reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam :-):-)
Ja już po pracy ale ludzi tyle że ... :szok::szok::szok:
Mąż mi wreszcie opony zmienił na letnie więc od soboty będę już na spokojnie jeździć :tak::tak:
Madzienka te ciasteczka były w promocji takie paczkowane francuskie z czekoladą, rogaliczki i z dżemem - polecam bo wyszły fantastyczne :tak::tak:
Na jutro zapowiadają deszcze i burze wiec wcale się nie dziwie że nie masz ochoty iść na komunię ;-);-):tak::tak:
Elza zdrówka dla Czarka, nie wiem jak ten mój kierownik się nazywa, ma na imię Marcin i mieszka na Czechowie :tak::tak:
Patlysia współczuję popsutej pralki, no i szkoda że przez nią musicie zrezygnować z weseliska :-:)-(
Gon1a jasne ze dzisiaj pracowałam :tak::tak: oby Maciusiowi poprawił się humorek :tak::tak:
Sunday udanych urodzin taty :tak::tak:
Maltanka no nie dziwię że się że cali ubłoceni wróciliście :-D:-D;-);-)
Dzisiaj krążyła koło mnie dyrektorka i mi działała na nerwy :crazy::crazy:
Zmykam bo zaraz jedziemy na wieś tylko tak się zastanawiam poco skoro taka kiepska pogoda :sorry2::sorry2:

reklama
sunday mufinki mniam mniam ale narobiłaś smaka może ja z Cz zrobię.....udanej imprezki u taty

madzienka byłam w Olimpie i nic specjalnego mi się nie rzuciło w oczy....ale jeszcze muszę poszukać....
bo to tak jest jak Ci nie potrzeba to wszystko jest a jak szukasz czegoś konkretnego to nic Ci się nie podoba albo nic nie ma:baffled::baffled::baffled:
skoro Ci się jutro nie chce iść to może oznaczać że będziesz się dobrze bawić....czego Ci życzę...

anaconda o widzę że nie tylko mnie dyr wkurza....:-):-) udanego wyjazdu na wieś....

Witam. No i gdzie jest ten autosave:wściekła/y:. Napisałam ale nic mi się nie uchowało:no:. Mam dosyć swoich jęczących dzieci :wściekła/y:, niech kończy się wolne W. bo jego też mam dosyć:wściekła/y:, a wszystko przez zbliżającą się @:baffled:. Poszłam dzisiaj zapalić świeczkę u mamy:-( i trochę pogadałam z nią.:-( Ramię mnie boli i nie mogę ręki za bardzo podnieść :no:, muszę sobie je posmarować.
Elza: Zdrówka życzę Cz, oby nic mu się nie rozwinęło:tak:
Patlysia: Przykro mi, z powodu zepsutej pralki
Sunday: Wszystkiego najlepszego dla twojego taty i udanej imprezki życzę:tak:

Witajcie

madzieńka udanej imprezy komunijnej:tak: jak bedzie nudno to zawsze mozecie sie zmyc, macie małą Lenkę:tak: Mam do Ciebie pytanie, pewnie wiesz gdzie mozna kupić bluzeczkę ciażową z :sorry:z takim fajnym nadrukiem? Coś w stylu jak Ty miałas tę białą:tak:
elza oj tak zawsze tak jest jak czegoś sie szuka:sorry:
anaconda ale narobiłas ochoty na rogaliki francuskie:tak:
sunday udanej imprezki rodzinnej:tak:

miłego piątku:tak:

Witam :-):-)
Ale brzydki weekend majowy :sorry::sorry: współczuję każdemu kto sobie wziął wolne :baffled::baffled:
My zjechaliśmy już do domu ale bez Mai bo jutro po pracy znowu na wiochę uderzamy :sorry::sorry:
Sienio jak będziesz w lidlu to polecam zakup tych ciasteczek bo są naprawdę pyszne :tak::tak:
Elza z dyrką to ja już na pewno się nie zaprzyjaźnię - odpychająca baba :crazy::crazy:
Motylla oby złość na wszystkich szybko u Ciebie minęła :tak::tak:

Witajcie my już w domciu....imprezka przymusowo musiała się już skończyć:-pbo w naszej parafii jest sesja fotograficzna i nabożeństwo dla komunistów o 17-moim zdaniem to całkiem bez sensu tak ciągać te dzieciaki:baffled:ale to wymysł proboszcza....
Komunia sama w sobie całkiem przyjemna, zaliczyliśmy spacerek po starym mieście i lody, Lenka grzecznie przespała większość imprezki...a my spokojnie zjedliśmy obiad i pogadaliśmy z rodzinka!!!!

Anaconda jak te ciasteczka wyglądają, ja nie mogłam ich znaleźć:zawstydzona/y:

Sienio pełno ich w internecie....
tutaj masz ten w sklep w którym ja zamawiałam
BE! MAMA T- shirt WYCHODZĘ JESIENIĄ - BeMamaBaby.pl
a tutaj z obrazeczkami
Bluzki ciążowe

Eliza zawsze tak jest że jak się czegoś szuka to tego nie ma, mam nadzieje że jednak coś znajdziesz...
kiedyś na targu koło Novej była taka budka z takimi dodatkami ale nie wiem czy jeszcze jest bo wieki tam nie byłam...

a to nasza rodzinka w klimatach komunijnych....
IMG_2482.jpg
i pierwsza podróż Lenki jej nowym wóziem...
IMG_2392.jpg

Załączniki

• IMG_2482.jpg
    IMG_2482.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2392.jpg
    IMG_2392.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 39
hello jak tam kolejny dzień majóweczki??????
my dzisiaj pojechaliśmy na wieś odwiedzić teściówkę bo dawno u niej nie byłam i przyznam że to był dobry pomysł bo nie wiem jak w Lublinie ale popołudniu tam wyszło takie słoneczko że cały czas siedzieliśmy na dworze delektując się słonkiem.....

madzienka super z Was rodzinka....a Ty kobito wyglądasz kwitnąco....macierzyństwo wyraźnie Ci służy....:tak::tak::tak:

anaconda jutro się wybieram do Leclerca może się spotkamy???? oh te dyr. współczuje że i Ty trafiłaś na jakąś nadętą babę
a Wy dzisiaj macie wolny wieczór z J może popracujecie nad rodzeństwem dla Majeczki;-);-);-)

motylla ja ręka przeszedł ból????

sienio w plazie jest sklep z odzieżą ciążową i tam też widziałam takie bluzeczki....

udanego wieczoru....

Elza teraz to ja starania odłożyłam bezterminowo :-p:-p:-p u mojej teściowej żadnego słoneczka dzisiaj nie było :-:)-( a nad ranem jeszcze ekspresowa burza przeszła :crazy::crazy: szukaj mnie jutro na mrożonkach :tak::tak:
Madzienka super foteczki i widzę że wreszcie "nowa fura" wyjechała ;-);-):-D:-D dla mnie też głupota jeszcze raz dzisiaj ciągać dzieci komunijne do kościoła :sorry::sorry:
a te ciasteczka to tak wyglądają

Załączniki

• DSCF8457.jpg
    DSCF8457.jpg
    31,6 KB · Wyświetleń: 32
madzieńka ja potrzebuję na jutro, bo chciałam kupić siostrze ciotecznej i jakoś dopiero w środę o tym pomyślalam:sorry: ale poszukam jutro w Plazie a jak nie to kupię jakiś inny prezencik:tak: Pieknie wyglądacie:tak:
elza tak warto zobaczyć tam na taru obok Nowej mam nadzeieję ze to stoisko jeszcze tam jest i w Plazie jest świat spinek i takie stoisko na środku miedzy cubusem i cc. Dobrze, ze pojechaliście, bo u nas nie było ani grama słońca...
anaconda kusisz tymi smakołykami:-p

reklama
Sienio w plazie mają dużo fajnych ciuszków ale ceny z kosmosu...ale zajrzyj bo mają też promocje i wyprzedaże...

Eliza w Orkana też jest takie stoisko z akcesoriami...

Do góry