reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam
co za pogoda... a my zaraz po Mikiego musimy pojechać...
patlysia co za baba:szok: Miki tez dostał ten zmek od dziadków ale wczoraj radości było jak go rozłożyliśmy:tak:
justyna taka pogoda ze sięnei dziwię ze zaspaliście:tak:
madzienka na działkę jedziecie???

Miki na szczęsie spał już lepiej chć dalej mówił zę śni mu się wilk co po dachu chodzi:confused2: pewnie przyczynił sie do tego gryzcy koega a może i wiatr bo na poddaszu trochę słychac jak wieje

poszukam ciepłych ubrań i bedziemy jechac

reklama
Mandziula ja dzisiaj nosa z domu nie wystawiam....

Moja teściowa uparła sie ze robi imieniny na dzialce:confused2:wiec jesli pogoda nie poprawi sie to mnie tam z Lenka nie ujrzy a pewnie chciałaby się pochwalić wnusią!!!
Rano jutro mamy piknik a imieniny na 17:eek:

Super że Miki zadowolony z zamku, my w ubiegłym roku kupiliśmy Julci i tez szalała na nim.....

Sienio w której garmażerce kupiłąs takie dobre...ja lubie meksykańskie ale rzadka trafiają się dobre....
super że bucikowe zakupy udane...

madzieńka kupiłam w nowej garmazerce obok Stokrotki, ja innych meksykańskich nie próbowałam, wiec nie mam poównania. Miałam na mysli, ze meksykańskie sa ogólnie smaczne. Widziałam przepis na takie zapiekane to musi byc rewelacja, ale nawet nie bede sie za to zabierac:-( Ale jesi chodzi pierogi to u nas w groszku sa super z miesem, nie z pasztetową jak zazwyczaj, kurcze nie pamietam kto je robi, jak sobie przypomnę to napiszę.

Madzienka pomysl z imieninami na działce beznadziejny jeszcze dorośli ok ale jeśli maja być dzieci to żadna to dla nich atrakcja siedzieć w domku letniskowym:no:i co kto pojechal?????:-)
Sienio cherbaciana róza ale z rozy to nic nie ma po prostu jasiutki kemik bo mam elementy dekoracyjne limonkowe w tym trochę sciany no i meble mahon:confused:wiec tu musi być duże w kolorze wyciszenie:-)pierogi meksykańskie sa pyszne ale chcąc zrobić samemu trochę pracochłonne....
Justyna miłego pluskania...
Mandziula to chyba normalny etap w rozwoju dziecka...ale oby mu za długo nie dokuczal...

Prezent kupiony ufff mysle ze jej się spodoba bo bardzo dziewczęcy różowiutki:-)pogoda w dalszym ciągu masakra:cool:i niestety weekend ma być taki....

P z B pojechali po samochod z przeglądu a my z M odpocywamy ja przy okazji troszkę posprzatlam i teraz się lenie...

Hejka :-):-)
Ale dzisiaj pogoda barowa :crazy::crazy:
Normalnie tylko się położyć i ten dzień przespać :tak::tak:
Wczoraj teściowa była u kardiologa i dzisiaj rano pojechały z Mają do niej bo jutro my oboje z Jackiem pracujemy :tak::tak: i ja też mam nadzieję, że pogoda się poprawi bo jutro po pracy jedziemy na wieś i nie uśmiecha mi się siedzenie w domu :no::no:
Patlysia sorki za mój nietakt, ale nie zrozumiałam, tulę Cię mocno i życzę dużo dużo sił :tak::tak: a babie w biedronce to ja już bym odpowiednio odpowiedziała :tak:
Mandziula chyba Miki wchodzi w etap koszmarów sennych, u nas do dzisiaj się trafiają i zakłócają sen :-:)-( a Marzenka ma rację - w dużej mierze to wina tv :tak::tak: u nas nawet jak w wiadomościach niechcący Maja coś zobaczy to potem w nocy to przeżywa :-:)-(
Madzienka no coś Ty?! Nie pojedziesz na imieniny do teściowej :szok::szok: to niewybaczalne :-D:-D:-D:-p:-p
Marz uwielbiam zapach nowo pomalowanych ścian :tak::tak: ja u Mai powinnam się wziąć za odświeżenie :tak::tak:
Justyna wcale się nie dziwię, że zaspaliście, ja bym najchętniej nie wychodziła dzisiaj z łóżka :tak::tak: miłego pluskania :tak::tak:
Sienio bo kto to z facetem wybiera się na zakupy ;-);-):-D:-D
Misia pomyśl sobie że ja jutro też pracuję to od razu będzie Ci raźniej :-D:-D:tak::tak:
Oj jak pusto u nas w domu bez Mai :szok::szok:

Madzienka pomysl z imieninami na działce beznadziejny jeszcze dorośli ok ale jeśli maja być dzieci to żadna to dla nich atrakcja siedzieć w domku letniskowym:no:i co kto pojechal?????:-)

nikt bo imieniny jutro!!!!!
ale na szczęście odwołane i przełożone do domu!!!!

