reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie. Jeszcze jutro i 5 dni wolnego....ojj tak...

anaconda fajnie, ze umowe dostałaś taka jak chciałaś :-)
super wekend za Wami..

elza masz racje, czas za szybko płynie...

iwonka trzymam kciuki za pomyślne odwołanie:tak:

misia super, udanego wypoczynku:-)

Marta jaki gość?
Zdrowka!

Madzienka zdrówka dla Lenki:-)

Justyna udanego długiego weekendu :-)

MotyllaJak sie mieszka?

gon1a a ja wlasnie oglądałam że pogoda ma byc kiepska....

reklama
Witajcie
ja dzisiaj normalnie do domu wróciłam
:-D i stwierdziłam, że nawet mam dużo czasu do końca dnia :-p
w piątek Hubert w przedszkolu miał jakieś zajęcia o wodzie i teraz mamy w domu fascynację wodą i doświadczeniami
:-D

madzienka pw...zaraz napiszę

mandziula dostałam, dostałam, doszły...?

sienio no nie bardzo z tym czasem wolnym, bp co mi z tego jak ja mam wolne, a reszta w pracy i w przedszkolu:baffled:

gon1a u nas podobno te płatne nadgodziny to 1 raz w historii:baffled: a praca to i u nas do domu się zabiera jak trzeba

eliza jeszcze tylko osiem godzin, yupi, yupi, yupi:-)

anaconda ty się ciesz, że do końca czerwca dostaniesz szybciej na stałe umowę, ja bym się trzymała póki co

Nareszcie mam lapka :-) w końcu mogę normalnie napisać, a nie jak przez tel:wściekła/y:. Mieszkamy już w Nałęczowie:-):tak:, pierwszego dnia to Krystek chciał wracać do domku czyli tam gdzie mieszkaliśmy, może trochę przez to, że W. dopiero w środę do nas dołączy. Dzisiaj jest już lepiej .Rano było chłodno ale popołudniu zrobiło się bardzo fajnie. Koło domu mamy trochę piachu:-D i chłopaki się nim bawili, wyjęłam im przybory do piaskownicy:tak:, teraz to duże samochody mogą na dworze trzymać:tak:. Dzieciaki wcale nie chciały do domu wchodzić i Radek pomagał mi wyprowadzać psa:-D, a później to i Krystek z nami poszedł. A jak pies szedł koło rowerku Krystka to mój syn stwierdził, że Totek mu zje rower:-D
Motylla jak tam przeprowadzka, szybko poszło?? Trzymam kciuki za odwołanie:-)

Witam,
My już po spacerku, dzisiaj zimno i wietrznie. Tak, więc za długo nie pobyliśmy na dworze. Michał teraz drzemie, nastawiłam kolejną partię prania(jak to w poniedziałki zawsze bywa;-)). Obiadek mam od mamusi więc i stanie nad garami mnie omija. Ale za to mam w planach pieczenie sprzątanie i pakowanie! jutro wyjeżdżamy:tak:
Przeprowadzka bardzo sprawnie poszła:tak: Szerokiej drogi życzę:tak:

Witam słonecznie.
Chrzciny udane i to baaardzo, choć wiecie jak nie lubię zaskakujących zwrotów akcji - uroczysty obiad przenieśliśmy do knajpki znajomej - jestem pełna podziwu bo z dnia na dzień naszykowała wszystkiego i to w takich ilościach na 8 osób że po drugim daniu nie mieliśmy siły na deser o torcie nie wspominając. Paweł całkowicie się rozłożył :crazy: - na dwa fronty go wzięło i przez niego te zmiany, bo mógł gości pozarażać, tortu nie robiłam i z chlebem też dałąm sobie spokój z tych samych względów. Za to w kościele :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:;-);-) czekała nas niespodzianka (wiecie kto specjalnie przyjechał;-))- ROKi przespał wszystko :-p. I mamy zaproszenie do LBN na Chmielewskiego:tak:.
Justynko, Antuanet, Misiu, Mandziulko udanej majówki.
Madzienka, inhalujcie się żeby nic się nie rozwinęło Lenusi.
Super, że chrzciny się udały:tak: Zdrówka podsyłam dla Pawełka:tak:

witam,
auto naprawione...jutro rano ruszamy:-)
Udanego wyjazdu życzę:tak:

MotyllaJak sie mieszka?
Mieszka się dobrze:-), nie ma porównania z mieszkaniem w bloku.

Witam się wieczorowo madzienka już jesteśmy cali i zdrowi na miejscu! Mam nadzieję że Lenka już lepiej z katarkiem... marta1981 super że chrzciny udane!Oby Pawełek szybko wyzdrowiał, ale Was wzięło... misia2010 szczęśliwej podróży, super że autko naprawione. iwona07 trzymam kciuki żeby Cypek z odwołania się dostał... anaconda super że się wdrożyłaś już w nowy system pracy... My od wczoraj lenimy się w Wiśle, Kubuś szybko się zaaklimatyzował ale Wiki coś się buntuje, nie chce się bawić, jeść, ogólnie maruda...Mam nadzieję że jutro już będzie lepiej. Dzisiaj pozwiedzaliśmy Wisłę i Ustroń, jutro może na dolinki jakieś wyskoczymy. Pogoda dzisiaj była piękna, termometr na rynku pokazywał 24 stopnie. Więc mam nadzieję że jutro też będzie ładnie, spokojnej nocki.

hej hej nadaje z posterunku pracy....1 dziecko przyjdzie gdzieś koło 8 więc mam chwilkę....jejku jak się cieszę że jeszcze dzisiaj i dłuuuuuggiiii weekend:-):-):-):-) szkoda tylko że pogoda do bani:no::no::no: ale może się poprawi...

anaconda super że dostałaś umowę która w jakiś sposób Cię zadowala....ale myślę że po tych 2 m-cach na pewno Ci ją przedłużą jak zobaczą jaką jesteś świetną kobitką:tak::tak::tak:

maltanka fajnie jest wróci do domu i stwierdzić o matko dopiero ta godz.:-D:-D:-D dobrze że już nie łapiesz nadgodzin skoro i tak za nie nie płacą....

motylla mieszkanie w domku ma swoje uroki....fajnie że chłopaki lekko się aklimatyzują....ja jak się przeprowadziłam do Czarek przez 2tyg prawie nic nie jadł tak przeżywał

antuanet bawicie się dobrze i pogody życzę....wracaj wypoczęta i pięknie opalona...

madzienka jak tam nosek Lenki.....lepiej z katarkiem?????

WSTAWAĆ ŚPIOCHY......

Witajcie ale pusto tutaj...

u nas po katarku już prawie śladu nie ma i niech tak zostanie...
zrobiliśmy badania krwi i nic nie wyszło...jeszcze tylko mocz...ale jak go złapać w ten woreczek:sorry2:

Antuanet super że już na miejscu...odpoczywajcie!!!

Elizka dziękuje jest ok....

Misia super że autko zrobione....udanego wypadu

i wszystkim udanych weekendów...

Witam,

Iwonka wow w góry jedziecie:-)ale Wam fajnie:tak:w takim razie udanej majóweczki:-)

Antuanet, Misia i dla Was miło spędzonej majówki życzę:-)

Anaconda, Eliza dostał się tam gdzie chciałam, na Kustronia:tak:

Madzienka zdrówka dla Lenki...dobrze że badania wyszły ok...ja to sama nie wiedziałabym jak złapać siuśki u dziewczynki...z chłopakami łatwiej:-D;-)
Tak, M dostał się do przedszkola, razem z Justysią Emilki:happy2:

Sunday upragnione wolne?;-)

