reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

mandziula niestety zamku nie mamy, w Lbn nie znaleźliśmy, byliśmy nawet w Krasnymstawie bo tam miały być ale okazało się, że już ich brak, w dodatku dowiedzieliśmy się, że mają bardzo dużo zwrotów bo okazują się dziurawe:-( a szkoda bo E kupiła sobie ten zamek za swoje pieniądze i teraz cały czas pyta kiedy znajdziemy drugi...

Patlysia pisałam że na diamentowej były...
kupcie jej na allegro są podobne...

reklama
madzienka koniecznie musimy się spotkać, niech no ylko pogoda da nam szansę:-D:-D
patlysia oj szkoda z tym zamkiem, nasz na szczęsie dobry a Miki ma ogromną radochę:tak::tak:

ja to jeszce miałam dziś małego stracha, zę bez pralki zostanę, wrzuciłam dywaniki łazienkowe i wycieraczki z tarasu,włączyłam, po pewnym czasie zaglądam ,z ę nei działa, otworzyłam stoi woda, właczyłąm na wirowanie... nie działa w dodatki cała łazienka w wodzie:baffled::baffled: n szczęsie P, złota rączka porozkręcał i naprwił, przyczyną była Mikołajowa łapka nierapka (wpadła pod bęben pralki) i zapchała odpływ, jaka wrzuciłam te wycierczki to zabiły piachem resztę wilnej przestrzeni, P wyczyścił wszystko i dziła pięknie, a już od jakiegoś czasu mmiaam wrażenie ze jakoś tak wolno wode wypompowuje.....

Witam się i ja......My godzine temu zawitaliśmy do domu....rano zaliczyliśmy male zakupy takie "dziecięco-rodzicowe";-)a później wyruszyliśmy do Zamoscia...może gdyby nie fakt że mój tato się przeprowadzal to może byśmy to prelozyli bo pogoda nie motywowała.....ale nie było najgorzej zoo sobie odpuściliśmy ale to nie przez pogode tylko M zasluzyl sobie na taka kare:baffled:dokazywali dzisiaj o matko!!!!!Także wyjazd przyjemne z pozytecznym bo P pomogl najpierw a później ja zostałam i rodzicom pmogłam sprzatac.... a chłopaki pojechali do Maca.....

Madzienka jakos daliście rade trafiając na fajne imprezy.....
Anaconda pewnie i Nas by tak przyjęli gdyby mieli czynne....
Sunday jak poskakaliscie troszkę na trampolinie????
Mandziula to Was Miki załatwił....dorze ze masz taka złota raczke w domu:-)
Patlysia o matko wspolczuje przezyc....:no:a zamek widziałam na Jana Pawła 3sztuki...
Misia jak dzieci????
Motylla ZDROWKA DLA DZIECI!!!!!!!

Co do zabka to uwiezcie ze nawet nie chce mi się pisać...zaczne od tego ze M był 2tyg temu na przeglądzie....a wiec czworka do leczenia KANAŁOWEGO!!!!:zawstydzona/y:dwie piąteczki tak delikatnie male paseczki sa które trzeba zlikwidować ale to naprawdę tylko lizniecie i dwie czworki do obserwacji.......także no coment.....naszczescie lekarka super dziewczyna z podejściem do dzieci dalal mu znieczulenie i rozpoczela leczenia i M na nic się nie skarzyl......także jedyny plus.....

Mandziula to Was Miki załatwił....dobrze ze masz taka złota rączkę w domu
biggrin.gif

marz fajnie, że wyjazd udany i że w końcu trafiliście do dobrego dentysty :tak:
Staś wykąpany, przed kąpielą miał 38,6:-:)no:a to 5h po ibuprofenie...dostał więc paracetamol:sorry2:

madzienka wiem, że pisałaś, Jarek był ale już pustki były...
marz oj współczuję problemów z ząbkami. dzięki za info jutro będę w Lbn to sobie podjadę, może akurat jeszcze będą...
a jak nie znajdziemy to na allegro kupimy albo dołożymy na jej urodziny i kupimy dużą zwykłą trampolinę...

witam się niedzielnie...wczoraj miałam zakręcony dzień....od samego rana robiłam za kierowce i woziłam moją siostrę w różne miejsca (szwagier zaniemógł :-p:-p) a wieczorkiem był "domowy" grill spotkanie wszystkich sióstr....było wesoło...
wracaliśmy dużą taksówką a Czarek podczas ciszy wypalił: "mamo musiałaś się tyle napić":baffled::baffled::baffled: (wypiłam tylko 2 piwa i to rozległe w czasie) no wiedziało dziecko jak zawstydzić mamusię....

a Dzień Dziecka przeniosłam Czarkowi na dzisiaj....poszliśmy do kina... do był debiut Czarka w kinie....i nawet ładnie siedział i oglądał tylko bajka jak dla mnie była beznadziejna...ale najważniejsze że jemu się podobała

marzenka dzięki za info o sesji w takim razie muszę się umówić na czerwiec...
barwo dla M że tak dzielnie dał sobie wyleczyć ząbka

madzienka mi jest bez znaczenia który dzień dostosuje się do Ciebie...zumba z Verką za 10 zł za zajęcia jak dla mnie może być...
super że Dzień Dziecka Wam się udał i to ci najgorzej się zapowiadało było warte odwiedzenia....czekamy na jakieś fotki bo na pewno robiłaś...

patylsia tak Grey wciąga...

misia jak Stasio???? zdrówka życzę

sunday tak siostra kupiła sobie sukienkę i buty
Spóźnione ale najszczersze życzenia....niech się spełnia wszystko czego zapragniesz

motylla zdróweczka dla Radusia....żeby Was jak najszybciej puścili do domku

anaconda jak tam po inwentaryzacji???/ duzo na minusie są mrożonki:-):-) a w Twoim miejscu pracy rozdawali gałkę lodów dla dzieciaków

mandziula super że babcia zrobiła Wam niespodziankę...

