reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

hej dziewczyny....dzięki za wsparcie....buiole
nadaje dzisiaj z pracy póki mam chwilę....bo to jakiś zakręcony tydzień.... wczoraj jeszcze była z Cz na urodzinach w Bugi.....fajnie było bo były tylko dzieci z urodzin..chyba dobrze robić urodziny w taką pogodę...
a jutro mamy to weselicho....a ja jeszcze nie mam kilku rzeczy....tak więc czeka mnie dzisiaj jeszcze wyprawa do jakieś Centrum Handlowego....

madzienka Twoja malutka księzniczka rośnie jak na drożdżach....cudna jest tak jak pisałam na fb....z każdym dniem coraz ładniejsza.....
a to była coca-cola ten psyk otwieranych puszek:-D:-D:-D

mariolcia ja byłam właśnie na chodzki u hematologa z małym bo mój znowu ma małopłytkowość....ale było wszystko w porządku...

sunday jeszcze chwila i wakacje....damy radę!!!!!

mandziula super fura dla Twojej malutkiej księżniczki....
teraz prosimy o jej zdjęcie w nowej bryce...

talia szczęśliwej podróży....trzymajcie się cieplutko

misia wypoczęci?????? super że wróciliście....i to jeszcze z ząbkiem ...gratulacje dla Stasia teraz bedzie mógł gryźć mamusię

reklama
Dzień dobry, wstać śpioszki....

Misia witajcie, pisz, pokazuj...brawo dla Stasia za kolejny ząbek..

Antuanet na wasza relacje też czekamy czekamy..:tak:

Eliza myślę że to były mocniejsze trunki:-D

Miłego dnia wszystkim

Hej
Ja tylko chciałam się pożegnać postaram sie zajrzeć w przyszłym tygodniu.
jeszcze chciałam was zapytać gdzie można kupić fajne buciki dl dziecka w Lublinie poza CCC oczywiście które można znaleźć np w Plazie?

Witam. Krystek jeszcze śpi, a ja z Radkiem już jesteśmy po śniadanku:tak:... piesek dzisiaj dał dłużej pospać:-p:-D... już jest na dworku:-).
witam wieczornie
my dzisiaj z Zosieńką wypróbowałyśmy nową furę (kupiłam Mikado oxford 3 kołowy o taki tylko niebieski Mikado OX-FORD - z kierowaną osią przednią | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości) w miescie prowdzi śię super, w naszych wieskich warunkach trochę gorzej, ale jestem zadowolona:tak::tak:
Fajnie, że z zakupu wózkowego jesteś zadowolona:tak:

po wizycie... cóż lekarka stwierdziła ze takie wyniki mogą byc skutkiem niedożywienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak wiec od dzisiaj Zosieńka jest dokarmiana butlą a w poniedziałek mamy na ważenie się stawić... oby to było to
Oby butla szybko pomogła:tak:

Hej

Ja już powoli się pakuję jutro jedziemy do Biłgoraja a w niedziele dalej. Jeszcze jutro formalnosci w banku musimy z zaliczyć i będziemy mieć weekend około południa.
Szerokiej drogi życzę:tak:
Talia: Chłopaki szybko się zaklimatyzowali, Krystek już nie wspomina o felinie, jak o swoim domku, teraz mówi, że tu jest jego domek:tak:

Witam,
my dziś wróciliśmy....jak sie ogarniemy to więcej napiszę:tak:ale Stacho z gór przywiózł drugiego ząbka!:tak::-)
Gratuluje kolejnego ząbka:tak:
Krystek właśnie wstał...

Talia w Orkana masz Bartka, w Baby Fancie Żółtą ciżemkę...
udanego wyjazdu i odezwij się do nas....

Motylla ale z takim domkiem to fajnie...szczególnie latem....

Mandziula jak Zosia...udało się ją przekonać do butli czy bardzo protestowała??

Karlita co to za wynalazek z tymi patyczkami???

my miałysmy iśc na spacerek ale Lenka pokrzyżowała mi plany zasypiając na kanapie

Witajcie

Wziełam sie za sprzątanie,pranie i układanie w szafkach, dopiero Julci ubrania poukladałam i juz mi sie nie chce:eek:
talia jak dla mnie to Plazę mozna sobie darować, bo tam juz wszystko przebrane, a czego szukasz sandałków? Myślę, ze mozna odwiedzić tez Olimp, chociaż ja ostatnio sandałki kupowałam w tych sortowych sklepach.
madzieńka mozesz polecić jakieś fajne gry na tablet dla Julki? najlepiej z tych bezpłatnych:tak: z góry dziekuję, bo napewno cos polecisz:tak::-D
marta oby pogoda Wam dopisała i trzymaj sie w tych przygotwaniach:tak:

zmykam sprzątać dalej:confused2:

Sienio a co ją interesuje...bo moja to uwielbia kolorować, układać puzzle, grać w memory, teraz doszła jakaś gra z kucykami i oczywiście angry birds:-Dpisz co Julcię interesuję to podeślę Ci nazwy to ściągniesz sobie ze sklepu play;-)

Ostatnia edycja:
madzia własnie sciągnełam kucyki i staram sie ogarnąć:-D chodzi mi o cos takiego prostego, nie strategicznego, bo chyba nie da sobie rady. Moze jakie memory albo puzzle:tak:

reklama
Kasia zajrzę do naszego i podeślę Ci nazwy....

Moja Lenka nadal śpi na kanapie a jadła ostatni raz o 6:szok: a ja nie mam nic na obiad...bo przecież miałyśmy zakupy zrobić....

Do góry