reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam wszystkich ciepluchno
Dziewczyny jakie słodkie brzusie.
Mój M nie bardzo chętny do robienia zdjęć a te co ja robiła to nie nadają się do niczego.
Sunday ja wczoraj czekałąm na ksiedza i nie przyszedł.
jaka było moje zdziwienie tak samo jak moich sasiadek bo wiemy ze wszedł do klatki ale już na nasze pietro nie doszedł raptem 2. Nie do końca wiedziała jak będzie bo ja w ciąży, M jest ale tylko cywilny a nie kościelny i wiecie same jak to by było ale postanowiła ze przyjmę i będę twarda ale o 21 już mi się nie chciało i poszłam spać.

reklama
Sundey twoje foteczki też ślicznie, ciąża ci służyła:tak::tak:
Marta to chyba z Olkiem większy brzusio miałaś, przynajmniej tak mi się wydaje:sorry2::sorry2::sorry2:
Aluśka twój brzusio też śliczny:tak::tak:
Ja już zmykam bo mus do teściowej się zbierać, jeszcze tylko po drodze do biedronki zajedziemy o prosiła żeby jej picie kupić:tak::tak:

Witam wszystkich ciepluchno
Dziewczyny jakie słodkie brzusie.
Mój M nie bardzo chętny do robienia zdjęć a te co ja robiła to nie nadają się do niczego.
Sunday ja wczoraj czekałąm na ksiedza i nie przyszedł.
jaka było moje zdziwienie tak samo jak moich sasiadek bo wiemy ze wszedł do klatki ale już na nasze pietro nie doszedł raptem 2. Nie do końca wiedziała jak będzie bo ja w ciąży, M jest ale tylko cywilny a nie kościelny i wiecie same jak to by było ale postanowiła ze przyjmę i będę twarda ale o 21 już mi się nie chciało i poszłam spać.

My tez jestesmy po slubie cywilnym,swoje przeszlismy kiedy trzeba bylo chrzest zrobic. Oj bylo,bylo!Ale teraz ok. Byl ksiadz pytal zczy mamy slub jaki, i powiedzialam mu ale on nie robil zadnej sprawy z tego. Wszystko zalezy od czlowieka!!!
:confused: Nam proboszcz powiedzial ze drugiego nam nie ochrzci!:baffled::nerd:

Ja już zmykam bo mus do teściowej się zbierać, jeszcze tylko po drodze do biedronki zajedziemy o prosiła żeby jej picie kupić:tak::tak:

Dzieki,tylko osob mi to tez mowilo!;-)
Milego wekendu!

moja siosta cioteczna chrzciła swoja mała 2 miesiace tego i musiała napisac deklaracje ze w ciagu roku od chrztu wezmą kościelny, byłam zaskoczona ze tak ich potraktowali, bo z tego co wiem to ksiądz powinien ochrzcić dziecko bez tego typu tekstów.

moja siosta cioteczna chrzciła swoja mała 2 miesiace tego i musiała napisac deklaracje ze w ciagu roku od chrztu wezmą kościelny, byłam zaskoczona ze tak ich potraktowali, bo z tego co wiem to ksiądz powinien ochrzcić dziecko bez tego typu tekstów.

Pewnie,ze tak bo to rodzice chrzstni powinni byc osobami wierzacymi. A jak ludzie samotnie wychowuja dzieci to jak maja z kim brac slub.:confused::confused::confused:

cześc dziewczyny!!!!
ale miałyście śłiczne brzuszki:tak:;-) a jak patrzę na zdjęcia waszych dzieciaczków to mi lezki lecą bo im bliżej porodu tym bardziej chcę już przytulać mojego synka, taka się rozlazła robię i płaczliwa;-);-):-)

ja też czekam na księdza...

sunday_ ja nigdy nie rozumiałam dlaczeo księża czepijają się o chrzest jak rodzice nie mają ślubu kościelnego, przecierz nie chodzi o rodziców tylko o to dziecko:confused::confused: moja znajoma była w podobnej sytuacji, poszła do proboszcza z inej parafii i powiedziała jak jest sprawa. ochrzcił dziecko bez problemu

aluśka ja też na Jaczewskiego zamierzam rodzić, ale jak napisałaś zobaczymy jak to wyjdzie

anaconda krótkiego pobytu u teściowej, ja za swoją tez nie przepadam

Ostatnia edycja:
cześc dziewczyny!!!!
ale miałyście śłiczne brzuszki:tak:;-) a jak patrzę na zdjęcia waszych dzieciaczków to mi lezki lecą bo im bliżej porodu tym bardziej chcę już przytulać mojego synka, taka się rozlazła robię i płaczliwa;-);-):-)

ja też czekam na księdza...

Ja tez taka bylam pod koniec ciazy!Normalne!:-)
Ja jestem juz po "kolędzie":baffled:
mandziula a do jakiego gina chodzisz??

Hej girls.
Miałam dziś upiorny dzień. Moi uczniowie z gimnazjum doprowadzili mnie do takiego szału, że mało brakowało, a bym nie wytrzymała nerwowo i przywaliła czymś ciężkim przez łeb. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no::no:
Później wpadłam w poślizg w drodze do drugiej szkoły i milimetry dzieliły mnie od bliższego spotkania z innym samochodem. A popołudniu mój mąż nie wyhamował na osiedlowej uliczce i stuknął w przejeżdżający samochód. Na szczęście prędkość nie była duża więc podobno dużych uszkodzeń nie ma.
:no::no::no:
No i jeszcze Fifi dziś strasznie marudny i jęczy, że znowu go gardełko boli. Ja już naprawdę nie wytrzymam chyba tego wszystkiego. :sad::sad::sad::sad::sad:

reklama
Do góry