reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

WSTAWAĆ ŚPIOCHY

witam się z rana....jeszcze przed pracą....dobrze że dzisiaj piątek i jak na razie słoneczko nas rozpieszcza zobaczymy jak długo.... bo jak tak ciągle będzie padać to chyba trzeba będzie zainwestowac w jakąś łódkę bądź Arkę zbudować....
trzymajcie kciuki aby dzisiaj dzieciaki wszystko ładnie przedstawiły....

miłego dnia...........

reklama
a tutaj dalej pusto....

dzień dobry....nareszcie powiedziałabym, żeby tylko nie zapeszyć....

pora ruszyć na spacerek...

Elizka trzymamy kciuki za przedstawienie i żeby H nie dawała w kość...

Justyna
powodzenia dla J na wizycie, super że popołudniowy wypad na rowerek udany....

miłego dnia

Witajcie.

eliza trzymam kciuki, a co to za przedstawienie? z okazji DMiT?

Justyna współczuję J rwania zęba :no: brrr, zaopatrz się jeszcze w papki i kleiki :-D;-) co do P, to zaskoczyło go to, że przy 2 dzieci nie tak łatwo coś zrobić w domu :-D przynajmniej nie słyszę już: "coś Ty robiła cały dzień?" :laugh2::laugh2::laugh2:

Madzienka super że z dziewczynkami jest dobrze, mojej Karolci też coś nos podtyka :sorry:

patlysia pracuję w Żabce :tak:

anaconda Maja to już prawdziwa uczennica, ale ten czas leci :szok:

Jak mi się pracuje? Nie jest lekko, nie ma czasu usiąść spokojnie, ciągle trzeba donosić asortyment na sklep, bicepsy mi urosną od tych transporterów i zgrzewek piwa :-D już schudłam tyle, że ważę 4 kg mniej niż przed ślubem :szok::szok::szok: najgorsze są weekendy, bo wtedy jest najwięcej ludzi, ale daję radę, szybko wszystko opanowałam, już po tygodniu zostawałam sama, najważniejsze dla mnie jest to, że jest blisko i nie muszę dzieci zostawiać z kimś obcym.

Karolinka wreszcie mi odpuściła i zostaje z tatusiem bez protestów, z moją mamą też kilka razy posiedziała bez płaczu, ale jak już jestem w pobliżu to tylko mama i mama :-D Przebił jej się jeden ząbek na dole, od razu inne dziecko, mniej się budzi w nocy, jest spokojniejsza. Sama stoi, trochę chodzi przy meblach i jak trzyma się ją za rączki.

Ola jakiś czas temu dostała nagle 40 stopni gorączki, wymioty, biegunka, w nocy lekarz z pogotowia dał jej antybiotyk po którym było tylko gorzej, a rano rodzinny kazał jak najszybciej odstawić bo dziecko ma jelitówkę a antybiotyk tylko nasilił objawy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Boże co ja przeżyłam.... Od wtorku przez 3 dni miała dni otwarte w przedszkolu, ładnie się tam bawiła, tańczyła, robiła motylka z papieru, jadła obiad, słuchała Pani, już nie mogę się doczekać września. Karolinka była z nami, i to była najlepsza zabawka dla dzieci, wszystkie ją niańczyły, przynosiły zabawki, głaskały :-D Byłam z nią na pierwszej wizycie u dentystki, wszystkie zęby zdrowe, proste i oby tak dalej :tak: Wczoraj przyjechała do mnie mama a Ola do niej, że ma już dość i chce do drugiego domu do dziadka :szok::-D więc ją zabrała do siebie, tylko zapomniałam im dać pampka na noc, ale na szczęście noc przeszła na sucho, chyba jutro ją Paweł odbierze.

To by było w skrócie co u mnie :-D czas na kawę i usypianie małej :tak:

Miłego i słonecznego dnia.

Miałam na myśli jakieś spotkanie wieczorne, wiec kto byłby chętny i może w terminie 24.06 gdzieś się spotkać wieczorem?

