reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Madzienka jak warsztaty?????
Justyna rowerek kupiliśmy ze względu za cene aby za chwile nie musiec wydawac prawie dwa razy tyle....
Patlysia ze akurat musialas w deszcz isc wspolczuje.....dobrze ze cos ze sprzętem się cos ruszylo walcz walcz...

M nie odchodzi na krok od biegowki:-Dchyba na moment odstawi swój "dorosły" rower....B jeszcze musze troszkę nozki urosnąć ale bardzo mu sie podoba....;-)bardzo polecam kto nie ma a ma w palnach zakup;-)

Mi mało dzisiaj głowy nie urwało jak po pracy szłam dosłownie kilka kroków do eleclerca...nazczescie jutrzejszy wyjazd z przedszkola odwołany na 18czerwca.....

I jeszcze fotka prezentu i Moi chłopcy:happy:

Załączniki

• DSCF4679.jpg
    DSCF4679.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 53
reklama
Hejka :-):-):-)
Pogoda do bani, wstawało mi się dzisiaj okropnie :crazy::crazy:
Normalnie jak jesień :sorry::sorry:
Marz śliczna fotka Twoich chłopaków :tak::tak: i super że komunia udana i prezent trafiony :tak:
Madzienka dobrze masz z tym spaniem Lenki :tak::tak: oj widzę że się wzięłaś za siebie :tak::tak: mi kg wolną ale lecą w dół odkąd zaczęłam pracować :tak::tak:
Motylla a co się stało?! Kciuki mocno zaciśnięte :tak::tak:
Patlysia współczuję chodzenia w deszczu, ale mnie też dzisiaj to nie ominęło bo rano pojechałam z J a z powrotem autobusem wracałam i cała zmokłam bo nie miałam ani parasola ani kaptura przy kurtce :crazy::crazy: współczuję przejść z pralką :-:)-(
Iwonka super że weekend udany, ja mam nadzieję że tą sobotę będę miała wolną ale czy tak się stanie :sorry::sorry:
Zmykam myć Majkę bo jutro znowu rano trzeba wstać :tak::tak:

Madzienka co do basenu to właśnie pani Justyna mówiła że nie dostali godzin na nowe grupy:no:, a wiesz że trwają zapisy na kolejny semestr?
Wow, to z Lenki będzie śpioszek:-)

no właśnie wiem...ale mam nadzieje że gdzieś mi pani Justyna upchnie Lenkę...

Patlysia pewnie cięzko będzie teraz kupić taką trampolinke ja pamiętam ze w tamtym roku to pierwszego dnia wszystko sprzedali...jeszcze podczas pobytu w Lublinie możesz sprawdzić na Diamentowej, tam zwożą większość rzeczy z pozostałych biedronek

przydałby sie taki wynalazek do prowadzenie wózka i trzymania parasola:-D
umbrella1.jpg

Madzienka jak warsztaty?????

M nie odchodzi na krok od biegowki:-Dchyba na moment odstawi swój "dorosły" rower....B jeszcze musze troszkę nozki urosnąć ale bardzo mu sie podoba....;-)bardzo polecam kto nie ma a ma w palnach zakup;-)

I jeszcze fotka prezentu i Moi chłopcy:happy:

Warsztaty całkiem ciekawe psycholog i pedagog ok ale zwiałam ze spotkania z logopedą...Zumba wygrała...:-p;-)

co do biegówki to ja też polecam...moja Jula nadal chce na niej jezdzic...:-D:-D
super że Mati zadowolony z zakupu dla Bartusia...:-p

Fotka cudna...a jakie golasy na niej!!!!

ja dzisiaj zaliczyłam warsztaty dla rodziców Świadomy rodzic-szczęśliwe dziecko...a później mój wielki powrót na ZUMBĘ!!!!Club rewelacja w porównaniu z Strefą...bez tłumów i tych "zumbowych gwiazdeczek":-p(Marzenka wiesz o czym mówię;-), ale ta gruba, starsza zawsze na przodzie była)
Tatuś dzielnie dał rade z dziewczynkami...był z nimi u dentysty więc test zdany:tak:

teraz pora na relaks...
spokojnych nocek...

