reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda to dlatego tak mi mydlilas oczy wolnym w następnym tygodniu :-D:-D
Właśnie miałam Ci pisać że w księgarni na obywatelskiej w lipcu podręczniki 10% taniej...
Ale szczerze to masakra przy dwójce to już mega koszty...

Iwonka Gratulacje zaliczonej sesji
A na zumbe uczęszczam co poniedziałek...

Kiedy zakończenie roku w szkołach?

reklama
Madzienka w następnym tygodniu wynagrodzę Ci mój "nietakt" ;-);-):-D:-D my też niby to mamy 10% upustu a cena i tak duża :sorry::sorry: Madziu zakończenie roku szkolnego w następny piątek :tak::tak:
Iwonka gratki zaliczonych egzaminów :tak::tak: no i super że Cypkowi podobało się w przedszkolu :tak::tak:
Pogoda taka piękna że najchętniej to bym wcale nie wracała do domu ale jutro mus znowu rano wstawać :tak::tak: a w sobotę uzgodniłam z kierownikiem że chcę mieć na popołudnie bo i Jacek pracuje i nie mamy z kim Mai zostawić a jakoś nie chce mi się co drugi tydzień wywozić jej do teściowej :sorry2::sorry2: a że kierownik idzie mi na rękę to i zrobił mi tak jak chciałam :-p:-p:-p

Alez jestem padnieta....cos ostatnio zle się czje zoladek wieczorami mnie boli....od dzisiaj zaczynam jesc obiady w pracy kanapki bokiem mi wychodzą...już nie musze się tlumaczyc z każdego wyjścia to będę chodzila do barku przy Zusie i jadla cos cieplego bo nie wiem czy to odżywianie się nie ma związku z tym moim samopoczuciem....

Dzisiaj byliśmy na seji:eek::eek:ale nie wiem czy będzie tam co kupować i nie wiem czy nie wywolam sobie zdjęć do albumu i darowac sobie plyte.....już w domu wiedziałam że nie ma się co nastawić na wspolprace bo B jak wszedł do domu to sobie plakal i w takim nastroju był prez kolejna godzine....na marginesie nie wiem co mu było ale wyjątkowo marudny dzisiaj także nic na sile....postrzelal im w większości indywidualnie portretówki i kilka rodzinnych......zobaczymy

Elza a Ty zapisalas się????
Madzienka dla mnie te upaly na spacery sa meczace.....dobrze ze L chce pic ale przy takiej pogodzie nie ma co się dziwic...
Motylla zdrowka zdrowka zdrowka....nie lam się cos znajdziesz dopiero Twoja pierwsza rozmowa...
Normatywna jak po badaniach????
Iwonka Justyna nie stresujcie się przedszkolami Wasze maluchy tyle były w domu ze naturalnie będą miały frajde z kontaktu z dziecmi...a co do Pan to te starsze mogą być czasem dużo lepsze jeśli chodzi o prowadzenie edukacji przedszkolnej....ja jak zobaczyłam pierwszy raz nasza wychowawczynie to się skrzywiłam a teraz wiem ze to jest prawdziwa przedszkolanka taka "stara szkoła" ...bo mam tez mloda ale to już taki wygodny typ nauczyciela robic tak aby się nie narobić ale to jest tylko moje zdanie wg moich obserwacji aby nie szufladkować starsza kadre...także nie nastawijacie się na starsze nauczycielki....
Iwonka gratuluje zaliczonej sesji....
Anaconda a co z Twoim wyjazdem zostajesz w Polsce?????jeśli to jest caly komplet książek to i tak chyba nie tak az dużo slyszalam cos kojarze o dużo droższej wyprawce w postaci książek.....dobrze ze sa Markety a tam mnóstwo w konkurencyjnej cenie akcesoriów do szkoły poczekaj do sierpcia gazetki będą pekac w szwach od promocji szkolnych....
Misia zdrowka....
Eliza mnie tez jakos sily opuscily mam zaplanowany urlop na początku lipca i chyba jednak z niego skorzystam....

Czekam na P i sprite i ide spac:-)

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny!!!!! ja chce wakacje!!!! jejku jaki mnie dopadł dół i leń to głowa mala...H jak zwykle daje czadu ale już nic nie pisze bi ten temat staje się nudny.....chociaż przy niej nie ma czasu na nude.....
ja prawdopodobnie lipiec mam wolny ale sierpień niestety nie....
dobrze że pogoda dopisuje i dlatego nie mam za bardzo czasu na bb....wracam z pracy i od razu mały ciągnie mnie na dwór i tak do 20 a potem kapiel kolacja i spanie.... i brak chęci na wszystko....poza położeniem się spać....jejku jak mi potrzebny jest już urlop.... w tym roku jestem jakaś wypompowana chyba się starzeję :-:)-(

justynka nie martw się o Michasia....krzywda mu się nie bedzie działa w przedszkolu....i jestem przekonana że szybko się zaadaptuje...
a jesli chodzi o zajęcia dodatkowe to nie ma co przesadzać....Czarek też chodzi tylko na rytmikę....uważam że jeszcze mają czas....

misia zdrówka....ale Wy się ochorujecie.....

