reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka służymy pomocą;-)no już ma prawo się nie miscic ale lozeczko będzie w waszym pokoju?????
Atali o już spia razem tak jak Moi:-)czyli oddaliście im swój większy pokoj????jakas zmiana?????ale razem sami sazypiaja bo u mnie to tak jeszcze nie do końca.....
Buziaczek urodzinowy dla Tymusia i dla Was od razu Mega uściski.....trzecia pociecha się wylamala i na maj nie zaplanowala przyjścia...ale masz fajna roznice miedzy wszystkimi dzieciakami co dwa latka......:-)
Patlysia powodzenia w weekend na zjeździe....a jak Ty się czujesz tak bardziej psychicznie.....poukladalas sobie wszystko w głowie?????
Elza swietna robota brawo....
Anaconda jak wolny dzionek?????i zakończenie roku szkolnego?????

Dzieciaki spia ja oglądam finał TM a mezus szykuje mi kolacje bo wie ze sama sobie nic nie zrobie z lenistwa:-p:-p:-ppogibsowalismy wgłębienia wgniecenia i dziurki powstałe w scianie teraz to schcie i jutro ruszamy....:-)

reklama
Marzenko, tak, wtedy jak pisałam, ze im pokój robie, to sypialnie oddalismy, bo wieksza, a my sie do Tymkowego pokoju przeniesliśmy.
Szymon jak w sypialni spał to sam zasypiał, teraz są dni, ze kombinuje i matkę za szyję trzyma, zeby przy nim leżała :-D dzis sam zasnał :) Tymek pada w 5 minut przy kołysance i dzieki temu moge Sz zostawic, zeby zasnał, bo we dwóch to raczej by nie zasneli :sorry:

Atali buziaczek dla Szymonka i Tymonka...
Tak zamieniamy się na pokoje....:tak:nasza sypialnia jest większa niż obecny pokój Julci....

Marzenka trzymam za słowo;-)ale masz kochanego męża...
co do łóżeczka to chyba przesuniemy łóżko i jeszcze na ten miesiąc będzie z nami, żeby Julka spokojnie spała jak chodzi do przedszkola a od wakacji muszą jakoś dać radę w jednym pokoju:-p

Anaconda co u Ciebie dlaczego nic nie odzywasz się....

Patlysia powodzenia na zaliczeniach...

Ostatnia edycja:
Ostatnia i pierwsza:surprised:

dzień dobry...za oknem już brak mi słów...
my dzisiaj mamy a raczej mieliśmy szczepienie ale chyba go sobie podarujemy...bo coś u nas krąży...:sorry:
Lence w nosku furkocze ale katarek nic nie wyciąga, Jula doszła do siebie-po oczku śladu nie widać, a mnie coś gardło w nocy bolało...płukanka z wody utlenionej i orofar jakoś uśmierzyło ból zobaczymy na jak długo....

miłego dnia mimo okropnej aury za oknem...

Cześć

Ja wczoraj poczytałam ale nie miałam kiedy pisać. Byłyśmy w tatrze na tym Tymoteuszu, było OK Gabrysi nawet się podobało ale sądzę że szału to nie zrobili. Potem Gabcia została w przedszkolu na obiadku i o dziwo spała na leżakowaniu nawet Pani były w szoku bo ona nigdy nie śpi, więc wrażeń było widocznie sporo.
Pogoda widzę nie schodzi z temtyki BB forum.:baffled: No niestety jest kiepsko ale są rejony ze jest gorzej Mój Z musi mieć surwiwal w górach jak koszmarnie leje, coś czuje że on przeziębiony wróci.
Ja zaraz śmigam do fryzjera na kolor odrostu i strzyżonko.
Urlop zaplanowany a mój przyjazd do Lublina chciałabym aby był 25 w poniedziałek tylko nie wiem czy ten termin komus by pasował????

Elza
świetna robota z tymi laurkami!!!!

Atali to brawo dla chłopców za spanie, a Wy cieszcie się wolnym łóżkiem jeszcze jakiś czas:happy:

Madzienka
dobrze że lepiej u Was i ze Lenka się broni a Julci oczko w porządku.

Patlysia powodzenia!!!

Marz
fajnie że niczym się nie zrażacie (mam na myśli pogodę ) i działacie z tymi ścianami jakieś inne jeszcze prace przed Wami?

Talia oby Z dał sobie rade w tych gorach i jednak wrócił zdrowy;-)jeszcze pozniej jeden pokoj muszer go rozjasnic bo ostatnio troche za ciemny kawowy kolor polozylam....
a jak Ty bys widziala to spotkanie w dzien to na 100%odpadam.....
Madzienka trzymajcie sie dzielnie....szczepienie nie zajc;-):-)dadza rade J pewnie zachwycona ze siostre bedzie miala w pokoju....
Atali brawo dla Szymusia za samodzielne zasypianie u mnie to jeszcze nie przejdzie M o tak super zasypia w sekunde:-)ale B przynajmniej super ze tate w lozku zaakceptowal:-D
A gdzie jest Twój suwaczek ciążowy:-)??????

Dzisiaj chyba znowu wroce mokra jak kura i to jeszcze bardziej bo nie mam parasola i musze odebrac dwojke z przedszkoli:baffled:i jesli dalej bedzie tak padac to musze sie wprosic na kawe do sasiadki na godzinke aby P szybko przelecial te sciany bo z pomocnikami bedzie ciezko:-D

Milego dnia....

Ostatnia edycja:
Witam,

Pogoda nas nie rozpieszcza i dzisiejszy ranek przesiedzieliśmy w domku wyjęłam do zabawy farmę i jakoś fajnie i szybko nam czas do południa zleciał. Kurcze mogłoby już przestać padać, nie dość że z mojego ogródka zrobił się staw, to zboże zaczyna nam już chorować nawet nie ma jak wyjechać w pole z opryskiem bo jak nie deszcz to grząsko:no:. I moje dziecko dzisiaj zbuntowało się na drzemkę, a widać że zmęczony...

Eliza bardzo oryginalny i fajny pomysł na laurki...rodzicom na pewno spodoba się...super że mała artystka wróciła...

Talia no na pewno wyprawa do teatru umęczyła Gabrysię skoro zasnęła w przedszkolu...

Madzienka zdróweczka dla was... a jak robisz ten sosik z malin?

Marz
Michał wczoraj nie przepuścił żadnej kałuży i dlatego rowerek trafił do "myjni";-)Może rozpogodzi się i jednak nie zmokniecie:tak:

Anaconda jak tam po wczorajszym zakończeniu roku przedszkolnego?

Patlysia trzymam kciuki za egzaminy...

Atali
to niezły miesiąc za wami, same imprezki i torty...

Motylla jak zdrówko chłopaków?

Wczoraj upiekłam z M 3 porcje muffinek, zabawy i śmiechu było tyle że M zapomniał o siku i popuścił w majteczki:laugh2:a ja później z niemałym trudem doprowadziłam kuchnię do normalności:laugh2::tak:

reklama
Justyna gotuje malinki z cukrem trzcinowym aż do momentu gdy zrobi się z nich konsystencja sosiku..można podawać na ciepło i zimno...pomysł kiedyś ściągnęłam z jakiegoś przepisu lidlowskiego:zawstydzona/y:
jest pyszny i do lodów i do ciast jako dodatek....

super pichcenie wczoraj za Wami....

Do góry