reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

już po zumbie, zrelaksowana ale i wypocona, poplotkowałam z dziewczynami i pora wracać do domu...dziewczynki już śpią, P szykuje się do Rz...
Oczka Julci dziękuję, nie jest źle, mogłabym już ją sama leczyć;-) ale to oko, dostała kropelki...jutro chyba daruję jej przedszkole, żeby nie tarła oczek...w domu zawsze ją lepiej przypilnuję:tak:ale jak będzie okaże się rano:-p

Marzenka zrelaksowana;-)tak w piątek...dla mnie super bo godzina po godzinie tak właśnie jak Wy mieliście

Sunday ja też życzę aby marzenia w końcu zrealizowały się i żeby wszystko poukładało się po Waszej myśli...

Anaconda udanej jutrzejszej wizytacji a z malinkami poczekam jeszcze w Lidlu ich poszukam:tak:

Iwonka trzymamy kciuki za egzaminy i współczuję spotkania z ulewą....oby Ciebie nie rozłożyło:tak:

spokojnych nocek...

reklama
madzienka ....tak NIENORMALNA to właściwe słowo....

marzenka co tam woda w kaloszach liczy się dobra zabawa....
mnie też by deszcz nie powstrzymał od wyjścia z pracy:-D:-D:-D

sunday super że urodzinki się udały...i wszyscy zadowoleni z prezentów :-):-):-) powodzenia w szukaniu pracy... również życzę spelnienia tego czego pragniesz...

anaconda Ty i 5 rano....jezu trudno uwierzyć...
kochana pamiętasz kiedyś była taka bajka/film "Przyjaciel Wesołego Diabła" to ten diabeł wypisz wymaluj H więc zdjęcie mi nie potrzebne nigdy jej nie zapomnę...

iwonka trzymam kciuki za egzaminy

spokojnej nocki kobitki

Dlaczego Ja nie ide spac?????????????

Sunday z tymi zebami nie wiem co Ci napisac jak M kiedyś powiedział ze Go boli to się zapytali kiedy to On ze jak je np. zimnego banana a Oni to nie jedz:confused2::cool:a rowerek sprzedzałam mały po M....

Dobranoc

Ostatnia edycja:
DZIEŃ DOBRY :-)

Karlita przyjedźcie i my też dołączymy:tak::tak:a na basen gdzie się wybieracie? do Nałęczowa? a z tą imprezą swietnie mamcie. Ostatnio jak jechaliśmy do Biłgoraja przez Opole to widziałam na mieście Twojego E z lodem maszerował. Macie takie dobre w czerwonej budce:laugh2::-p

koniecznie koniecznie :-)
Może do Opola przyjedziecie ???

o właśnie E ścignęłam, że mi loda nie kupił śmiał się ze wszędzie mam szpiegów ;-)

Karlita super...a jaki basenik kupowaliście taki duuuuuży czy bardziej takie jak plac zabaw dla dzieciaków....
bo nie wiem czy strój mam pakować jadąc do Was w odwiedziny:-p:-p
nie daj się prosić o fotki!!!!!czekamy!!!!

nie no taki dla dzieci ale żaden plac zabaw ;-) tylko taki głębszy bo wysoki i na 160 cm długi ;-)
teraz czekać tylko na pogodę ...
do fotek może dzisiaj siądę ;-)

karlita super że weekend w Lublinie udany....czekamy na fotki z sesji
jakieś nowe zoo...trzeba odwiedzieć gdzie to dokładnie jest????

Karlita no właśnie wspominałaś o tym mini zoo, to jest to w Romanówce....???
podobno warte zobaczenia (Basia z przedszkola mieszka niedaleko i nam polecała)

to w Romanówce :-)

Minizoo w Romanówce koło Wojciechowa - zdjęcie nr 1 - 1 maja 2013

to kiedy jedziemy ???

Własnie B wpadł do domu CAAAAAŁY MOKRY:no:wpadł w kałurze i nawet w kaloszach stała woda a jemu nic nie przeszkadza...przebrany znowu poszedł na dwor ciekawe na ile:eek:

jak to dzieci ... moje też jak wypadają po przedszkolu na dwór to jak wracają to przebieram je w przedpokoju ;-)

super że udało się sprzedać rowerek :-))

karlita alez super impreza... hehe chciałabym to zobaczyć :-)
moze uda się coś nagrać ... tylko ja kamery nie mam ;-( więc zostaje aparat ;-)

Karlita no niestety ale ostatnio nie dane jest mi pospać, dzisiaj wstawałam o godz.5 i jutro też :szok::szok:

współczuję :-)
jak spotkanie z dyrekcją ??? :-D:-D

Witajcie, wybaczcie, że się nie udzielam, ale nie mam kiedy:zawstydzona/y: zaczął mi się maraton egzaminacyjny, za mną dziś już jeden egzamin, a przede mną tylko w tym tygodniu AŻ 6egz:eek:

DASZ RADĘ ty najzdolniejsza jesteś :-)

ale mi się nie chce ... ale muuuuszę ...

Madzieńka ale masz powera z ćwiczeniami ... ja nie mam jak chodzić bo E jest na wyjazdach i wraca koło 20stej i wtedy u nas już nic nie ma :( muszę wrócić do Chodakowskiej KOPA mi trzeba sprzedać ;-)

witam z poranną kawuchą

u nas weekend szybko minął, nawet nie wiem kiedy, w dodatku pogoda taka, ze nic się nie chce....
ja zaczełam ogarniac dom bo za 2 tygodnie chrzciny Zosi i trzeba gdzieś rodzine pomiescić a jak na złośc wszyscy bedą nocować:baffled::confused2: tak wiec sprzątam, upycham rzeczy i sie zastanawim gdzie materace porozkładać:-D:-D

madzienka koniecznie musimy się spotkać, może jak się trochę rozpogodzi to jakiś spacerek????
my się dziś szczepimy, ale coś rano Z miła nosek zatkany wiec nei wiem czy mi ją zaszczepi, lae przynajmniej się zważymy :tak: a jak Lenka??? wybroniła się?? a jak oczko Julci??
karlita czekamy na zdjęcia, czekamy... baaesnik super sprawa:tak: do ego ZOO tez bym się wybrała, moze uda nam się jakoś umówić???
iwonka na pewno dasz radę, trzymam mocno kciuki za egzaminy:tak::tak:
marz mój Miki też tak samo, przychodzi mokry, przebiera ise i dalej w wodę:-D:-D ostatnio nawet sam sięp zrebierał, zębym nie widziała, zę jast mokry:-D:-D
elizka mieliście atrakcje na wycieczce:-D:-D
misia zdrówka dla was!!! macie ise z tymi chorobami....
motylla dobrze,z e już w domku jesteście, jak chłopaki???

Miki poechał dziś na wycieczkę do Młyna HIPOLIT mam nadzieję ze deszcz im nie bedzie przeszkadzał
ja spałam Zosię i biorę się do jakies roboty, moze uda mi się coś zrobić bo mała śpi teraz jak mysz pod miotłą...

Witajcie my dzisiaj urzędujemy we trzy w domu....jak rano usłyszałam ten deszcz stukający w parapet to nawet nie chciało mi się wstawać sprawdzać jak oczko Julci...i tak pospałyśmy do 9...
Oczko na szczęście już ok....Lenka póki co trzyma się, od czasu do czasu kichnie ale nad szczepieniem w czwartek zastanawiamy się....

Mandziula coś nie widzę poprawy w pogodzie...podobno tak ma wyglądać czerwiec i lipiec...mam nadzieje że mylą się bo nie dość że zima do połowy kwietnia to jeszcze straszą brakiem lata:confused2:
trzymam kciuki za odetkany nosek i szczepienie...i czekamy na wagę Zosieńki...
udanej wycieczki Mikiemu...niech deszcz im nie przeszkadza...