Madzienka dobrze ze ze zdrówko macie dobre,

Aneta fajnie że sobie radzicie z dwójką i z obowiazkami a mąż poczucje jak to jest okiełznać 2 kobietki samodzielnie:tak: Dobrze ze dzień w przedszkolu poszedł tak wyśmienicie i mniejszej i większej:-D

Elza powodzenia i daj znać jak poszło Twoim podopiecznym

Justyna
u nas też wczoraj były lody po przedszkolu... i nawet obiad mi potem Gabrysia ładnie zjadła, mój niejadek jednak ostatnio dostaje apetizer stąd tak jest a Wy nic nie aplikujecie na apetyt?

chyba mój spacerek nie uda się...Lena nadal śpi a za oknem ciemno się robi....znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:chce padać!!!!!

Talia ja wprawdzie wieczorem mam zumbę ale jak spotkanie wyjdzie to dołączę do was....
tylko nie wiem czy poniedziałek to będzie dobry dzień dla mam pracujących...no nic zobaczymy...kto chętny????

Do mnie na górę dziś nie pofatygował się listonosz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a dzwonił i domofon mu otwierałam teraz będę musiała ja się do nich pofatygować:no:

Madzienka
u mnie słoneczko;-) co do terminu to ja mogę na tygodniu no chyba że jakiś dzień inny np. wtorek lub czwartek? nie będzie lepiej?

a nas złapał deszcz na spacerku!!!!
i kolejna chmura zbliża się....
Paweł właśnie wyjeżdża z Nałęczowa i mówi że tam słoneczko a u nas
:confused2:

Talia u mnie wchodzą w grę tylko dni poniedziałek, czwartek, piatek i weekend...wtedy mam P w domu...
ja się jakoś dostosuję byle dziewczynom pasowało

Madzienka u mnie też słoneczko :tak: i nic nie zapowiada deszczu, a to tylko ponad 20 km różnicy

talia mi jak najbardziej pasuje, akurat Paweł ma urlop :tak:

Lece do pracy, pa pa

Witajcie,

Chyba już mój mały zrezygnował z drzemki:-(, dzisiaj też nie śpi:no:

Talia
Michał wypił dwie butelki (oczywiście w odstępach 3 miesięcznych);-)tego apetizera i mu po tym nieznacznie wzrósł apetyt. Teraz mamy Bioaron multi, i albo to zasługa tego syropu albo to że on dużo na dworze to apetyt ma na prawdę niezły, nawet czasem mięsko zje, a wcześniej do buzi nie brał:tak:

Madzienka
szkoda że dzisiaj mało spacerku było, ale może pod wieczór jeszcze wyjdziecie:tak:

Anetka a u Was jak zwykle nie ma spokoju;-)fajnie że Ola zadowolona z pobytu w przedszkolu:tak:

reklama
Hejka :-):-)
My już w domku, kolejna łubianka truskawek zakupiona i zaczynam jedzenie :-D:-D
Co do spotkania to ja też chętna, najwyżej powiem kierownikowi że się z rana spóźnię ;-);-):-p:-p:-D:-D albo wyjdę wcześniej :sorry::sorry:
Jak wracałam z pracy to auto miałam suche, ulice też a jak dojechałam do Olimpu to wjechałam w teren po ulewie :szok::szok: a już miałam nadzieję że dzisiaj nie popada :crazy::crazy:
Justyna to Wy już zakończyliście basen? :confused::confused: super że Michałkowi wrócił apetyt :tak::tak:
Madzienka dobrze że z dziewczynkami wszystko w porządku i że szczepienie odłożone do następnego tygodnia :tak::tak: czy Wy w poniedziałki chodzicie do dentystki? :confused::confused:
Elza jak tam po przedstawieniu? Mam nadzieję że w porządku i dzieci ładnie się postarały :tak::tak:
Aneta super że tak szybko się wdrożyłaś w pracy :tak::tak: i brawa dla Karolci za ząbek :tak::tak: niezłą miałaś przygodę z Oleńką i jelitówką :szok::szok: super że Oli spodobało się przedszkole :tak::tak:
A ja dzisiaj sama zostaję na noc bo jutro oboje pracujemy i Jacek wywozi Maję dzisiaj do teściowej, no a w związku z tym jutro po pracy jedziemy na wieś :sorry::sorry:

Do góry