reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam:) My dziś w deszczy spacerk godzinny zaliczyliśmy :-D Odprowadziliśmy Tymka do przedszkola i nie było opcji, żeby do domu wrócić :-D Skubaniec mały za rękę mnie ciągnął, żeby w innym kierunku iść :-D

Mandziula, gratulacje dla zdolnego synka! U nas impreza w przedszkolu dopiero 5czerwca, ale 2 tyg do pla nie chodził, to nie wiem czy mu się jakiś wierszyk dostał;)

Madzienka, hehe, no to miałaś szczęście z dziewczynkami :-D Na nie sądziłąm, że się na mnie takie przesądy sprawdza :-D I super, że na jakiś fitness chodzisz, ja już teraz sobie obiecuję, że po ciąży nie ma bata- musze się za siebie wziąc :-) Już widzę te zbędne kilogramy:D

cdn.....
J wrócil ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

mam informację od Motylli: Wczoraj Motylla zaliczyła wizytę w przychodni bo Radzio dostał dużych zmian skórnych i lekarz od razu wypisał skierowanie do szpitala na alergologię, a Dzisiaj napisała mi tak: "Zmiany są spowodowane pogryzieniem przez meszki. Radek jeszcze kaszle i niestety mamy zmiany w płucach (zapalenie płuc)."

Motylla trzymamy za Was kciuki, by Radek szybko pozbył się zapalenia:tak:

Atali gratuluję dziewuszki:-). Super że spacerek zaliczony, my mieliśmy taki wczoraj dzisiaj jeszcze suszę swoje buty;-)

Mandziula super że przedstawienie udane:-)ale pobudki tak wcześnie to współczuję.

Marz piękny prezent dostałaś:-)

Patlysia o matko współczuję Ci takiej wycieczki w deszczu:no:. Oby tylko przeziębienie was nie dopadło

Madzienka
fajnie że ćwiczenia Ci się podobają:tak:Miłego przedstawienia...czekamy na fotorelację:-)

Hej

Witam po mojej nieplanowanej przerwie ale w ostatniej chwili wyjeżdzajac wział mi laptopa i cały zeszły tydzień byłam bez.
U nas jakoś lecie Gabi chodzi do przedszkola pogoda straszna wiec odwiedzamy znajomych a dziś mamy wizyte mojej koleżanki z byłęj pracy z roczną dziewczynka ciekawy czy gabi będzie się bawic z takim szkrabem.
zraza po nią pędzę i jeszcze na pocztcie mam interes.
U nas przestało padać:szok::szok::szok:

Motylla
trzymajcie się, życzę szybkiego oczyszczenia płuc.

Marz ja też tak kiedys na allegro zzrobiłam, oj to jest wkurzające jak cała produkcja nasza idzie na marne:baffled:
Atali ja pamietam nasz bunt to co piszesz jest mi znane:sorry2: a dziewczynki mimo wszytsko gratuluję chłopca tez bym gratulowała:happy2:
Madzienka fajnie ze tak ze wszystkim dajesz radę!!!!

Mandziula
super że Miki taki zdolny a Zosi spodobało się w przedszkolu tylko patrzeć jak będzie takim samym zdolnym przedszkolakiem.

Boże mój mały nie śpi:no:a dzisiaj basen i aż boje się pomyśleć co on mi tam urządzi:crazy:. Przymknął na minutkę powieki a jak chciałam jego odłożyć do łóżka to oczy zrobił jak 5 zł...
A jeszcze ciśnienie podniosło mi DSK, wisiałam na telefonie non stop dzwoniąc i nie dodzwoniłam się:angry:jak nie zajęte, to nr nie odpowiada, a jak w końcu był sygnał to nikt nie odbierał:angry:jutro czeka nas wycieczka:no:

Talia u nas dzisiaj już z pogodą lepiej niż wczoraj:tak:nawet pranie wystawiłam na balkon, przynajmniej wiatrem przejdzie;-)

Atali a imię już wybraliście?

Sunday
hop hop co taka cisza panuje u Ciebie???

Już obrobiłam się z obiadkiem, dzisiaj na szybko ze względu na ten basen właśnie;-)naleśniki i pomidorówka wczorajsza:-).

