reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hejka

Wpadam na szybko dać Wam znać co u Pauliny:confused:,tak więc jest z Radkiem na Chodźki na oddziale alergologicznym.
W niedzielę jak byłam w Nałęczowie widziałam u Radzia wysypkę jakby coś go pogryzło a dziś jak z nią rozmawiałam to mi powiedziała że ta wysypka się wczoraj "rozlala" i lekarz na wizycie w przychodni powiedział że jest to zbyt rozległe by leczyć to w domu.
A na oddziale stwierdzili u Radzia dodatkowo zmiany w płucach ale jeszcze nie wiedzieli czy to też odczyn alergiczny czy osobna infekcja .

no i kończę bo dzikuski pisać nie dają...

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie. Ja ostatnio mam troszkę zmartwień więc nie chce Wam smęcić. Jeszcze ta pogoda...:-(

Maks w domu, do nd był na antybiotyku, ale w tym tygodniu jeszcze posiedzi, bo kaszle okropnie.

anaconda trzymam kciuki za dobrze podjętą decyzje...:tak:

Madzienka super,ze przedstawienie udane :-) u nas było wczoraj... w końcu byliśmy razem to mogłam spokojnie oglądać bo W nagrywał:tak:
Zazdroszczę zapału do ćwiczeń, ja ostatnio tylko trochę kręcę hula-hopem.

marz i racja z tym nastawieniem co do stania przy garach :-)

elza a gdzie byliście w teatrze????

Justyna pomidorówka???mniam, ale bym zjadła :tak:

talia i jak wizyta u kolezanki?

Motylla o matko!!! Współczuje :baffled: zdróweczka!!!

atali buziaczki dla Szymka!!!

misia zdrówka dla Stasia!

mandziula brawo dla Mikego na przedstawienie :-)

Patlysia współczuje przejść z pralką....:baffled:

maltanka jak u Was?

Antuanet jak Kuba?

aneta a u Ciebie? jak się pracuje?

aluska dzięki za wieści od Motylli :-)
A jak u Was?Zdrowe dziewczynki?

Witam się po dłuższej przerwie...
madzienka super że przedstawienie udane! Widziałam zdjęcia na FB-śliczne dziewczynki Wasze:) A gdzie chodzisz na zumbę?
aluśka dzięki za info od motylli, oby szybko Radek wrócił do zdrówka!
mandziula super że i Wasze przedstawienie udane!
marz super mąż wymyślił z tym zdjęciem, śliczne chłopaki z nich :) Ja też jestem lepiej zoorganizowana jak chodzę do pracy...
atali gratuluję dziewczynki, pamiętam jak ja się cieszyłam z córci:tak:
justyna jak tam basenowanie?Współpracował M?
elza współczuję przejść w teatrze:-p:rofl2:
U mnie dzieciaki lepiej, ale Kubuś jeszcze nie chodzi do przedszkola a ja siedzę w domu na zwolnieniu. Ale tak dzieciaki rozrabiają że czasem mam ochotę uciec do pracy...Miałam jutro go wysłać ale nie śpi jeszcze więc pewnie zaśpimy. :baffled: Wikuśka nie lubi spacerówki tak więc trenujemy spacery na nóżkach, dzisiaj była piechotą pod Stokrotką...Miłego wieczorka.

Dzięki Marzenka
ja dzisiaj stawiam częstujcie się
;-)
300625_529588130421425_1284887890_n.jpg

Witajcie...nareszcie jest słoneczko, więc jemy mleczko i ruszamy na spacerek...
my dzisiaj zaspaliśmy....nasz żywy budzik dzisiaj też zaniemógł
:-)Lenka obudziła sie o 8.45 ja ciut wcześniej...na śniadanie do przedszkola udało się dojechać na czas...

Elizka chrzciny planujemy na początku lipca...

Antuanet do Cube
zdróweczka dla dzieciaczków niech już ich nic nie czepia się...bo podobno ciepło do nas idzie...

Sunday zobaczymy kiedy mi opadnie...jeszcze jakbym miała towarzystwo to byłoby fajnie....
zdróweczka dla Maksia, nich kaszel już mu da spokój...

Alicja dzięki za wieści od Motylli, zdróweczka i szybkiego powrotu do domu im życzymy...

Anaconda no coś Ty endorfiny przyniosłyby Cię na skrzydłach do domu....
do połowy czerwca??coś mam przeczucie że zostajesz w Polsce na wakacje!!!!;-)
macie w ofercie mrożone malinki???poszukuję....

miłego dnia wszystkim życzę....

Cześć dziewuszki
Mamy wreszcie słoneczko na nibie aż dziwnie tak ciepło:-DJa z herbatą zasiadłam i z ciastkiem z wczorajszych odwiedzin koleżanki mi zostało. Wizyta bardzo udana ja sobie pogadałam Gabrysia liznęła zabawy z maluchem i wniosek że odeszłam z mojej oracy w najlepszym momencie;-)
Wczoraj od Pani z przedszkola dowiedziałam się że coś takiego powstaje niepopodal Puław, już czekam żeby otworzyli to zanim stąd wyjedziemy;-)
Magiczne Ogrody | E-Puławy – Portal Miasta Wielkich Możliwości
Janowiec: Co krok to smok. Zbudują Magiczne Ogrody - 9 marca 2013
Elza och to ciekawe jak nas teatr ugosci bo mamy wyjazd z przedszkola w środę za tydzień na dzień Dziecka. a na czym byliście?

Madzienka
to macie refleks mimo zaspania, a Lence dobrze się widocznie spało, gratulacje dla zdolnej Juleczki. Magda Ty to powinnaś w marketingu pracować , zawsze tak myślałam :-D Masz zdolności do promowania wszystkiego......

