reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam ale dzisiaj pogoda a łeb mi pęka od samego rana...na dodatek dużo roboty bo w piątek mamy DzMiT więc dekoracja i te sprawy....no i próby z dziećmi....najgorzej że solistka mi się wykruszyła...mam nadzieję że do piatku wróci....

karlita Chodakowska dobra jest bo moja siostra z nią ćwiczy i nawet sobie chwali...

mandziula jak tam Mikuś po wycieczce???? chrzciny robisz w domu???

madzienka spać do 9 przy dwójce dzieci....nie za dobrze Ci :-p:-p:-p dobrze że z oczkiem Julci już ok....
mam nadzieję że te prognozy które słyszałaś się nie sprawdzą...ja chce LATA!!!!! (i wolny lipiec)

iwonka właśnie o to chodzi że mamusia H jest przekonana że wszystko z nią jest ok a jak zasugerowałam że może trzeba skonsultować się ze specjalistą to dostałam opier..... więc teraz się nie odzywam tylko staram się sama coś wypracować.... (już mówi moje imię ha ha ha)

anaconda tylko H brakuje widelca w głowie ale przy jej pomysłach to może niedługo będzie...:-D:-D
kurcze Maja już do szkoły...szok:szok::szok::szok:

reklama
karlita czekamy na zdjęcia, czekamy... baaesnik super sprawa:tak: do ego ZOO tez bym się wybrała, moze uda nam się jakoś umówić???

ja z miłą chęcią kochana :-) wypad większą grupą mile widziany ;-) zawsze raźniej :-)

daj znać jak tam po wizycie i jak tam Zosia z wagą stoi :-)

Karlita nie ma wyjścia wakacje zbliżają się:-D:-D:-Dale towarzystwa mi brakuje...aczkolwiek i tak podziwiam siebie..zobaczymy jak długo;-)

Madzieńka kibicuję Ci bardzo mocno :-) moze teraz Ty będziesz moja mobilizacją :-)
szkoda że mam do Ciebie teraz TAK DALEKO!!

Hej dziewczyny

Karlita cóż moze i byśmy przyjechały ale samochodu na razie nie mamy a w przyszłym tygodniu ja wyjeżdżam do pracy więc zobaczymy później chciałabym na spotkanie w Lublinie jakiś czas wygospodarować.
A to oo ciekawe

Talia u nas czerwiec na razie zabity bo mamy kilka imprez no i urodziny Gabi ... 4 matko jak to zleciało .... i musze nad tortem pomysleć ....

Justynka miłego pluskania się Ty jak zwykle masz pełno energii niezależnie od pogody!! podziwniam :-)

Elizka ja Chodakowską znam bo ćwiczyłam jakiś czas ale ciut nudno tak cały czas to samo ćwiczyć ;-)

ale musze coś zacząć znów robić bo normalnie źle się ze sobą czuję ....

Witajcie,
ja wpadam tylko poczytać co tam u Was bo truskawki mi się już zaczęły i czasu mi brakuje, a dzisiaj jeszcze lublin musiałam zaliczyć także w ogóle lipa:eek:

karlita rzeczywiście czas leci, u nas 1 lipca też czwarte urodziny a pamiętam jak nie tak dawno na porodowkę jechałam...
madzieńka oj zazdraszczam zumby... dobrze, że z oczkiem Julki wszystko dobrze:tak:
justyna miłego pływania:tak:
elza no tak jak mamusia zapatrzona w córkę to trudno cokolwiek powiedzieć... ale ciężką masz pracę przez tą H:no:
anaconda to od września będziesz miała uczennicę w domu;-)
tyle tylko zapamiętałam...