Dzień dobry wszystkim, jeszcze tylko 4 godzinki i rozpoczynam dłuuuuuugi weekend, już się nie mogę doczekać:-) chciałam jeszcze dziś wieczorem na depilację do jakiegoś salonu skoczyć, ale tak zostawiłam to na sam koniec i nie wiem czy wypali:sorry2:

Justynka a dziękuję dziękuję, Wam też spokojnego wypoczynku życzę;-)

Anaconda dobrze, że na krótszy okres umowa, zawsze to szybciej do umowy na stałe :-p

Madzienka
uuu, siuśki złapać, powodzenia:sorry2: dobrze, że po katarku ani śladu:tak:

Motylla chłopaki pewnie szybko zapomną, że jakaś przeprowadzka;-)

Antuanet udanego wypoczynku z piękną pogodą;-)

I Wszystkim wyjeżdżającym i zostającym na miejscu, udanego weekendu:happy2::happy2:

Długiiiiiiii weekend :-) !!! Maks odebrany, jesteśmy w domku zjemy coś i za godzinke idziemy na plac bo Maksio umówił się z kolegą ;-)

Iwonka oby wizyta u kosmetyczki wypaliła :tak:

Justynka tak juz jest :-) Super ze Michaś dostał się tam gdzie chciałaś...:-)

Madzienka dobrze ze u Was juz jest ok :tak:

elza i jak juz wolne?

Antuanet super ze juz jesteście na miejscu:-) Odpoczywajcie :-)

Motylla to fajnie ze juz sie zaklimatyzowaliscie :-) i fajnie,ze mamy kogos w Nałęczowie ;-)

maltanka masz długi weekend?

reklama
Hejka :-):-):-)
Wy macie długi weekend a ja niedługo znowu jadę do pracy na nockę bo dzisiaj mamy inwentaryzację i z tego co mi mówili to siedzi się dotąd dokąd nie spisze się wszystkiego ze swojego działu :szok::szok::szok: mam nadzieję, że mi to sprawnie pójdzie i nie będę siedzieć do rana tym bardziej że przecież dzisiaj do 15 pracowałam :crazy::crazy: no cóż takie uroki marketów :sorry2::sorry2:
Życzę Wam miłego wolnego bo ja jutro zamierzam spać do oporu :-D:-D
Madzienka wiesz że nasz lewiatan jutro otwarty :szok::szok::szok: jak mi sprzedawczyni powiedziała to uwierzyć nie mogłam :no::no: super, że Lence katarek odpuścił a z tym łapaniem siuśków to i ja miałam spory problem jak Maja była mniej więcej w wieku Lenki :tak::tak:
Justyna super że Michaś dostał się do tego przedszkola co chciałaś i super że z Justysią Emilki będziecie mogły czasem się spotkać w szatni ;-);-):tak::tak::-D:-D
Motylla to fakt mieszkanie w domku ma swoje uroki zwłaszcza wiosną i latem :tak::tak: wypuszczasz dziecko na podwórko i masz spokój a nie to co wychodzenie z nim na plac zabaw :tak::tak:
Sunday to i tak u Was jakoś dziwnie bo w tej szkole co Maja ma chodzić to już od wczoraj mają wolne :sorry2::sorry2: i jak udało się spotkanie Maksia z kolegą? :confused::confused:
Iwonka no nie Ty na sam koniec jeszcze depilację zostawiłaś ;-);-):-D:-D
Maltanka pożyjemy zobaczymy jak to dalej będzie ;-);-):tak::tak: fajnie tak wcześnie wrócić do domu i mieć całe popołudnie dla siebie :tak::tak:
Elza a może ja nie zechcę z tymi ludźmi pracować ;-);-):-p:-p nareszcie Twój ukochany dłuuugi weekendzik :-D:-D a jak H nadal daje popalić? :confused::confused:
Antuanet to przyjemnego pobytu i oby pogoda Wam dopisała :tak::tak: i rób dużo zdjęć to nam się potem pochwalisz :tak::tak:
Dobra zmykam się szykować bo za godzinkę trzeba ruszać :sorry2::sorry2:

Do góry