Monika cóż jeżeli nie masz ochoty to nie pisz a moze jakoś Cię wesprzemy:baffled:? zyczę zdrówka dla Maksa żeby szybko wrócił do przedszkola

Antuanet24 niech Ci dzieci zdwoeiją a Ty wypocznij w domu od pracowych spraw!

Anaconda ja też coś czuje że zostaniesz:tak::tak:

Witam,
W końcu odzyskaliśmy nasze słoneczko:-)tylko ciekawe na jak długo...

Na wczorajszym basenie było zaskakująco bardzo dobrze a nawet lepiej niż ostatnio, aż się zdziwiłam że M tak ładnie się zachowywał:-D, pamiętacie jak pisałam że M nie chce skakać do wody i po materacu chodzić? To teraz tylko by skakał:-Di nawet skok z zanurzeniem to też nie problem:tak:

Madzienka z okazji imienin życzę dużo zdrówka i niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia!!

Eliza a do dziesiątki Twoja mama też miała by blisko;-), co sądzisz o tej szkole? Bo jak nie zmienimy miejsca zamieszkania to to będzie szkoła M:tak:,

Sunday tulaski na zmartwienia...

Antuanet dobrze że dzieci czują się lepiej:-)

Anaconda dzisiaj to na pewno kolejki w sklepach?

Iwonka, Patlysia co u Was słychać?

My już spakowani;-)i czekamy na tatę...

Życzę Wam SŁONECZKA w majowo-czerwcowy długi weekend:-):-):-)

Ostatnia edycja:
Hejka :-):-)
No nareszcie pogoda się poprawiła :tak::tak:
Oj dziewczynki chyba źle obstawiacie moją decyzję :-D:-D:-p:-p
Madzienka wszystkiego najlepszego z okazji imienin :tak::tak: spełnienia marzeń :tak::tak:
Ja to już zapomniałam jak można zaspać, ten budzik ciągle dzwoni :-D:-D oj napiłabym się martini :tak::tak:
Justyna nie wiem czy było dużo ludzi bo ja to cały dzień spędziłam na zapleczu i liczyłam magazyn bo w piątek inwentaryzacja :tak::tak: miłego długiego weekendu :tak::tak:
Sunday zdrówka dla Maksia a Tobie pozytywnego rozwiązania kłopocików :tak::tak::tak:
Antuanet czyżbyś chciała już uciec z domu do pracy :-D:-D;-);-) Wikusia to mały piechur i woli na nóżkach niż w wózeczku :tak::tak:
Talia super że wczorajsze spotkanie z koleżanką udane i że utwierdziłaś się w przekonaniu iż dobrze zrobiłaś odchodząc z pracy :tak::tak:
Aluśka przekaż Paulince dużo zdrówka dla Radzia :tak::tak: a co u Ciebie, jak w pracy? :confused::confused:
Dzisiaj miałyśmy pierwsze wyjście na dwór na rolkach - śmiechu było co nie miara :-D:-D:-D

jejku.....dziewczyny moja dyr wpadła na pomysł że może jednak otworzyć przedszkole nasze w lipcu.........trzymajcie kciuki żeby jednak tego nie robiła....bo to oznaczałoby że nie pójdę na urlop w lipcu tylko w sierpniu a ja już potrzebuje odpoczynku.....

madzienka napisz coś więcej o tej zumbie kiedy gdzie i za ile...bo ja się poważnie zastanawiam

anaconda właśnie w tych godz byłam co miałaś przerwę....to co Włochy????

aluśka przekaż motylli że trzymamy kciuki za szybki powrót Radusia do domku i do zdrowia

sunday tulaski na zmartwienia... głowa do góry będzie dobrze musi być dobrze...zdrówka dla Maksia
przydało by się wybrać na jakieś piwko...
byliśmy w teatrze Andersena...zawsze tam jeździmy i nigdy nie było problemu wczoraj coś nawalili

antuanet oby szybko dzieciaki wyszły z choroby... a dla Wikusi gratulacje za tak długie spacerki na nóżkach

talia w teatrze byliśmy na spektaklu pt. Tymoteusz i psiuncio te Magiczne Ogrody ciekawie się zapowiadają....niech otwierają jak najszybciej...dobrze że blisko powstaje coś fajnego

justynka gratulacje dla Michasia za postępy na basenie...
wiesz na temat 10 się nie wypowiem bo nie znam jej a i opinii też nie słyszałam bo u nas wszyscy do 23 bądź 44 na tumidajskiego

udanego długiego weekendu...gdzieś wyjeżdżacie????

ja za chwilę wybywam z mężem na miasto...

reklama
Ja wróciłam ze spinningu, wzięłam prysznic, położyłam spać laleczki i racze się martini ze spritem...w końcu dzisiaj moje święto;-):tak:

ale ciekawe miejsce....my na pewno je odwiedzimy

oj nie zawstydzaj mnie....:-):-)

Ja to już zapomniałam jak można zaspać, ten budzik ciągle dzwoni :-D:-D oj napiłabym się martini :tak::tak:

Beatko adres znasz, mam litrowe Martini...więc zapraszam...:tak:

madzienka napisz coś więcej o tej zumbie kiedy gdzie i za ile...bo ja się poważnie zastanawiam

Na zumbe chodzę do klubu Cube, w poniedziałki na 19 bo prowadzi je Weronika ale mogę wziąć pod uwagę inny klub gdybyś była zainteresowana...tutaj masz cennik Cube Club - squash lublin, siłownia lublin, fitness lublin i wychodzi drogo chodząc raz w tygodniu....ja jestem uwiązana obecnością P w domu...więc u mnie w grę wchodzą czwartek - poniedziałek
Justyna i dla was udanego weekendu

Macie wieści od Motylli???

spokojnego wieczorku!!!

Do góry