reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Postraszyło burzą i tyle....przynajmniej na Czechowie...

Sunday dzięki za namiary na Dzień Dziecka...
a siostra dzięki czuje się dobrze...

Marzenka jedziecie do zoo??
i jak fotki zrobione pochwal się swoimi kawalerami....

Karlita czekamy na wrażenia po sesji....

Elizka może wybrac się do innego klubu...ja mam kartę Multi Sport, i mogę korzystać z wielu klubów...
co do zumby to plecam Wam Weronike...tutaj grafik jej zajęć https://www.zumba.com/en-US/instructor/Weronika_Kassin_Lenik/28757
przejrzyj oferty cenowe klubów i dawaj znać kiedy Ci pasowałoby...

Mariolcia zdrówka...

Anaconda spotkanie udane...
z tymi malinkami mozesz zapytac bo ja byłabym chętna....myślę ze kg mi starczyłby...
ja kupiłam jeszcze 3 opakowania tych ciasteczek:zawstydzona/y:są pyszne

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :-):-)
Oj jak fajnie nie musieć rano się zrywać :tak::tak:
Chyba zaczynam tęsknić do mojego leniuchowania :-D:-D:-p:-p
W planach mam obiad, prasowanie, sprzątanie i na 17 do pracy :crazy::crazy: pepco też może odwiedzę bo dawno nie byłam :sorry2::sorry2:
Madzienka postaram się sprowadzić te maliny, pogadam dzisiaj z Krzyśkiem i Ci napiszę :tak::tak: a ciasteczka pyszne pyszne, ja też muszę nowe paczki kupić bo mi się już skończyły :tak::tak:
A my na dzień dziecka mamy taki plan że ja chyba na 12 pójdę do pracy i spędzę tam cały dzień :crazy::crazy:

Madzienka nie ma sie czym chwalic zrobic zdjecie dwóm na raz to ogromna sztuka jak jeden sie usmiechnie to drugi otworzy buzie:-D:-Dplanowalismy do zoo ale w taka pogode chyba nam nie wyjdzie a do zamoscia chyba pojedziemy tez troche pomoc sie przeprowadzic mojemu tacie.....wiec najwyzej zrobimy sobe taka wycieczke z obiadem w McDonaldzie:-)a Wy co planujecie????Ponać maliny mrozone sa w Lidlu....
Anaconda no tak koniec miesiaca inwenaryzacja....ladnie Ci sie narobiło w samochodzie.....
Elza oj ciezko bylo P wstac bo wrocil po 3 bo troszke sie z sasiadem "zagadał"....;-)jak mija wolny dzien....
Karlita kiedy idziecie na sesje????

Chyba zaraz zadzwonie umowic sie i ja na sesje.....

Hej

Witajcie my dzisiaj w domu urzędujemy, mamy mieć odwiedziny wiec czekamy na gości. Jutro przyjeżdżają do nas siosrta Z z córeczką i mężem. Wczoraj było dosyć miła pogoda sprzyjała wiec bylismy na zamku w Janowcu a potem u nas nad Wisłą, fajnie nam upłynął dzień.

Elza kciuki trzymam za zmianę pomysłu DYR, a my też jedziemy na to przedstawienie.
Sunday dobze że już lepiej u Maksa niech już całkiem mu przejdzie bo wakacje idą i odpoczynek zasłużony
Madzienka co do Dnia dziecka to Nałęczów imprezuje u ns też jest dzień Chemika;-) ale pogoda to niewiadomo jaka będzie

kolejny wolny długi weekend i znowu pogoda do bani....niby zimno nie jest Czarek na hulajnodze nawet się zgrzał...ale pewnie jak trzeba będzie pójść do pracy to pogoda się poprawi...

madzienka wiesz dla mnie termin jest bez znaczenia jesli chodzi o wieczorową porę bo póki mam opiekę babci to się mogę dostosować do Ciebie
fajnie Ci skąd masz taką kartę...
a te zajęcia na magnaliowej w szkole tańca pawlak...ona chyba tam też prowadzi zajęcia tylko nigdzie nie mogę się doczytać ile kosztują i czy Tobie pasuje????

anaconda dzisiaj na 17 do pracy???? czemu tak późno

marzenka no to nieźle się "zagadał" :-D:-D:-D ja też muszę się umówić na sesje...tylko tak na wakacje gdy będę miała więcej czasu

talia to dzieciaki jadą do teatru do Lublina czy teatrzyk przyjeżdża do Puław????

ja zaraz wybywam na zakupy z siostrą bo ona chce sobie kupić jakąś kreacje na wesele...

Witam,
Stacho zalicza dwugodzinna drzemkę(w nocy oczywiście o 1 przywędrował do nas:no:):szok:ja już zrobiłam zakupy,jabłuszko na niego czeka a on śpi...a jeszcze do Tesco mamy jechać:sorry2:
wczoraj zaliczyliśmy wycieczkę małą...w końcu obejrzeliśmy lotnisko:-D
madzienka fajne te zajęcia...mi by pasowały raczej popołudnia i wieczory:sorry2: a co do burzy to u nas lało,grzmiało i błyskało się:confused:o których ciasteczkach piszecie?
elza ja też bym była za jakimś tańszym klubem;-)
karlita jak sesja?

Dziewczyny tak na szybko poleccie gdzie moglabym sprobowac umowic ba dzisiaj M do dentysty bo cos skarzy sie na bol zeba....2tyg byl na wizycie wiec nie wiem co sie dzieje...wcisneli go na wieczor na Watykanska ktos cos o nich slyszal????
Edit:juz mi nie piszcie lece do domu przełozyli nam wizyte na 16 wiec i tak juz nie odczytam...pa

Elza w lipcu i sierpniu sesji nie robia goracy okres slubów takze pozostaje Ci jeszcze czerwiec badz po wakacjach....

Ostatnia edycja:
Witajcie u nas dzisiaj dzień w biegu, rano zaliczyliśmy zakupy, później obiadek...ach jaki pyszny pstrąg nam wyszedł:zawstydzona/y:...siostra towarzyszyła nam bo u rodziców malowanie...

Marzenka i co z ząbeczkiem???udanego wypadu do Zamościa!!!
zapisaliście się na sesję???
dzięki za wieści o malinach...właśnie nie było...;-)

Karlita wiem wiem że jutro odbierasz więc czekam na rezultat....chwal się!!!

Misia o mrożonych ciasteczkach z lidla...pycha!!!!!

Elizka te zajęcia w szkole tańca są chyba na zasadach zumba z Verką i wtedy jej się płaci chyba 10zl za zajęcia ale nie jestem pewna....
u mnie w grę wchodzi poniedziałek i sobota, bo w czwartek i niedziele chodzę na spinning a w piątek moi mają basen....
jak się spotkamy to może coś ustalimy...

Anaconda do pracy na 17???w sobotę na 12?? co to za zmiany...

Talia udanych odwiedzin....

a my nie bardzo wiemy co jutro z dziewczynami robić....zobaczymy jaka będzie pogoda....
Botanik odpada...bo to już przerabialiśmy....
Galerie...ostatecznie jak będzie lało to którąś zaliczymy....
może ten piknik nad zalewem odwiedzimy

Witajcie
wpadłam powiedzieć, że żyjemy:-D tylko czasu brak...ja po raz drugi czytam trylogię Greya i tak mnie pochłania ta książka, że oprócz o dzieciakach to nie myślę o niczym więcej a, że dzisiaj skończę już trzecią część to koniec sielanki i jutro czeka mnie pranie i sprzątanie.
My jutro odpuszczamy DzDz, Emilka dostanie jakiś prezent i narazie tyle, wybieraliśmy się do Zamościa ale przełożyliśmy na następny tydzień, a za miesiąc ( w E urodziny) chyba wybierzemy się do Bałtowa, 3 lata jeździliśmy do Zamościa to teraz jakaś odmiana;-):tak:

madzieńka ja chyba wybrałabym piknik no chyba, że będzie padać...
marz i jak ząbek?
elza jak zakupy? udane?
Uciekam, zagonię towarzystwo do łóżek i idę na piwko bo coś czuję, że na dworze grilla rozpalili:tak::-)

reklama
Mieliśmy jechać jutro nad Zalew ale wygląda,że będziemy musieli zostać w domu:-(Staś dostał gorączki :-( mam nadzieję, że to kolejny ząb :sorry2: na pocieszenie Natalia pójdzie w niedzielę do teatru, bo właśnie dostałam maila, że wygrałam wejściówki na Czerwonego Kapturka:tak:

Do góry