reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już po wizycie panów od pomiarów(telefonicznie poprosiłam ich żeby nas ciut wczesniej odwiedzili i udało się)...zamontowali nam radiowe podzielniki i teraz już nie będą nas nachodzić tylko wszystko radiowo odbierać jak dla mnie ekstra...nie trzeba będzie na nich czekać...

Jula pojechała z P do okulisty....bo jak zwykle jak coś ją zaczyna brać to atakuje oczka:sorry:później jeszcze wizyta u dentysty....
Lenka dzielnie walczy i na razie oznak choroby nie widać...i niech tak zostanie...
:tak:

Justyna super że weekend udany....
widziałaś już jest harmonogram zajęć na basenie...my będziemy chodzić znowu w piątki!!!

Talia sprawdzaj kiedy Ci pasuje i dawaj znać;-)

Karlita super...a jaki basenik kupowaliście taki duuuuuży czy bardziej takie jak plac zabaw dla dzieciaków....
bo nie wiem czy strój mam pakować jadąc do Was w odwiedziny:-p:-p
nie daj się prosić o fotki!!!!!czekamy!!!!

Misia teraz to zumbe będziesz miała w domu:tak::tak:
ja dzisiaj na 19 ruszam poskakać...

Motylla zdróweczka i oby ten wirus szybko dał wam spokój i nie przeniósł się na reszte rodzinki!!!

reklama
hej My juz po wycieczce do Mini Zoo....jezu jak śmierdziało:eek::eek::eek:
H mi nie uciekła czego się obawiałam ale za to jadła trawę razem z kozami...za to mój ADHD-owiec mi nawiał:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jedyny plus to że pogoda dopisała no i co najważniejsze dzieciom się podobało...

karlita super że weekend w Lublinie udany....czekamy na fotki z sesji
jakieś nowe zoo...trzeba odwiedzieć gdzie to dokładnie jest????

talia ...ale z Was laski...śliczne fotki

gon1a super że prezent okazał się strzałem w 10...

madzienka zdróweczka dla Julci i trzymam kciuki żeby Lenkę nic nie złapało a szczepienie nastapiło zgodnie z planem

misia o masz Angina....oby szybko Staś wyzdrowiał....zdrówka
a prezent czad....

justynka super że weekend zaliczasz do udanych....a jak Michaś??? mam nadzieję że tym razem komary go nie pogryzły

motylla dobrze że już w domku...oby szybko Raduś wrócił do formy...i Ty też

Karlita no właśnie wspominałaś o tym mini zoo, to jest to w Romanówce....???
podobno warte zobaczenia (Basia z przedszkola mieszka niedaleko i nam polecała)

Elizka jadła trawę:szok:...ona nie jest normalna.....:zawstydzona/y:

zmykam na zumbe....

Zasiadam z kawką:rofl2:

Motylla dobrze że już jesteście w domku, zdrówka dla was:tak:zapisałaś już R do allergologa? Były wolne terminy?

Madzienka niom, wiem:-)dostałam info od p. Justyny i mamy wybrać sobie dzień, więc my piszemy się na środy bo piątki odpadają;-). Jak wizyta Julci u okulisty, co lekarka powiedziała?

Eliza o matko i córko:szok:ależ ty masz się z tą dzieciarnią:no:współczuję...a Michał ok, przez cały weekend tylko dwa ugryzienia. I obyło się bez opuchlizny:tak:

Wyszło słoneczko ale jakoś już nie chce mi się wychodzić z domu, nadrobię prasowanie a Michał wcina kabanosa i ogląda swoje bajeczki:tak:.

Własnie B wpadł do domu CAAAAAŁY MOKRY:no:wpadł w kałurze i nawet w kaloszach stała woda a jemu nic nie przeszkadza...przebrany znowu poszedł na dwor ciekawe na ile:eek:pogoda dzisiaj się zapowiadala calkiem calkiem i 3 min przed moim wyjściem z pracy oberwanie chmury:no:mimo to nie zniechęciło mnie to do wyjścia z pracy:-DP podjechal mi pod drzwi uffff...