Wiecie co ja właśnie poskłądałam nasz urlop napięty mocno czas ale się uda i to nie morze ale raczej górki tzn Krynica mi przyszła na myśl, daaawno tam byliśmy bo od kiegy mamy Gabi to co roku morze i morze, popołudnie spędziliśmy u sąsiadów i jakoś zleciało a jutro rano ta wycieczka do teatru ale się będzie działo:-D

Patlysia no włąśnie pogoda zupełnie może się nie udac morze nasz ma urok niesamowity jest inne niz to Chorwackie ale mnie w tym roku czeka wiela podróż wiec na razie się nie ruszam za granicę pewnie kiedys pojedziemy, ale wam życze

Elza życze aby solistka powróciła

Anaconda
to i Was jutro intensywnie
Mandziula
a jak Twój Mikołaj zmókł czy raczej się udało skryć w tym Młynie?

madzienka dobrze, ze z oczkiem Julci wszystko dobrze:tak::tak:
eliza chrzciny robimy w domku, trochę wiecej przygotowąń, ale bedzie wygodniej i ze względu na Zosie i Mikiego:tak: a że miejsca mam sporo to się pomięscimy
patlysia macie juz truskawki??? nasze jeszcze niedojrzały :no:
karlita tort pieczesz sama??? a swoją drogą strasznie szybko ten czas leci.... już 4 urodzinki, a ja pamiętam jak was w BUGI poznałam to Gabi dopiero się siedzieć nauczyła:-D:-D
anaconda szkolła, jak to poważnie brzmi....

my się dziś z Zosią zaszczepiłyśmy, dzielna płakała tylko przez chwilkę przy zastrzyku... waży już 6200 i ma 63cm, mam nadzieję ze noc nam minie spokojnie i tem sięnei pojawi:no::no:
a Miki wycieczką zachwycony, oczywiście njabardziej podobała się jazda autokarem, z atrakcji jakie były to się dowiedziałam od niego ,ze łowił złoto, dostałam nawet "smaorodek" śliczny swiecacy brokataki kamyk;-)oglądli kamienie takie duże kolorowe i szukali jakiejś kryjówki... musze jutro wychowawczyni dopytać bo szczegółowo to tylko autokar opisał

Mandziulka piękny wynik Zosieńki, niech dziewczyna rosie zdrowo...oby nocka była spokojna
a wycieczka Mikołaja super...i autokar zawsze i u nas jest największa atrakcją....:-D:-D
Jula jutro jedzie na wycieczkę do Państwowej Drukarni:tak::tak:

Talia super że udało się wygospodarowac czas na odpoczynek...a Lublin już zaplanowany???

Karlita z tortem na pewno dasz radę...przypominając sobie torcik z 3 urodzin Gabi;-):tak:
kibicuj kibicuj....bo zapał na razie mam:-)

Elizka nie narzekam;-)

Anaconda udanego jutrzejszego dnia...

moje panny już śpią....jutro wczesna pobudka nas czeka....bo Julcia w przedszkolu ma być o 7.50:eek:więc powoli i ja zawijam się w stronę sypialni

Witam z rana jak za dawnych dobrych czasów :-D:-D:-D
Moi poszli do przedszkola a ja zasiadam z kawką do kompa :tak::tak:
Muszę jeszcze mieszkanie ogarnąć bo Maja będzie miała dzisiaj gościa - koleżankę z przedszkola :tak::tak: coś mi się zdaje że zaczynają się odwiedziny koleżanek i zamykanie drzwi do swojego pokoju :-D:-D
Oby tylko dzisiaj nic nie padało bo inaczej załamka :-:)-( już dosyć tego deszczu :crazy::crazy:
Mandziula u Mai też największą atrakcją jest zawsze autokar :-D:-D super wycieczkę miał Miki :tak::tak: widzisz jak Zosia ładnie przybiera po mm :tak::tak: i jak nocka, spokojnie minęła bez temperatury? :confused::confused:
Madzienka i jak poranne wstawanie? ja najchętniej jeszcze bym pospała do godz.9 :-D:-D:tak::tak: ciekawe jak Julcia po dzisiejszej wycieczce :tak::tak:
Talia super że udało się znaleźć czas na urlop, w końcu odpoczynek najważniejszy :-p:-p;-);-) no właśnie a kiedy wycieczka do Lublina? :confused::confused:
Elza znając Twoje twórcze pomysły to zapewne dekorację super wymyślisz, koniecznie nam się pochwal :tak::tak:
Patlysia mniam mniam truskaweczki :tak::tak: chyba dzisiaj sobie kupię :tak::tak: ale chodzenia przy nich nie zazdroszczę :no::no:
Misia a co u Was, jak Stasio? :confused::confused:

Dzień dobry...w końcu pogoda zlitowała się i oby tak zostało...my dzisiaj raniutko pojechałyśmy do przedszkola...zobaczymy czy wycieczka spodoba się Julci...
później zakupy...śniadanko i Lenka dosypia poranna pobudkę...:tak:

Anaconda dziękuję jakoś dałam radę ale marze już o lipcu i wolnym od przedszkola
za malinki już dziękuję kupiłam w Lidlu:tak:
czekamy na relację z przedstawienia Majeczki!!!

miłego dnia

Witam. Z rana przyjechałam do teściowej z chłopakami, bo W. z ekipą robią prace przy domu i za bardzo by moje dzieci przeszkadzały.:-D Jak byliśmy w szpitalu to Radek został zmierzony i ma już 89 cm:tak:, pewnie jakby się wyprostował to może i by miał więcej :-D:-D
Zasiadam z kawką:rofl2:

Motylla dobrze że już jesteście w domku, zdrówka dla was:tak:zapisałaś już R do allergologa? Były wolne terminy?

.
Dzisiaj pojechałam zapisać i powiedziała mi pani w rejestracji, że wolne terminy na październik, powiedziałam jej, że byliśmy w szpitalu i pani doktor kazała za 4 tyg się zapisać i mamy pod koniec czerwca wizytę:tak:

Witajcie, wybaczcie, że się nie udzielam, ale nie mam kiedy:zawstydzona/y: zaczął mi się maraton egzaminacyjny, za mną dziś już jeden egzamin, a przede mną tylko w tym tygodniu AŻ 6egz:eek: a jeszcze na domiar złego wyszedłszy dziś z uczelni, cała zmokłam, bo taaaaka ulewa się zaczęła, że doszłam do pracy cała mokra, buty do teraz chlupią:sorry: Nadrobiłam tylko ostatnią stronę, więc nie za dużo wiem, ale za jakiś tydzień wrócę do świata:-)
Tyle zapamiętałam:sorry: przez te "zakuwanie" nie mogę teraz zlokalizować mózgu:-)
Mocno trzymam kciuki za same pozytywne oceny na egzaminach:tak:

Witajcie my dzisiaj urzędujemy we trzy w domu....jak rano usłyszałam ten deszcz stukający w parapet to nawet nie chciało mi się wstawać sprawdzać jak oczko Julci...i tak pospałyśmy do 9...
Oczko na szczęście już ok....Lenka póki co trzyma się, od czasu do czasu kichnie ale nad szczepieniem w czwartek zastanawiamy się....
Dobrze, że z oczkiem Julci lepiej:tak: Oby Lenki nic nie rozłożyło:tak:

my się dziś z Zosią zaszczepiłyśmy, dzielna płakała tylko przez chwilkę przy zastrzyku... waży już 6200 i ma 63cm, mam nadzieję ze noc nam minie spokojnie i tem sięnei pojawi:no::no:
a Miki wycieczką zachwycony, oczywiście njabardziej podobała się jazda autokarem, z atrakcji jakie były to się dowiedziałam od niego ,ze łowił złoto, dostałam nawet "smaorodek" śliczny swiecacy brokataki kamyk;-)oglądli kamienie takie duże kolorowe i szukali jakiejś kryjówki... musze jutro wychowawczyni dopytać bo szczegółowo to tylko autokar opisał
Super, że Miki zadowolony z wycieczki:tak: Super, że Zosia dzielnie zniosła szczepienie:tak:

reklama
Elza oby wokalistka Ci szybciutko wrociła chyba ze H przeszkolisz:-D:-D
Madzienka pogoda fajna wiec i wycieczka napewno bedzie udana...
Mandziula bardzo ladnie Ci Z urosła;-)a juz nie karmisz jej wogole czy jeszcze Twojego mleczka je???
Talia super ze urlop sie Wam jednak uda oby tylko pogoda dopisała...
Anaconda miłego wystepu;-)
Motylla ladnie R Ci urósł:-)

Moi Panowie wczoraj popołudniu wybrali sie z P do babci a ja mialam samotne popoludnie ale zlecialo mi bardzo szybciutko domalowalam kuchnie pokrecilam sie po domu nadrabiajac drobne porzadki no i wybralam sie po kolejna farbe i dzisiaj ruszymy z pokojem:-)

Pogoda sie poprawia wiec i na spacerek popoludniowy bedzie mozna sie wybrac....:happy:

Do góry