....prawdziwa królewna...i to ubranko jej zrobiłaś cudowne...

madziara buziak urodzinowy.... wszystkiego co najlepsze

justynka nie chce Cię martwic ale Czarek też na zajęciach otwartych czy też adaptacyjnych był mega zadowolony.... i myślałam że nie będzie problemu ale niestety kryzys był... zresztą z doświadczenia wiem że takie kryzysy mogą przyjść nawet po miesiącu.... co innego kilka chwil w przedszkolu z mamą a co innego zostać tam samemu z panią i to na kilka godz..... ale mam nadzieję że Michaś będzie dzielny i żadnego kryzysu nie będzie

anaconda no niestety nie m tak dobrze w sierpniu harówka a jak tam u Ciebie kiedy idziesz na jakiś urlopik....????

sunday tak jeszcze 5 dni....ale pewnie będzie się dłużyło...
dobrze że Maksio już wyzdrowiał...

spokojnej nocki.....i trzymajcie kciuki żeby Czarujący dał pospać bo ja potrzebuje snu...........

Witam,
od czego zacząć....hmmm....dzieciaki w sumie zdrowe...pan dr powiedział w czwartek, że są cechy miernej infekcji wirusowej...Natalka dostała do oczka Tobrex i pozwolenie na przedszkole dzisiaj a Stacho syrop prawoślazowy,wapno,fenistil:tak:ja dziś lepiej..a wczoraj nie zajrzałam,bo dopadła mnie gorączka:baffled:dziś zrobiłam więc sobie wolne i w domku posiedziałam;-)a jutro czeka mnie robienie tortu,bo w niedzielę zapraszamy :tak:
Ala, Marta wszystkiego najlepszego!
Madziarka STO LAT
:tak:pamiętam,jak rok temu gdy byłam na porodówce pisałaś mi,że to byłaby piękna data urodzin Stacha:-Da ten się spóźnił 3 minuty:-D
madzienka no ja też się zastanawiam jak tam piknik...bo moi rodzice też tam pojechali;-)
elza no pomyśl,że tylko 5 dni i masz miesiąc wolnego...a ja do sierpnia czekam na 2 tygodnie raptem:sorry2:
mandziula śliczną masz królewnę:tak:i zazdroszczę talentu...ubranko piękne:tak:

Normatywna dobrze ze juz jestescie w domy trzymam mocno kciuki aby Natalka wszytsko dobrze zniosła!!!!:tak:

Madzienka trzeba było uspic dzieci i pojsc z P....no i ktoras mamusie zaprosić......tak wybywamy jutro na dzialke....
Justyna trzymam kciuki za Michalka we wrześniu.....oczywscie jak odbiore to pokaze ponac zrobil ku mojemu zaskoczeniu 120 zdjęć...B dzisiaj roznie:baffled:
Anaconda o 19 jeszcze był parnik....tak zmieniamy.....
Elza zycze słodziutkich snow dla Czarujacego oby mamusia się wyspala....
Sunday a Ty masz wolne 2 miesiące...
Elza Sunday w poniedziałek zaczynamy z wami odliczać.....

reklama
Do góry