reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

nie uważacie że to niesprawiedliwe....:no::no::wściekła/y::wściekła/y: koniec wolnych dni a tu słońce wyszło...masakra...no ale dobrze że już jest słonecznie...
my dzisiaj zaliczyliśmy już wypad do marketu ( w końcu niedziela :-D:-D) i kupiłam Cz trampki spodnie koszulkę...a teraz w oczekiwaniu na obiad piszę scenariusz na DzMiT i znalazłam piosenkę Paschalskiej i cały czas słucham tak mi się podoba.....gdybym miała starsze dzieciaki to bym ją na pewno wykorzystała....

udanej niedzieli.....

reklama
Witam się niedzielnie....o jaka jestem padnieta jeszcze cos czuje brzuch cmi na @ uuuuuuuu....

Weekend bardzo udany w piątek pojechaismy do wlodawy i pobyt tam mnie jakos wymeczyl:sorry:a dzisiaj wstaliśmy o 12 bo trochę się zasiedzieliśmy na imieninach u tesciwej i do domu zjechaliśmy na 2:rofl2:a jutro jeszcze jeden dzień wolny w "samotności" trzeba trochę odpoczac;-)

Madzienka gratuluje dla siostry synia;-)a dla taty zostaniem 100% dziadkiem:-)troche pokrzyżowała Ci plany bo co Ty zrobisz z ta ilością ciuchow dziewczęcych:-D:-Dladnie L już wazy.....
Sienio Madzienka ladna sukieneczka....
Motylla dobrze masz z tym parkiem masz gdzie na spacerki chodzic....

Trzeba pomyslec co z popołudniem zrobić bo szkoda słoneczka...

Witajcie jeszcze niedzielnie....my niedawno dotarliśmy do domu...dzień zaczęliśmy od spacerku na deptak, tam był dzisiaj jakiś wyścig i lody, ja odwiedziłam H&M:-p później krotki pobyt u mamy i obiadek, moja siostra wracając z gór zajrzała, więc była okazja do spotkania i ponownie spacerek więc nasze nogi dzisiaj zapracowały na odpoczynek...:tak:

Elizka no niesprawiedliwa ta nasza pogoda....a wiesz ze moja siostra cały weekend w górach miała ciepło i słoneczko:tak:
piosenka Kai jeśli o tej samej myślimy jest super...

Marzenka ale pospaliście....życzę udanego jutrzejszego wolnego od maluszków...i jak ruszacie do kina czy czyste lenistwo w domu;-)???

Anaconda jak weekend u teściówki???

Misia, Antuanet
jak udały się wyjazdowe weekendy????

marzenka mi też się zbliża @ jutro na bank dostanę akurat będzie na wesele nie ma co:sorry::sorry:
to dzisiaj pospałaś i chłopaki dali Ci tak długo spać....???? ale Ci fajnie jeszcze jutro masz wolne...

madzienka też dzisiaj miałam się wybrać do H&M bo widziałam kilka fajnych rzeczy dla Cz. ale jakoś nie dotarłam
a piosenka Kai to "Dla mamy"....

jutro do pracy....JAK MI SIĘ NIE CHCE :no::no::no:

Elizka to o tej samej myślałam...kolekcja letnia w H&M mi się bardzo podoba, ja już powoli rozglądam się za chłopięcą też:-p

Marzenka trochę mi pokrzyżowała...ale jeszcze nadzieja w mojej psiapsiółce...a jak nie ona to i tak mam zamiar spakować różowe ciuszki i niech czekają na następne:-p

Hejka :-):-):-)
My już w domciu, zaraz kąpańsko szykuję bo jutro od nowa "wolna amerykanka" :tak::tak:
A ja wczoraj jakich gości miałam w pracy, najpierw Eliza a potem Emilka :tak::tak: wpadajcie do mnie jak najczęściej bo ja przed dyrką nie pękam :-p:-p:-D:-D
Madzienka widzę że Twoja siostra wyłamuje się z damskiego grona :-D:-D:-D;-);-) oj przyszły dziadziuś chyba pęka z dumy że wreszcie chłopak w rodzinie się pojawi :-D:-D ładnie Ci Lenka waży i całe szczęście że zwalczyła wirusówkę :tak::tak: a co do otwarcia "naszej galerii" to już słyszałam w radio że otwarcie 17 :tak::tak:
Marz musiała teściowa dużo postawić że do tej pory zabalowaliście :tak::tak: a jutrzejsze wolne w samotności dobrze Ci zrobi ;-):-D:-D ja czekam na swoją "samotność" w środę ;-);-):tak::tak:
Elza to fakt nie udał się w tym roku weekend majowy, jedynie dzisiaj co ładnie było :tak::tak: a Ty jak, naładowałaś akumulatorki na jutrzejszą walkę z H? ;-);-):-D:-D
Motylla teraz to Ty codziennie będziesz mogła z chłopakami "kaczki" odwiedzać :tak::tak: a daleko mieszkasz od parku?
Sienio Julcia będzie wyglądała jak mała dama :tak::tak: a Ty jutro do pracy czy też wolne sobie zafundowałaś?
My dzisiaj jeszcze grilla sobie zafundowaliśmy tak na pożegnanie :tak::tak:

widzę, że forum lubelskie bardzo aktywne :), co mogę o sobie powiedzieć, jestem mamą 10-miesięcznego chłopca, mieszkam w Lublinie

Witam się wieczornie...no i przyszła @ i dokucza:happy:chopaki spia ja delaktuje się piffkiem i zaraz zmykam do lozeczka....My popołudnie tez spedzilismy na powietrzu poszliśmy na dłuuuugasny spacer wawozem ja z wózeczkiem z B a P biegal za M bo drugi dzień uczy go jezdzic na dwóch kolkach i kurcze ku mojemu zaskoczeniu zalapal dzisiaj i daje rade:-):-):-)ale to dzięki P który ma dużo cierpliwości i motywuje go bardzo go chwalac a to dodaje mu skrzydel i ile radości ma przy tym:happy:

Madzienka intensywny i bardzo przyjemny dzionek za Wami...juto moje liznistwo w domu gdyż nic ciekawego w kinie nie graja....już trzeciego Ci się chce:-D:-Do widze ze suwaczek jeszcze jeden chyba się pojawi;-)
Elza M spal caly czas a B się trochę budzil dostal rano mleko i spal dalej....miłego popołudnia zeycze...
Anaconda nam się grill w ten weekend nie udal wiec zazdroszczę...tesciowa standardowo na stole miała tye co zawsze wczoraj ja pelnilam dyżur przy kieliszku i P się smije ze wyciagnac mnie nie mogl:-D:-D:-D
Basia_paw Witaj!!!!!

madzienka trzymaj różowe ciuszki bo mam zamiar je odkupić ;-);-);-);-) kiedyś......mam nadzieję....cały czas....

marzenka gratulacje dla Mateuszka....super że tak szybko załapał jazdę na dwóch kółkach

anaconda i tak trzymaj....co tam jakaś dyr....

basia_paw Witaj....napisz coś więcej o sobie i udzielaj się....

spokojnej nocki.....

reklama
Elza ja oczywiście trzymam mocno kciuki za to aby do Ciebie jednak @ nie przyszla...widze ze jest silne pragnienie posiadania corki wiec oby szybo było Ci dane odkupić ciuszki od Madzi:-D:-D:-D:-D

Do góry