Elza:szok::szok:ale masz dzieci niezła mieszanka:-)
Madzienka bardzo fajne rozwiązanie.....miłego skakania na Zumbie....
Jka oczka J...no i przede wszystkim zdróweczka dla maluchów!!!!!!!
Basen w piątek??????:cool:J i L tak jak my mielismy???????
Misia o
mamo angina?????:confused2:dużo zdróweczka....
Justyna fajnie ze tak udany weekend za Wami nie ma to jak dobrze naladowac akumulatorki:-)matko grill jak mi się chce grilla:sorry:
Motylla dobrze ze już w domu jesteście....obyście szybko doszli do zdrowka.....

Moich łobuzów wygoniłam na dwor pomylam podłog i nastawiłam zupe....matko jak oni roznoszą mieszkanie dobrze ze lato przed nami:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Dziękuje Kochane za piekne życzenia... :tak: Urodziny spędziłam rodzinnie, tzn u teściów ale było bardzo miło. Moje dziecko dostało "ptaki" i zestaw Lego ze swoim mistrzem YODA :-D (nieważne jaki zestaw - ważne że jest Yoda) Ja wczoraj z okazji urodzin pojechałam na zakupy i zakupiłam sobie spodnie, i Maksiowi zestaw ubranek z okazji 20% zniżki na DzDz.:tak:
A dzisiaj powrót do strasznej rzeczywistości...

marz widzę, że dla B nic nie straszne... hehe... i dobrze :-)
a gdzie chodziliscie wcześniej do dentysty? I jak w końcu byliście na Watykańskiej?

Justyna super wekendzik za Wami :tak:

elza MATKO!!! Ale masz agentów w pracy:szok:

Madzienka zdrówka dla Lenki,jak oczka Julci?
Dzięki Madzia, jestem znowu na etapie poszukiwań pracy... chyba dla mnie to będzie już norma ii suwaczek będzie na wieczne potem.....:eek:
A wakacji już nie mogę się doczekać, napewno lipiec będzie spokojny bo zamierzam się odizolować od spraw służbowych:tak:

Motylla jeju... zdrówczka dla WAS!!!!

talia ślicznotki dwie:tak:

karlita alez super impreza... hehe chciałabym to zobaczyć :-)

misia o masz.... zdróweczka dla Stasieńka!!! A prezent superrowyy :-) u nas nadal na topie :tak:

gon1a super prezent sobie sprawiliście:tak:

Witam :-):-)
Ja dzisiaj w pracy godzinę dłużej zostałam bo od jutra jest zjazd wszystkich dyrektorów z całej Polski i wszyscy głupoty dostają :crazy::crazy: zapewne jutro też mnie nie puszcza normalnie :crazy::crazy: a po pracy na szybko po Maję i do dentysty, nawet zjeść nie zdążyłyśmy :sorry::sorry: a jutro znowu basen i znowu czasu na nic nie będzie :sorry::sorry:
Madzienka z malinami musisz poczekać aż ta głupia wizytacja minie bo teraz to każdy podminowany chodzi :szok::szok: fajnie Wam zrobili z tymi pomiernikami, ciekawe czy i u nas tak zrobią :confused::confused: jak Julcia i jej oczka, mam nadzieję że nie jest źle :tak::tak:
Karlita no niestety ale ostatnio nie dane jest mi pospać, dzisiaj wstawałam o godz.5 i jutro też :szok::szok: jak dla mnie to środek nocy :-D:-D super impreza Wam się szykuje w przedszkolu :tak::tak:
Sunday masz rację, zrób sobie w lipcu totalny relaks od spraw zawodowych :tak::tak:
Motylla super że już w domku jesteście, trzymam kciuki za szybką wizytę u alergologa :tak::tak: i oby kupki szybko się unormowały :tak::tak:
Misia dużo dużo zdrówka dla Stasia, oby nie zaraził Natalki :tak::tak:
Marz niezły Twój Bartuś :-D:-D ja też miałam już wychodzić z pracy jak zaczęło padać, a potem przyszedł kierownik i mnie poprosił żebym trochę dłużej została i takim oto sposobem najgorsza zlewa mnie ominęła :-D:-D
Talia ale Twoja Gabrysia urosła, w życiu bym jej nie poznała :szok::szok: super z Was dziewczynki :tak::tak: i szykuj się szykuj do Lublina bo ja też chętna na spotkanie :tak:
Justyna super że weekend udany, ja też uwielbiam jeździć w rodzinne strony, zawsze z kimś znajomym się spotkam i fajnie czas leci :tak::tak:
Elza to mówisz że dzieci atrakcji Ci nie poskąpiły :-D:-D oj będziesz miała co wspominać na stare lata :-D:-D a H to musisz na zdjęciu razem ze sobą uwiecznić na pamiątkę :-D:-D:-D
Gon1a to zapewne Asia przeszczęśliwa z prezentu :tak::tak: myślę że to super prezent dla wszystkich :tak::tak:
Zmykam robić kolację :tak::tak:

Witajcie, wybaczcie, że się nie udzielam, ale nie mam kiedy:zawstydzona/y: zaczął mi się maraton egzaminacyjny, za mną dziś już jeden egzamin, a przede mną tylko w tym tygodniu AŻ 6egz:eek: a jeszcze na domiar złego wyszedłszy dziś z uczelni, cała zmokłam, bo taaaaka ulewa się zaczęła, że doszłam do pracy cała mokra, buty do teraz chlupią:sorry: Nadrobiłam tylko ostatnią stronę, więc nie za dużo wiem, ale za jakiś tydzień wrócę do świata:-)

Madzienka oby Julci nic nie dolegało

Sunday życzę szybkiego znalezienia pracy

Motylla zdrówka dla Was

Tyle zapamiętałam:sorry: przez te "zakuwanie" nie mogę teraz zlokalizować mózgu:-)

Anaconda nigdy bym się nie spodziewała że beziesz wstawała wcześniej odemnie:-D:-D:-Dalez masz pobudke.....czyli widze wszędzie jest tak samo co do szału jak ma przyjechać "władza";-)oby Cie za długo nie trzymali...
Madzienka zrelaksowana po Zumbie...
Sunday wykorzystaj ten czas wolny i dużo wypoczywaj.....a tak szczerez to przepraszam ale zycze Ci "wpadki" bo bardzo bys chciała dziecka swiadomie się nie zdecydujez a ja wierze ze by wszytsko się poukładało i byscie sobie poradzili zycie pisze rozne scenariusze i czasem bardzo zaskakujące...tak wkoncu byłam na tej Watykanskiej bo w piątek miałam duzy problem aby się wogole gdzies umowic....chodziłam do JuniorDentu.....
Justyna i co wyszliście jeszcze na dwór czy zostalas przy kawce?????Fajnie ze macie wybor bo w piątek ci wogole przecież nie pasuje....
Iwonka zycze powodzenia na egzaminach ale jakos jestem spokojna o Ciebie jesteś bardzo ambitna wiec pojdzie Ci idealnie...a ulewy oj nie zazdroszczę obys się nie przeziębiła....

Ide zagonić M do spania B już zasypia...dobranoc....

Godzinke po wystawieniu rowerku już się sprzedał:-):-):-):-)

reklama
marz .... wiesz .... juz kiedyś o tym myślałam, i chciałam nawet takiej "kontrolowanej" wpadki... ale niestety... ale mimo wszystko dziękuje... czas pokaże, mam tylko nadzieję, że to już długo nie potrwa:eek:
Jaki rowerek sprzedaliście?
A z tym zębem to trochę mnie przestraszyłaś, bo mój czasem narzeka na ból a tam mi mówią cały czas, że nic się złego nie dzieje...

iwonka trzymam kciuki za sesje :tak:

anaconda to wy juz na lapis chodzicie?Czy cos sie dzieje?

Maks już śpi, W jeszcze nie ma, a ja chyba pójdę pod prysznic i zakończe już dzisiejszy dzień.

Do góry