Nasz piknik też odwołany...uffff bo obawiałam sie naszej jutrzejszej wizyty po całodziennym deszczu...ale dzisiaj rodzice którzy żegnają się z przedszkolem byli tam i okazało się że woda stoi więc przekładają na inny termin...:tak:

Anaconda no widzisz jaka ze mnie synowa...ja dbam o zdróweczko Lenki!!!

Sienio ja kupowałam w Orkana w tym sklepie z pierogami i były takie sobie....muszę spróbowac tych od Was...
Lidla jutro otwierają???

Justynka udanego pluskania...moim nie chciało się nosa z domu wystawic:-p
ciepła woda była??

Ostatnia edycja:
no nareszcie weekend szkoda tylko że taki deszczowy...
Czarek wczoraj dostał od nas klocki Lego Ninjago :szok::szok::szok: takie oczy mu się zrobiły...."jejku o takim prezencie marzyłem"...a jeszcze w niedziele dostanie prezenty bo rodzinka przychodzi na tort....

trochę nie wyraźne zdjęcie ale taki przytulony do prezentu siedział chyba ze 30 minut:-D:-D

:-D 23052013871.jpg

sienio trzymam kciuki za pogodę jutro żeby piknik się udał....jakie buciki sobie kupiłaś...????

a tak w ogóle to co to za pikniki na które się wybieracie...????

madzienka wiesz co jak na razie mam tylko jeden kupon....ale tak to jest jak się o coś poprosi męża....kazałam kupić mu 3 gazety...a on kupił tylko jedną bo jak on to powiedział "przekartkowałem całą gazetę i żadnego kuponu nie ma"....a kupon na pierwszej stronie no sierota....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jutro ostatni dzień sama się wybiorę do kiosku.....

a jeśli chodzi o dyr szkoły nr23 to tak szybko go nie wywalą....bo on ma niezłe plecy....dlatego poprzedniego dyr wygryzł....

marzenka jak tam prezent dla komunistki kupiony....co kupiłaś????

justynka Ty na kanapkach???? aż ciężko mi uwierzyć....

patlysia trzeba było jej powiedzieć co myślisz....kurcze jak mnie tacy ludzie wkurzają....po huk....się odzywała....ciekawe czy ona taka skłonna do dzielenia jest....

spokojnego piątkowego wieczorku....ja już pije piwko muszę się trochę zrelaksować....bo to ciężki tydz był
a jeszcze dzisiaj pokłóciłam się z siostrą....

Załączniki

• 23052013871.jpg
    23052013871.jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 39
Elza a co to za butelka obok Czarujacego???:-D:-D:-D:-D:-D
Wcale się nie dziwie ze Cz siedział wtulony bo fajny prezencik mu podarowaliście....mi brakuje jednego kuponu wiec kupujemy gazete razem:-)kupilismy aparat:
Olympus VH-210 (czerwony) - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD
Madzienka dobrze ze impreza odwołana a teściowej przełozona do domu....teraz tylko czekac na piękny weekend i na piknik....:-)
Anaconda dobrze ze masz niedaleko tesciowa i aja ma opieke na soboty....

B zasypia M zaraz tez idzie spac (edit:o właśnie zasnał:-D) a mnie naszło na hot doga:eek:miłego piątkowego wieczoru!!!!!

nmadzienka wiesz co jak na razie mam tylko jeden kupon....ale tak to jest jak się o coś poprosi męża....kazałam kupić mu 3 gazety...a on kupił tylko jedną bo jak on to powiedział "przekartkowałem całą gazetę i żadnego kuponu nie ma"....a kupon na pierwszej stronie no sierota....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jutro ostatni dzień sama się wybiorę do kiosku.....

a jeśli chodzi o dyr szkoły nr23 to tak szybko go nie wywalą....bo on ma niezłe plecy....dlatego poprzedniego dyr wygryzł....

Hehehe wcale mu sie nie dziwie bo w poprzednich latatch i w pierwszym numerze był taki duzy kupon z zasadami...
sama zastanawiałam się czy kupowac jak nie było tego dużego kuponu tylko ten malutki...
kupuj jutro koniecznie...

co do dyr to wiem wiem ale mam nadzieję ze jego dobra passa kończy się...podpadł coś radzie miasta w związku z tym basenem

super zdjęcie....i prezent ekstra....i gdyby nie Marzenka to nie dopatrzyłabym się szczegółu z lewej strony:-D:-D

a mnie naszło na hot doga:eek:miłego piątkowego wieczoru!!!!!

ale masz zachcianki:-D:-DP pojechał po hot doga czy zrobił żonce???
super aparacik
a oczko do piwka to masz dobre

Sienio, Misia udanych pikników mimo wszystko...
nasz przeniesiony na 2 czerwca...

moje padły więc mamy wieczorek dla siebie....
spokojnych nocek

ciągle pada...własnie w tvn24 ostrzegają przed ulewami w lubelskim

reklama
Do góry