reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Ale puuuuchyy:sorry2: Zasypiam normalnie, jakieś ciśnienie do bani chyba jak dla mnie

Madzienka no czeka nas malowanie teraz:dry: jak tam spacerek udany?

Eliza co to za dołki ?? wyganiamy:tak:

Justynka hop hop, gdzie jesteś?

Marz super, że na rowerku pośmigaliście;-)

reklama
mam takie pytanie do was, znacie może dobrego, sprawdzonego hematologa, nawet prywatnego...
nie dość ze na chodzki czekaliśmy 2 tyg. na wizytę a prosiłam o szybki termin z polecenia pediatry, to jeszcze szanowna pani doktor dziś nie przyszła... nawet pytałam się w rejestracji czy p. doktor jest bo juz 2 godz, czekamy, juz nie mówiac o innych matkach z dziećmi od 8 rano sa... to mnie zapewniano ze zaraz pani zacznie przyjmować, pózniej okazało się ze nie.

a musimy pilnie skonsultować się z hematologiem bo Oli ma za duzi leukocytów bez objaw infekcji...zaczynam się co raz bardziej bać...

Hejka :-):-)
Az szkoda pracować jak taka piękna pogoda :tak::tak: ale dzisiaj i tak jakoś szybko mi zleciało - może dlatego że miałam dużo roboty :tak::tak:
Potem basen i dopiero teraz chwila na mały relaks :tak::tak:
Elza tulaski na dołki, oby szybko minęły :tak::tak:
Motylla współczuję porannej pobudki :tak::tak: ja dospać nie mogę i sama się budzę o godz.5.30 a potem drzemię jeszcze pół godzinki :-D:-D
Marz super ze możesz jeździć na rowerze obok Bartusia :tak::tak: fajnie macie z tymi wycieczkami nad zalew :tak::tak:
Madzienka i jak spacerek spaceróweczką? Chyba Lence się spodobał :tak::tak:
Mandziula ooo Ty też spacerówkę zakupiłaś - pochwal się jaką :tak::tak: trzymam kciuki za wizytę z Zosia u lekarza :tak::tak:
Mariolciaa z hematologiem niestety nie pomogę :-:)-(

ale pusto wszystkie pewnie spacerują i korzystają z pogody...

my tez po kolejnym spacerku...Lenka zachwycona jazda w spacerówce....pięknie sobie śpi, jak się przebudzi to guga i rozgląda się dookoła....

Mandziula jak wizyta, co mówiła pani doktor...zaszczepiona Zosieńka...

Justynka no właśnie gdzie jesteś...
a Sunday??widzimy Cię na fb...:-p

Witajcie. Czytam Was codziennie... ale na tym kończyłam aktywność na bb bo jakoś nie mam ani weny ani czasu na dłuższe posiedzenie. Po przedszkolu godzinami na placu zabaw siedzimy, potem w domu glodni a w lodówka prawie nic nie ma bo nie było komu zrobić.:baffled:

Madzienka Jestem jestem, dzięki za pamięć :-)
ale śliczne fotki na FB :-) super ze wózeczek podpasował :-)
My niestety z majóweczki nie skorzystamy, bo idziemy na komunie...

Justynka właśnie gdzie jesteś?Na gg też Cie nie ma...:baffled:

anaconda dobrze ze czas zlecial szybko w pracy :-)

Mariolcia ja niestety nie pomoge z lekarzem,ale trzymam kciuki za szybką diagnozę.
Co odlicza Twój ostatno suwaczek?Odchudzasz się do 46 kg??? :szok:

Motylla super,teraz masz podwórko , pogoda piękna:tak:

Eliza tulaski na dołki...

marz brawa dla Bartusia za pierwsze spacerki :-)

mandziula i jak wizyta Zosienki?

witam wieczornie
my dzisiaj z Zosieńką wypróbowałyśmy nową furę (kupiłam Mikado oxford 3 kołowy o taki tylko niebieski Mikado OX-FORD - z kierowaną osią przednią | Mikado - wózki dziecięce najwyższej jakości) w miescie prowdzi śię super, w naszych wieskich warunkach trochę gorzej, ale jestem zadowolona:tak::tak:

po wizycie... cóż lekarka stwierdziła ze takie wyniki mogą byc skutkiem niedożywienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: tak wiec od dzisiaj Zosieńka jest dokarmiana butlą a w poniedziałek mamy na ważenie się stawić... oby to było to
madzienka super, zę spacerówka zaakceptowana:tak::tak:
mariolcia ja niestety też z lekarzem nie pomogę, trzymam kciuki za szybką diagnozę:tak::tak:
iwonka ciśneinie rzeczywiście dziś trochę kiepskie było, podobno ma padać

Hej

Gabi już dawno śpi bo strasznie się męczy tymi harcami na placach zabaw, ja sobie dziś poplotkowałam z moja sasiadką i pogratulowałam jej fasolki:-D Ja już powoli się pakuję jutro jedziemy do Biłgoraja a w niedziele dalej. Jeszcze jutro formalnosci w banku musimy z zaliczyć i będziemy mieć weekend około południa.

Madzienka swietnie że pasuje Wam nowy wózeczek, a dlaczego kupowaliscie go w Zamościu

Motylla to są plusy takiej przeprowadzki a jak dzieciaki się zaklimatyzowały? a nas nie będzie 4 dni a mnie 5

Mandziula podtuczyśsz swoją Zosienke butlą i będzie już OK

Anaconda
ach te kucyki u nas na szęście jeszcze to szaleństwo ma łagodniejszy wymiar

Sunday chyba i tak mniej się je jak jest ta ciepło
Elza wytrwałosci!!!! nie smuć się zbyt dugo:sorry2:

Mandziula super wózeczek...
Trzymam kciuki żeby butla ruszyła wagę Zosieńki...jakie mleko jej dajesz?

Talia akurat w tym sklepie bo mają bardzo dobre ceny zarówno wózków jaki i fotelików i dosyć spory wybór...

u mnie za oknem słychac juwenalia albo jakiś inny koncert....i po kolei na balkonach psyk...otwieranych puszek:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Witam,
my dziś wróciliśmy....jak sie ogarniemy to więcej napiszę:tak:ale Stacho z gór przywiózł drugiego ząbka!:tak::-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam nocną porą:-)

madzieńka fuper spacerówka:tak: teraz pewnie Ci wygodniej, panietam jak zamieniłam wózek na tę lekką psacerówkę to miałam wrazenie,ze zaraz sie rozpadnie taka mi se lekka i delikatna wydawała:-D:-D śliczna na Twoja mała śmieszka a zawieszka boska ma Sywia talent:tak:
mandziula pewnie pediatra ma rację, Zosia dodje MM i przybierze na wadze:tak: nie była marudna, miałaś jakieś oznaki, zeby niedojadała? super wózeczke:tak:
antuanet, misia jak było? opowiadajcie:tak:
mariolcia z lekarzem nie pomogę:sorry2:
anaconda i jak dalej wstajesz przed budzikiem czy juz Ci przeszło?:-D ja mam takiego lenie, ze nie wiem:sorry2:
aluśka macie juz wynika badań Martynki?

Ja mam jutro wolne, miałam isc na zakupy, ale tak sobie przelew zrobiłam, ze wyjdzie dopiero jutro i dojdzie pewnie popołudniu, więc jutro odwiedzę chyba koleżankę, która lada dzień bedzie szła na porodówke, trzeba wykorzystac ostatni moment na spokojne pogaduszki:tak:

Do góry