normatywna
Fanka BB :)
Anaconda .. żyję i bardzo bym chciała połazić z Justynką i Michałkiem na spacerki ale nie było nam dane ostatnio a to prze chorobę N a to pogoda do d... a ostatnio to musiałam chuchać i dmuchac na N bo jutro do Kajetan jedziemy koło Wawy na badania słuchu i bardzo się boję Jedziemy raniutko a o 8:30 N musi zasnąć i mamy wielki dylemat jak to zorganizować szok ale innej godziny nie można było ustalić... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA NATALKĘ oby badania wyszły pomyślnie chodzi mi o to zdrowe uszko żeby nie było z nim problemów.. bardzo się boję...
senio hehe dobre z tą sukienka, ja też tak mam.. coś mi się podoba a jak założę to jakies takie przyciasne
Justynka spacerki odbijemy sobie w następnym tyg jak będzie ładnie na dworze no i jak oblecimy już wszystkich lekarzy bo jeszcze nam został neurolog i musze znaleźć Logopedę..
A własnie czy zna któraś z Was moze jakiegoś dobrego LOGOPEDĘ ?? Natalka potrzebuje opieki logopedycznej...
senio hehe dobre z tą sukienka, ja też tak mam.. coś mi się podoba a jak założę to jakies takie przyciasne
Justynka spacerki odbijemy sobie w następnym tyg jak będzie ładnie na dworze no i jak oblecimy już wszystkich lekarzy bo jeszcze nam został neurolog i musze znaleźć Logopedę..
A własnie czy zna któraś z Was moze jakiegoś dobrego LOGOPEDĘ ?? Natalka potrzebuje opieki logopedycznej...