sunday_
Fanka BB :)
zmierzyłam FIlipkowi temp. - 37, 8. Podałam leki (dziś ostatni dzień antybiotyku) i położyłam go spać. Ręce opadają.
jejku,nie w ogole odprnosci:-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zmierzyłam FIlipkowi temp. - 37, 8. Podałam leki (dziś ostatni dzień antybiotyku) i położyłam go spać. Ręce opadają.
już tak siedzę i myślę, że on może ma w tym gardle jakiegoś gronkowca i stąd te częste infekcje
No to mnie pocieszylas.......ja tez wczoraj kupilam taki kubek,co ma i smoczek i mozna dziubek zaloyc i potem dla starszego slomke,takie cudo 3 w 1...hi,hi.....ale tam pisze ze od 6 miesiaca,wiec jeszcze poczekam.....
Ale to jest chore abym sie martwiła czy moje dziecko zostanie przyjete moim zdaniem powinnam miec pewnosc jak i wszyscy inni rodzice starajacy się o ptzyjecie. Nie ma praktycznie żadnej pomocy ze strony Panstwa na wychowanie dzieci i jeszcze z tymi tematami jest problem oj wkurza mnie to...
Oto o motylkowy brzusiotylko nie wiem który to tydzień...
i ja w całej okzałaści sierpnień'07 Zamość
Ja znalazłam z Julem w środku;-),to z naszego cywilnego 7,5 m-ca w ciąży
Zobacz załącznik 196965
Moja za to mi gadała że mam za tłusty pokarm bo Maja rzadko kupki robiła - kurcze co za średniowieczne poglądy.
A teraz jak jej powiedziałam że ma chyba robaki to mi kazała nawlec czosnek na sznurek i jej niby takie korale zawiesić na szyi - normalnie załamka
Witam wszystkich!
Widze,ze wspomnienia wrocili z czasow brzuchowych! To i jak cos wkleje!:-)
A to mój Maluszek jak był maluszkiem!!!!;-);-);-)
P.S. Teraz czyta ksiazkę "be,ble,bu,bru..."
Sunday ja wczoraj czekałąm na ksiedza i nie przyszedł.
Nam proboszcz powiedzial ze drugiego nam nie ochrzci!
moja siosta cioteczna chrzciła swoja mała 2 miesiace tego i musiała napisac deklaracje ze w ciagu roku od chrztu wezmą kościelny, byłam zaskoczona ze tak ich potraktowali, bo z tego co wiem to ksiądz powinien ochrzcić dziecko bez tego typu tekstów.
Hej girls.
Miałam dziś upiorny dzień.
fogia tearz dwa dni bez patrzenia na uczniów, ja tez się wykańczałam jak miałam zajęcia ze studentami,
witam to i ja sie wypowiem na temat chrztu nam probosszcz powiedzial abysmy soebie sami z wody ochrzcili....kazal pierw slub koscielny wziac pozniej mozna ochrzcic dziecko...nie ma odwrotnie....nawet nie chce nam wydac zaswiadczenia zebysmy poszli gdzie inndziej ochrzcic...i niestety jedziemy 150km od lublina i mamy w lutym ochrzcic mlodszego....w parafii meza...bez zadnych pytan itp...co parafia to inny obyczaj....
.sw antoniego na kasztanowej....tylko cywilak mamy....niestety na koscielny nas nie stac....u nas jest cennik najbidniej krzyknie za slub jakies 650 bez organisty....ale i tak powie co laska a po chwili cennik pokazuje....
a kubek to mamy taki LOVI canpol KUBEK NIEKAPEK 250ml + 150ml GRATIS !! (873604629) - Aukcje internetowe Allegro
Sundey ciążą Ci służyła, ślicznie.
Aluska,wiesz ze ja tez kojaze twoja twarz....(.pisalas kiedys ze tez mnie kojazysz)...tylko za nic nie moge sobie przypomniec skad?Oto o motylkowy brzusiotylko nie wiem który to tydzień...
i ja w całej okzałaści sierpnień'07 Zamość