reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka służymy pomocą;-)no już ma prawo się nie miscic ale lozeczko będzie w waszym pokoju?????
Atali o już spia razem tak jak Moi:-)czyli oddaliście im swój większy pokoj????jakas zmiana?????ale razem sami sazypiaja bo u mnie to tak jeszcze nie do końca.....
Buziaczek urodzinowy dla Tymusia i dla Was od razu Mega uściski.....trzecia pociecha się wylamala i na maj nie zaplanowala przyjścia...ale masz fajna roznice miedzy wszystkimi dzieciakami co dwa latka......:-)
Patlysia powodzenia w weekend na zjeździe....a jak Ty się czujesz tak bardziej psychicznie.....poukladalas sobie wszystko w głowie?????
Elza swietna robota brawo....
Anaconda jak wolny dzionek?????i zakończenie roku szkolnego?????

Dzieciaki spia ja oglądam finał TM a mezus szykuje mi kolacje bo wie ze sama sobie nic nie zrobie z lenistwa:-p:-p:-ppogibsowalismy wgłębienia wgniecenia i dziurki powstałe w scianie teraz to schcie i jutro ruszamy....:-)

reklama
Marzenko, tak, wtedy jak pisałam, ze im pokój robie, to sypialnie oddalismy, bo wieksza, a my sie do Tymkowego pokoju przeniesliśmy.
Szymon jak w sypialni spał to sam zasypiał, teraz są dni, ze kombinuje i matkę za szyję trzyma, zeby przy nim leżała :-D dzis sam zasnał :) Tymek pada w 5 minut przy kołysance i dzieki temu moge Sz zostawic, zeby zasnał, bo we dwóch to raczej by nie zasneli :sorry:

Atali buziaczek dla Szymonka i Tymonka...
Tak zamieniamy się na pokoje....:tak:nasza sypialnia jest większa niż obecny pokój Julci....

Marzenka trzymam za słowo;-)ale masz kochanego męża...
co do łóżeczka to chyba przesuniemy łóżko i jeszcze na ten miesiąc będzie z nami, żeby Julka spokojnie spała jak chodzi do przedszkola a od wakacji muszą jakoś dać radę w jednym pokoju:-p

Anaconda co u Ciebie dlaczego nic nie odzywasz się....

Patlysia powodzenia na zaliczeniach...

Ostatnia edycja:
Ostatnia i pierwsza:surprised:

dzień dobry...za oknem już brak mi słów...
my dzisiaj mamy a raczej mieliśmy szczepienie ale chyba go sobie podarujemy...bo coś u nas krąży...:sorry:
Lence w nosku furkocze ale katarek nic nie wyciąga, Jula doszła do siebie-po oczku śladu nie widać, a mnie coś gardło w nocy bolało...płukanka z wody utlenionej i orofar jakoś uśmierzyło ból zobaczymy na jak długo....

miłego dnia mimo okropnej aury za oknem...

Cześć

Ja wczoraj poczytałam ale nie miałam kiedy pisać. Byłyśmy w tatrze na tym Tymoteuszu, było OK Gabrysi nawet się podobało ale sądzę że szału to nie zrobili. Potem Gabcia została w przedszkolu na obiadku i o dziwo spała na leżakowaniu nawet Pani były w szoku bo ona nigdy nie śpi, więc wrażeń było widocznie sporo.
Pogoda widzę nie schodzi z temtyki BB forum.:baffled: No niestety jest kiepsko ale są rejony ze jest gorzej Mój Z musi mieć surwiwal w górach jak koszmarnie leje, coś czuje że on przeziębiony wróci.
Ja zaraz śmigam do fryzjera na kolor odrostu i strzyżonko.
Urlop zaplanowany a mój przyjazd do Lublina chciałabym aby był 25 w poniedziałek tylko nie wiem czy ten termin komus by pasował????

Elza
świetna robota z tymi laurkami!!!!

Atali to brawo dla chłopców za spanie, a Wy cieszcie się wolnym łóżkiem jeszcze jakiś czas:happy:

Madzienka
dobrze że lepiej u Was i ze Lenka się broni a Julci oczko w porządku.

Patlysia powodzenia!!!

Marz
fajnie że niczym się nie zrażacie (mam na myśli pogodę ) i działacie z tymi ścianami jakieś inne jeszcze prace przed Wami?

Talia oby Z dał sobie rade w tych gorach i jednak wrócił zdrowy;-)jeszcze pozniej jeden pokoj muszer go rozjasnic bo ostatnio troche za ciemny kawowy kolor polozylam....
a jak Ty bys widziala to spotkanie w dzien to na 100%odpadam.....
Madzienka trzymajcie sie dzielnie....szczepienie nie zajc;-):-)dadza rade J pewnie zachwycona ze siostre bedzie miala w pokoju....
Atali brawo dla Szymusia za samodzielne zasypianie u mnie to jeszcze nie przejdzie M o tak super zasypia w sekunde:-)ale B przynajmniej super ze tate w lozku zaakceptowal:-D
A gdzie jest Twój suwaczek ciążowy:-)??????

Dzisiaj chyba znowu wroce mokra jak kura i to jeszcze bardziej bo nie mam parasola i musze odebrac dwojke z przedszkoli:baffled:i jesli dalej bedzie tak padac to musze sie wprosic na kawe do sasiadki na godzinke aby P szybko przelecial te sciany bo z pomocnikami bedzie ciezko:-D

Milego dnia....

Ostatnia edycja:
Witam,

Pogoda nas nie rozpieszcza i dzisiejszy ranek przesiedzieliśmy w domku wyjęłam do zabawy farmę i jakoś fajnie i szybko nam czas do południa zleciał. Kurcze mogłoby już przestać padać, nie dość że z mojego ogródka zrobił się staw, to zboże zaczyna nam już chorować nawet nie ma jak wyjechać w pole z opryskiem bo jak nie deszcz to grząsko:no:. I moje dziecko dzisiaj zbuntowało się na drzemkę, a widać że zmęczony...

Eliza bardzo oryginalny i fajny pomysł na laurki...rodzicom na pewno spodoba się...super że mała artystka wróciła...

Talia no na pewno wyprawa do teatru umęczyła Gabrysię skoro zasnęła w przedszkolu...

Madzienka zdróweczka dla was... a jak robisz ten sosik z malin?

Marz
Michał wczoraj nie przepuścił żadnej kałuży i dlatego rowerek trafił do "myjni";-)Może rozpogodzi się i jednak nie zmokniecie:tak:

Anaconda jak tam po wczorajszym zakończeniu roku przedszkolnego?

Patlysia trzymam kciuki za egzaminy...

Atali
to niezły miesiąc za wami, same imprezki i torty...

Motylla jak zdrówko chłopaków?

Wczoraj upiekłam z M 3 porcje muffinek, zabawy i śmiechu było tyle że M zapomniał o siku i popuścił w majteczki:laugh2:a ja później z niemałym trudem doprowadziłam kuchnię do normalności:laugh2::tak:

reklama
Justyna gotuje malinki z cukrem trzcinowym aż do momentu gdy zrobi się z nich konsystencja sosiku..można podawać na ciepło i zimno...pomysł kiedyś ściągnęłam z jakiegoś przepisu lidlowskiego:zawstydzona/y:
jest pyszny i do lodów i do ciast jako dodatek....

super pichcenie wczoraj za Wami....

Do góry