reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

witam dlugo nie zagladalam nie było jak i czasu brak a tu tyle zmian anaconda pracujesz??!!!! super nie wyjezdzasz w tym roku? mandziula super ze Miki dostał sie do przedszkola ja tez MAciusia spróbuje zapisac na spokojna za rok a noz sie uda Zosia juz ochrzczona ostatnio omijam nasz kosciolek i jezdze na msze dla dzieci na poczekajke, polecam dla małych brzdacow bardzo fajna a szum i gwar na niej ze ho ho maltanka u mnie nadgziny tylko sie odbiera wolnymi dniami nie ma mowy o placeniu za nie, ale prace tez niektorzy biora ze sobą ja jest musss
godz 9.40:szok::szok::szok::szok: dacie wiarę Czarek dał mi dzisiaj pospać....ale to chyba przez ten deszcz....a teraz ma karę :szok: bajki bo zrobił mi taką jazdę i tak na prawdę nie wiem o co.....jezu chyba czas kupić worek próżniowy zassać i odłożyć do pawlacza do 18 roku życia :angry::angry::angry: [
dobry pomysł moze skorzystam jak dziewczyny spedzacie dlugi weekend, jakies wyjazdy w nieznane? u mnie planow brak ale zapowaida sie piekna pogoda to moze na dzien gdzies skoczymy zamosc zoo, zwierzyniec albo Bałtów zobaczymy marz rozpoczełąś sezon roerowy? ja tez juz zaliczyłąm autko mialam popsute 3 dni wiec rowerem do pracy jezdziłam, od razu kondycja lepsza i samopoczucie no i w korkach nie musiałam stac ok lece na przepis spokojnej nocki bo jutro do pracki

reklama
Dzień dobry:tak:

Marta zdrówka szczęścia pomyślności z okazji wczorajszych urodzinek:-) Jak się miewa Pablo? mam nadzieję że szpital tym razem nie będzie konieczny:confused:
Maltanka nie fajnie macie z tymi nadgodzinami :baffled:
Anaconda to od której teraz godziny będzie Majeczka w przedszkolu? będzie jej się chciało wstawać?:sorry:
Misia oby mechanik szybko autko naprawił i wyjazdu nie trzeba było przekładać:tak:

Witam. Moje kolejne podejście do napisania postu z tel:wściekła/y: Dzisiaj chlodno ale i tak wyszlam z chłopakami, poszłam zaniesc to odwołanie do przedszkola i Krystek chciał zostać, żeby malowac. Dopiero pod koniec sierpnia bedzie wiadomo czy Krystek bedzie przedszkolakiem.
mandziula,justyna,aluskagratuluje waszym przedszkolakom
anacondajak sie wstawalo o tak wczesnej porze?
martadużo zdrowka zycze zuczkowi:tak:
elzafajnie, że się wybawilas na dyskotece:tak:
misiaoby awaria zostala szybko naprawiona :tak:

Sienio z okazji urodzin, Marz z okazji imienin, Marta z okazji urodzin i rocznicy ślubu - życzę WAM wszystkiego najlepszego!!!

Motylla jak tam przeprowadzka, szybko poszło?? Trzymam kciuki za odwołanie:-)

Witam,
My już po spacerku, dzisiaj zimno i wietrznie. Tak, więc za długo nie pobyliśmy na dworze. Michał teraz drzemie, nastawiłam kolejną partię prania(jak to w poniedziałki zawsze bywa;-)). Obiadek mam od mamusi więc i stanie nad garami mnie omija. Ale za to mam w planach pieczenie sprzątanie i pakowanie! jutro wyjeżdżamy:tak:

Witajcie, gdzie sobotnie ciepełko....

my dzisiaj siedzimy w domku bo Lenka coś mi katarku złapała a wczoraj jeszcze podwyższona temperatura na wieczór pokazała się...dzisiaj odwiedziliśmy nasza panią doktor...osłuchowo na szczęście czysto, uszka też, gardło ok tylko ten katarek w jednej dziurce:eek:więc inhalujemy się i walczymy żeby nic nam się nie wykluło....

Marzenka a Ty świętowałaś i nic sie nie pochwaliłaś???;-)wszystkiego najlepszego!!!!!
Jak zmiany w pracy na lepsze...i jak wycieczka nic nie chwalisz sie :eek:

Justynka potwierdzasz wiadomość Aluski??masz przedszkolaka w domu??jeśli tak to gratulacje
i udanego wyjazdu!!!!

Elizka wczoraj u mamy:-p

Motylla trzymamy kciuki za odwołanie....wy już urzędujecie w Nałęczowie??

Marta jak chrzciny udały sie???

Anaconda widziałaś w Leclercu(przynajmniej na zana są) bluzeczki z monsterkami???

Misia autko zrobione??ruszyliście na weekend???

Antuanet, Mandziulka, Misia, Justyna udanych wyjazdów....kto jeszcze wyrusza na długi weekend???

