gon1a
Fanka BB :)
witam dlugo nie zagladalam nie było jak i czasu brak a tu tyle zmian anaconda pracujesz??!!!! super nie wyjezdzasz w tym roku? mandziula super ze Miki dostał sie do przedszkola ja tez MAciusia spróbuje zapisac na spokojna za rok a noz sie uda Zosia juz ochrzczona ostatnio omijam nasz kosciolek i jezdze na msze dla dzieci na poczekajke, polecam dla małych brzdacow bardzo fajna a szum i gwar na niej ze ho ho maltanka u mnie nadgziny tylko sie odbiera wolnymi dniami nie ma mowy o placeniu za nie, ale prace tez niektorzy biora ze sobą ja jest musss
dobry pomysł moze skorzystam jak dziewczyny spedzacie dlugi weekend, jakies wyjazdy w nieznane? u mnie planow brak ale zapowaida sie piekna pogoda to moze na dzien gdzies skoczymy zamosc zoo, zwierzyniec albo Bałtów zobaczymy marz rozpoczełąś sezon roerowy? ja tez juz zaliczyłąm autko mialam popsute 3 dni wiec rowerem do pracy jezdziłam, od razu kondycja lepsza i samopoczucie no i w korkach nie musiałam stac ok lece na przepis spokojnej nocki bo jutro do prackigodz 9.40 dacie wiarę Czarek dał mi dzisiaj pospać....ale to chyba przez ten deszcz....a teraz ma karę bajki bo zrobił mi taką jazdę i tak na prawdę nie wiem o co.....jezu chyba czas kupić worek próżniowy zassać i odłożyć do pawlacza do 18 roku życia [