Załączniki

• umbrella1.jpg
    umbrella1.jpg
    59,5 KB · Wyświetleń: 45
Witam dziewczynki :-)

Wróciliśmy dziś do domku dopiero;) po weselu tydzien zostalam u mamy z dzieciakami, ale pogoda nie dopisała :( i przez ostatnie dni kisiliśmy sie w domu... a ja chodziłam zła jak osa:sorry:

Nie wiem czy wam pisałam, ale Szymus musi byc pod kontrola ortodonty...... ma juz taka szyne silikonowa na zabki za 350 zł i za nic w swiecie nie chce jej załozyc..... :no: Chyba zły czas bo bunt dwulatka w rozkwicie.. u Tymka do aż tak to nigdy nie rozkwitł:sorry:

Madzienka, dziekuje za pamiec :tak::tak: i za komplement :tak:ale chyba lepiej z chłopcami wygladałam... na twarzy jakies cuda mam:sorry: i moja fryzjerka mnie sie pytała co z moimi włosami, bo ich wogóle ułożyć nie może :sorry::-D

Marzenka, cudny prezent :) ja od chlopców dostałam srebrny łańcuszek z wisiorkiem, pierscionek do kompletu i Merci, o ktore sie poszarpali przy okazji:-D ale cudne to bylo;)

Elza, az sie cofnęłam, zeby Cezarego zobaczyć :) Minke ma rozanieloną:tak:
i padłam z butelki:-D

Idę na herbatkę, bo po drodze zatrzymalismy sie, zjadłam kebaba i mam za swoje - pierwsza zgaga w tej ciazy...............

Aaaaa!!! Dziewczynka niby potwierdzona, ale nie uwierzę póki nie zobacze na własne oczy ;)
A zresztą same wiecie jak jest, zanim zaszłam w ciąże, to chciałam dziewczynkę:) i fajnie by bylo jakbym mogła kupowac różowości, ale teraz to szczerze i z reką na sercu:tak: juz nie ma takiego ciśnienia:) jak będzie trzeci siurek to będę się cieszyć :) i modlić się o dobre synowe:-D:-Dnajwazniejsze, ze usg potwierdza zdrowe dzieciątko:)

Atali córa zabiera urodę...podobno tak jest...bo u mnie tego nie zauważyłam a mam dwie:-p:laugh2:nie ma to jak skromność...
ale potwierdzona córa???...pewnie ze najważniejsze że zdrowa!!!!!
poszukaj jakiejś bajki o aparacie i może uda Ci się przekonać Szymusia:tak:

Madzienka ale się zmobilizowałaś wow!!!!
Atali mas zbardzo zdrowe i madre do tego podejście....ja Ci i tak życze aby córunia się potwierdziła abys mogła sprawdzić się w innej roli chociaż jesteś super mama-czekasz na swoje maleństwo a nie na konkretna płec......;-)trzymam mocno kciuki aby Szymus przekonał się do "aparaciku"...pewnie nam się nie pokazecie jestem bardzo ciekawa jak wyglądasz Ty już nie wspominając o Twoich chłopcach.....
Super prezent dzieci Ci sprawiły!!!!
Anaconda ja tez się dzisiaj czułam jak w listopadzie....

Jestem wsciekła meccze się od prawie godziny aby wystawić dwie rzeczy na allegro i ile się opisałam na dodawałam zdjęć a na koniec nie zatwierdzilam i wszystko szlak trafil....ide spac!!!!!

witam porannie
atali ja to przy każdym USG prosiłam, zeby lekarz sorwdził czy nic dodatkowego się Zosi nie pojawiło:-D:-D i też jkaoś tak do konca nie mogłam uwierzyć, zę dziewucha:-D:-D powiem ci ze się cieszyłam na te róze a w sumie teraz jak idę do sklepu to sie za chłopakowymi ciuszkami rozglądam;-);-) trzymam mocno kciuki żeby u was nic się nei zmianiło:tak::tak: i super ze maleństwo prawidłowo się rozwija:tak:
madzienka super, zę tata dał radę z dziweczynkami, ja niestety nie dałam rady bo z 2 dziecikaów to by było cięzko....
marz u nas dopiero teraz Miki odkrył rowerek biegowy, wcześniej nie chcaił jexdxić a teraz cały czas go włóczy za sobą:tak:
patlysia oj szkoda że trampolina była dziurawa... i ciężko bedzie kupić w naszej biedronce było tylko 3...
motylla co uwas??? dlaczego skierowali was do szpitala???