Witam w kolejny jakże piękny dzień, no już myślałam ze te deszcze się skończą a tu na nowo zaczyna :crazy::crazy: a my jeszcze za pół godzinki mamy na basen wychodzić :szok::szok:
U Mai w przedszkolu 5 czerwca uroczyste zakończenie roku i od razu przedstawienie na DMiT :tak::tak:
Poza tym nic nowego się nie dzieje :no::no:
Motylla trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala :tak::tak: mojego J też tak pogryzły te meszki że miał takie duże czerwone plamy na nogach, aż uwierzyć nie mogłam że to od meszek :szok::szok:
Madzienka no właśnie gdzie Ty chodzisz na zumbę? :confused::confused: super że P sobie świetnie poradził z dziewczynkami :tak::tak:
Mandziula oj Ty wcześniej wstajesz ode mnie :szok::szok: dzieci nas zaskakują na przedstawieniach a nam się zdaje że one takie malutkie i niczego się nie nauczą :tak::tak:
Atali a co jest nie tak z ząbkami u Szymusia? :confused::confused: najważniejsze że dzidzia zdrowa a jakiej płci to już obojętne, ja to bym np. chciała jeszcze jedna babę :-p:-p
Talia przyjemnej pogawędki z koleżanką :tak::tak:
Justyna oby Michaś chętnie współpracował na basenie mimo niespania w dzień :tak::tak:
No niech przestanie padać :baffled::baffled:

hejka dziewczyny....ale pogoda nie ma co....ciekawe czy w czwartek będzie ładnie jak mówią co niektóre pogodynki....
my wczoraj mieliśmy zwariowany dzień bo zaraz po pracy pojechaliśmy na wieś złożyć życzenia teściowej z okazji dnia mamy...przy okazji i nam się dostało na dzień dziecka....
dzisiaj byłam z dzieciakami w teatrze...organizacja ze strony teatru do du.....nie dość że autokar który podstawili nie miał połowy siedzeń to jeszcze w teatrze tez okazało się że brakuje miejsc i ja miałam rozbitą grupę w kilku rzędach :angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

madzienka, marzenka, iwonka, justynka kurcze mi jak dotąd cukiernia Nina nie zawiodła....ale też nie zachwyca....miałam inne plany wobec tortu dla Cz ale niestety nie wypaliły...

justynka tak pogodziłam się z siostrą...u nas zresztą tak jest że powiemy sobie to co mamy do powiedzenia nawet rzucimy słuchawką ale za chwilę rozmawiamy już normalnie
a chce posłać Cz do 23 bo ta szkoła na wólce jest beznadziejna i na prawde na niskim poziomie...a poza tym babcia będzie blisko i będzie mogła go odbierać

patlysia dzięki tort był smaczny...współczuje przejść z pralką

marzenka prezent genialny...wspaniałą niespodziankę dostałaś
super że rowerek się spodobał to fajna sprawa Cz tez ma taki...

anaconda byłam w sobote w leclercu ale Ciebie nie spotkałam...mimo że trochę krążyłam....gdzie się chowałaś????? podjęłaś już decyzję????

madzienka ha ha ta parasolka na ramiona genialna....kobieto gdzie Ty wynajdujesz takie rzeczy:-):-):-)
gdzie Ty chodzisz na tą zumbę?????
gratulacje dla tatusia za test samodzielności:-p:-p mój pewnie by oblał:-D:-D:-D

atali buziaczek urodzinowy dla Szymusia!!!!!
mam nadzieję że przekona się to tej szyny....
super że dzidzia rośnie zdrowa.... wybraliście już imię????

mandziula brawo dla Mikusia ze piękną recytację wierszyka....pewnie pękałaś z dumy....
ale Ci Zosia zafundowała pobudkę....udało się przespać w dzień????

motylla zdrówka dla Radusia...

Motylla od meszek taka reakcja:szok:kurcze zdrowka Wam życze obyście szybciutko z tego wyszli...
Justyna no tak jest jak nam zalezyn aby spali bo cos jest zaplanowane to potrafią wywinąć taki numer.....oby ladnie wspolpracowal na basenia....
Madzienka brawa dla Pawełka no jednak imie zobowiązuje;-)jak przedstawienie????
Atali właśnie jakie imie pochwal się??????
BUZIACZEK URODZINOWY DLA SZYMUSIA Z OKAZJI URODZIN!!!!!!
Talia ba nawet ja pamiętam bunt G z Twoich postów:-D:-D:-Dmiłego popołudnia z kolezanka zycze....
Elza i macie bardzo dobre podejście do konfliktów wykrzyczeć sobie prawde czasem trzeba dla oczyszczenia atmosfery ale bez długiej urazy....to trudne:baffled:no nie jak można się tak nie przygotowac na przyjście dzieci:no:
Anaconda już od jutra ma być słoneczko....;-)miłych i przyjemnych zajec na basenie:-)