madzienka super że Lence nawet upały nie przeszkadzają....tak jak pisałam wcześniej masz złote dziecko.....
a wiesz że u mnie w bloku mamy teraz nową sąsiadkę która ma 10 miesięczną Lenkę i ona też jest taka pogodna i grzeczniutka....

anaconda im starsze dziecko tym większe wydatki....niestety.... a podręczniki to w ogóle jakieś przegięcie....

iwonka gratuluje zdanych egzaminów....

marzenka nie jeszcze niestety nie zapisałam się na sesje zostawiam już to na wrzesień....mam nadzieję że nie będzie za późno
i zdrówka życzę....oby żołądek Ci już nie dokuczał....

jesli chodzi o nauczycielki w przedszkolu to zgadzam się z marzenką...chociaż jako "młoda" powinnam zaprzeczyć :-D:-D:-D

Marz21, Justynka, Madzienka, Motylla, Anaconda dzięki za pamięć... my już od wczoraj w domu wróciliśmy późno i padłam jak mucha... Natalia będzie nosić aparaty na obu uszkach :zawstydzona/y: i prawdopodobnie za jakiś czas będzie zaimplanowana bo aparaciki maja ją przyzwyczaić do noszenia implantu :tak: Byłam w pokoju z dwiema mamami z dziećmi podobnymi do Natalki same dwulatki :-D ale była zabawa... tamte dzieci miały głęboki niedosłuch na obu uszkach i były już zaimplantowane na jedno ucho i czekały na następną operację... Towarzystwo było fajne ale zmęczona wróciłam że hej... teraz czeka nas papierologia...potem wysyłka dokumentów do Kajetan i za jakiś czas znowu tam będziemy jechać po aparaciki, na razie szukam wypożyczalni podobno jest jedna w Lublinie... Pozdrawiam i lecę nadrobić prace domowe i na spacer. papapa
Buziaki i milego dnia

Ostatnia edycja:
Dzień dobry..kolejny piękny dzień przed nami
Lenka jeszcze śpi
:shocked2: dobrze że dzisiaj P Julke zwiózł to nie musiałam jej budzić....ja też korzystam i jeszcze leżę w łóżeczku

Po śniadanku mam w planach wycieczkę do pracy aby dokończyć sprawę mojego wolnego:tak:

Normatywna trzymamy kciuki za Was...

Elizka jeszcze tydzień...musimy koniecznie umówić się na jakieś lody...

Marzenka kiedy planujesz urlop? Wybierasz się do rodziców czy zostajesz w domu?

Madziarka sto lat!!!!

Misia jak wasze zdrówko? Dzieciaki trzymają się?

miłego dnia

Madziarka STO LAT!!!!!!

Normatywna
dobrze ze juz jestescie w domy trzymam mocno kciuki aby Wasze sprawy zdrowotne ułozyły sie po Waszej mysli i oby Natalka wszytsko dobrze zniosła!!!!
Madzienka planuje urlop o 1lipca ale czy ja go wezme to nie wiem moze jakies 3 dni.....i nie wiem co bede robic.....:baffled:ale jestem zdecydowana nie ma co

Ostatnia edycja:
witam
ja się jakoś zorganizowac nei mogę, alb nie potrafię:-D:-D
madziara wszystkiego najlepszego!!!!
marz niedobrze z tym brzuchem twoim, ja tak kiedyś maiłąm własnie z niejedzenia:no: a urlopik się przyda nawet kilka dni i trochę odsapniesz:tak:
normatywna mocno trzymamy za was kciuki:tak: mma nadzieję ze Natalka wszystko ziesie dziellnie:tak::tak:
eliza pracujecie jesycye tzlko w pryzsyzm tyg?? to już niedłgo odpoczniesz
justyna dobrze, zę Michasiow się spodobałio w przedszkolu:tak::tak: ja tez mam stresa przed wrzesiem, chociarz Miki świetnei się zaklilmatyzował w tamtym roku:tak:
iwonka super ze egzamini pozalczane

ja jakoś z papierów nei mogę się obgonić, bo to albo jkaies recenzja, albo praca mgr, no i seon doświadczeńw polu się zaczął, w sumie jeżdże na kikla godzin dziennie, ale i tak mnei to męczy
Zula zasnęła to ja sięmusze za jakśobiadek zabrać, dziś chyba zrobię kapuśniaczek i młode ziemnniaczki....

pocwalę się jeszcze że Zula przewraca się z plecków na brzuszek, zadowolona z siebie zę hej, tylko z powrotem na plecki sobie nie radzi i płacze:)
i jeszcze:ninja2: Zosiowo:)

reklama
Mandziula wow jak Ona Ci urosła....no no widac ze mleczko smakuje....zdolna z Ciebie kobitka sukieneczka piekna, i brawa dla Z za nowe umiejetnosci lada moment i sama bedzie siedziala....matko Ty jeszcze sprawy zawodowe potrafisz ogarnac.....a przed wrzesniem sie nie martw M jest po roku chodzenia do przedszkola takze bedzie ok...chociaz pisze tak i mysle ale sama tez mam stresa przed wrzesniem:-D:-D:-Dach te mamuski zestresowane

Matko jaki parnik na dworze nie ma co trzeba jutro spadac na jeziorko:baffled:

Mamy spacerujace uwazajcie na sloneczko.....

Do góry