reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam w ten piękny słoneczny dzionek :-)

Tak długo nie zaglądałam że pewnie już o nas zapomniałyście:zawstydzona/y:
Dziś dostałam wolne w pracy więc mogłam sobie pospać do 7.00:-) bo tak to pobudkę codziennie mam o 4.00-4.30 i szczerze już to wstawanie wychodzi mi bokiem :baffled:
O 20.00 to już prawie na stojąco zasypiam a dziewczynki nie takie chętne by o tej porze już w łóżkach leżeć:eek::crazy:
Dziś juz z Martynką spacerek zaliczyłam i wizytę w Farmedzie ale to bez niej bo tylko Amandziuchowe siuśki miałam zanieść do analizy... okno w pokoju też umyłam i niedługo zabieram sie za sprzątanie kuchni:sorry:

Madzienka
z okazji przedwczorajszej rocznicy ślubu życzę jeszcze wiecej miłości, zdróweczka, pomyślności i pociechy z dziewczynek:-)
Atali współczuję problemów ze spojeniem:baffled: dobrze ze masz nianie do pomocy:tak:
Sunday to Ci się Maksio rozchorował:no:...wspołczuję :-(
Misia dobrze że dzieci się w zdrowiu trzymają:tak:

reklama
Witajcie ale bosko na dworze, my dzisiaj prawie caly dzień spacerowałysmy....tak mogłoby zostać do zimy:-)

Mandziulka
super że chrzciny udane...zycze spokojnej nocki
A przedszkolem nie stresuj sie, Miki da sobie radę

Misia i wam spokojnej bez nocnych wedrówek...

Justyna brawo dla Michasia za uczestniczenie w zajeciach

Sunday zdróweczka dla Maksia

Aluska witaj....

Normatywna kciuki zacisniete za Kajetany i dobre wiesci....

Marzenka jak Mati zadowolony z wycieczki?i jak B?

spokojnych nocek

Witam. Humor mam do d...:-(, ale nie bede smecic(musze ostro sie wziasc za siebie). Po rozmowie o prace za bardzo nie jestem zadowolona bo na razie nie szukaja nikogo ale facet mi powiedzial, ze jak beda szukac to zadzwonia do mnie. Krystek mial problemy brzuszkowe, wymiotowal i biegunke mial, na szczescie mu juz przeszlo:tak:. A teraz mnie chorubsko dopadlo gardlo mnie boli przy przelykaniu i meczy mnie suchy kaszel:no:
Motylla gdzie sie starasz o prace?????
Bylam na rozmowie w Lub Gen w Naleczowie

hejka dziewczynki...

mnie połozyło... spojenie i staw biodrowy nawaliłi i chodzić nie moge, jak staruszka sie poruszam.... :( a to 6mc dopiero :( chyba do ortopedy się udam, ale już mi połozna i gin powiedzieli, że na to to w ci ązy tylko odpoczynek i leżeć, leżeć, leżeć... a wiecie jak jest w domu z małymi dziecmi... polezeć to w marzeniach;)
po Tymka nawet nie pójde do pla - chociąz ple pod blokiem :( rano ledwo wróciłam...

o i pomarudziłam....
Wspolczuje problemow ze spojeniem

ello ja na chwilkę.. podczytuję was raczej na bierząco ale jakoś nie wiem co napisac... spacerujemy z Justynką i z Michałkiem ... ostatnio co tydzień chodzimy na zajęcia logopedyczne - Natalka zachwycona... i nie zapeszając oby się w końcu udało w środę mamy jechać do Kajetan na 3 dniową hospitalizację pod kątem implantowania - zobaczymy co z tego wyjdzie co zadecydują lekarze.. dam znac jak wrócimy... Co jeszcze zawzięłam się i zaczełam robótki ręczne - szydełkowanie, jejku ale to wciąga... dobra tyle na razie POZDRAWIAM wszystkie razem i z osobna papapa i oby jakies spotkanko się skroiło bo mi się chce gdzieś wyjść :-) papapa :-D
Trzymam kciuki za wasza wizyte w Kajetanach:tak:

witam i ja
w końcu wszystko u nas wróciło do normy
weekend mieliśmy mega udany, w sobotę miała już całą rodzinę w domku,, oj super siętak spotkac i pogadać

w kościele Zosia trochę popłakała bo to akurat jej pora spania... ale daliśmy radę, potem bidulka przespała prawie całe popołudnie, a my poświetowaliśmy, potem był turniej sportów extremalych:) skakańce na zamku, meczyk w nogę i pokaz strongmenów:-D:-D wieczorem wrzucę kilka fotek:tak::tak: towarzystwo rozjechało się dopiero w poniedziałek wieczorem....
Super, ze chrzciny udane:tak:

