reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

My już z przedszkola wróciłyśmy, Maja zje obiad i zmykamy na plac zabaw :tak::tak: a wieczorem J zawozi Maję do teściowej bo jutro obydwoje pracujemy ale to dobrze taka piękna pogoda to Maja cały dzień jutrzejszy spędzi z babcia na ogrodzie i powdycha świeżego powietrza :tak::tak::-D:-D a my po pracy do niej dojedziemy i otwieramy sezon grillowy :-D:-D:-D
Mirosia super że Olek dostał się do Waszego przedszkola, zobaczysz jaka to wygoda mieć przedszkole pod nosem :tak::tak: oby teraz tylko Marzenkę przyjęli :tak::tak:
Madzienka mówisz ze i dla siebie coś upolowałaś?! To warto się wybrać ;-):-D:-D:tak::tak:

reklama
My w domku, zaraz po wizycie zwinęliśmy się bo akurat M przyjechał ze śniadaniem do mnie a i na salę przyszedł chłopak z wymiotami i gorączką więc pielegniarka kazałą nam szybko uciekać.
Więcej nocką. Chrzciny wisiały na włosku bo już prawie chrzestnego odwołałam a i on i chrzestna też ze stolicy musi dojechać, nie wspomne że mój przyjaciel ( wiecie który;-);-):-p) miał chrztu udzielić.:cool2:
Dzięki za ciepłe słowa

Witam piątkowo:tak:

Wpadłam się pochwalić że Martynka od września będzie przedszkolakiem:-)

Marta dobrze że wypuścili Was do domku:tak:
Madzienka to świetnie że z tym macierzyńskim się udało:-)
Sienio wszytskiego naj -najlepszego z okazji urodzinek:-)
Mandzula, Mirosia fajnie że wasze dzieciaczki też znalazły się na listach do przedszkola:-)

Witajcie

Dziekuje dziewczynki bardzo za życzenia:tak: jakoś dzień miałam nienalepszy, bo po pierwsze 10 godzin w pracy a po drugie jakoś tak średnio miło było:sorry2:

antaunet udaneg wyjazdu, odpoczywajcie i wielu miłych atrakcji życzę:tak:
madzieńka super wiadomości rok macieżńsiego to wielka różnica:tak: dobrze, ze Julcia bedzie jeszcze mgła być przedzkolakiem:tak: mimo, ze jest zdolna i w szkole poradziłaby sobie to niech sie cieszy beztroskim dzeciństwem:tak:
aluśka, mirosia super, ze sue udało z przedszkolem:tak:
marz fajnie, ze zamieniłaś halę na kameralny pokoik:tak:
marta oj dobrze, ze jesteście juz w domu, bo w waszej sytuacji cięzko było pewnie zapanować nad sytuacją w domu, szczególnie cieżko przeżył to pewnie Pawełek:sorry2: zdrówka dla Was wszystkich

Miłej nocki

Anaconda wiesz że ja tam zawsze coś wygrzebie....dzisiaj znowu się panie ze mnie śmiały że zakaża mi wstępu:-D:-D:-D
jak samotny wieczór, poszłaś wcześnie spać czy korzystałaś z wolnej chaty:-p
udanego grillowania u teściówki....

Sienio ile jeszcze dni po 10 godz. będziesz pracować??

Aluska gratulacje dla przedszkolaczka!!!!

Antuanet, Misia
udanych weekendowych wyjazdów....

Marta a dla Was zdróweczka!!!!

Elizka a Ty znowu gdzie nam zaginęłaś...już weekend!!!!!

spokojnych nocek!!!!

madzienka moja kochana jestem nie zniknęłam tylko wczoraj nie zaglądałam ale mam wytłumaczenie....m.in wczoraj wieczorkiem koleżanka wyciągnęła mnie na dyskotekę....wróciłam o 3 nad ranem wytańczona po wszystkie czasy.....na prawdę świetnie się bawiłam....chyba tego było mi trzeba...

gratuluje Ci i Sylwii dłuższego urlopu macierzyńskiego....decydujesz się na niego czy jeszcze nie wiesz...

sunday skąd to mulenie z samego rana....chcesz nam coś powiedzieć;-);-)

sienio spóźnione ale jakże szczere życzenia....Wszystkiego co Najlepsze....buziaki

antuanet ale Ci fajnie masz taki długi weekend majowy....gdzieś wyjeżdżacie????

mirosia, mandziula, aluśka gratuluje dostania się waszych pociech do tych cudnych placówek oświatowych....
p.s ciekawe czy Michałek justynki się dostał???? któraś coś wie????

anaconda udanego grillowania z teściową.....

marta zdrówka dla Was....trzymaj się

udanej soboty

reklama
Witam :)

Marta, ojjj ale sie do was cos przyczepilo... Jak żuczek?

Madzienka, Mandziula, ale suuuper z macierzynskim!!! :)

I gratulacje dla wszystkich Przedszkolaków!!!!

Anaconda , Tobie gratuluje pracy:-) Cos przeoczyłam ;) gdzie pracujesz?;)

TYle było mojego pisania, bo Sz. przyszedł;) Wyspał się ponad 3h w południe to teraz będzie szalał..;)

Eliza, ehh, no niestety, taka praca, cudze dzieci cie wkurzą, że do swoich cierpliwości nie starcza...

I mam pytanie... :) Szukam jakiegoś dobrego salonu kosmetycznego - jakies zabiegi na twarz pod oczy, szukam w necie i szukam i nie moge się na nic zdecydować, możecie coś polecić???
I myslałam o zagęszczeniu rzęś , robiłyście cos takiego? Wesele brata mam niedługo i chce się na bóstwo zrobić :-D:-D

Do góry