reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

dobry wieczór :-)
jak ciężko wrócić do rzeczywistości :sorry:ale jednocześnie jak dobrze we własnym domku:-Dwyjazd udany,choć cieplutko było tylko przez dwa dni:eek:trochę lało ale jakoś daliśmy radę;-)martwi mnie tylko Staś bo od początku wyjazdu ma rozwolnienie:no:może to od zęba :sorry:dziś zrobiliśmy morfologię i na moje oko nie ma anemii:tak:ps.karlita dzięki za witaminki...super wynalazek:tak:
Rabka to faktycznie miasto dzieci-w samym parku mnóstwo atrakcji, do tego Rabkoland:tak:jest gdzie spacerować i co zwiedzać:tak:my odwiedziliśmy Zakopane-wjechaliśmy na Gubałówkę:tak:,Wadowice, Czorsztyn i Szczawnicę:tak::ninja2:niestety autko nie do końca sprawne, więc w poniedziałek wróci na warsztat:-(
no i po wyjeździe trzeba się zabrać za siebie:sorry:bo sobie pozwoliliśmy i dodatkowe kg przywieźliśmy:zawstydzona/y:
aaa...i niezawodna Natalka:-Dzobaczyła dziś bliznę po cc i mówi mamo, złamałaś się tutaj ...to nic przykleimy plasterek i będzie dobrze :-D

reklama
misia ha ha ha super tekst Natalki....to jak będziesz już miała taki duży plasterek to ja też poproszę....bo ja też jestem złamana :-D:laugh2::-D:laugh2:

Witam dziś mega wypas bo dzieciaki jeszcze śpią a ją przeczytałam bb na spokojnie a że codziennie wstaje przed 6 to już dawno mszę i czytam sobie
Anaconda super wieści od lekarza
Marz wozisz B w krzeselku?
Mandziula podkarmisz Zosię i będzie dobrze fajny wózek
Talia wracają do nas szybko
U mnie też dzieciaki na dworzeMaciusia ciężko do domu zagonic
Nawet rozebrać mi się nie da tylko zostaje z mama ją szybko zmieniam strój i skup do niego obiad też na dworze
O dzieciaki powstały, miłego weekendu

Witam :-):-)
A ja dospać nie mogę i już przed godz.7 na nogach :crazy::crazy: a gdzie moje spanie do godz.9 :szok::szok:
Zmykam myć głowę i zaraz się szykujemy na pokazy taneczne :tak::tak:
Misia całe szczęście ze wam autko nie popsuło się w drodze :tak::tak: tekst Natalki super :-D:-D:-D i oby rozwolnienie Stasia szybko ustąpiło :tak::tak:
Gon1a widzę że Ty też dospać nie możesz :-D:-D jak tam nastawienie Asi do pójścia do szkoły bo Maja to o niczym innym nie mówi i zabroniła mi przy obcych wspominać że jeszcze chodzi do przedszkola bo jak to stwierdziła jest już za duża :-D:-D a jak z ząbkami Asi, prostują jej się czy ortodonta Was czeka? :confused::confused:
Elza jeszcze raz super zabawy weselnej życzę i całuj się ze "starszym" ile możesz ;-);-):-D:-D
Piękny dzień się zapowiada więc trzeba go wykorzystać :tak::tak:

Dzień dobry w ten kolejny piękny dzionek!!!!!

dzisiaj ogólnopolski dzień marzeń a więc dziewczyny do roboty MARZYMY!!!!!! i niech marzenia spełniają się nam!!!tego Wam i sobie:-p życzę!!!!

Anaconda udanych pokazów tanecznych....

Elizka baw się dobrze i bądź dobrą gospodynią imprezki!!!!

miłego dnia wszystkim życzę!!!!

Witajcie, ja jeszcze 2 godzinki w pracy i rozpoczynam weekend;-) wybieramy się na działeczkę, mam nadzieję, że pogoda dopisze i chociaż grilla uda się zrobić:tak:

Eliza udanej zabawy!!:-)

Madzienka ale Lenka Ci ślicznie śpi, jak mój Cypek kiedy był malutki;-) gratulacje dla Julci, że tak ładnie przepłynęła:tak:

Misia hehe, świetny tekst Natalci:-) i oby Stasiowi to rozwolnienie przeszło

Karlitka ale smaka narobiłaś tym wczorajszym grillowaniem:-p

Anaconda a bo to tak zawsze jest, że jak nie musisz iść do pracy to budzisz się raniutko:sorry2:

Miłego weekendu dla Was wszystkich;-)

Wpadam na chwilkę, kolejna wizyta w czwartek... udało się w miarę szybko.
sunday to ty pytałaś czy się odchudzam?
bardziej zalezy mi na zmianie nawyków zywieniowych juz od jakiegoś czasu jem tylko zdrowe potrawy, więcej gotowanych, pieczonych, mniej smażonych. pieczywo ale nie pszenne... na razie jest ok, nawet smakują mi owsianki,
brokułki i brukselki:-D:-D a przy okazji moze uda mi się zgubuć kilogramy, czy do 46? raczej nie... wtedy bym tylko spała...

przepraszam ze nie poodpisuję ale skończyłam dziś wcześniej wykłady (juwenalia) i póki synio jest u teściowej to ja się uczę do jutrzejszego kolokwium, po 2 jeszcze komunię jutro mamy na porębie... najpierw idę na mszę, później na uczelnię i z powrotem na komunię... zalatany weekend:tak:

Misia znowu:( coś wam klimat w Lublinie nie pasuje...zdróweczka!!!!

Mariolcia powodzenia na kolokwium...już mogliby sobie darować kolokwia podczas juwenali

Elizka ale macie fajną pogodę na weselicho...mam tylko nadzieję ze komarzyska Wam nie przeszkadzają w imprezowaniu, bo podobno jakaś plaga zaczęła się:sorry2:

Anaconda jak się udały zakupy w realu....

Marzenka jak wypad do Włodawy??udały się imieniny??

Antuanet gdzie zaginęłaś?chwal się wyjazdem, czekamy...co u was...dzieciaki zdrowe???

Mandziulka jak Zosieńka wcina mleczko???fura zaakceptowana???

ja dzisiaj korzystając z poobiedniej drzemki Lenki na balkonie umyłam (w końcu:-D) okna, powymienialiśmy moskitiery...ciekawe czy jutro deszczyk mi okienka udekoruje:rolleyes:

reklama
Hejka :-):-)
Dzisiaj wreszcie dane mi było trochę dłużej pospać :tak::tak:
Spodziewałam się ze w nocy burza mnie obudzi a tu cisza :baffled::baffled: ciekawe czy w dzień jakiś deszczyk spadnie :confused::confused:
Madzienka Ty okna pomyłaś a moje już całe zakurzone od ostatniego mycia :szok::szok: i zdałoby się znowu je umyć :sorry2::sorry2: a w realu jakoś zakupy mi nie szły i podjechałam jeszcze to biedrony :tak::tak::-D:-D
Elza chwal się jak tam po weselisku, ale zapewne Ty to teraz odsypiasz :-D:-D
Mariolcia powodzenia na kolokwium i udanej imprezy komunijnej :tak::tak:
Iwonka i jak udało się wczoraj pogrillować? Chyba tak bo pogoda była cudna :tak::tak:
Misia o kurcze ale Was te choróbska trzymają :-:)-( zdrówka Stasiowi podsyłam :tak::tak:

Do góry