reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już po wizycie panów od pomiarów(telefonicznie poprosiłam ich żeby nas ciut wczesniej odwiedzili i udało się)...zamontowali nam radiowe podzielniki i teraz już nie będą nas nachodzić tylko wszystko radiowo odbierać jak dla mnie ekstra...nie trzeba będzie na nich czekać...

Jula pojechała z P do okulisty....bo jak zwykle jak coś ją zaczyna brać to atakuje oczka:sorry:później jeszcze wizyta u dentysty....
Lenka dzielnie walczy i na razie oznak choroby nie widać...i niech tak zostanie...
:tak:

Justyna super że weekend udany....
widziałaś już jest harmonogram zajęć na basenie...my będziemy chodzić znowu w piątki!!!

Talia sprawdzaj kiedy Ci pasuje i dawaj znać;-)

Karlita super...a jaki basenik kupowaliście taki duuuuuży czy bardziej takie jak plac zabaw dla dzieciaków....
bo nie wiem czy strój mam pakować jadąc do Was w odwiedziny:-p:-p
nie daj się prosić o fotki!!!!!czekamy!!!!

Misia teraz to zumbe będziesz miała w domu:tak::tak:
ja dzisiaj na 19 ruszam poskakać...

Motylla zdróweczka i oby ten wirus szybko dał wam spokój i nie przeniósł się na reszte rodzinki!!!

reklama
hej My juz po wycieczce do Mini Zoo....jezu jak śmierdziało:eek::eek::eek:
H mi nie uciekła czego się obawiałam ale za to jadła trawę razem z kozami...za to mój ADHD-owiec mi nawiał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jedyny plus to że pogoda dopisała no i co najważniejsze dzieciom się podobało...

karlita super że weekend w Lublinie udany....czekamy na fotki z sesji
jakieś nowe zoo...trzeba odwiedzieć gdzie to dokładnie jest????

talia ...ale z Was laski...śliczne fotki

gon1a super że prezent okazał się strzałem w 10...

madzienka zdróweczka dla Julci i trzymam kciuki żeby Lenkę nic nie złapało a szczepienie nastapiło zgodnie z planem

misia o masz Angina....oby szybko Staś wyzdrowiał....zdrówka
a prezent czad....

justynka super że weekend zaliczasz do udanych....a jak Michaś??? mam nadzieję że tym razem komary go nie pogryzły

motylla dobrze że już w domku...oby szybko Raduś wrócił do formy...i Ty też

Karlita no właśnie wspominałaś o tym mini zoo, to jest to w Romanówce....???
podobno warte zobaczenia (Basia z przedszkola mieszka niedaleko i nam polecała)

Elizka jadła trawę:szok:...ona nie jest normalna.....:zawstydzona/y:

zmykam na zumbe....

Zasiadam z kawką:rofl2:

Motylla dobrze że już jesteście w domku, zdrówka dla was:tak:zapisałaś już R do allergologa? Były wolne terminy?

Madzienka niom, wiem:-)dostałam info od p. Justyny i mamy wybrać sobie dzień, więc my piszemy się na środy bo piątki odpadają;-). Jak wizyta Julci u okulisty, co lekarka powiedziała?

Eliza o matko i córko:szok:ależ ty masz się z tą dzieciarnią:no:współczuję...a Michał ok, przez cały weekend tylko dwa ugryzienia. I obyło się bez opuchlizny:tak:

Wyszło słoneczko ale jakoś już nie chce mi się wychodzić z domu, nadrobię prasowanie a Michał wcina kabanosa i ogląda swoje bajeczki:tak:.

Własnie B wpadł do domu CAAAAAŁY MOKRY:no:wpadł w kałurze i nawet w kaloszach stała woda a jemu nic nie przeszkadza...przebrany znowu poszedł na dwor ciekawe na ile:eek:pogoda dzisiaj się zapowiadala calkiem calkiem i 3 min przed moim wyjściem z pracy oberwanie chmury:no:mimo to nie zniechęciło mnie to do wyjścia z pracy:-DP podjechal mi pod drzwi uffff...

