reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Wczorajszy dzionek spedziliśmy u rodziców. Maks wyszalał się na świeżym powietrzu. A dzisiaj byliśmy u znajomych, właśnie wróciliśmy i chłopaki usneli. Więc ja usiadłam do kompa, obejrze troszkę aranżacji w pokajach, bo mam w planach malowanie, nie wiem co mi wyjdzie z tego bo chce sama... :-) W nie będzie miał urlopu więc ja postanowilam zakasać rękawy:tak:

Madzienka a co będziecie robić w mieszkanku?Coś większego czy tylko malowanie ścian?

anaconda my też mieliśmy dzisiaj w planach zalew...

reklama
Witam się wieczorowo
madzienka a gdzie robicie chrzciny?Współczuję remontu, ale potem fajnie świeżo jest:tak:Super że relaksik w SPA zaliczony,my też ostatnio kilka razy byliśmy...
sunday super że Maks szybko wyzdrowiał, oby teraz już nic nie łapał przez wakacje.A kiedy masz urlop?A chcesz jakieś wzory malować?Życzę dużo inwencji twórczej...
misia2010 Wszystkiego Najlepszego dla Małego Solenizanta, niech rośnie w zdrowiu i daje Wam wiele radości każdego dnia.:-)
mandziula śliczne Zosia wyglądała na Chrzcie:-)
madziara Wszystkiego Najlepszego dla Nelci, dużo uśmiechu i radości. Pisałam do Ciebie na fb;-) ale nic nie odpisałaś...
U nas ostatnie dni jakoś szybko zleciały, rano praca a potem na dworze, nawet jedzenie brałam ze sobą na plac zabaw bo tam chociaż coś Kuba zje. Wy też tak macie z dziećmi że nie chcą nic jeść?:confused: Normalnie jakby mu nie przypomnieć to by zapomniał o jedzeniu...Sienio jest odcięta od neta, ale może już na dniach jej zrobią kompa.Czasami widzimy się na placu zabaw.Dzisiaj mieliśmy robić grilla na działce i impreza przeniosła się do domu z powodu warunków pogodowych:cool2:. Może za rok będzie ładniejsza pogoda...Ale dzieci i tak się wylatały po podwórku że o 20 już towarzystwo spało. Idę ogarnę kuchnię i spać bo jutro znów do pracy...Spokojnej nocki.:-)

witajcie wieczorowa pora...widzę ze moja obecność jest teraz najczęstsza:-(niedługo to sama ze sobą będę monolog prowadziła:sorry2:
ja dzisiaj pojechałam na spinning i coraz bardziej przekonuję się że ta forma aktywności mi najbardziej odpowiada...pot leje się strumieniami...jeszcze tłuszczyk mógłby tez tak topić się:-p...kto ma ochotę ze mną pojeździć na rowerku w miejscu???

niestety żadnej sukienki nie upatrzyłam ale za to farby do naszej sypialni kupione....

Sunday zamieniamy się pokojami więc trochę zamieszania będzie, ale ja to lubię takie zmiany....
powodzenia i wam w malowaniu.....

nie wiem co jeszcze miałam napisać...idę spać...spokojnych nocek!!!

Dzien dobry z początkiem tygodnia. My właśnie z Maksiem jemy śniadanko. Dzisiaj jeszcze go trzymam w domu,bo o 17 idziemy na kontrole do lekarza, ale jutro już idziemy normalnie do przedszkola. :tak: Przez to chorowanie od dwóch tygodni trzymam w domu umowe z przedszkolem, jjutro już muszę zanieść, bo jeszcze okażę się że MAks nie będzie miał miejsca w przedszkolu od września...:confused2:

Madzienka jakie kolorki wybraliście? My mamy odłożoną zieloną, chyba ona będzie na Maksia pokój, ale ściany w salonie wołają o pomoc, a tu już nie mam pomysłu...

Antuanet mój Maks to cały czas "ucieka" od jedzenia... więc ja nie idzę różnicy...
Pozdrów od nas KAsie!!!
Jeszcze tydzień i wolne.

Jak minęły Wasze wekeendy????

witjcie

oczywiście ja do pisania a Zula w ryk:confused2:no ale zamknęła jeszcze oczęta
madzienka trenuj na rowekach, trenuj, ja tez lubiłam taki trening, teraz już mi czasu brakuje... szkoda że sukienki nie kupiłaś, kiedyś ładne były w de facto
sunday powodzenia na kontroli, oby Maks sie już wychorował:tak:

chyba wszystkie jeszcze po weekendach odpoczywają.... ja od rana w polu urzęduję bo dośwaidczenia ruszyły...

Zuli wyszedł zębol!! mamy prawą dolną jedynkę:-D:-D

Witajcie,

Sunday z okazji rocznicy ślubu życzę wam kolejnych pięknych i pogodnych lat!!!:-)

Antuanet i dla was wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-)

Misia buziak dla Stasia z okazji pierwszych urodzin:-)

Anetko jak tam urlop nad wodą?? Dzięki za spotkanko:-)

Mandziula gratuluję pierwszego ząbka:tak:

Sunday powodzenia na wizycie...Masz urlop??? Kiedy mnie odwiedzicie??

Anaconda świetnie że Maja i Olga dały radę bez opieki dorosłych:-)

Madzienka fajnie spędziliście sobotę:-)i super że Lenka polubiła wodę:-)

Nasz weekend również udany...w sobotę grillowaliśmy u dziadków z okazji imienin babci...a niedziela spędzona u rodziców a popołudniu u siostry:-)
A dzisiaj miałam na mieście kilka spraw do załatwienia i wróciłam ledwo żywa...M dzielnie maszerował nóżkami ale on to jak terminator nawet na drzemkę nie idzie...a ja tylko marzę o podusi i chwili spokoju...

Witam. Radek zaczal przygode z nocnikiem:-D, na razie poczatki ale widac efekty jak siadzie na nocnik:-D:tak:.

Maja wczoraj super sobie poradziła razem z koleżanką (tak Madziu była razem z Olgą) i nawet tak jej się spodobało, że dziewczyny umawiają się teraz na wspólne spanie :tak::tak:
To tylko pogratulowac takiej super cory:tak:

witjcie

Zuli wyszedł zębol!! mamy prawą dolną jedynkę:-D:-D
Gratuluje:tak:
Misia: Sto lat dla Stasia:tak:

Hejka :-):-)
My zaraz do dentystki zmykamy więc tylko na chwilkę zaglądam :tak::tak:
A od jutra mam 3 dni wolnego - ale będę się byczyć :-D:-D:-D
Justyna super że weekendzik udany :tak::tak:
Madzienka ja to mam siłownię codziennie w pracy tak więc daruję sobie cokolwiek innego :-D:-D:-D sukienkę zapewne jeszcze sobie upolujesz :tak::tak:
Mandziula gratulacje ząbka u Zosi :tak::tak: no i powodzenia w eksperymentowaniu na polu :tak::tak:
Motylla powodzenia w nocnikowaniu :tak::tak:
Sunday oj Ty opieszalcu jeden jeszcze umowy nie podpisałaś ;-);-):-D:-D powodzenia na wizycie kontrolnej :tak::tak: ja też mam w planach malowanie ścian :tak::tak:
Antuanet ja mam wrażenie że moja Maja to coraz więcej je :-D:-D więc nie pomogę :no::no:
Antuanet, Sunday wielu wspólnych szczęśliwych lat :tak::tak:
No i Maja znowu na rolkach chce iść do dentystki :sorry2::sorry2:

reklama
witam się po weekendowo...nie zaglądałam bo jakoś tak nie miałam weny i w ogóle dopada mnie jakaś chandra.... w sobote jeszcze Cz mnie tak wyprowadził z równowagi że myślałam że go zostawie na dworze.... a po klatce jak szedł to tak się darł że aż sąsiedzi powychodzili z domu... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
a dzisiaj też mam kiepski nastrój bo własnie wróciłam od mojego gin który zafundował mi urlop w szpitalu :-:)-:)-( znowu idę pod nóż ale jest jeden plus tego zrobi mi badanie na drożność jajowodów....

madzienka jak tam remoncik rozplanowany????? jakie farby planujesz zakupić???? daj wcześniej znać to coś się może załatwi.... szkoda że pogoda zepsuła Wam wczoraj plany działkowe...
a co z naszą zumbą?????

antuanet spóźnione życzenia rocznicowe....dużo dużo miłości i radości bycia razem

anaconda super że dziewczyny sobie poradziły same....dorasta Ci córcia....

sunday dla Was też dużo miłości....i nowego suwaczka
super że Maks się wybawił...powodzenia w malowaniu a co dokładnie chcesz malować???? całe mieszkanie????

mandziula gratulacje dla Zosienki za pierwszego ząbka....

justynka super że weekend zaliczasz do udanych....oby wszystkie takie były
mam nadzieję że sprawy na mieście załatwione pozytywnie

motylla gratulacje dla Radka....za nocniczek

dobra spadam z dzieckiem na dwór....spokojnego wieczorka

Do góry