Witam, ja tylko daje znać, że żyje choć już ledwo-nie dość, że pogoda w ogóle nie nastraja, koniec roku szkolnego a ja mam tyle roboty że szok, jeszcze Maks rozchorował się...:baffled: Mam antybiotyk, który ledwo bierze, dzisiaj dwie dawki zwymiotował... oby tylko to co weźmie zadziałało. Mamy coś jakby szkarlatyka, angina... ale coraz gorzej "jęczy" że go gardło piecze. A w pon miał prawie 40st gorączki....:-:)-:)-(

Pozdrawiam Was Kochane, czytam Was ale nie mam nastroju na dłuższe pisanie...jeszcze jutro na rano...:baffled: Spokojnych nocek.:tak:
Zdrowka zycze:tak:

witam:tak:
ja odliczam czas do końca czerwca,bo wtedy koniec delegacji,teraz brak mi czasu i sił:baffled:dzieci odpukać zdrowe:tak:M chory,na antybiotyku:-(mnie coś dziś dopadła chrypka:eek:
Dobrze ze dzieci zdrowe, zdrowia zycze tobie i M:tak:

Witam,

Na wczorajszym basenie było REWELACYJNIE Michał wszystkie polecenia wykonywał:-)szkoda że to już przedostatnie zajęcia:-(
A dzisiaj jesteśmy już po spacerku rowerkowym i jeszcze zaliczyliśmy plac zabaw.
Na 15 idziemy do przedszkola, ja mam stresa a M jakoś się tym nie przejmuje;-)
Fajnie , ze pluskanie udane:tak:

Witam przy porannej kawce :-):-)
Wreszcie wolne i chwila "odsapnięcia" :-D:-D
Jakoś czasu brak na kompa bo jak przyjadę z pracy to szybki obiad i na rolki albo na plac zabaw :tak::tak:
Podczytuję Was ale już z pisaniem gorzej :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Aluśka wieki Cię tutaj nie było :-D:-D co u Ciebie, jak się pracuje? Współczuję porannego wstawania, ja wstaję o godz.6 i jakoś wyspać się nie mogę a co mówić o 4 :szok::szok:
Sunday zdrówka dla Maksia :tak::tak: a Tobie siły, jeszcze tydzień i będziesz miała zasłużone długie wakacje :tak::tak:
Justyna jak tam po dniu otwartym w przedszkolu? Ty poczekaj na wrzesień wtedy to będziesz miała stresa ;-);-):-D:-D my już basen zakończyłyśmy we wtorek :-:)-( ale wybieramy się z koleżanką i naszymi dziewczynkami po niedzieli tak indywidualnie :tak::tak:
Mandziula super że chrzciny udane :tak::tak: a Miki szybko się zaaklimatyzuje w nowym przedszkolu zobaczysz i może nawet zacznie drzemkować razem z innymi dziećmi :tak::tak:
Motylla nie daj się chorobie ;-):tak::tak: kto to słyszał żeby w taką piękną pogodę chorować :-D:-D;-);-)
Normatywna powodzenia w Kajetanach :tak::tak:
Misia zdrówka dla M a dla Ciebie siły i wytrwałości, oby do końca m-ca :tak::tak:

Witajcie, melduję,że żyję:-D ledwo ale jednak żyję... codziennie o 4 rano jestem już w truskawkach... wyglądam już jak zombie:-D:-D a najgorsze, że Młody nie chce z nikim zostać i od 8 rano ta moja "szarańcza" jest ze mną w polu i powiem szczerze, że ciężko jest...
Dzisiaj chwila przerwy bo muszę po wpisy jechać na uczelnie, także czekam aż Kuba wstanie, przękąsi coś i w drogę, mam nadzieję, że się nie uparujemy...

wybaczcie ale nie odniosę się bo nawet nie wiem co i jak:dry:

lecę się zbierać bo czasu coraz mniej...

Witam z pracy:sorry2:
dziś byłam w przychodni i dostałam antybiotyk:no:wieczorem idziemy z dziećmi,bo coś kaszlą, a skoro oboje z M mamy antybiotyk to lepiej to sprawdzić:dry:ech...a w następną środę u Natalki przedstawienie na zakończenie roku,mam nadzieję,że będziemy zdrowi:sorry2:wracam do pracy,bo potem musze cos jeszcze do tortu dla Stacha zakupić;-)

Witam,

Wczorajsza wizyta w przedszkolu w porządku. Na początku M trochę się zawstydził ale zaraz rogi mu urosły i się rozkręcił:-D, Trochę uczestniczył w zajęciach a trochę też się bawił zabawkami. tylko będzie problem bo on bawiąc się co chwilę mnie wołał, mama patrz i takie tam. Oj boję się września:-(. Pani dyr wydaje się w porządku, a te panie co wczoraj prowadziły zajęcia też ok, tylko szkoda że nie ma młodych przedszkolanek, zawsze to jakaś świeżość w kontakcie z dziećmi. Dzisiaj też idziemy do przedszkola. A po do fryzjera:tak:.