Elza:szok::szok:ale masz dzieci niezła mieszanka:-)
Madzienka bardzo fajne rozwiązanie.....miłego skakania na Zumbie....
Jka oczka J...no i przede wszystkim zdróweczka dla maluchów!!!!!!!
Basen w piątek??????:cool:J i L tak jak my mielismy???????
Misia o
mamo angina?????:confused2:dużo zdróweczka....
Justyna fajnie ze tak udany weekend za Wami nie ma to jak dobrze naladowac akumulatorki:-)matko grill jak mi się chce grilla:sorry:
Motylla dobrze ze już w domu jesteście....obyście szybko doszli do zdrowka.....

Moich łobuzów wygoniłam na dwor pomylam podłog i nastawiłam zupe....matko jak oni roznoszą mieszkanie dobrze ze lato przed nami:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Dziękuje Kochane za piekne życzenia... :tak: Urodziny spędziłam rodzinnie, tzn u teściów ale było bardzo miło. Moje dziecko dostało "ptaki" i zestaw Lego ze swoim mistrzem YODA :-D (nieważne jaki zestaw - ważne że jest Yoda) Ja wczoraj z okazji urodzin pojechałam na zakupy i zakupiłam sobie spodnie, i Maksiowi zestaw ubranek z okazji 20% zniżki na DzDz.:tak:
A dzisiaj powrót do strasznej rzeczywistości...

marz widzę, że dla B nic nie straszne... hehe... i dobrze :-)
a gdzie chodziliscie wcześniej do dentysty? I jak w końcu byliście na Watykańskiej?

Justyna super wekendzik za Wami :tak:

elza MATKO!!! Ale masz agentów w pracy:szok:

Madzienka zdrówka dla Lenki,jak oczka Julci?
Dzięki Madzia, jestem znowu na etapie poszukiwań pracy... chyba dla mnie to będzie już norma ii suwaczek będzie na wieczne potem.....:eek:
A wakacji już nie mogę się doczekać, napewno lipiec będzie spokojny bo zamierzam się odizolować od spraw służbowych:tak:

Motylla jeju... zdrówczka dla WAS!!!!

talia ślicznotki dwie:tak:

karlita alez super impreza... hehe chciałabym to zobaczyć :-)

misia o masz.... zdróweczka dla Stasieńka!!! A prezent superrowyy :-) u nas nadal na topie :tak:

gon1a super prezent sobie sprawiliście:tak:

Witam :-):-)
Ja dzisiaj w pracy godzinę dłużej zostałam bo od jutra jest zjazd wszystkich dyrektorów z całej Polski i wszyscy głupoty dostają :crazy::crazy: zapewne jutro też mnie nie puszcza normalnie :crazy::crazy: a po pracy na szybko po Maję i do dentysty, nawet zjeść nie zdążyłyśmy :sorry::sorry: a jutro znowu basen i znowu czasu na nic nie będzie :sorry::sorry:
Madzienka z malinami musisz poczekać aż ta głupia wizytacja minie bo teraz to każdy podminowany chodzi :szok::szok: fajnie Wam zrobili z tymi pomiernikami, ciekawe czy i u nas tak zrobią :confused::confused: jak Julcia i jej oczka, mam nadzieję że nie jest źle :tak::tak:
Karlita no niestety ale ostatnio nie dane jest mi pospać, dzisiaj wstawałam o godz.5 i jutro też :szok::szok: jak dla mnie to środek nocy :-D:-D super impreza Wam się szykuje w przedszkolu :tak::tak:
Sunday masz rację, zrób sobie w lipcu totalny relaks od spraw zawodowych :tak::tak:
Motylla super że już w domku jesteście, trzymam kciuki za szybką wizytę u alergologa :tak::tak: i oby kupki szybko się unormowały :tak::tak:
Misia dużo dużo zdrówka dla Stasia, oby nie zaraził Natalki :tak::tak:
Marz niezły Twój Bartuś :-D:-D ja też miałam już wychodzić z pracy jak zaczęło padać, a potem przyszedł kierownik i mnie poprosił żebym trochę dłużej została i takim oto sposobem najgorsza zlewa mnie ominęła :-D:-D
Talia ale Twoja Gabrysia urosła, w życiu bym jej nie poznała :szok::szok: super z Was dziewczynki :tak::tak: i szykuj się szykuj do Lublina bo ja też chętna na spotkanie :tak:
Justyna super że weekend udany, ja też uwielbiam jeździć w rodzinne strony, zawsze z kimś znajomym się spotkam i fajnie czas leci :tak::tak:
Elza to mówisz że dzieci atrakcji Ci nie poskąpiły :-D:-D oj będziesz miała co wspominać na stare lata :-D:-D a H to musisz na zdjęciu razem ze sobą uwiecznić na pamiątkę :-D:-D:-D
Gon1a to zapewne Asia przeszczęśliwa z prezentu :tak::tak: myślę że to super prezent dla wszystkich :tak::tak:
Zmykam robić kolację :tak::tak:

Witajcie, wybaczcie, że się nie udzielam, ale nie mam kiedy:zawstydzona/y: zaczął mi się maraton egzaminacyjny, za mną dziś już jeden egzamin, a przede mną tylko w tym tygodniu AŻ 6egz:eek: a jeszcze na domiar złego wyszedłszy dziś z uczelni, cała zmokłam, bo taaaaka ulewa się zaczęła, że doszłam do pracy cała mokra, buty do teraz chlupią:sorry: Nadrobiłam tylko ostatnią stronę, więc nie za dużo wiem, ale za jakiś tydzień wrócę do świata:-)

Madzienka oby Julci nic nie dolegało

Sunday życzę szybkiego znalezienia pracy

Motylla zdrówka dla Was

Tyle zapamiętałam:sorry: przez te "zakuwanie" nie mogę teraz zlokalizować mózgu:-)

Anaconda nigdy bym się nie spodziewała że beziesz wstawała wcześniej odemnie:-D:-D:-Dalez masz pobudke.....czyli widze wszędzie jest tak samo co do szału jak ma przyjechać "władza";-)oby Cie za długo nie trzymali...
Madzienka zrelaksowana po Zumbie...
Sunday wykorzystaj ten czas wolny i dużo wypoczywaj.....a tak szczerez to przepraszam ale zycze Ci "wpadki" bo bardzo bys chciała dziecka swiadomie się nie zdecydujez a ja wierze ze by wszytsko się poukładało i byscie sobie poradzili zycie pisze rozne scenariusze i czasem bardzo zaskakujące...tak wkoncu byłam na tej Watykanskiej bo w piątek miałam duzy problem aby się wogole gdzies umowic....chodziłam do JuniorDentu.....
Justyna i co wyszliście jeszcze na dwór czy zostalas przy kawce?????Fajnie ze macie wybor bo w piątek ci wogole przecież nie pasuje....
Iwonka zycze powodzenia na egzaminach ale jakos jestem spokojna o Ciebie jesteś bardzo ambitna wiec pojdzie Ci idealnie...a ulewy oj nie zazdroszczę obys się nie przeziębiła....

Ide zagonić M do spania B już zasypia...dobranoc....

Godzinke po wystawieniu rowerku już się sprzedał:-):-):-):-)

reklama
marz .... wiesz .... juz kiedyś o tym myślałam, i chciałam nawet takiej "kontrolowanej" wpadki... ale niestety... ale mimo wszystko dziękuje... czas pokaże, mam tylko nadzieję, że to już długo nie potrwa:eek:
Jaki rowerek sprzedaliście?
A z tym zębem to trochę mnie przestraszyłaś, bo mój czasem narzeka na ból a tam mi mówią cały czas, że nic się złego nie dzieje...

iwonka trzymam kciuki za sesje :tak:

anaconda to wy juz na lapis chodzicie?Czy cos sie dzieje?

Maks już śpi, W jeszcze nie ma, a ja chyba pójdę pod prysznic i zakończe już dzisiejszy dzień.

Do góry