my wczoraj mieliśmy przedstawienie z okazji dnia mamy i taty, Miki ślicznie mówił wierszyki (a miał ich sporo do nauczenia jak na 3 latka). Zofia wtórowała przedszkolakom przy śpiewaniu, myślałam,z ę siępzrestraszy i ze bedę musiła wyjśc a ta zrobiła oczy jak pięc złotych i zaczeła krzyczeć coś po swojemu z uśmiechem na twarzy:-D:-D

a dziś od 4 nie śpi:no::no::no:chyba chce mnie po cichu wykończyć... najadła się i zaczeła gugać.... moze mi padnie zaraz to się jeszcze zdrzemnę zanim Miki wstanie...

Witajcie w ten kolejny piękny dzień :-(
Dzisiaj mam przedstawienie w przedszkolu

Marzenka zobaczymy kiedy mi ten zapal opadnie:zawstydzona/y:
Szkoda że z allegro nie udało się, ja to szykuje sobie opis w wordzie i kopiuje do allegro

Mandziula super że przedstawienie udane brawo dla Mikiego...
I mega buziak dla Zosi za skończone 4 miesiączki!!!!!

Ma ktoś wieści od Motylli?

Mandziula brawo za zdolnego Mikiego:-)Zosia jest bardzo towarzyska wiec nie ma co sie dziwic jej reakcji;-)ale pobudke to Ci ladna zafundowała....przespij sie w ciagu dnia....
Madzienka ja poprostu na koniec po podsumowaniu nie zaakceptowałam i mi nic nie zapisało...z opisem w samym allegro nie ma problemu.....
Motylla co u Was????

Milego:baffled:dnia życze.....

reklama
Witam w ten brrr piękny poranek:wściekła/y:ale zmarzłam w drodze do pracy:crazy:
Natalka w przedszkolu..ale jej się wstawać nie chciało, ledwo zdążyliśmy na śniadanie:-Djak to dobrze,że nie musimy być na godzinę;-)Stacho własnie wstaje(cały czas jeszcze trochę zakatarzony...niby już mniej:sorry2:):-Dno ale w nocy niestety ze 3 razy wstawał:angry:a już wczoraj tak ładnie spał:tak:no ale nic dziwnego...zostawiłam go wczoraj po południu z M a z Natalką poszłam na tańce i co?spał godzinę:angry:no i z uwagi na tańce nie mogłam dotrzeć na warsztaty:sorry2:
madzienka podziwiam zapał:tak:gdzie byłaś na tej Zumbie??:confused:weź i mnie zmobilizuj,bo ostatnio odwalałam ćwiczenia...dziś już trzeba porządnie:sorry2:udanego przedstawienia:tak:ja wczoraj dostałam kartkę z życzeniami od Natalki:tak:a od początku miesiąca ćwiczą na przedstawienie na zakończenie roku:tak:

Motylla co u Was?co się stało?
Mandziula super że przedstawienie udane brawo dla Mikiego...Buziak dla Zosi za skończone 4 miesiączki!!!!!:tak:
atali wiem z autopsji,że aparacik nic fajnego,ale zmuś go jakoś...mnie też siła,groźbą ojciec zmuszał...teraz dopiero widzę,że miał rację:sorry2:masz rację,że najważniejsze,by dzieciątko było zdrowe...no i życzę by jednak była córeczka:tak:

marz super ten prezent dostałaś:tak:może coś takiego zamówię na Dzień Taty?:confused:madzienka gdzie Ty zamawiałaś?
Patlysia współczuję kłopotów ze sprzetem:no:

Do góry