reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
nie będę ściemniać,że czytałam:no:nastroju nie mam :sorry:w poniedziałek mamy jechać do Rabki a tu dziś się po południu okazało,że coś z hamulcami w aucie nie tak:-:)angry::crazy::no:no i w poniedziałek rano do mechanika a wyjazd...cóż...zobaczymy:baffled:poza tym padam,bo dzis jeszcze dzień pracujący był...ale nie zajrzałam do Was rano,bo chciałam jak najszybciej opróżnić szafę w pracy;-)

reklama
Fcuk, fcuk, fcuk - teraz żuczek :no::crazy::crazy::crazy::-(.

o matko oby reszta się uchowała....
zdróweczka!!!

decydujesz się na niego czy jeszcze nie wiesz...

oczywiście, nawet nie miałam zamiaru wracać po macierzyńskim a teraz jak jeszcze dodatkowo mi pół roku płaca...rewelacja!!!!
to poszalałaś kochana;-)

Eliza z tego co wiem też się Michałek dostał:-)

super...gratulacje dla Michasia....i Justynki

Atali my(czytaj ja i Madziarka) korzystamy z salonu kosmetycznego na Lipowej przy naszym fryzjerze ale czy zagęszczanie rzęs tam robią nie wiem....chcesz numer???
jak się czujesz mamusiu???

Misia współczuję awarii hamulców...ale dobrze że wyszła przed a nie w trakcie wyjazdu!!!!
a jak zdróweczko??

Antuanet
Wy już w drodze czy nadal pakujesz walizki???

Anaconda jak grill u teściówki, co dobrego jadłaś???

Marzenka udała sie wycieczka rowerowa...???

nie wiem czy to dzisiejsza pogoda...czy zmęczenia ale Lenka spała mi prawie cały dzień z małymi przerwami na jedzonko i guganie:tak:

spokojnych nocek

Witajcie
Co za dzień
:angry: rano w pracy, dostaliśmy wiadomość, że najprawdopodobniej zapłacą nam za część godzin, a reszta do odbioru wolne, no wszyscy się wściekli:angry: bo niektórzy mają po 30 h, do tego jutro z rana ma nas teściowa odwiedzić no po prostu super:wściekła/y:

madzienka niestety u nas zazwyczaj codziennie ktoś zostaje, bo tyle jest roboty, to nie tak jak w "prawdziwej budżetówce" w UM miałam luz bluz:baffled: jak to mówią najciemniej pod latarnią:baffled:

marzenka ja też wydłużam weekend o poniedziałek:tak:

patlysia i jak udało się zastąþić smoczek innym?

eliza to co odliczamy? ps gdzie byłaś potańczyć?

antuanet no właśnie my dzisiaj dostali super wiadomość o wolnych dniach za godziny mieli zapłacić za wszystkie:angry:

sienio Wszystkiego Najlepszego!!!

Witam :-) i miłej niedzieli wszystkim życzę :tak::tak:

Maltanka.. mam nadzieje ze jednak zapłaca... ehhh :(

Madzienka, daj nr :) a mają jakąś stronę www?:sorry:

Czuje sie w miare ok;) Juz od kilku tygodni czuje ruchy, ale wczoraj to juz prawdziwe kopniaki :) Nawet J poczuł:tak:

Dzien dobry...my dzisiaj pospalismy do 9:-)
A pogoda za oknem paskudna...ale dzięki deszczykowi wszystko ślicznie zazieleni się....

Marta
raz jeszcze wszystkiego najlepszego...
Jak Wasze zdróweczko?

Atali zazdroszczę kopniaczków:-p

Maltanka oby zapłacili....
A zdradzisz czym Ty się konkretnie tam zajmujesz?
U mnie to nie ma mowy o zostawaniu po godzinach chyba że za zgodą generalnego...a o pracy w domu to nawet nie ma mowy....

Milej niedzieli....

godz 9.40:szok::szok::szok::szok: dacie wiarę Czarek dał mi dzisiaj pospać....ale to chyba przez ten deszcz....a teraz ma karę :szok: bajki bo zrobił mi taką jazdę i tak na prawdę nie wiem o co.....jezu chyba czas kupić worek próżniowy zassać i odłożyć do pawlacza do 18 roku życia :angry::angry::angry:

maltanka tańcowałam w Viktorii..... przykro mi że Wam nie zapłacą za na godziny
atali już czujesz kopniaki.....super
misia współczuje awarii hamulców...oby szybko ją naprawili a podróż była udana

spokojnej udanej niedzieli

witam ija
eliza niezły pomysł z Cz:-D żeby się tak dało...:-D:-D
maltanka oj nieciekawie że nie zapłaca z musicie siedzieć...
dostałaś moje PW???
madzienka super masz w pracy ja to nie dość ze musze w soboty to jeszcze wieczorami siedzę:no::no: teraz zresztą też mam dużo roboty wieć jak tylko Zosia śi to ja nad literaturą ślęczę.....
fajnei ztym urlopem, ciesze isę bo trochę dłużej w domku zostanę:tak::tak:
atali super ze kopniaczki już są, Moja Z cały czas się wierciła:tak::tak:
misia oby hamulce szybko mechnik naprawił i udanego wyjazdu:tak:

A Miki dostal się do przedszkola blisko mojej pracy, wiec bedziemy razem jeźdxić i państwowe przedszkole trochę ns finansowo odciązy, juteo bede dzwonić do pozostalych przedszkoli bo tam listy mają byc dopiero po niedzieli:confused2:

dzisiaj pogoda nieciekwa, ale moje dzieci nei znają litości i od 6 jesteśmy na nogach... nie wiem co jest Mikiemu, zawsze był śpiochem:-D:-D:-D:-D
my jeszcze dzisiaj w odwiedziny jedziemy i chyba zacznę sią pakowac bo jutro wyruszamy do rodziców:tak:
a tymczasem życzę miłej niedzieli:tak:

Witajcie

elza
dobze atali napisała do cudzych dzieci trzeba mieć cierpliwość a dla swojego juz nie stracza:confused2: duzo słyszałam o tej Victori i mielismy sie tam wybrac kiedyś, ale wiesz jak to jest z tym planowaniem:sorry: super, ze sie wybawiłaś, trzeba dziewczyny korzystac, bo ten czas leci nieubłaganie:confused2:
maltanka uuu szkoda ze nie za wszystko zapłacą, bo ladnie byś finansowo wyszła na takich nadgodzinach, ale za to bedziesz mogła spędzic czas z rodziną:tak:
marta jak u Was?
madzieńka tych dni pracujących po 10 godzin mam 5 w miesiącu, a ze mnie nie było to musiałam nadrobić:sorry: slicznie wygląda Lenka w spodenkach i bluzeczce, taka maleńka dziewczynka:tak:
mandziula fajne, ze bedziecie z Mikim razem do pracy i przedszkola jeżdzić i finansowo zawsze lżej:tak:

Pogoda sie zepsuła a mielismy plany odwiedzenia do Kazimierza, albo Nałeczowa ale nic z tego:sorry:
Miłej niedzieli

Oglądała któraś z Was Panaceum? Mam wielką ochotę wybrac sie na to do kina, bo zapowada sie ciekawie:tak: moze ktoś sie skusi? tylko czasu m trochę brakuje :(

Ostatnia edycja:
mandziula super że Miki dostał się do tego przedszkola zawsze taniej i wygodniej jak będziesz jeździła do pracy
udanego wypadu do rodziców....może trochę odpoczniesz i pośpisz...

sienio nie oglądałam tego filmu...a ja jeszcze mam ochotę obejrzeć film "Oszukane" oglądałam kiedyś reportaż na ten temat i film może być ciekawy....

madzienka jak żyjesz?????obiadek u teściowej czy mamusi???? a może w domu????

reklama
Hejka :-):-):-)
My już w domku i zaraz kolacja i spanko bo jutro wszyscy wychodzimy razem przed godz.6.30 :szok::szok::szok: jak mój J będzie miał pierwsza zmianę to będzie mnie do pracy podrzucał i potem po pracy też będzie mnie odbierał więc ja tylko co drugi tydz. będę sama jeździć :tak::tak::tak:
Muszę tylko podanie do przedszkola zanieść, że zmieniam Majki godziny pobytu :tak::tak:
Pogoda dzisiaj się popsuła i to bardzo ale wczoraj było pięknie i sezon grillowy otwarty :tak::tak:
Marta jak tam po chrzcinach? I jak Żuczek ni wylądował tym razem on w szpitalu? :confused::confused:
Maltanka no to jednym słowem Was przerobili, też bym była zła na Twoim miejscu :tak::tak:
Elza no no Ty i dyskoteki - ale Ci dobrze mnie by J nie puścił :no::no:(ale dodam że we Włoszech to sobie odbijałam :-p:-p;-);-):tak::tak::-D:-D)
Misia to całe szczęście że teraz tą awarię odkryliście a nie podczas jazdy, z hamulcami nie ma żartów :no::no: oby szybko Wam to zrobili i obyście mogli wyjechać na planowany urlop :tak::tak:
Aluśka, Justyna gratulacje dla waszych przedszkolaków :tak::tak:
Mandziula dla Ciebie też, będziesz teraz miała wielkie ułatwienie zabierając Mikiego ze sobą :tak::tak:
Madzienka karkóweczka wczoraj królowała :-D:-D:tak::tak:

Do góry