reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

anaconda dzisiaj idziesz na noc?

sunday tak mam długi weekend yupi

Witajcie
My już zaczęliśmy długi weekend dwa piętra wyżej:-D
Dzisiaj miałam ruch w pracy jak na targu, ale o dziwo nie jestem wcale zmęczona i nie odczułam tego:-D
a jutro wolne yupiiii:-)

reklama
Anaconda udanej nocki...oby inwentaryzacja szybko skończyła się....a Maja jutro dała pospać

Iwonka udanego wypadu w góry...

siuski udało się złapać i juz nawet mam wyniki wszystko ok...

My planowaliśmy jutro wypad na działkę ale coś pogoda nie chce nas rozpieścić więc pewnie zostaniemy w domu:tak:

spokojnych nocek i udanych długich weekendów...

Witam. Dzieciaki śpią, a mnie coś dokucza brzuch:no:. Dzisiaj zrobiłam pranie bo nazbierało się :tak:, jakoś szybciej brudzą chłopaki swoje ciuchy:-p:-D. Pogoda była sprzyjająca do szybkiego wyschnięcia ubrań:tak:. A teraz słyszę jak leje za oknem:eek:.
Hejka :-):-):-)
Wy macie długi weekend a ja niedługo znowu jadę do pracy na nockę bo dzisiaj mamy inwentaryzację i z tego co mi mówili to siedzi się dotąd dokąd nie spisze się wszystkiego ze swojego działu :szok::szok::szok: mam nadzieję, że mi to sprawnie pójdzie i nie będę siedzieć do rana tym bardziej że przecież dzisiaj do 15 pracowałam :crazy::crazy: no cóż takie uroki marketów :sorry2::sorry2:
Życzę Wam miłego wolnego bo ja jutro zamierzam spać do oporu :-D:-D
Oby inwentaryzacja szybko i sprawnie poszła:tak:

Anaconda udanej nocki...oby inwentaryzacja szybko skończyła się....a Maja jutro dała pospać

Iwonka udanego wypadu w góry...

siuski udało się złapać i juz nawet mam wyniki wszystko ok...

My planowaliśmy jutro wypad na działkę ale coś pogoda nie chce nas rozpieścić więc pewnie zostaniemy w domu:tak:

spokojnych nocek i udanych długich weekendów...
Super, że wyniki Lenki są ok:tak:

Majówka cudowna rok temu pamiętam ze ledwo szlam pcajac wozek tak słonce dawało....mielismy dzisiaj w planach Zamosc ale nie w taka pogode mi się nie chce:sorry2:P widzac jak rano wyjelam wszystko z szafekkuchennych aby wkoncu to przebrać wzial dzieci i pojechal do Naleczowa pokarmić kaczuszki:-Dchyba się tym przerazil i wolal się ewakuowac:-):-)takze już się ogarnelam i nastawiłam sosik o kotlecików......

Anaconda no tak jakbys zatrudnila się tdzien później ominela by cie pierwsza inwentaryzacja:-Do której wrocilas.....

Milego spokojnego weekendu;-)

Witam

Marz masz rację pogoda tak beznadziejna, ze nic sie nie chce, nawet wolne tak nie cieszy:sorry2: tez pamiętam jak w tamtym roku grzało słońce:tak:
misia, antuanet, iwonka mam nadzieję, ze u Was cieplej i nie musicie siedzieć w pomieszczeniu:sorry2:
anaconda jak tam po inwentaryzacji? o której skończylas? co do umowy sama zobaczysz czy bedziesz chciała tam zostac, chociaż szczerze to ''wszędzie dobrze gdzie nas nie ma'':sorry2:
Zaraz biorę sie za jakiś obiad i trzeba posprzątac trchę. Miłego weekendu:tak:

Hejka :-):-)
Wróciłam o godz.1 w nocy i z tego co się zorientowałam to raczej nie ma szans żeby wcześniej wyjść :no::no:
A czy się wyspałam - nie bardzo bo chyba już jestem zaprogramowana na ranne wstawanie i sama się obudziłam po godz.7 ale zamierzam zdrzemnąć się popołudniu :tak::tak:
Pogoda faktycznie się popsuła, my też myśleliśmy że może do teściowej się pojedzie jak będzie piękne słonko ale w tym przypadku to zostajemy w domu :tak::tak:
Marz Ty za porządki w szafkach kuchennych się zabrałaś a ja zamierzam wreszcie pochować wszystkie zimowe kurtki :tak::tak:
Motylla jak my jedziemy na wieś to Maja zawsze w brudnych ubraniach wraca :-D:-D:tak::tak:
Madzienka super że wyniki moczu Lenki dobrze wyszły :tak::tak: może pogoda się poprawi i będziecie mogli na działeczkę się wybrać :tak::tak:
Maltanka wyobraź sobie jaki u mnie w pracy był wczoraj ruch, normalnie ludzie wszystko wykupili jakby przynajmniej przez tydz sklepy były pozamykane :szok::szok::szok: ja miałam mieć jutro wolne ale z racji tego że lody wykupione to niestety jutro muszę pracować i to wszystko powykładać na nowo :sorry2::sorry2:
A ja dzisiaj kopytka robię z sosem pieczarkowym :tak::tak:

hejka!!!! ale mamy weekend gdzie to słońce?????

madzienka dobrze że z Lenką wszystko ok....że wyniki dobre....zdrowe, piękne, grzeczne dziecko i na dodatek dziewczynka...kurcze jak to zrobiłaś ja też takie chce:-):-):-)

justynka no to super że Michaś dostał się tam gdzie najbardziej chciałaś

iwonka i jak tam udało Ci się gdzieś zaliczyć depilację?????

anaconda jak po inwentaryzacji???? dużo miałaś roboty
a jak Twoi nowi koledzy z pracy jacyś fajni??? H daje popalić i to nieźle.... ostatnio np zabierała dzieciom kanapki z talerzy gryzła po czym wypluwała gdzie popadło.....masakra dzieci w spokoju nawet śniadania nie mogą zjeść

marzenka przestraszył się że go zagonisz do roboty :-D:-D wolał kaczki karmić..:-):-)ha ha ha wycwanił się ten Twój mąż....ale chyba Tobie tez to na rękę bo mogłaś w spokoju posprzątać

Zyc nie umierać wyleguje się w lozeczku z słuchawkami i muzyczka w uszach o mamo kiedyś myslalm ze nie będę miała już dla siebie ani chwili ale jednak:-);-)wkoncu jest ich coraz więcej.....

Elza przepisu nie ma na dzieci:-D:-Dchociaz taki przydalby się teraz dla mojego P bo on jak i M mecza mnie o ksiezniczke i siostrzyczke:zawstydzona/y::szok:powariowali??????:-D
Anaconda to Cie przetrzymali...miej drzemki zycze...
Sienio i jak wzielas się za sprzątanie i gotowanie:happy2:

Chlopaki pospali się w samochodzie wiec obiad to chyba na kolacje dzisiaj zjedza:sorry2:

Witajcie o aurze za oknem nie wspomnę...

Miało być gorąco i jak zwykle pomylili się..dobrze że śnieg nie pada, no podobno w Hiszpanii i Francji napadał....

My dzisiaj w domu zrobiłam porządki w szafie w sypialni pozbywając się za małych garniturów i starych koszul Pawła oraz weselnych sukni, których i tak już nigdy nie zamierzam założyć...kurtki popakowane, pora powyjmować letnie ubranka:tak:

Anaconda
i jak kolega posprzątał magazyn...szkoda że z jutrzejszym wolnym nie udało się...ale lody to jutro raczej sprzedawać się nie będą;-)

Marzenka następnym razem musimy ich zgrać to i moi pojadą a ja będę miała możliwość porządnie posprzątać
Szczęściara

Eliza hehehe dzięki...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry