reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka oj kusisz tym Martini......zacielas się nie ma co....
Talia dzięki za link bardzo fajne miejsce się zapowiada z checia się tam wybierzemy....
Elza na miasto o nie ale Ci zazdroszcze:nerd::nerd:i trzymam mocno mocno kciuki za wolne w lipcu!!!!!
Justyna brawa dla M za postępy na basenie...miłego weekendu....

Dzieciaki spia zaraz będę raczyc się browarkiem samam bo M wybył na piffko z sąsiadem....

Co to za dziewczyna zmarła z forum nie wiecie co się stało?????Boże ona osierociła dwóch synów:no::no::no:

reklama
Marzenka również zapraszam..
Sama siebie nie poznaje:-D

Też czytałam o tej dziewczynie, straszna tragedia...

Elizka ja też trzymam kciuki za wolny lipiec i udanego wypadu z mężem na miasto..

Witam wieczorem ������
Dziś trochę ciężki dzień bo Staś słabo w nocy spał������ więc ledwo dycham������poza tym piszę z telefonu...słabo mi to idzie������
Madzienka wszystkiego najlepszego,zdrowia i pociechy z córeczek! Fajna ta zumba, tylko droga...muszę pomyśleć bo na dodatek ja kompletnie zielona jestem...wstyd będzie...

Witam z rana :-):-)
Wszyscy pospaliśmy sobie a teraz wcinamy śniadanko :tak::tak:
Mam nadzieję, że pogoda się poprawi bo Maja chce iść na rolki :tak::tak:
Poza tym zamierzam leniwie spędzić ten dzień i nic nie robić :-p:-p no poza tym że będę piekła lidlowskie ciasteczka :tak::tak:
Madzienka zapomniałam Ci wczoraj odpisać - nie ma u nas mrożonych malin ale jak bardzo Ci zależy to postaram się je dla Ciebie zamówić ;-);-):tak::tak: oj chyba jutro przed pracą ugoszczę się Twoim martini :-D:-D;-);-)
Elza kciuki zaciśnięte za to by w lipcu Twoje przedszkole było zamknięte :tak::tak: czyli zostajesz w nim na kolejny rok? :confused::confused:
Marz ja też się wczoraj delektowałam wieczornym browarkiem :-D:-D:tak::tak: ja nic nie wiem o zmarłej dziewczynie z forum :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(
Misia a jak dzisiejsza nocka? :confused::confused: mam nadzieję że lepsza :tak::tak:

Madzienka zapomniałam Ci wczoraj odpisać - nie ma u nas mrożonych malin ale jak bardzo Ci zależy to postaram się je dla Ciebie zamówić ;-);-):tak::tak: oj chyba jutro przed pracą ugoszczę się Twoim martini :-D:-D;-);-)

a możesz???bo mi trzeba jedno opakowanie:zawstydzona/y:
przed praca Martini:szok:uuuu będzie się działo....:-D

witajcie my już po śniadanku ale dzisiaj znowu pospaliśmy...pierwsza pobudka dopiero o 7.35:tak:my dzisiaj ruszamy na obiadek do mamy...przyjechała moja sistra z wawy
a po południu mamy gości...i dzień jakoś zleci:tak::tak:

macie jakieś wieści o imprezkach na dzień dziecka w Lublinie...oprócz galerii handlowych??

Anaconda po prawej stronie na forum masz informacje...miłego leniwego dnia a co to za ciasteczka?????
Madzienka Ja nic nie wiem nie interesowałam się co dzieje się w Lublinie bo My ruszamy na Zamość.....miłego dnia...
Misia jak nocka S??????
Elza jak wypad w miasto?????

Kurcze cos mnie głowa boli czyzy opary M na mne tak zadzialaly???????:eek::eek::eek:
My dzisiaj ruszyliśmy trochę do kościoła i na procesje teraz podszykuje obiad i gdzies ruszymy na jakas sesje dla dzieci w plenerze.....dawno nic nie robiłam a potrzebuje kilku ich ladnych fotek;-)

Milego dnia....

Ostatnia edycja:
czytałam wasze wieści od Motylli, oby szybko do domciu wracali i też zdrówka życzę... boję się też wszelkich owadów, jak byliśmy na komunii ostatnio, 40 km po za Lublinem, to nie dało się na dworze wysiedzieć. Chciałam Oliwerka położyć spać w wózku i pospacerować z nim to od razu nas komary obsiadły... Madzienka, nie wiem też gdzie jakieś imprezki dla dzieci są, ja ze swoim się chyba wybiorę do Carrefour'a, bo mamy blisko i podobne fajne placyki zabaw mają być... a Oliwier szaleje na ich punkcie :)
a ja siedzę sama w domciu bo mnie jakiś wirus dopadł, R. i O. pojechali na wieś do rodzinki :)

oj szkoda tych chłopaczków, tak wcześnie stracić mamę...:no:

hej kobitki ale mnie dzisiaj boli głowa i czemu????:-p:-p;-);-) wróciliśmy po 1 w nocy a tak się uśmiałam dawno tak się nie śmiałam

madzienka fajnie wygląda ten club ale fakt cenią się???? a Ty masz wykupiony karnet???? ten club jak dla mnie jak na razie jest za drogi...wiesz wykańczamy dom i liczymy się z kasą:sorry::sorry:
ale chętnie gdzieś bym poszła poskakać :-):-) bo już taka leniwa się zrobiłam....bez znaczenia jak na razie dla mnie jest dzień póki mam babcie do opieki

uwielbiam martini ze spritem...narobiłaś smaka...szkoda że dzisiaj sklepy zamknięte...
ha ha ha do mnie też przyjechała siostra ta zza warszawy....

misia ja też jestem zielona bo nigdy nie byłam na zumbie...może znajdziemy jakieś tańsze kluby????

anaconda jak na razie nie mam innych perspektyw na inną pracę a i drugi plan nie wypalił więc pewnie zostanę tutaj...nie możemy zostać tylko z jedną pensją....
jak tam ciasteczka się udały ????

marzenka a jak Twój mąż się dzisiaj czuje????

a ja jutro mam wolne yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Witajcie. My w ten wolny dzionek bylismy u moich rodziców na obiedzie. Potem w domu chwile i na placu zabaw. Maks nadal ma kaszel i katar ale świeże powietrze potrzebne jeszcze jak ma się znowu popsuć pogoda to trzeba korzystać. Ja niestety jutro do pracy idę, ale ponoć ma być gartka dzieci więc mam nadzieje, że bedę chwile.
Ktoś pytał o imprezy na Dzień Dziecka:
Dzień Dziecka w Restauracji Locomotiva | Mama w Lublinie

Dzień Dziecka z SUPERMANEM w DDK Węglin | Mama w Lublinie

UMCS zaprasza na Dzień Dziecka w Ogrodzie Botanicznym | Mama w Lublinie

talia super miejsce się szykuje, napewno tak zawitamy :-)

elza zazdroszczę wolnego, i trzymam kciuki za wolny lipiec.
dzieki, ojjj chyba by mi sie przydało jakieś wyjście na piwko....

Mariolciaa zdrówka!

marz i jak spacerek?Zrobione fotki?

Madzienka jak sięczuje siostra?
Spóźnione życzenia : wszystkiego dobrego z okazji imienin!!!

anaconda i jak jazda na rolkach?

misia współczuje nocki ....:eek:

Justyna super że Michaś taki dzielny na basenie :-)

reklama
No i jak to w Boże Ciało na wieczór zaczęło padać i grzmieć :crazy:
A ja się jakoś wygadałam, ze wylał mi się w bagażniku z jakiś tydz temu cały płyn do spryskiwaczy a ze wykładzinka wyschła to myślałam ze on jakoś wyciekł, Jacek patrzy dzisiaj a tu cale kolo zapasowe pływa w tym płynie, klucz i podnośnik już zaczął rdzewieć :szok::szok: co to by było jakbym dalej cicho siedziała :szok::szok: no i zajęcie było bo jakoś ten płyn musieliśmy stamtąd wylać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Madzienka y tego co się orientuje to u nas były maliny mrożone ale sprzedawane na kg :tak::tak: jak tam spotkanie z siostrzyczka i wizyta gości?
Marz i jak po procesji? Głowa przestała bolec? :confused::confused: ja tez dawno żadnych fotek nie robiłam, aż wstyd :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Elza ciasteczka przepyszne i już wszystkie zjedzone :-D:-D oj to widać ze wczorajszy wieczór udany :tak::tak: oby na drugi rok w takim razie H zabrali gdzieś indziej ;-);-)
Sunday oby jutro mala garstka dzieci przyszła :tak::tak: jazda na rolkach jakoś idzie, na razie Maja trzyma się nas za ręce i tak jeździ :-D:-D:tak::tak:

Do góry