reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dobry wieczór. Dzionek minął szybko i przyjemnie, mialam garstkę dzieciaczków więc wcześniej byłam w domku. Pranie zrobiłam, bigos z młodej kapusty a teraz siedzę z lampką wina i czekam na W.
My jutro wybywamy do teściów (poskakać na trampolinie ;-) ) ale najpierw po jakiś drobiazg dla dziecka na Dzień Dziecka. :tak:

misia o masz, trzymam kciuki żeby to był tylko ząb i jutro już nie było śladu po gorączce. :-)

patlysia i to właśnie jedna z zalet mieszkania w domu z ogródkiem... grill... :tak:

Madzienka super dzionek za Wami, oby jutrzejszy też się udał :tak:

marz jak Mati? chyba gon1a chodziła na Watykańską z Asia.

elza i jak kreacja kupiona?

talia pokaż nam się, dawno Was nie widziałyśmy :baffled:

anaconda buu.... współczuje... oby czas zleciał szybko w pracy :tak:

maltanka gdzie się podziewasz????? Jak Hubercik?Zdrowy? Jak w pracy???

Macie jakieś wieści o Motylli????

reklama
Witam. My nadal w szpitalu. Na dzisiejszym obchodzie ordynatorka powiedziala, ze w poniedzialek dostaniemy wypis, ale kolo 11 Radek zrobil rzadka kupe i na wieczor znowu. Zadnych mu badan nie robili na rota, a powinni, bym byla spokojniejsza. A takto to nie wiem czy to rota czy co innego. A jeszcze Krystek chory i lekow nie chce brac, pomieszkuja z W. u jego rodzicow.

Wszystkiego co najlepsze dla Wszystkich Dzieciaków w Dniu ich Święta!!!!!!!!!!!!!

Ja tego co dzisiaj przeżyłam nie chcę powtarzać:no: Byłam z E w sklepie po zakupach wyszłyśmy do samochodu,stał może jakieś 20 m od wyjścia, gdy już byliśmy obok ni stąd ni zowąd błysnęło się i piorun strzelił w słup, który stał 5 kroków dalej. Emilkę szybko wrzuciłam do samochodu no ale nogi miałam z waty jeszcze przez dłuższy czas.......brrr:no::szok::shocked2:

motylla oby wszystko było już dobrze, i zdrówka dla Krystka:tak:
madzieńka widziałam, że Supermen wygrał i tam spędziliście DzDz:tak: Fajnie:-)
misia i jak Staś?
sunday o tak grill to jedna z zalet ogródka no ale jest i wada- koszenie trawy, u nas trzeba cały dzień żeby wykosić:no: miłego odpoczynku:tak:
uciekam, uśmiechnę się do mamy i wstawię pranie do jej pralki:-D

Witam. Ja tak na szybko. Jestem chwilowo u Krystka, a teściowa siedzi w szpitalu z Radkiem. Jestem załamana bo oprócz tych kup to nie chce jeść Radula, dobrze że chociaż pije, ale widać po oczach że jest chory. :-( I dziś rzadka kupa znów była, jak będzie kolejna to idzie do badania.

Witajcie ale nam pogoda zrobiła psikusa żeby tak w Dzień Dziecka non stop lać z nieba wodę....

my dzisiaj w ogóle nie mieliśmy pomysłu co zrobić...czekając co będzie dalej w pogodzie, więc rano ruszyliśmy na małe zakupki, przy okazji odwiedziliśmy galerię Orkana-bez pomysłu dzień rycerski, no chyba ze się coś później rozwinęło...i dom kultury na Węglinie...spotkanie z Supermenem jak dla mnie zaskakująco fajnie zorganizowane...
SuperMenem był chłopak który zwiedził trochę świata...więc początkowo podzielił maluchy na grupy-poszczególne kraje...układali ich kształt opowiadał im o nich w między czasie organizując zabawy ruchowe...zaprosił też na pokaz zdjęć swoich z pięknych zakątków świata dzieci były oczarowane...z każdego kraju coś innego pokazywał i demonstrował zapraszając na scenę...moja Julka jadła ryż pałeczkami...więc ten wypad uważam za mega udany...mimo tak kiepsko zapowiadającego się:tak:
a popołudniu odwiedziliśmy wystawę starych aut na placu litewskim....i spacerek po deptaku z odwiedzinami w ulubionych miejscach
;-)

Karlita dzięki za powstrzymanie nas przed wizyta w plazie, szkoda tylko że nie udało się nam spotkać....
czekamy na fotki z sesji pokaż nam swoje skarbki..
wybieracie się jutro na piknik???czy plany uległy zmianom...

Motylla zdróweczka dla Radzia....

Patlysia o matko...współczuje przeżyć....

Misia jak Stasio i jego gorączka????

Marzenka a Wasz wypad udany...może w Zamościu deszcz nie padał

Sienio hop hop gdzie nam zaginęłaś???jak piknik pisałąs cos o nim???
a Antuanet, Maltanka gdzie???

Sunday wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!!!

i dla wszystkich dzieciaczków mnóstwa uśmiechu i oby każdy dzień była dla nich dniem dziecka....

witam,
u nas dzień dziecka w domu:-(Staś gorączkuje-38,3...dostaje Ibum i po 3 godzinach znowu 38:sad::sad::sad::sad::no2::no2::no2::no2::no2::no2::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:ma trochę kataru,ale nie jakoś dużo :no:Natalia trochę kicha ale nie jest źle póki co:sorry2:
madzienka super, że dzień dziecka jednak się Wam udał :tak:
motylla zdrowia dla Radka:tak:
Sunday wszystkiego najlepszego z okazji dzisiejszego święta!!!!!!
karlita pochwal się sesją :tak:

Witam :-):-)
Piszecie że lało a ja nic nie widziałam bo w robocie siedziałam ale jutro wreszcie odpocznę bo mam wolne :tak::tak:
Madzienka wczoraj miałam na 17 bo była inwentaryzacja jak co m-c a że skończyliśmy o 1 w nocy to powiedziałam kierownikowi że jeśli mam w sobotę przyjść to najwcześniej na 12 bo ja muszę się wyspać :-p:-p fajnie dzień spędziliście :tak::tak:
Marz i jak wizyta u dentysty? :confused::confused: co miał M robione? ja to dzwonię zawsze do naszej dentystki i mówię jaki mam problem i nas przyjmuje bez kolejki :tak::tak:
Patlysia o kurcze ale miałyście przeżycia z piorunem :szok::szok: mi to mam opowiadała, że jak była dzieckiem to ich sąsiadkę piorun zabił jak szła :szok::szok:
Sunday wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń :tak::tak:
Elza jeszcze się doczekasz pięknej pogody, zobacz do wakacji tylko m-c :tak::tak:
Misia zdrówka dla Stasia, oby temperatura zeszła w dół :tak::tak:
Motylla zdrówka dla Radzia, oby to nie był rota :tak::tak: może po lekach ma takie rzadkie kupki?

witam wieczorową porą

pogoda na długi weekend udana... nie ma co... siedzimy wiec w domku, na szczęscie babcia zrobiła nam miłą niespodziankę i wczoraj nas odwiedziła, dziś już niestety pjechała, ale przynajmniej trochę nam potowarzyszyła, bo P w tym tygodni się szkoli i wraca dopiero na wieczór do domu.
madzienka super zę Dzień Dziecka spędziliście tak aktywnie, ja myślałam że isę gdzies wybierzemy ale mieliśmy babce to zostaliśmy w domku
anaconda nie zazdroszczę inwentaryzacji i to do takiej godziny:szok::szok: odespqłas trochę???
patlysia udałąo się wam kupić drugi zamek??? ale mieliscie przygodę z piorunem:szok: dobrze, ze nic się wam nie stało
karlita macie juz zdjęcia z sesji??? chwal się!!!
motylla zdrówka życzę dużo!!!
misia dla ws równiez dużo zdrówka!!!!!!!!!!
sunday wszystkiego najlepszego!!!

my dzisiaj zaliczyliśmy z Mikim zakupy i byłma mile zaskoczona bo w biedronce przy kasie dostał lizaka z okazji dnia dziecka, przyznam ze się nie spodziewałam....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny śpią pora jakoś uczcić to dzisiejsze święto;-):tak:

Misia gdyby nie nasza obecność w tamtych okolicach, na pewno nie wybralibyśmy się bo jakoś impreza nie przemawiała do mnie a jednak miło mnie zaskoczyli...
a jaki ten dom kultury ładny...
zdróweczka dla Stasia...oby to były ząbki....

Mandziulka dzisiaj to pewnie i tak nie udałoby się nam spotkać bo deszcz towarzyszył nam na każdym kroku:tak:
ale musimy się koniecznie spotkać monie czekają!!!!

Anaconda wszystko rozumiem...odpoczywaj jutro:tak::tak:
Julka dostała mambę w H&Mie

Ostatnia edycja:
reklama
madzieńka to rzeczywiście fajnie ten "Supermen" wyszedł;-)
misia oby ta gorączka zwiastowała tylko ząbki:tak:
anaconda no to jutro wypoczniesz sobie:tak:
mandziula niestety zamku nie mamy, w Lbn nie znaleźliśmy, byliśmy nawet w Krasnymstawie bo tam miały być ale okazało się, że już ich brak, w dodatku dowiedzieliśmy się, że mają bardzo dużo zwrotów bo okazują się dziurawe:-( a szkoda bo E kupiła sobie ten zamek za swoje pieniądze i teraz cały czas pyta kiedy znajdziemy drugi...

Do góry