reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam z pracy w tę zimną sobotę:no:
a co tu tak cicho?:-D
Stacho wczoraj nie spał po południu, przetrzymaliśmy go wieczorem...usnął o 22 i uwaga obudził się o 4.30:szok:dawno się tak nie wyspałam:-D
marz ja tez ostatnio mogłabym spać i spać...:confused2:fajny prezent kupiliście:tak:
Patlysia no brak słów co za durny babsztyl....:angry:
elza no widzę,że Czaruś zachwycony prezentem...a to obok to też fajne:-D;-)kupony masz?

reklama
witam się sobotnie....ja już mam posprzątane...tylko sterta prasowania mnie czeka ale chwilę oddechu musze złapac....
jeszcze wyprawa do sklepu po gazety wyborcze :tak::tak: i odebrać tort z cukierni...

marzenka Ty to masz oko sama tego "szczegółu" nie zauważyłam.... ale wtopa :laugh2::laugh2::laugh2:
a prezencik super kupiony....na pewno się spodoba

madzienka też bym wolała żeby ten dyr odszedł bo to jak na razie szkoła do której pójdzie mój Cz

misia super że w końcu się trochę wyspałaś...po kupony się wybieram właśnie do sklepu

My już po obiadku B ucina sobie drzemke a chłopaki pojecali po lody i oczywiście po GW bo rano bedac na zakupach zapomnial:confused2:ale już jest wiec teraz trzeba pomyslec nad terminem sesji....i cos jeszcze czuje kombinuja:-)pralka się pierze bo jelsi nie pada to postanowiłam zrealizować plan praniowy:-p

Kurcze pogoda trochę kiepska musze cos wyszperać z szafy na ta Komunie:baffled:

Sunday co u Was jak zdrówko M????
Madzienka czyli w niedziele macie piknik?????hot doga zrobił żonce:-p:-p
Elza z jakiej cukierni zamawialas tort i z jakim motywem?????
Sienio jak Wasz piknik???
Misia nie spal w dzień i jeszcze tak pozno poszedł spac wow.....

U mnie nocka taka sobie B jak się przebudzil w nocy cos spac nie chciał cos się meczyl....ja ja obok niego razem z nim:baffled::baffled:

Milej Soboty!!!!!!

tort odebrany...GW kupiona czyli możemy się umawiać na sesje..tylko dziewczyny powiedziecie mi tam trzeba podpisać jakieś oświadczenie....skąd się je bierze?????

marzenka tort jest inny niż chciałam żeby był ale coż....teraz jest z Zigzakiem z cukierni Nina....mają pyszne ciasta od lat u nich zamawiamy nawet na nasze wesele piekli....

Witajcie, my tez już po obiadku powoli szykujemy się na imieniny...
byłam w tesco bardzo dużo ciuchów przecenili 30%...

Elizka super że GW kupiona...a oświadczenie podpiszesz na miejscu....
pochwal sie tortem...my też mieliśmy na weselu od nich ale jak popsuli mi zdjęcie Julci na torcie z okazji jej pierwszych urodzin to zraziłam się do nich...

Marzenka tak mamy...więc weekend pełen atrakcji....
mam nadzieje że coś fajnego będzie się działo w dzień dziecka w naszym super mieście...

Sienio jak piknik???

Sunday jak Maksio i jego zdróweczko???

Witam. Cos mi szwankuje laptop:crazy: wczoraj jak chcialam napisac to wyskakiwaly calym ciagiem 2, a dzis nie mam polskich liter:no:. Dzisiaj bylam w odwiedzinkach u znajomej w Sadurkach, aby omowic sprawy, na razie nie bede sie chwalic, zeby nie zapeszyc:tak:. Chlopaki sie wybawili ze soba, jej synek jest o 1 miesiac i 10 dni starszy od Krystka. :tak: A wczoraj bylam na poczcie odebrac tacie list i po drodze wstapilam do przychodni, zeby sie dowiedziec czy juz karty szczepien dotarly ale sie nie dowiedzialam bo nie bylo tej co sie tym zajmuje.:no:
Elza: Spoznione zyczenia urodzinowe przesylam dla Cz.:-)
Iwonka: Rowniez dla Ciebie Spoznione zyczenia Sto Lat:-)

hello kobitki gdzie jesteście??????

madzienka jak tam po imieninach u teściowej????
ja nigdy zdjęcia na torcie nie robiłam a to tez fajny pomysł....tylko mówisz że u Niny zepsuli.....nie dobrze...
cos fajnego upolowałaś w tesco????

motylla trzymam kciuki za pozytywne rezultaty załatwiania sprawy u znajomej....

sienio jak się udał piknik

udanej niedzieli....my dzisiaj mamy gości...lece szykowac obiadek....

Wszystkiego najlepszego MAMUSIE!!!

Witajcie....
Wczorajsze imieniny udane...Lenka dzielnie zniosła miliony słów które leciały w jej kierunku:-D

Elizka dla dziewczynek parę szmatek i strój z konikami dla z Julci ;-)

madzienka pewnie ten milion słów skierowanych do Lenki to same achy i echy.... co mnie nie dziwi bo ona jest prześliczna....

my już po urodzinkach Czarka przynajmniej jednej tury....bo dla J rodzinki będą w innym terminie gdyż byśmy się wszyscy nie zmieścili

marzenka chciałaś zobaczyć tort oto on

DSCF0884.jpgDSCF0886.jpg

Załączniki

• DSCF0884.jpg
    DSCF0884.jpg
    42,8 KB · Wyświetleń: 36
  • DSCF0886.jpg
    DSCF0886.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 32
reklama
ale pusto dzisiaj...
ja właśnie wróciłam z fitcyclingu i czuję się jak nowo narodzona:-D:-D

dzień mamy jak najbardziej udany....dostałam cudny bukiet czerwonych róż od dziewczynek....a w środę kolejna okazji:-p

Elizka były i ochy i achy i takie paplanie którego nie znoszę...
torcik piękny...a zdjęcie to właśnie taki opłatek jak miał Czaruś z zygzakiem ale my dostarczyliśmy im z buzią Julci i niestety popsuli nam to
super że imprezka udana...

Marzenka jak komunia??
byłam na rowerkach, jest moc:-D:-D:-Didziesz ze mną w środę???

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry