reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie.

Całe wieki mnie tu nie było :szok::szok::szok: ale to przez to że pracuję, miało być na 1/4 etatu, zrobił się prawie cały :-D z Pawłem to się dosłownie mijamy w drzwiach, a jak mam wolny dzień to odgruzowuję dom albo gdzieś wychodzimy z dziewczynkami. Teraz też czekam na Pawła jak wróci po 15 to ja wychodzę na 16 do 23. Postaram się zajrzeć na dłużej jutro rano, bo będę sama z Karolą, Ola dzisiaj pojechała z babcią, bo powiedziała, że ona chce do dziadka :eek: :laugh2:

Miłego dnia Dziewczyny.

reklama
Hejka :-):-)
Wczoraj już nie zaglądałam bo czasu zabrakło :tak::tak:
Zakończenie roku przedszkolnego mega udane, prezenty z podziękowaniami wręczone paniom a dzieci dostały dyplomy z pamiętnikami :tak::tak: oczywiście Maja do końca czerwca chodzi normalnie do przedszkola ale z racji tego że teraz to już nie wszystkie dzieci będą uczęszczać to zrobili już wczoraj uroczyste zakończenie :tak::tak:
A potem zebranie w szkole, Maja będzie chodziła do klasy 1b do tej pani wychowawczyni do której chciałam, a do tego będzie miała 2 koleżanki z grupy przedszkolnej i 1 kolegę wiec nie będzie się czuła samotna :tak::tak: w klasie będzie ich aż 27 :szok::szok: a w następnym tyg mają być już wywieszone listy podręczników i wyprawek :tak::tak:
Elza super laurki dla rodziców :tak::tak: wiedziałam ze będziesz miała fajny pomysł :tak::tak:
Madzienka to mówisz że oddajecie własna sypialnię dziewczynkom? :confused::confused: Ty malinki już kupiłaś a my właśnie zamówiliśmy :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Marz ja też powinnam się zabrać za malowanie ale teraz jakoś czasu brak :-:)-( i co zmoczył Cię deszczyk? :confused::confused:
Justyna jak nie padało to nie padało a jak już zaczęło to na okrągło, oby zboże Wam ładnie rosło i nie było strat przez te anomalia pogodowe :tak::tak:
Anetka wieki Cię nie było, napisz jak Ci się pracuje :tak::tak:
Atali wszystkiego najlepszego dla Was wszystkich :tak::tak: a jak tam nasza ciężaróweczko się czujesz? :confused::confused:
Patlysia powinnaś przyjeżdżać do Lbn i sprzedawać, wiesz ile u nas jest takich handlarzy :szok::szok: postałabyś ze 2-3 godz. i byś wszystkiego się wyzbyła :tak::tak:
Wczoraj kupiłam sobie łubiankę truskawek i jem je na okrągło, oj jak mi tego było trzeba :-D:-D:tak::tak:

Anetka witaj....pisz jak się pracuje??zadowolona???

Anaconda spokojnie....chętnie kupie jeszcze więc jak już będziesz miała to dawaj znać, zamówię!!!!
tak oddajemy....;-):tak:a raczej zamieniamy!!!

my powoli wybieramy się do pediatry niech obejrzy te moje dziewczyny....
przy okazji zważymy się a zaszczepimy sie za tydzień....

P pojechał oglądać panoramę na najwyższy komin w Lublinie:-D:-D:-Di coś tam zwiedzać jeszcze w ramach integracji w pracy, później jakaś imprezka w Nałęczowie ich czeka....

Anetka kopę lat:-p:-p:tak::tak::laugh2::laugh2:
Super że z pracy jesteś zadowolona:-)a jak P też podziela twoją radość?;-)
A jak zdrówko dziewczynek?

Madzienka hmmm ciekawy przepis na ten sosik aż ślinka leci:tak:
Powodzenia na wizycie u pediatry...pisz co pani dr powiedziała na dziewczyny..

Anaconda fajnie że wczorajszy koniec roku bardzo fajnie wyszedł:-)

Aluśka
a no właśnie co u ciebie jak zdrówko Martynki???

Marz
pogoda dla ciebie jak na zamówienie nie pada więc pewnie spacerujesz z chłopakami a P maluje ścianki:-D

M trze oczka i ziewa więc spadamy na dwór pokręcić się trochę rowerkiem:tak:Może wąwóz zaliczymy...

Witajcie:-)
coś czuję, że dluga noc przede mną, bo z tą "szarańczą" moją to nic nie zrobiłam a piątek już jutro:zawstydzona/y:
justyna
miłego spacerku, ehh gdyby teściowej w końcu przeszło to kiedyś mogłybyśmy tam pospacerować razem... a ze zbożem to Cię doskonale rozumiem, u nas zasiany jest wszędzie rzepak i grad poszedł, także ja już nie liczę na żadne zyski:no:
anaconda oj tak gdyby nie to, że musiałabym jeździć z dzieciakami to już bym stała tam i sprzedawała, przynajmniej wróciło by mi się to co musiałam założyć no ale trudno w tym roku będę musiała sprzedawać do skupu po duuużo niższej cenie, chyba,że nie będą jeszcze kupowac to będę wozic do Lbn do sklepu... No i Maja już prawie jest uczennicą.. kurczę jeszcze dwa lata i E będzie szła do szkoły...
marz malowanie pełną parą, ja chyba pomaluje na początku lipca- farby już rok czekają... dzieki za pamięć.. ja jako tako, mam dużo obowiązków to tyle o tym nie myślę ale najgorsze jest to, że większość moich znajomych jest w ciąży i jakoś nie umiem się cieszyć ich szczęsciem... ale na to podobno trzeba czasu... pożyjemy.. zobaczymy...
madzieńka jak dziewczyny, uchowały się przed choróbskiem?
aneta ooo a gdzie pracujesz? w Piaskach cos znalazłaś?

czy ta pogoda kiedyś się unormuje bo już można dostać jakiejś depresji....brak słów:no::no::no:

madzienka dobrze że Julci oczko już jest zdrowe...oby Lenka szybko wyszła z tego katarku.... co powiedziała pani dr ???
a jak Twoje gardełko????? przeszło już na dobre????

patlysia powodzenia na egzaminach

marzenka widzę że idziesz za ciosem i malujesz całe mieszkanie....skąd w Tobie tyle energii.....
dobrze że dzisiaj nie zmokłaś bo jeszcze byś się pochorowała....

atali spóźnione ale najszczersze życzenia dla Was Wszystkich....
wstaw suwaczek to będziemy razem z Tobą odliczać czas do narodzin królewny..

talia fakt przedstawienie bez rewelacji chyba najgorsze na jakim byłam z dziećmi...jak dla mnie za dużo śpiewania dzieci za tym raczej nie przepadają....

justynka w tym roku to kiepski czas dla rolników i pewnie wszystko będzie 2 razy droższe....mój teść to chyba zawału dostanie....

anetka fakt wieki Ciebie tutaj nie było.....jak Ci się pracuje????

anaconda super że zakończenie się udało....żal chyba trochę odchodzić z przedszkola jak Maja to przyjmuje????

Elza Maja to najchętniej już jutro by poszła do szkoły jak to każdy pierwszoklasista tylko ciekawe na ile ten zapał wystarczy :-D:-D ja patrząc na to z mojej perspektywy żałuję że już jej się kończy beztroski czas samej zabawy :tak::tak:
Madzienka powodzenia na wizycie u pediatry, oby Lenka szybko pokonała katarek :tak::tak: to P szykuje się imprezka w pracy, oj wróci on chyba jutro nad ranem ;-);-):-p:-p:-D:-D
Justyna i jak udało się trochę rozbawić Michałka? :confused::confused: pamiętam jak ja nieraz musiałam zabawiać Maję żeby nie usnęła koło 17 :szok::szok:
Patlysia to fakt na skupie to zapewne grosze dają za truskawki :sorry::sorry: tylko patrzeć jak Twoja E pójdzie do szkoły - ten czas stanowczo za szybko leci :szok::szok:
My już po basenie, jeszcze tylko 3 zajęcia i koniec na ten semestr :tak::tak: ale z Anką już rozmawiałyśmy że od września nasze dziewczyny będą dalej kontynuowały naukę pływania a Maja jeszcze dodatkowo będzie miała basen w ramach lekcji wf :tak::tak:

Madzienka Miałam na myśli 24 Poniedziałek dziwny może ten termin ale wtedy raczej jeszcze będę w Puławach
Jaka ocena dziewczynek u pediatry ?

Justyna
fajnie że tak szalałaś z M w kuchni
Anaconda
no coś Ty przedszkole to nie tylko zabawa i beztroska:laugh2: wiadomo nie to co szkoła ale nauka tam też była. jak się Twoje plany rysują?

Marz to życzę by szło Wam gładko, a w weekend pewnie podgonicie z pracą

Anata
dobrze ze dałaś znać co u Was trzymaj się

Witajcie, u nas nastała cisza...
wizyta u pediatry ok...już w rejestracji odwołałam szczepienie, rejestrując zwykłą wizytę...
pani doktor zbadała Lenkę, oznak choroby brak, mała cały czas chichotała, jednak ten furkoczący czasami nosek..dlatego szczepienie za tydzień...ważymy 5850g
Julka też ok...oczka już wróciły do normy, jeszcze tylko jutro kropelki i koniec....
a moje gardziołko jako tako...płucze wodą utlenioną i mam nadzieje że będzie ok...

Talia poniedziałek wieczór czy w dzień??

Elizka żebyś wiedziała najpierw depresja z ciągnącej się zimy teraz z lejącego non stop deszczu....

Marzenka dostałaś moją wiadomość???:sorry:

reklama
Patlysia jak tak dalej w pogodzie będzie brzydko to cena truskawek wzrośnie. Robisz jakieś soczki czy dżemy?? Spacerowałam dzisiaj koło twojej teściowej;-)

Anaconda mi też żal że już koniec basenu i dwa miesiące przerwy:-(

Talia ja odpadam ze spotkania...

Madzienka dobrze że z dziewczynkami wszystko okej:-)

Eliza
jak tam przygotowania do jutrzejszego dnia, wszystko dopięte na ostatni guzik?

Jak tylko wyszliśmy na dwór M od razu się rozbudził:-D, zaliczyliśmy lody i długi spacerek na rowerku, a jak wróciliśmy do domu to M pobiegł od razu do kuchni po jedzenie, normalnie jak nie moje dziecko:-Dodzyskuje apetyt:rofl2:.

Jurto J idzie na usunięcie ósemki, muszę odwiedzić aptekę i zaopatrzyć nas w leki przeciwbólowe;-)ale mam nadzieję że nie będzie z nim aż tak źle;-).

Do góry