Ja po pracy skoczyłam po zakupy na obiad wstapilam po M i zrobiłam na szybko obiad...i wiecie co dzięki temu wiem ze w weekend za bardzo przezywam ten temat i za bardzo się z tym piernicze bo na szybko w tygodniu wychodzi mi to lepiej niż w sobote czy w niedziele....musze zmienić nastawiene i się w tych garach tak nie babrać....

Teraz chwila odpoczynku....

Ostatnia edycja:
madzienka podziwiam zapał:tak:gdzie byłaś na tej Zumbie??:confused:weź i mnie zmobilizuj,bo ostatnio odwalałam ćwiczenia...dziś już trzeba porządnie:sorry2:udanego przedstawienia:tak:ja wczoraj dostałam kartkę z życzeniami od Natalki:tak:a od początku miesiąca ćwiczą na przedstawienie na zakończenie roku:tak:

Misia
ogłaszam BB-ową mobilizację..

megafon.jpg

to kiedy ruszacie ze mną????

Obrazek na płótnie zamawiałam na allegro już 3 razy i jestem mega zadowolona....ale sprzedawcy musiałabym gdzieś w archiwum poszukać....

Madzienka, hehe, no to miałaś szczęście z dziewczynkami :-D Na nie sądziłąm, że się na mnie takie przesądy sprawdza :-D I super, że na jakiś fitness chodzisz, ja już teraz sobie obiecuję, że po ciąży nie ma bata- musze się za siebie wziąc :-) Już widzę te zbędne kilogramy:D

polecam bezpłatne zajęcia dla kobiet w ciąży...
Aktywna Mama - szkoła macierzyństwa - Lublin

Na Zumbe chodzę do klubu Cube...
Anaconda, Elizka, Misia dołączycie do mnie??Beatka będziemy chodzić na piechotkę;-)

Atali buziak dla Szymusia!!!

Anaconda dziś 28 maja, decyzja podjęta co dalej????

Justynka, Beatka udanego pluskania!!!

O rany biedny Krystek....ale słyszałam wczoraj w telewizji że meszki sa bardzo niebezpieczne dla dzieci po nawet 3-4ugryzienia powodują obrzęki które łącznie zajmują 30% ciała i konieczna jest wizyta w szpitalu:(
zdróweczka i szybkiego powrotu do domu....

Patlysia w Biedronce na Magnoliowej jest ten zamek....

przedstawienie mega udane. łezka w oku pojawiła się jak moje maleństwo wyszło na środek śpiewać piosenkę....Lenka spokojnie obejrzała cały występ....
przy okazji wolnego P podopinaliśmy temat chrzcin....

Ostatnia edycja:
marzenka bo to tak jest j ak się ma mniej czasu a więcej obowiązków to człowiek jest bardziej zorganizowany

madzienka pięknie Julcia śpiewała wcale się nie dziwię że Ci się łezka w oku zakręciła....
a tą zumbą kusisz bo mam ochotę zobaczyć jak to wygląda na żywo bo nigdy nie byłam
kiedy planujecie chrzciny???

reklama
Dziewczyny decyzja jeszcze nie podjęta, przesuwam sobie termin do połowy czerwca :-p:-p chociaż wiem że 2 tyg mnie nie zbawią :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
My już po basenie zaraz szykujemy się spać bo z racji tego że w czwartek Boże Ciało to ja jutro niestety pracuję :crazy::crazy:
Eliza może byłam na zapleczu albo jak byłaś gdzieś koło 12-12.30 to na przerwie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale zapraszam zapraszam następnym razem :tak::tak:
Madzienka ja to bym chyba na tej zumbie to padła plackiem :-D:-D ostatnio na nic nie mam siły :-:)-( mamuśka super że występ Juleczki podobał się :tak::tak:
Marz tak to już jest że im mamy mniej czasu tym się lepiej sprężamy - mogę zagwarantować sobą :-D:-D:-p:-p

Do góry