reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Dzień dobry śpioszki....wstawać, aczkolwiek pogoda mało zachęcająca do wychodzenia spod kołdry..

U nas nocka marzenie...Lenka spała 10 godzin...

Julka już w przedszkolu ćwiczy do jutrzejszego przedstawienia z okazji Dnia Mamy i Taty:tak:

A ja dzisiaj jadę na warsztaty dla rodziców...Misia
będziesz?

reklama
Witajcie, ja już w pracy, zmokłabym rano, gdyby nie cudowny mąż który mnie podrzucił :-) za nami baaaaaardzo udany weekend, mimo, że zimy ;-)

Madzienka pewnie teksty typu "hmm a do kogo ona podobna" ja zawsze odpowiadam, że do siebie :-p woow, ale sobie pospałaś;-)

Marz jak udała się Wasza komunia?

Elza ja też kiedyś zamawiałam tort dla Cypka z tej Niny, ale był jakoś niedobry nie wiem czemu skoro Wasze sa okej, za to z Delicji bardzo nam smakował:tak:

Anaconda heh, my też w sobotę zawieźliśmy Cypka do mamy a jak wróciliśmy, to taka nieznośna cisza była, mimo, że to tylko kilka godzin bez dziecka w domu :sorry:

Justynka
no to dzisiejsze spacery chyba Wam odpadną, taka pogoda, że nosa za drzwi nie chce się wychylać:tak:

Patlysia a po co ta kobieta się w ogóle odzywała:eek: co za beszczel....

Witam sie poniedziałkowo...musze zaczac lykac jakis magnez bo rano w lozka wstac nie moge:zawstydzona/y:dzisiaj M dawał mi sile przytulajac mnie:-Dpomogło!!!

Komunia bardzo udana miejsca do zabawy dla dzici sporo i B ladnie zasnal w wozeczku wiec nikt nie byl umeczony...perzent chyba bardzo trafiony bo oczy mocno sie zaswiecily....

No i wczorajszy prezent od syniów(dzieki tatcie;-)) mega udany piekna duza fotka na płotnie wow piwrwszy raz cos takiego na zywo zobaczylam i jestem pod wielkim wrazeniem.....:-)uwielbiam takie rzeczy.....

Elza torcik fajny rownie dobry???Mnie Nina tez zawiodła na pierwsze urodziny M niestety:eek:
Madzienka dobrze ze sie przelamalas i poszlas ale mi sie nie chce:sorry:a co masz w srode?????:cool:
Udanego jutrzejszego wystepu...co Ty L dajesz na noc ze tak spi:-D
Iwonka dobrze ze mezus Cie dzisiaj podwiozl mnie P podwiozl dzisiaj pod same drzwi bo sie rozpadalo jak jechalismy:crazy:

Dzisiaj jadziemy po biegowke dla B coekawe czy jeszcze jest:-p

Mam nadziejz esie troche jutro rozjasni bo M ma wycieczke z przedszkola na DzDz całodniową dobrzeby było aby jakies slonko zaswiecilo:confused2:

Ja właśnie wróciłam z zakupów...ale cudnie na dworze aż odechciewa się wszystkiego....:zawstydzona/y:

Motylla co się stało???trzymamy kciuki!!!

Marzenka oj uwierz jak mi się nie chciało ale przełamałam się i nie żałuje...jest fajnie...dzisiaj ruszam na zumbe do Weroniki a w środę na rowerki..
ciekawe kiedy mój entuzjazm opadnie:-D:-Dna razie mam power!!!!
a obraz na płótnie cudny prezent....my taki mamy z chrztu Julci i z Lenki pewnie tez zrobimy...super pamiątka...
rowerki są na pewno w naszym więc uda się kupić...
a gdzie mieliście komunie...super że udana imprezka!!!

Witam. Radek ma skierowanie do szpitala:no: Czekam tylko na W. i bedziemy jechac.

A co sie stało????dlaczego????trzymam mocno za Was kciuki!!!!!!

Madzienka ja zrezygnowałam z Benefitu i aby płacic za to nie mam az takich potrzeb....pewnie na Benefit bym sie zmobilizowała....:sorry:
Komunia była w Marzannie...dzięki za info jak nie bedzie u nas to przynajmniej wiem gdzie ruszac:-)

Ostatnia edycja:
Madzienka, aż zazdroszczę nocki, kiedy ja się wyśpię? :) Oliwier często się budzi...
Motylla, życzę aby wszystko było ok.

u mnie taki sam nastrój jak u was, szkoda mi Oliwierka, on tak lubi na spacerkach sam chodzić
a tu trzeba w domu siedzieć... już wszystkie zabawki się ponudziły, teraz bajkę ogląda.

jeśli chodzi o leukocyty to już jest ok, wyniki w normie... co za ulga...

Witam,

Patlysia o matko jaka bezczelna baba Ci się trafiła:szok:aż trudno uwierzyć że ludzie aż do tego stopnia są wścibscy że penetrują czyjś wózek zakupowy i komentują wysokość rachunku:no::wściekła/y:

Madzienka
co do basenu to właśnie pani Justyna mówiła że nie dostali godzin na nowe grupy:no:, a wiesz że trwają zapisy na kolejny semestr?
Wow, to z Lenki będzie śpioszek:-)

Eliza pogodziłaś się z siostrą??
Super że Czarek zadowolony z prezentu:-)
Ja z Niny byłam zadowolona przez dwa lata(z tortu na chrzest i na pierwsze urodziny M), ale rok temu to już ten tort w smaku był niedobry:no:. Może cukiernika zmienili:confused:.
A dlaczego Cz chcesz posłać 23? Jak się przeprowadzicie to kawałek drogi was czeka...

Sunday co u Was, jak zdrówko M??

Iwonka hehehe byłam z M na spacerku w deszczu:-D, jakoś nie mogłam w domu usiedzieć i wyszliśmy na dwór:tak:. Dobrze że Mąż zawiózł Cię do pracy:tak:

Motylla zdrówka dla R i niech lekarze szybko postawią właściwą diagnozę.

Marz super że komunia udana i że prezent okazał się trafionym:-). A ten rowerek z Lidla nie jest za duży dla B?

Misia, Antuanet
jak tam zdrówko Waszych chłopaków??

M śpi, pralka pierze, zupka nastawiona, kawka wypita tylko coś słabo działa bo brakuje mi chęci by 4 litery z fotela ruszyć:zawstydzona/y:. Przez tą pogodę to ja ciągle głodna chodzę:no:

reklama
Witajcie,
my dopiero do domku wróciliśmy, byliśmy dzisiaj na kontroli u ortopedy i niestety do Lbn ( razem z Kubą) jechałam busem i pech chciał, że w ten największy deszcz musieliśmy wysiąść...Kubula miał folię przeciwdeszczową no ale ja zmokłam porządnie bo spacerówki nie da się jedną ręką pchać i szłam bez parasolki... w dodatku w weekend rozłożyliśmy tą trampolinę i okazało się, że jest pęknięta-pieniądze nam oddali ale problem jest z kupieniem drugiej...prawie nigdzie nie ma...
madzieńka
super, że impreza udana, a te achy i ochy to i ja niestety znam...
justyna w taką pogodę to i kawa na nogi nie da rady postawić...a o głodzie to ja już nic nie mówię....ja przez to wszystko w nocy spac nie moge i tylko chodzę i jem...
eliza torcik fajny a smaczny był??
motylla o matko, co się stało?
marz to fajnie, że komunia udana, u nas po komunii teściowa do tej pory się nie odzywa, zresztą my też chyba nie prędko się odezwiemy:no:

aaa Justyna pisała o pralce i przypomniało mi się, po tym jak zepsuła nam się tamta pralka kupilam sobie drugą przez neta... po podłączeniu okazało się , że nie działa...i tak o to już od miesiąca męczę się ze sklepem i popsutą pralką ale po odpowiednim piśmie z załączonymi paragrafami w końcu się ruszyło ale co mi nerwów to wszystko zepsuło to... :angry:

Do góry