Motylla
zdrówka dla was!!!
Co z przedszkolem Krystka, napisałaś odwołanie?

Aluśka
witaj, fakt długo cię tu u nas nie było ale nie zapomniałyśmy o tobie:-). Matko jak ty rano wstajesz:szok:zimą to środek nocy:no:

Patlysia ojeju i ty też zarobiona...sprzedajesz te truskawki czy sama je przerabiasz?

Anaconda
już mnie nie strasz wrześniem;-). A słuchaj jak było u was jak Maja poszło do trzylatków z tymi zajęciami dodatkowymi, nam pani dyr mówiła żeby nie zapisywać na zbyt dużo zajęć, rytmika wystarczy. Na angielski nie opłaca się bo maluchy jeszcze dobrze nie mówią po polsku, a na tańce też nie bo w sumie to to samo co rytmika:szok:, a ja chciałabym właśnie na wszystko zapisać:huh:

Madzienka super że spacerujecie:tak:, Lence upał nie doskwiera?

Witajcie, my niedawno zawitałyśmy do domu...ja kocham taką pogodę i spacerowałabym dalej ale bałam się ze Lenka mi się ugotuje....
Póki co upały znosi calkiem nieżle, przy tym pochłania mega ilości wody, więc jest ok....

Justynka
super żee wizyta w przedszkolu udana...a Michaś da sobie radę, do września trochę czasu:tak:

Anaconda nic nie przyznałaś się do dzisiejszego wolnego...wyciągnęlabym cię na zdzieranie podeszw....

Misia o matko, zdrówka....koniec chorowania...
Natalka będzie chodzila do przedszkola w wakacje?

Patlysia podziwiam, dzielna babka jesteś....

Mandziulka czekamy na fotki:tak:

Sunday jak nocka i Maksio dzisiaj?

A gdzie zaginęły Sienio, Antuaet, Maltanka?

Talia co z tym spotkaniem?

miłego dnia

Madzienka dlatego się nie przyznawałam bo wiedziałam że mnie będziesz chciała wyciągnąć gdzieś a ja nadrabiam prace domowe :tak::tak::-D:-D
Patlysia o kurcze ale się masz z tymi truskawkami :szok::szok: szkoda, że nikt Ci przy dzieciach nie pomoże :-:)-(
Misia zdrówka podsyłam i oby dzieciaczki od Was niczego nie złapały :tak::tak:
Justyna super że przedszkole spodobało się Michałkowi :tak::tak: będzie dobrze zobaczysz :tak::tak: a co do zajęć dodatkowych to już Ci napisałam co myślę :tak::tak:
A ja juz właśnie zamówiłam dla Mai książki do szkoły i kurcze nie spodziewałam się że wyniosą one ponad 300zł :szok::szok: a gdzie cała reszta typu wyprawka, tornister :szok::szok:
Idę kończyć obiad i zmykam po moje dziecię :tak::tak:

reklama
Witajcie, jejuuu, jakoś nie mogę się ogarnąć, żeby tu troche popisać :sorry2: My też wczoraj mieliśmy spotkanie w przedszkolu, całkiem sympatycznie się wydaje, Cypek ładnie się bawił, cichutko, nawet buciki zdjął żeby dywanu nie brudzić:tak: A ja wczoraj dostałam ostatnie wyniki z egzaminu, wszystkie pozaliczane, to teraz tylko praca więc odpoczywam pełna piersią:tak:

Justynka mówisz rogi:-)? Cypek jak zobaczył te wszystkie zabawki to od razu poleciał się bawić, jak przeciąg po sali normalnie:sorry: My mamy takie spotkanie dla dzieci w przyszłym tyg, ale Cypek akurat będzie z babcią nad jeziorem. Wasza Pani też starsza? bo nasza taka koło 50. chyba:sorry:

Patlysia to patrząc na plusy, to pewnie jesteś nieziemsko opalona:-p A wpisy to i ja muszę pojeździć i pozbierać. Gratki za zaliczone egzaminy;-)

Anaconda
super, że wolne masz, więc troszkę odpoczniesz;-)

Madzienka Ty to spacerowiczka jesteś nie z tej ziemi;-) jak Twoja zumba?

Misia ooo, to Wy macie przecież imprezkę urodzinowa lada moment:-) zdrówka dla Was

Motylla uszy do góry, nie smucimy się, uśmiechamy szeroko, wszystko bedzie dobrze ;-)

No nic, zabieram się za pracę, dziś do 20...

Do góry