Boże jutro do pracy jak mi się NIE CHCE!!!!!!!.... Jedziemy do Leonowa z okazji Dnia Dziecka....chyba muszę kupić smycz dla H...

Hejka :-):-):-)
Leniwa niedziela już niedługo się skończy :-:)-(
Jutro zaczynamy znowu serię lapisowania ząbków więc pracowity dzień mnie czeka :tak::tak:
Marz o kurcze kanałowe leczenie? :confused::confused: a nam dentystka mówiła że mleczaki nie mają kanałowego leczenia :szok::szok: dobrze że M dał sobie poborować :tak::tak: Maja ma jedną plombę i jednego rozwierconego zęba i jak to mówiła nam dentystka w tym wieku to bardzo mało :szok::szok: to co zmieniacie dentystę na dobre? :confused::confused:
Elza dzieci są bezbłędne :-D:-D:-D:-D no nieźle Cię Czaruś podsumował :-D:-D:-D fajne spotkanie z siostrami miałaś :tak::tak:
a co do moich mrożonek to strat jest niewiele ale za to bardzo dużo poterminowego towaru - tak to mój kierownik z głową zamawia :crazy::crazy:
Dobre ze smyczą dla H :laugh2::laugh2::laugh2:
Mandziula super gościa miałaś :tak::tak: całe szczęście że pralka dała się naprawić :tak::tak: swoją drogą ja też powinnam zrobić generalny przegląd swojej :tak::tak:
A nam znów auto nawala, ale jak to J stwierdził sam go sobie zrobi i bez żadnych kosztów - to mi się podoba :tak::tak::-D:-D
Idę robić sobie kawkę bo inaczej zasnę przed kompem :tak::tak:

Witajcie niedzielnie...my dzisiaj od rana piknikowaliśmy...na szczęście pogoda dopisała, komary nie dokuczały i impreza mega udana!!!!
tylko popołudnie miałam spędzić na spinningu ale odwołali zajęcia:zawstydzona/y:ale nic nadrobię robotę w domku...

Misia widziałam przejęcie Natalci w teatrze...podobało się???

Anaconda oby autko udało sie naprawić szybko i mało boleśnie dla kieszeni

Eliza...hehehehe boski Czaruś!!!!
super że imprezka udana....

miłego popołudnia!!!

Anaconda a Nam ta sama dentystka mowiłą podczas każdej wizyty ze te zabki sa piękne i zdrowe także tak zmieniamy.....
Elza ale Cie synus załątwił:-D:-D:-Di to wtedy kiedy naprawdę byłas trzezwa;-)miłego wypadu do Leonowa oby rzadno ci nie uciekło....
Madzienka pogoda dopisała piknik udany czekamy na fotki....
Sienio czy ja Twoja Jule mogłąm dzisiaj widzieć pod Zamkiem z babcia??????

Sunday spóźnione: Wszystkiego Naj Naj Najlepszego!!!!!Spełnienia MARZEŃ!!!!!

A My niedawno wrocilismy do domu M już szaleje na dworze a chłopaki pojechali na zakupy...dzisiaj po kościele wybraliśmy się na obiad i spacer na starowke także się wylazilismy i zrelaksowaliśmy.....

Miłej niedzieli zycze....

Ostatnia edycja:
reklama
hej Lubelanki :-))

Elizka to Was Czarek podsumował ;-) jak Wasz wypad ???

Marz pierwszy raz słyszę o leczeniu kanałowym u dzieci .... swoją drogą musze się wybrać na kontrolę z moimi szkrabami ;-)

Anaconda to Maja ma zdrowe ząbki :-) tylko pozazdrościć :-))

Motylla zdróweczka dla Was!!

Mandziulka
niezły aparat z Mikiego :-)) dobrze że P sobie tak umie ze wszystkim poradzić :-))

Madzieńka, Madziarka miło było Was dzisiaj zobaczyć :-)

My weekend spędzilismy w Lublinie bo mieliśmy sesje zdjęciową - całkiem udana ale dzieciaki pod koniec tak dokazywały i się wściekały że już nie było szan żeby coś popstrykać, Dzień dziecka cóż ... deszczowy - trochę połaziliśmy po deptaku.... troche po galeriach ;-) mieliśmy jechać nad zalew ale jakoś deszcz nas straszył ;-)
Dzisiaj wpadliśmy na piknik z naszego starego przedszkola gdzie spotkałam dziewczyny. Miło bylo porozmawiać z Panią dyrektor :-) niestety naszej wychowawczyni nie było bo na zwolnieniu ale za to Gabi spotkała się ze starymi koleżankami i powściekała się z Norbem na świeżym powietrzu :-) Później pojechalismy na zakupy i obiadek :-)

Dopiero co zajechalismy do domu dzieciaki śpią a ja biorę się za prasowanie :-))

a jak Wasze weekendy :-D

Do góry