reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam. Miałam na wieczór zajrzeć ale nawet nie wiem kiedy usnęłam. Wczoraj wyszłam z Radkiem na spacerek bo Krystek nie chciał, jak się później dowiedziałam to on też wyszedł z wujkiem:tak:. Poszliśmy do parku, Radek był zapatrzony w kaczki które na stawie pływały i zaliczył te metalowe prawie na każdej siedział. Dzisiaj jedziemy po południu do znajomych na grilla i jeszcze muszę pranie zrobić bo znowu się nazbierało.:nerd:
elza79; Z ręką trochę lepiej:tak:
Madzienka: Super fotki:tak:

reklama
hello ale jestem padnięta....sprzątanie prasowanie....odwiedziłam dzisiaj też targ i kupiłam sobie 2 pary balerinek takie do latania z dziećmi na spacerki....no i kupiłam sobie kwiatka do włosów no jakaś tam biżuterię ale nie jestem do końca z niej zadowolona....jeśli nie znajdę nic ładniejszego to musi być ta.....po targu jeszcze zakupki w Leclcerku....
anaconda świetnie sobie radzisz... podoba mi się Twoje podejście jesteś wyluzowana i tak trzymaj kobieto...
madzienka dzięki za podpowiedzi....Twoje rady są bezcenne
sienio i co kupiłaś siostrze?????
motylla dobrze że z ręką lepiej.....ale Wam fajnie możecie na spacerki do parku chodzić....super
udanego grillowania....

a gdzie reszta towarzystwa czyżby wszyscy powyjeżdżali?????

Witajcie....
my już po sprzątaniu, obiadek naszykowany, Julcia u dziadków więc czujemy się jakbyśmy mieli jedno dziecko:-D:-D
byliśmy dzisiaj w LuxMedzie pokazać nasze wyniki, pani doktor obejrzała je już wczesniej i od razu z wejścia powiedziala nam że sa ok...jakaś wirusówka próbowała Lenkę zaatakować ale dała jej radę...ważymy już 5100....

spotkaliśmy tez Atali...wygląda cudnie...:tak:

Anaconda wiesz że 17 maja otwarcie centrum handlowego Koncertowa!!!!

Sienio upolowałaś jakąś bluzeczkę???

Hej
Ja tez padnieta to chodzenie po sklepach mnie wykończyło:baffled: Kupiłam siostrze bluzeczkę, ale nie taką z napisem, bo nie widziałam tego sklepu, chyba, ze jest na tym piętrze co cinema city, ale tam juz mi sie nie chciało isc:zawstydzona/y: Kupiłam z działu mama h&m mam nadzieję, ze jej sie podoba:tak: Julic kupiłam w kńcu sukienke na wesele tez w H&M ale zeby dostac rozmiar musiałysmy przespacerowac sie na deptak. Madzieńka coraz bardziej ten drugi sklep zaczyna mi sie podobac:-D

zmykam, bo wieczorkiem mamy spotkanie rodzinne:-)

ha ha ha sienio właśnie na III pietrze jest ten sklep w plazie.... ale dobrze że zakupki udane....
udanego spotkania rodzinnego życzę

madzienka ładnie już Lenka waży....dobrze że taka silna i pokonała wirusa który ją tam próbował zaatakować....dzielna królewna

sunday Wszystkiego Najlepszego z okazji imienin dużo zdrówka, nowej lepszej pracy i wiesz czego;-);-);-)...buziak

Sienio jaka sukienkę kupiłaś Juleczce....pochwal się...
my tez ostatnio zakupiłyśmy kreację na wesele właśnie w h&mie...
ja mam w planach jutro odwiedzić ten na deptaku bo kilka rzeczy wpadło mi w oko na lato dla dziewczynek:tak::tak:
bluzka na pewno spodoba się...ja bardzo lubowałam się w kolekcji H&M Mama
a sklep tak jak napisała Elizka na 3 pietrze....
udanego spotkania!!!!

Elizka dzięki i oby tak zawsze dzielnie walczyła....

Monika i od nas wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń, tych najskrytszych!!!!

zapomniałam się Wam pochwalić moja siostra będzie miała chłopca więc w końcu mój tata doczekał się wnusia...bo całe życie wśród bab:-Dnajpierw dwie córy, później dwie wnusie i teraz wnuczek!!!!

Ostatnia edycja:
Sienio to my kupiliśmy taka samą tyle że właśnie szara...taka Jula sobie wybrała...bo ten kwiatek różowy podobał jej się:-)
A sukienka jest cudna..Gratulacje dla siostry również..

madzienka, sienio cudne te sukienki....i gratuluje Wam siostrzeńców...
madzienka w końcu Twój tata będzie dziadkiem a nie tylko mężem babci :-):-):-)

reklama
Do góry