reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dobry wieczór. Dzionek minął szybko i przyjemnie, mialam garstkę dzieciaczków więc wcześniej byłam w domku. Pranie zrobiłam, bigos z młodej kapusty a teraz siedzę z lampką wina i czekam na W.
My jutro wybywamy do teściów (poskakać na trampolinie ;-) ) ale najpierw po jakiś drobiazg dla dziecka na Dzień Dziecka. :tak:

misia o masz, trzymam kciuki żeby to był tylko ząb i jutro już nie było śladu po gorączce. :-)

patlysia i to właśnie jedna z zalet mieszkania w domu z ogródkiem... grill... :tak:

Madzienka super dzionek za Wami, oby jutrzejszy też się udał :tak:

marz jak Mati? chyba gon1a chodziła na Watykańską z Asia.

elza i jak kreacja kupiona?

talia pokaż nam się, dawno Was nie widziałyśmy :baffled:

anaconda buu.... współczuje... oby czas zleciał szybko w pracy :tak:

maltanka gdzie się podziewasz????? Jak Hubercik?Zdrowy? Jak w pracy???

Macie jakieś wieści o Motylli????

reklama
Witam. My nadal w szpitalu. Na dzisiejszym obchodzie ordynatorka powiedziala, ze w poniedzialek dostaniemy wypis, ale kolo 11 Radek zrobil rzadka kupe i na wieczor znowu. Zadnych mu badan nie robili na rota, a powinni, bym byla spokojniejsza. A takto to nie wiem czy to rota czy co innego. A jeszcze Krystek chory i lekow nie chce brac, pomieszkuja z W. u jego rodzicow.

Wszystkiego co najlepsze dla Wszystkich Dzieciaków w Dniu ich Święta!!!!!!!!!!!!!

Ja tego co dzisiaj przeżyłam nie chcę powtarzać:no: Byłam z E w sklepie po zakupach wyszłyśmy do samochodu,stał może jakieś 20 m od wyjścia, gdy już byliśmy obok ni stąd ni zowąd błysnęło się i piorun strzelił w słup, który stał 5 kroków dalej. Emilkę szybko wrzuciłam do samochodu no ale nogi miałam z waty jeszcze przez dłuższy czas.......brrr:no::szok::shocked2:

motylla oby wszystko było już dobrze, i zdrówka dla Krystka:tak:
madzieńka widziałam, że Supermen wygrał i tam spędziliście DzDz:tak: Fajnie:-)
misia i jak Staś?
sunday o tak grill to jedna z zalet ogródka no ale jest i wada- koszenie trawy, u nas trzeba cały dzień żeby wykosić:no: miłego odpoczynku:tak:
uciekam, uśmiechnę się do mamy i wstawię pranie do jej pralki:-D

Witam. Ja tak na szybko. Jestem chwilowo u Krystka, a teściowa siedzi w szpitalu z Radkiem. Jestem załamana bo oprócz tych kup to nie chce jeść Radula, dobrze że chociaż pije, ale widać po oczach że jest chory. :-( I dziś rzadka kupa znów była, jak będzie kolejna to idzie do badania.

Witajcie ale nam pogoda zrobiła psikusa żeby tak w Dzień Dziecka non stop lać z nieba wodę....

my dzisiaj w ogóle nie mieliśmy pomysłu co zrobić...czekając co będzie dalej w pogodzie, więc rano ruszyliśmy na małe zakupki, przy okazji odwiedziliśmy galerię Orkana-bez pomysłu dzień rycerski, no chyba ze się coś później rozwinęło...i dom kultury na Węglinie...spotkanie z Supermenem jak dla mnie zaskakująco fajnie zorganizowane...
SuperMenem był chłopak który zwiedził trochę świata...więc początkowo podzielił maluchy na grupy-poszczególne kraje...układali ich kształt opowiadał im o nich w między czasie organizując zabawy ruchowe...zaprosił też na pokaz zdjęć swoich z pięknych zakątków świata dzieci były oczarowane...z każdego kraju coś innego pokazywał i demonstrował zapraszając na scenę...moja Julka jadła ryż pałeczkami...więc ten wypad uważam za mega udany...mimo tak kiepsko zapowiadającego się:tak:
a popołudniu odwiedziliśmy wystawę starych aut na placu litewskim....i spacerek po deptaku z odwiedzinami w ulubionych miejscach
;-)

Karlita dzięki za powstrzymanie nas przed wizyta w plazie, szkoda tylko że nie udało się nam spotkać....
czekamy na fotki z sesji pokaż nam swoje skarbki..
wybieracie się jutro na piknik???czy plany uległy zmianom...

Motylla zdróweczka dla Radzia....

Patlysia o matko...współczuje przeżyć....

Misia jak Stasio i jego gorączka????

Marzenka a Wasz wypad udany...może w Zamościu deszcz nie padał

Sienio hop hop gdzie nam zaginęłaś???jak piknik pisałąs cos o nim???
a Antuanet, Maltanka gdzie???

Sunday wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!!!

i dla wszystkich dzieciaczków mnóstwa uśmiechu i oby każdy dzień była dla nich dniem dziecka....

witam,
u nas dzień dziecka w domu:-(Staś gorączkuje-38,3...dostaje Ibum i po 3 godzinach znowu 38:sad::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2::no2::no2::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:ma trochę kataru,ale nie jakoś dużo :no:Natalia trochę kicha ale nie jest źle póki co:sorry2:
madzienka super, że dzień dziecka jednak się Wam udał :tak:
motylla zdrowia dla Radka:tak:
Sunday wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!!!
karlita pochwal się sesją :tak:

Witam :-):-)
Piszecie że lało a ja nic nie widziałam bo w robocie siedziałam ale jutro wreszcie odpocznę bo mam wolne :tak::tak:
Madzienka wczoraj miałam na 17 bo była inwentaryzacja jak co m-c a że skończyliśmy o 1 w nocy to powiedziałam kierownikowi że jeśli mam w sobotę przyjść to najwcześniej na 12 bo ja muszę się wyspać :-p:-p fajnie dzień spędziliście :tak::tak:
Marz i jak wizyta u dentysty? :confused::confused: co miał M robione? ja to dzwonię zawsze do naszej dentystki i mówię jaki mam problem i nas przyjmuje bez kolejki :tak::tak:
Patlysia o kurcze ale miałyście przeżycia z piorunem :szok::szok: mi to mam opowiadała, że jak była dzieckiem to ich sąsiadkę piorun zabił jak szła :szok::szok:
Sunday wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :tak::tak:
Elza jeszcze się doczekasz pięknej pogody, zobacz do wakacji tylko m-c :tak::tak:
Misia zdrówka dla Stasia, oby temperatura zeszła w dół :tak::tak:
Motylla zdrówka dla Radzia, oby to nie był rota :tak::tak: może po lekach ma takie rzadkie kupki?

witam wieczorową porą

pogoda na długi weekend udana... nie ma co... siedzimy wiec w domku, na szczęscie babcia zrobiła nam miłą niespodziankę i wczoraj nas odwiedziła, dziś już niestety pjechała, ale przynajmniej trochę nam potowarzyszyła, bo P w tym tygodni się szkoli i wraca dopiero na wieczór do domu.
madzienka super zę Dzień Dziecka spędziliście tak aktywnie, ja myślałam że isę gdzies wybierzemy ale mieliśmy babce to zostaliśmy w domku
anaconda nie zazdroszczę inwentaryzacji i to do takiej godziny:szok::szok: odespqłas trochę???
patlysia udałąo się wam kupić drugi zamek??? ale mieliscie przygodę z piorunem:szok: dobrze, ze nic się wam nie stało
karlita macie juz zdjęcia z sesji??? chwal się!!!
motylla zdrówka życzę dużo!!!
misia dla ws równiez dużo zdrówka!!!!!!!!!!
sunday wszystkiego najlepszego!!!

my dzisiaj zaliczyliśmy z Mikim zakupy i byłma mile zaskoczona bo w biedronce przy kasie dostał lizaka z okazji dnia dziecka, przyznam ze się nie spodziewałam....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny śpią pora jakoś uczcić to dzisiejsze święto;-):tak:

Misia gdyby nie nasza obecność w tamtych okolicach, na pewno nie wybralibyśmy się bo jakoś impreza nie przemawiała do mnie a jednak miło mnie zaskoczyli...
a jaki ten dom kultury ładny...
zdróweczka dla Stasia...oby to były ząbki....

Mandziulka dzisiaj to pewnie i tak nie udałoby się nam spotkać bo deszcz towarzyszył nam na każdym kroku:tak:
ale musimy się koniecznie spotkać monie czekają!!!!

Anaconda wszystko rozumiem...odpoczywaj jutro:tak::tak:
Julka dostała mambę w H&Mie

Ostatnia edycja:
reklama
madzieńka to rzeczywiście fajnie ten "Supermen" wyszedł;-)
misia oby ta gorączka zwiastowała tylko ząbki:tak:
anaconda no to jutro wypoczniesz sobie:tak:
mandziula niestety zamku nie mamy, w Lbn nie znaleźliśmy, byliśmy nawet w Krasnymstawie bo tam miały być ale okazało się, że już ich brak, w dodatku dowiedzieliśmy się, że mają bardzo dużo zwrotów bo okazują się dziurawe:-( a szkoda bo E kupiła sobie ten zamek za swoje pieniądze i teraz cały czas pyta kiedy znajdziemy drugi...

Do góry