Witam słonecznie.
Chrzciny udane i to baaardzo, choć wiecie jak nie lubię zaskakujących zwrotów akcji - uroczysty obiad przenieśliśmy do knajpki znajomej - jestem pełna podziwu bo z dnia na dzień naszykowała wszystkiego i to w takich ilościach na 8 osób że po drugim daniu nie mieliśmy siły na deser o torcie nie wspominając. Paweł całkowicie się rozłożył :crazy: - na dwa fronty go wzięło i przez niego te zmiany, bo mógł gości pozarażać, tortu nie robiłam i z chlebem też dałąm sobie spokój z tych samych względów. Za to w kościele :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool:;-);-) czekała nas niespodzianka (wiecie kto specjalnie przyjechał;-))- ROKi przespał wszystko :-p. I mamy zaproszenie do LBN na Chmielewskiego:tak:.
Justynko, Antuanet, Misiu, Mandziulko udanej majówki.
Madzienka, inhalujcie się żeby nic się nie rozwinęło Lenusi.

Witajcie, weekend trochę wyjazdowy miałam i już nie było kiedy zaglądać na BB. W piątek pojechaliśmy do przedszkoli zobaczyć listy, po wizycie w 3 nic, my już wystraszenia ale na koniec okazało się, że się dostał (kawałek od domu, ale ważne że w ogóle:tak:) mimo wszystko i tak napiszemy odwołanie do tych bliżej nas, żeby babcia nie miała problemu z transportowaniem Cypka:tak: Ja w pracy kisnę do 20, ale jeszcze tylko jutro i śmigamy w góry na majóweczkę:-):tak:

Marta jak Twoje chłopaki ??

Elza super, że się wytańczyłaś. Jak victoria, polecasz?

Madzienka zdrówka dla Lenki, oby nic się nie rozwinęło..

Maltanka no to masz trochę tej pracy, nie da się ukryć..

Anaconda to widocznie przeoczyłam;-) możesz jeszcze raz mi się pochwalić:-)?

Biorę się za pracę, poogarniam wszystko przed weekendem, żeby potem spokój był..

Czwartek w Poniedziałek ale fajnie jeszcze jutro i weekendzik....mój ukochany i upragniony....a tak swoją drogą to już maj ale ten czas leci....jak szalony......

anaconda jak Ci się wstaje tak rano????? dajesz radę czy już masz kryzysik????
wiesz mój J też miał focha....ale on jak wychodzi z kolegami na spotkania przy piwku to wtedy jest dobrze....

motylla oby się dostał Krystek z odwołania...mocno trzymam kciuki

justynka do którego przedszkola dostał się Michaś?????

madzienka oby Lence nic się nie wykluło???/zdróweczka podsyłam...

misia szczęśliwej podróży...bawcie się dobrze i odpoczywajcie....pogody

iwonka gratuluje dostania się do przedszkola....ale wiesz nie wiem czy z odwołania się dostanie bo dyr kontaktują się ze sobą i wtedy razem ustalają listę....ale składaj składaj
tak polecam Viktorie szczególnie w piatki....bo wtedy jest 30+ i powiem Wam że czułam się strasznie młodo...a muzyka fajna z dawnych list przebojów jak i z najnowszych..... mi sie podobało ale to kwestia tego co kto lubi...

reklama
Witam :-):-):-)
Dostałam dzisiaj umowę do 30 czerwca :sorry::sorry: miało być na 3 m-ce :baffled::baffled: ale za to pisze że okres wypowiedzenia tylko 1tydz. więc nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło :-D:-D:-D
Wstaje mi się nawet nawet ale już o godz.22.30 padam :tak::tak:
Aluśka Maja co drugi tydzień będzie prowadzona do przedszkola na godz.6.30 :tak::tak: a czy będzie jej się chciało wstawać to raczej wyjścia nie ma, po prostu będzie wcześniej kładziona spać :tak::tak:
Gon1a oj ostatnio zabiegana byłaś bo nic do nas nie zaglądałaś :tak::tak:
Justyna oj to nie opłacało Wam się wracać do Lublina skoro jutro znowu wyjeżdżacie :tak::tak: no właśnie do którego przedszkola dostał się Michaś, do tego co chciałaś?:confused2::confused2:
Motylla no właśnie Wy jeszcze na Felinie czy już w nowym mieszkanku :confused::confused: trzymam kciuki żeby Krystek się dostał do przedszkola :tak::tak: tylko szkoda ze tak długo musicie czekać na decyzję :-:)-(
Marta super że chrzciny udane i w ostatniej chwili udało się przenieść gościnę do knajpki, no i dużo dużo zdrówka dla Pawełka :tak::tak:
Madzienka Twojej Lence też dużo zdrówka podsyłam, oby katarek szybko odpuścił :tak::tak: a bluzeczek monsterek nie widziałam bo nawet nie miałam czasu przejść się po sklepie :crazy::crazy:
Misia super że tak szybko udało się naprawić autko, no i szerokiej drogi jutro :tak::tak:
Iwonka oby odwołanie coś dało i Cypka przenieśli gdzieś do przedszkola bliżej domu :tak::tak:
Elza kryzysu jeszcze nie mam i zapewne w tym tyg też nie będę miała bo przecież mamy 2 dni świąteczne :-D:-D:tak::tak: a co do czasu to faktycznie leci jak szalony :szok::szok::szok:
Zmykam szykować kolację bo Maja chyba zaraz padnie :tak::tak:

Do góry