reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Marzenka zapał do malowania macie ze hej...to dobrze bo wiesz planuje zamianę pokoi to i do mnie zapraszam z pędzelkiem, wałkiem czy czym tam malujecie....

Lenka dopiero wstała więc chyba już nici ze spacerku przed pojechaniem po Julcię:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
witam i ja
oj wkońcu cipepełko na dworze to korzystamy ile się da, Zośka już dwie drzemki zaliczyła:confused2: śpi 30-60min, małpeczka mała
ja ogarnełam kuchnię i poupychała trochę gratów

marz Zosia jużnie chce cysia, nawet jak ściągałam pokarmm to szybko się głodna robiła (zjadła 120ml i po godzinie wyła) wiec dałą sobie spokój bo wiecej tego ściągania niż jedzenia było
jaki kolorek kupiłaś???
madzienka super ze Lenka dalej ładnie sypia
motylla dobrze, ze udało się wizytę zarezerwowac i ładnie ci chłopak rośnie:tak:

u nas noc mineła spokojnie Zosiula na tylko lekki stan podgorączkowy i żadnych innych niepokojących odczynówi neich tak zostnie bo jutro musze do pracy pojechaci kilka rzeczy załatwić a jak P nie bedzie mógł z nią zostac to bede ją ciagać....
teraz isę na macie gimnastykuje i usiłuje zjeśc metkę od zabawki:-D:-D

Witam,

Nareszcie mamy słoneczko, więc od razu jakieś nowe siły mi przybyły:-D, rano zaliczyliśmy z M rowerek który po przyjściu do domu trafił do wanny:rofl2: i zakupy, jeszcze w między czasie dwie pralki poszły w ruch i już pranie prawie suche. Moja mała wredotka nie śpi:no:, to po obiadku jeszcze wyjdziemy na spacerek bo w domu to na pewno dostanie wścieku pupy;-),

Motylla to miałaś szczęście że w ogóle was gdzieś wcisnęli. Nam też dali skierowania do poradni a w rejestracji babka do mnie że do końca roku nie ma miejsc a kolejne zapisy w styczniu:wściekła/y:i dlatego prywatnie chodzimy

Anaconda
jak tam zakończenie roku? To już jutro Maja nie idzie do przedszkola?

Madzienka ty to masz szczęście do snu dzieci:-D, mój M to tak samo spał jak Zosia Mandziuli. Ciekawe jak wycieczka Julci, pogodę to mieli dzisiaj bardzo dobrą:tak:,Co robisz z malinami??

Mandziula super że Miki zadowolony z wczorajszej wycieczki:-)

Eliza co zrobisz jak solistka nie wróci?

Marz fajnie że tak sami sobie malujecie:tak:ja to sama już nie mogę doczekać się kiedy w końcu coś ruszy u nas z remontem, to będzie grubsza sprawa niż tylko malowanie:huh:;-) Miłego popołuniowego spacerku życzę:tak:

Sunday co tam u ciebie jak humorek i zdrówko Maksia?

Madzienka no wiesz ze az MAMY to może za dużo powiedziane bo to ja jestem nakrecona ale P naszczescie nie ma nic przeciwko malowania i się nie buntuje:-D:-Dkiedy zaczynacie z przeprowadzka?????
Justyna to gdzie On był tym rowerkiem?????:-)
Mandziula nic na sile najważniejsze ze przybiera na wadze.....

Znowu czas wujscia z pracy i ulewa z M wrocilismy mokrzy jak kury.......:happy::happy:

Nas ulewa złapała w samochodzie :shocked2:bo oczywiście dawno nie padało:wściekła/y:

Marzenka możesz być i ty sama...zawsze to dwie rerce więcej....ostateczna przeprowadzkę planujemy po chrzcinach bo wtedy jest plan że Julka pojedzie z teściami na działkę....ale w tym tygodniu Lenka przenosi się do łóżeczka bo już się bidulka nie mieści w kołysce

Justyna z malin robię taki sosik do ciasteczek np. do sernika:tak:

Maltanka ty nas nie podczytuj tylko się odzywaj co u Was???;-):-p
Sienio Antuanet a Wy gdzie zaginęłyście????

Anaconda jak przedstawienie???i jak zebranie???

a wracając do dzisiejszej wycieczki...Julka zachwycona wizytą w drukarni...robili różne prace, które przyjechały z nimi do przedszkola

Ostatnia edycja:
hejka!!!! ale pogoda a zapowiadało się tak ładnie...masakra...
moja solistka wróciła to była tylko jednodniowa niedyspozycja...na szczęście...

anaconda ja wiem robię zwykłą dekorację bez szału...jak zrobię zdjęcie to pokaże a tym czasem mogę się pochwalić laurkami jakie zrobiłam...
dla mamy
05062013884.jpg05062013890.jpg05062013887.jpg

a dla taty takie

28052013875.jpg

mandziula ale Zosia to już kawał kobity....i jak dzielnie zniosła szczepienie...
a wycieczka Mikiego musiała być na prawdę super...dowiedz się dokładnie od wychowawczyni to może podpowiem mojej dyr

madzienka no ja też bym nie narzekała wręcz byłabym zadowolona
a o lipcu to ja chyba bardziej marze.....oby okazał się wolny
hej jaka przeprowadzka bo chyba nie załapałam?????

marzenka tak jakbym H przeszkoliła to by wygladało to mniej więcej tak.... hbvuwfyolvbslzchalfgb jb sghgjj....yyyyyyyyyyyyyyyy...:-p:-p

Załączniki

• 05062013884.jpg
    05062013884.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 50
  • 05062013890.jpg
    05062013890.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 48
  • 05062013887.jpg
    05062013887.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 56
  • 28052013875.jpg
    28052013875.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 58
Elizka cudne laurki, dyrektorka powinna Ci za to dodatkowo doceniać....
a występ Hani no brak słów...
przeprowadzka z pokoju do pokoju, zamieniamy sie z dziewczynami....

Witam,

Motylla to miałaś szczęście że w ogóle was gdzieś wcisnęli. Nam też dali skierowania do poradni a w rejestracji babka do mnie że do końca roku nie ma miejsc a kolejne zapisy w styczniu:wściekła/y:i dlatego prywatnie chodzimy
Moze przez to ze nami na oddziale zajmowala sie ordynatorka oddzialu :confused:

hejka!!!! ale pogoda a zapowiadało się tak ładnie...masakra...
moja solistka wróciła to była tylko jednodniowa niedyspozycja...na szczęście...

anaconda ja wiem robię zwykłą dekorację bez szału...jak zrobię zdjęcie to pokaże a tym czasem mogę się pochwalić laurkami jakie zrobiłam...
dla mamy
Zobacz załącznik 563992Zobacz załącznik 563993Zobacz załącznik 563994

a dla taty takie

Zobacz załącznik 563995

mandziula ale Zosia to już kawał kobity....i jak dzielnie zniosła szczepienie...
a wycieczka Mikiego musiała być na prawdę super...dowiedz się dokładnie od wychowawczyni to może podpowiem mojej dyr

madzienka no ja też bym nie narzekała wręcz byłabym zadowolona
a o lipcu to ja chyba bardziej marze.....oby okazał się wolny
hej jaka przeprowadzka bo chyba nie załapałam?????

marzenka tak jakbym H przeszkoliła to by wygladało to mniej więcej tak.... hbvuwfyolvbslzchalfgb jb sghgjj....yyyyyyyyyyyyyyyy...:-p:-p
Cudne laurki:tak::-)

Hej dziewczynki :)

U nas urodzinowo i gościnnie i to jeszcze nie koniec - kolejni goście w weekend i jeszcze tort do przedszkola... :) No ale tak to jest jak cała nasza czwórka w ciagu 9 dni obchodzi urodziny :-D

Widze, że i was pogoda dobija, no ale ciezko zeby było inaczej... wczoraj po południu jak chcielismy wyjsc to luneło, ale nas to nie wystraszyło ;-):-) Najbardziej zadowolony był Szymon, stał i skakał w kałuży :-) cudny widok, doprawdy;-) wszystko, łącznie ze mną nadawało się do prania :-D Dzisiaj juz sobie podarowałam takie atrakcje:sorry:

Eliza - cuuuudowne laurki!!!:tak::tak::tak:

Marzenko i nas malowanie czeka.... bo sypialnię mam w startym pokoju Tymka (zielono turkusowym:-D ) No ale na ten czas będesię musiała ewakuować z domu do mamy.... wiec na poczatek lipca planujemy;)

Madzienka, wiekszy pokój dziewczynkom oddajecie? my tak zrobiliśmy;) a jak mała podrośnie to i sypialnię oddamy;-)

Z nowych rzeczy u nas, to chłopcy śpią razem:tak: jakie to cudowne mieć na kilka mcy łóżko dla siebie:-D (spałam z Sz. do tej pory;-)

Zmykam utulic maluchy do snu :tak::tak:

reklama
Witajcie, no co jak co, ale deszcz o nas nie zapomina:wściekła/y::no:
mandziula truskawki mam już drugi tydzień ale to wczesna odmiana, nawet za wczesna bo nie mam gdzie sprzedawać jak w poniedziałek nie zaczną skupować to będę musiała się za jakimś sklepem rozejrzeć... to Zosia też dużo Ci nie śpi... Kuba ostatnio śpi tylko godzinę dziennie:-(
madzieńka a na kiedy Ci maliny potrzebne, bo ja mam takie duże tylko jeszcze trochę zanim się zaczną? to Julka miała fajny i ciekawy dzień:tak:
atali sto lat dla Wszystkich z okazji urodzin:tak:
elza super te laurki:tak:
Uciekam "uczyć się"- od piątku mam zjazd i same egzaminy to przynajmniej jakieś pomoce naukowe sobie porobię może się przydadzą:-D;-)

Do góry