reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

reklama
Właśnie wstałam i czuję się jeszcze gorzej, chyba starość mnie dopada i nie nadaję się już na nieprzespane nocki :-D:-D
Dziewczyny Wy mężów do Nałęczowa razem wyganiacie a swoich chyba do teściówki jutro wygnam żeby móc się spokojnie wyspać :-p:-p
Właśnie robię ciasteczka francuskie, kupiłam torbę gotowych w lidlu bo tak pięknie te rogaliczki wyglądały :-D:-D:tak::tak:
Elza no to nieźle Ci H broi :szok::szok: moja "ekipa" całkiem fajna, każdy miły a jak kierownik koło mnie skacze ;-);-):-p:-p:tak::tak:

witam pogoda nas nie rozpieszcza, troche posprzatałam, troche na dworze porobilam, poprzesadzałąm kwiatki i teaz w domu sie wygrzewam chyba zmarzłam a bylismy ze 2 godz na pewno i dzieciaki głodne ze ho ho anaconda to i tak chyba szybko sie uwineliscie, jutro pracujesz?? madzienka dobrze ze wyniki Lenki sa ok elza pospałaś dzis, ja dzis luksus do za 15 siodma z MAciusuem fajny sie zrobił teraz słodziak taki całusny łapie mnie za szyje i całuje a innym razem ucieka i juz nie chce buziaków ja tez mam długi weekend i odpoczywam psychicznie od pracypozdrawiam i zycze wszystkim jutro słonca

Witajcie
No i gdzie to słońce, ja dzisiaj pospałam wstałam przed 11:szok: ale za to jestem ze wszystkim do tyłu:dry: byliśmy na dworze, a że poszliśmy na działki to wróciliśmy cali w błocie, a hulajnoga to nie chcecie wiedzieć jak wyglądała

marz, madzienka oj mi też przydałyby się porządki w szafach, ale dzisiaj mi brakuje czasu

anaconda no no wiesz jak się ustawić to i kierownika podrywasz:-p:-p:-p

Witajcie:-)
Ale puchy- wszystkie świętują czy pracują???;-) Zaglądam wieczorami tutaj ale przez telefon a, że pisać na tel niewygodnie to nie piszę;-) Roboty mam ogrom- nianki brak... w dodatku pralka nam się zepsuła....a no i ze względu, że pralka swoje kosztuje to na wesele nie idziemy a szkoda bo wszyscy nasi znajomi będą:wściekła/y::-:)-:)-(
anaconda
co do zakupów we wtorek to masz rację masakra była- ja z Emilką byłam w Castoramie, Leclercu i Carefourze i wszędzie dzikie tłumy:tak:
gon1a moje też dzisiaj zaczęły dzień od marudzenia...
maltanka myślę, że nie wygląda gorzej niż Emilka po powrocie z plewienia- tak mi pomaga, że potrafi wrócić z ziemią we włosach:-D
madzieńka ja swoje sukienki oddałam- poszły w świat za koszty wysyłki i teraz muszę kupić jakąś kieckę i garnitur mężowemu bo komunia za pasem a potem chrzciny....

witam w kolejny ponury dzień długiego weekendu....my dzisiaj siedzimy w domku bo Czarek coś zaczął kaszleć....niby tylko rano jak wstanie ale wolę go dzisiaj przetrzymać....tym bardziej że pogoda jest niesprzyjająca wszelkim spacerom....

anaconda no to dobrze że kierownik koło Ciebie skacze....znaczy się że mu zależy to chyba dobry znak....a jak on się nazywa....bo wiesz kiedyś widziałam tam mojego kolegę z liceum....w ogóle tam pracuje kilka osób które znam

gon1a a i owszem w wolne dni Czarek nawet nawet daje mi pospać....pobudka po 8 to całkiem nieźle....

patlysia współczuje popsutej pralki....i szkoda że przez to nie pobawicie się na weselu...

o właśnie jesli mowa o weselu to wielkimi krokami zbliża się to na którym jesteśmy świadkami czyli za tydz. a ja jeszcze nie mam kilku rzeczy.....np. dodatków do sukienki..... chce mieć czerwone dodatki i potrzebuje jakieś kolczyki i bransoletkę w kolorze czerwonym i kwiatka do włosów.....gdzie mogę dostać takie cudeńka????? macie jakieś sprawdzone miejsce????

Witajcie. Ale fatalna pogoda i to akurat na wekend majowy:-(
My dzisiaj z Maksiem sami urzędujemy,bo W w pracy. Obiadek zjedzony, zaraz biore się za muffiny. Na wieczór jedziemy na urodziny do taty. Więc oprócz prezentu zabierzemy babeczki.

elza zdrówka dla Czarka!

Patlysia współczuje kłopotów z pralką,oby szybko udało się zakupic nową :tak:

maltanka hehe ale wiesz brudne dziecko to szczęśliwe dziecko :-)

gon1a i jak humorek Maciusia?

anaconda no no chyba wpadłaś w oko kierownikowi :-)

Madzienka super,ze uporalaś się z porzadkami w szafie, ojj u mnie też byc sie przydały:tak:

marz super ze udało się odpocząć.

reklama
Witajcie, my mimo aury za oknem dzisiaj pospacerowałyśmy....

Elizka w Olimpie są dwa sklepy Akcesoria i tam jest dużo dodatków w różnych kolorach...może tam się uda...
zdróweczka dla Czarusia!!!

Sunday muffinki mniam mniam..
przede mną jeszcze dwie szafy ale jakoś nie za bardzo chce mi się do nich zaglądać....

Patlysia współczuje problemów z pralką

my jutro mamy komunię i tak strasznie nie chce mi się na nią iść...ale co zrobić...:blink:

Do góry