Karlita nie ma wyjścia wakacje zbliżają się:-D:-D:-Dale towarzystwa mi brakuje...aczkolwiek i tak podziwiam siebie..zobaczymy jak długo;-)

Hej dziewczyny
Ja własnie opłaty porobiłam ni zasiadłam do szukania jakiegoś pensjonatu na urlop nad morzem i tak sobie pomyślałam ze my nawet specjalnie czasu na ten urlop nie mamy :no: i chyba w tym roku się obędziemy bez wyjazdu choć jeszcze pogadam z Z na ten temat. Gabi w przedszkolu a ja jeszcze podłogi umyję i wybędę trochę na powietrze, i do rossmana bo mam mały interes.

Synday
fajnie że na zakupy poszłaś a co za prezent sobie kupiłaś?

Karlita cóż moze i byśmy przyjechały ale samochodu na razie nie mamy a w przyszłym tygodniu ja wyjeżdżam do pracy więc zobaczymy później chciałabym na spotkanie w Lublinie jakiś czas wygospodarować.
A to oo ciekawe

Iwonka
trzymaj się na tych egzaminach szybko zleci zobaczysz a potem już laba

Mandziula
cos mi sie zdajen ze trochę mogą miec rację co do tych zapwiedzi braku lata, okropne to:crazy: a co to za młyn?

Madzienka trzymamy kciuki za Wasze karaskanie się z wirusów, na pewo miałąś świetny wypad na zumbę

Ufff, przebrnęłam dziś, jeszcze trochę przede mną:tak: co to za pogoda, no nawet wygrzać się człowiekowi dobrze nie dadzą:-p A teraz do 20 w pracy, maraton nie lada wyzwanie:sorry:

Justynka a gdzie Ty się podziewasz??

Madzienka podziwiam za ćwiczenia, ja się jakoś nie mogę zebrać ostatnio, mało mi godzin w dobie:-)

Talia ja też myślałam nad naszym morzem, żeby poszukać jakiegoś miejsca, ale jak taka pogoda ma być, to już nie wiem czy nie lepiej wyskoczyć przynajmniej na tydzień chociażby do chorwacji, 100% że będzie słonecznie i ciepło:-)

Elza ale Ty to masz z tą dziewczynką...a rodzice nic z tym nie robią? jakies poradnie czy coś?

Witam,

Dzisiaj jakoś brakuje mi czasu na wszystko...rano z racji tego że miałam lenia na wychodne to wzięłam się za porządki, zrobiłam naleśniki z białym serem i teraz chwila oddechu i zaraz zbieramy się na basen.

Iwonka trzymam kciuki za egzaminy:tak:

reklama
Hejka :-):-)
Chyba zaraz znowu lunie i to na nasze wyjście na basen :szok::szok:
Ja dzisiaj normalnie wyszłam czyli o 14 bo powiedziałam, że dłużej nie zostaję i koniec :-p:-p
A jutro wolne i uroczystość w przedszkolu z okazji DMiT i zakończenia edukacji przedszkolnej :tak::tak: a popołudniu zebranie w szkole dla rodziców przyszłych pierwszaków więc jak widać posiedzieć w domu nie będzie mi dane :-D:-D
Marz jak trzeba to ja się zmuszam do wstawania, pamiętam moja pierwszą pracę w e Włoszech na 5 rano - wyobrażasz sobie :-D:-D super że rowerek tak szybko się sprzedał :tak::tak::tak:
Madzienka wcale Ci się nie dziwię, że darowałaś sobie przedszkole, ja też jakbym nie musiała to nigdzie nogi spod kołdry bym nie wystawiła :tak::tak:
Sunday tak, chodzimy na lapisowanie, już minęły 3 m-ce od ostatniej wizyty :tak::tak: jak Maję bolał ząbek to jej od razu zaczęła go leczyć :tak::tak: Monika Tobie wpadka potrzebna jak i mi ;-);-):-p:-p
Mandziula no to nieźle będziesz miała jak rodzinka będzie u Was nocowała :tak::tak: i jak zaszczepili Zosieńkę? :confused::confused:
Iwonka powodzenia na egzaminach :tak::tak: dasz radę, jak nie Ty to kto ;-);-)
Elza bajkę pamiętam :-D:-D:-D a teraz to i H sobie wyobrażam :-D:-D:-D

Do góry