My już po wizycie panów od pomiarów(telefonicznie poprosiłam ich żeby nas ciut wczesniej odwiedzili i udało się)...zamontowali nam radiowe podzielniki i teraz już nie będą nas nachodzić tylko wszystko radiowo odbierać jak dla mnie ekstra...nie trzeba będzie na nich czekać...
Jula pojechała z P do okulisty....bo jak zwykle jak coś ją zaczyna brać to atakuje oczkapóźniej jeszcze wizyta u dentysty....
Lenka dzielnie walczy i na razie oznak choroby nie widać...i niech tak zostanie...
Justyna super że weekend udany....
widziałaś już jest harmonogram zajęć na basenie...my będziemy chodzić znowu w piątki!!!
Talia sprawdzaj kiedy Ci pasuje i dawaj znać;-)
Karlita super...a jaki basenik kupowaliście taki duuuuuży czy bardziej takie jak plac zabaw dla dzieciaków....
bo nie wiem czy strój mam pakować jadąc do Was w odwiedziny
nie daj się prosić o fotki!!!!!czekamy!!!!
Misia teraz to zumbe będziesz miała w domu
ja dzisiaj na 19 ruszam poskakać...
Motylla zdróweczka i oby ten wirus szybko dał wam spokój i nie przeniósł się na reszte rodzinki!!!
Jula pojechała z P do okulisty....bo jak zwykle jak coś ją zaczyna brać to atakuje oczkapóźniej jeszcze wizyta u dentysty....
Lenka dzielnie walczy i na razie oznak choroby nie widać...i niech tak zostanie...
Justyna super że weekend udany....
widziałaś już jest harmonogram zajęć na basenie...my będziemy chodzić znowu w piątki!!!
Talia sprawdzaj kiedy Ci pasuje i dawaj znać;-)
Karlita super...a jaki basenik kupowaliście taki duuuuuży czy bardziej takie jak plac zabaw dla dzieciaków....
bo nie wiem czy strój mam pakować jadąc do Was w odwiedziny
nie daj się prosić o fotki!!!!!czekamy!!!!
Misia teraz to zumbe będziesz miała w domu
ja dzisiaj na 19 ruszam poskakać...
Motylla zdróweczka i oby ten wirus szybko dał wam spokój i nie przeniósł się na reszte rodzinki!!!