reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

madzienka ale śpioszek z tej Lenki....to Ty prawie nie masz dziecka w domu....

sienio angry birds też jest fajną grą....mój Czarek ją uwielbia....a jeśli on ją załapał to i Julcia załapie....

a ja zaraz ide do domciu jeszcze 10 minut....

zyczę wszystkim udanego spokojnego weekendu.....nie wiem czy uda mi zajrzeć do was dzisiaj jeszcze i jutro.....jak nie to do "poczytania" w niedzielę.....

reklama
Madzieńka to są patyczki z płynem w środku i jak na górze z jednej strony przełamiesz patyczek to na drugą stronę spływa ten płyn ze środka :-))) i masz patyczek z płynem dezynfekującym na rany :D

jaki fajny skwar a ja dopiero z pracy wrócilam .... ehhhh moze jutro złapię trochę słonka :D

zaraz robimy grillika :tak:

MISIA WIIIIIITAJ :-)

Talia do Puław ?? nie wiem ale muszę się wybrać bo Gabi obiecałam tą krainę zabaw ;-) będę dzwonić :-D:-D:-D

idę bo dzieciaki domagają się uwagi mamy :D

Elizka oj żebyś wiedziała ale ja wcale nie narzekam i liczę że na razie to się nie zmieni:-D:-D:-Duwielbia spać na kanapie w salonie....
właśnie wróciłyśmy ze spacerku i Lenka co robi...śpi, na kanapie...

ja kolejne pranie nastawiłam...wszystko bosko schnie tylko prasować nie ma kto:sorry:

reszta rodzinki na basenie więc ja staje do deski:confused2:

Karlita dzięki poszukam w aptekach tych patyczków...ciekawe ile takie cudo kosztuje...

Anaconda spacerowałam koło Was ale Was ani widu ani słychu...na waszym placu same maluszki...
weekendujecie w domu czy u teściówki???

Hejka :-):-)
Weekendujemy w Lublinie bo jutro Maja ma występy z przedszkolem w Szkole Podstawowej na Tatarach a w niedzielę umówiłam się z koleżanką do KC :tak::tak:
Madzienka byłyśmy na placu zabaw gdzieś koło 17.30 bo wcześniej robiłam zakupy w pobliskich sklepach :tak::tak: ale Ci ta Lenka pięknie śpi :tak::tak:
Mandziula oby dokarmianie Zosi szybko ruszyło wagę w górę :tak::tak:
Karlita och zazdroszczę grilla, my w tym tygodniu odpuszczamy :-D:-D zaciekawiłaś mnie tymi patyczkami :confused::confused:
Misia super że wróciliście szczęśliwie do domku i to z nowym ząbkiem :tak::tak:
Elza wspaniałego weseliska jutro życzę :tak::tak:
Sienio nadal się budzę przed budzikiem o co sama na siebie jestem wściekła bo potem wieczorem padam zbyt wcześnie :crazy::crazy:
Talia powodzenia :tak::tak: i wracaj szybko do nas :tak::tak:
Justyna a Ty gdzie nam zaginęłaś? :confused::confused:
Motylla to super że chłopaki tak szybko zaakceptowały nowy domek :tak::tak: teraz przez lato to będziesz miała super z własnym podwórkiem :tak::tak:

Anaconda to się minęłyśmy bo jak gdzieś o tej godzinie przemierzałam koło waszego placu zabaw....

Elizka udanego weselicha....

madzienka, anaconda ....nie dziękuję....:laugh2::laugh2::laugh2:

madzienka i tego ci życzę aby królewna tak ładnie Ci spała...i jak poprasowałaś????
no i zapomniałam kupić gazete wyborczą....wiedziałam że tak będzie:crazy::crazy::crazy:

anaconda a Ty jutro wolne masz????? udanego wypadu do kc

karlita fajne te patyczki....muszę poszukać w aptece...

Eliza jeszcze zdążysz..kupony będą ukazywały się codziennie chyba do 24 maja...
Wszystko poprasowane...

Karlita cena do przyjęcia..jutro może uda mi się dotrzeć do tej wyznaczonej apteki, ciekawe czy będą to mieli..

Muszę pochwalić Jule...dzisiaj przepłynęła SAMA!! na plecach dwa baseny....

Ostatnia edycja:
Madzia powiedz Juli że Ciocia jest bardzo dumna!!!
ehhh szkoda że my nie chodzimy na basen ale nie utworzyli grupy na badenie w poniatowej ... :(

reklama
Elza tak jest - zlitowali się nade mną i dali mi jutro wolne :-D:-D
Madzienka gratulacje dla Julci za samodzielne przepłynięcie dwóch basenów :tak::tak: oj to faktycznie musiałyśmy się minąć :-:)-(
O i oto skutki uboczne porannego wstawania - już mi się oczy same zamykają :crazy::crazy:

Do góry