reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Anaconda .. żyję i bardzo bym chciała połazić z Justynką i Michałkiem na spacerki ale nie było nam dane ostatnio a to prze chorobę N a to pogoda do d... a ostatnio to musiałam chuchać i dmuchac na N bo jutro do Kajetan jedziemy koło Wawy na badania słuchu i bardzo się boję :baffled::no: Jedziemy raniutko a o 8:30 N musi zasnąć i mamy wielki dylemat jak to zorganizować :baffled: szok ale innej godziny nie można było ustalić... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA NATALKĘ oby badania wyszły pomyślnie chodzi mi o to zdrowe uszko żeby nie było z nim problemów.. bardzo się boję...
senio hehe dobre z tą sukienka, ja też tak mam.. coś mi się podoba a jak założę to jakies takie przyciasne :-D
Justynka spacerki odbijemy sobie w następnym tyg jak będzie ładnie na dworze no i jak oblecimy już wszystkich lekarzy bo jeszcze nam został neurolog i musze znaleźć Logopedę..
A własnie czy zna któraś z Was moze jakiegoś dobrego LOGOPEDĘ ?? Natalka potrzebuje opieki logopedycznej...

reklama
Dobry wieczór. Ale pogoda dzisiaj była... marzenie:-) pranie wywiesiłam na dworze, część pościeli przewietrzyłam, mam nadzieje że jutro tez tak będzie bo druga część czeka.

sienio a co to za impreza???

anaconda wow szacun za lepienie...:zawstydzona/y:

Madzienka jak kontrola u gina?

mirosia i jak? trzymam kciuki :-)

iwonka udanego wekendu w stolicy:-)

Justynka dzięki, chrypki juz prawie nie ma, ale za to katar wirusowy jest :baffled: inhalujemy się, psikamy do noska i bierzemy witaminki, mam nadzieje,ze pomoże. No i cały czas ten syrop od pulmonologa.

Marta narazie jestem chetna na spotkanie, ale jest jeszcze troszke czasu więc nic nie obiecuje...

misia I jak zakupy?
super wyjazd Wam sie szykuje :tak:

Motylla obieranie marchewki na czas... nieźle...

misia anaconda sienio Motylla elza talia Madzienka Justynka to była kontrola, nic sie bardzo nie zmienilo więc za pół roku znowu.

Antuanet i jak Wikunia???

normatywna trzymamy trzymamy!!! Daj znac!!!

Normatywna bardzo mocno, zaciskam kciuki za badanie!!! czekam na esa po badaniu...A spacerki to na pewno sobie odbijemy i te na pieszo i te rowerkowe:-);-):tak:Niestety z logopedą nie pomogę, nigdy nie korzystaliśmy z takiej porady. Ale pamiętam że Emilka chodziła z Natalką do takiej poradni może ją zapytaj:tak:

Sunday super że nic złego się nie dzieje:tak:, dobrze że pilnujesz tych kontroli:-)

Mój mały Misio śpi, duży;-) ogląda film a ja chyba wskakuje do łóżka bo rano jedziemy na Czechów:tak:

witam się dzisiaj dość późno....ale po pracy pojechałam z czarkiem do koleżanki tej u której mam być starszą...potem J zabrał Cz a my pojechałyśmy do plazy.....oglądałam sie za sukienką ale nic ciekawego nie było....za to kupiłam sobie płaszczyk i spódniczkę...

anaconda a dlaczego czekasz na wrzesień...?????

misia i jak fryzurka Natalki....????butki kupione????fioletowe???

justynka u nas też smerf kucharz zagościł....i następny też pewnie będzie bo ma być strażak....a tego Cz nie przepuści :-):-)

mirosia super że chcą Cię zatrudnić....a co to za firma???? zdradzisz coś???

iwonka udanego weekendu w wawie...pogody życzę

sienio ja też właśnie zastanawiam się nad majtkami wyszczuplającymi do sukienki....gdzie masz imprezkę???

normatywna kciukas zaciśnięte....nie martw się na zapas...wszystko będzie dobrze....
moja koleżanka jest logopedą...ale przyjmuje tylko prywatnie

sunday kontrola ale czego???? bo ja chyba nie w temacie....

madzienka wszystko w porządku po wizycie???? jak tam z Wikusią antuanet????

Nie wiem czemu ale wydawało mi się, że dziś jest piątek. Dzisiaj zaliczyłam dłuższy spacerek z moimi chłopakami i byliśmy też na placu zabaw,poślizgali się na ślizgawkach :-D i piaskownice odwiedzili chociaż więcej śniegu w niej było niż piasku ale dzieciaki się wybawiły. Wróciliśmy do domu trochę posiedzieliśmy i znowu wyszłam tym razem tylko z Krystkiem, poszliśmy do apteki, a później pospacerowaliśmy sobie, Krystek wziął ze sobą psikawkę z wodą i chciał podlewać ogródek:-D za bardzo nie mógł go znaleźć,więc podlewał trawkę i ptaszkom też chciał dawać pić i troszeczkę wody znalazło się też na samochodach.

Hej!
Ja po rozmowie kawlifikacyjnej i chyba chcą mnie przyjąć:-( i mam doła i stresa, bo M jeszcze taka mała, a z drugiej strony wiem, że ciężko o pracę, a za 2-3 m-ce będę jęczeć że chcę do pracy już iść. Ehhhh a szłam na te rozmowy do tej firmy, tylko, żeby się sprawdzić... No nic, jeszcze czekam na potwierdzenie że na sto procent mnie chcą, ale koleś dał mi do zrozumienia dzisiaj na koniec rozmowy, że chcą mnie przyjąć, chyba że tak strasznie ściemniał;-)
.
Trzymam kciuki za twoją prace:tak:

Anaconda .. żyję i bardzo bym chciała połazić z Justynką i Michałkiem na spacerki ale nie było nam dane ostatnio a to prze chorobę N a to pogoda do d... a ostatnio to musiałam chuchać i dmuchac na N bo jutro do Kajetan jedziemy koło Wawy na badania słuchu i bardzo się boję :baffled::no: Jedziemy raniutko a o 8:30 N musi zasnąć i mamy wielki dylemat jak to zorganizować :baffled: szok ale innej godziny nie można było ustalić... TRZYMAJCIE KCIUKI ZA NATALKĘ oby badania wyszły pomyślnie chodzi mi o to zdrowe uszko żeby nie było z nim problemów.. bardzo się boję...
senio hehe dobre z tą sukienka, ja też tak mam.. coś mi się podoba a jak założę to jakies takie przyciasne :-D
Justynka spacerki odbijemy sobie w następnym tyg jak będzie ładnie na dworze no i jak oblecimy już wszystkich lekarzy bo jeszcze nam został neurolog i musze znaleźć Logopedę..
A własnie czy zna któraś z Was moze jakiegoś dobrego LOGOPEDĘ ?? Natalka potrzebuje opieki logopedycznej...
Mocno zaciskam kciuki za badanie:tak:&&&&

elza co chcesz sobie kupić?? nie grzesz:-D:-D a imprezę mam w KAzimierzu, ale dokładniej to nic nie wiem:sorry2:
normatywna trzymam kciuki za Natalkę, oby badanie wyszło poprawnie:tak: Jeśli chodzi o logopedę, to znam taką dziewczynę z osiedla, ona przyjmuje prywainie, ale ma rewelacyjne podejscie do dzieci:tak:ile kosztuje to nie wiem:no:
sunday super, ze nic złego sie nie dzieje:tak: a impeza z pracy nikt nie wie z jakiej okazji, pewnie bedą nas chcieli jakoś potem wykorzystać:baffled: dowiedzieliśmy sie tylko,ze przewidziane sa liczne atrakcje, ale jakie to do dziś nie wiadomo:-D

Ostatnia edycja:
Witam z rana :-):-)
No pogoda całkiem całkiem mimo braku słonka :tak::tak: i tak się z rana zastanawiałam jaką kurtkę Mai włożyć :confused::confused:
Elza Tobie bieliznę wyszczuplającą?! :szok::szok: Weź nie grzesz !!!!!!!!!
Normatywna powodzenia na dzisiejszych badaniach :tak::tak: a co do logopedy to moja koleżanka chodzi tutaj do tego centrum medycznego na Kompozytorów Polskich i jest zadowolona a i ja widzę poprawę w mowie Julki :tak::tak:
Sienio szalonej imprezki życzę :tak::tak:
Sunday to dobrze że wszystko w porządku na kontroli :tak::tak: jaki syrop dała Wam pulmonolog :confused::confused: oj fakt wczoraj była pogoda jak marzenie i dzisiaj oczekuję takiej samej :tak::tak:
Motylla u nas na placu zabaw już prawie wcale śniegu nie ma i wczoraj już widziałam, że maluchy biegały :tak:
Madzienka a co Ty od wczoraj zamilkłaś? Jak po wizycie u gina, dostałaś pozwolenie na kolejnego bobaska ;-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p

witam porannie
nie zaglądalam bo mnie jkaieś doły dopadły, na zczęscie już jet ok
pogoda super wiec troche spacerujemy, wczoraj rozwiozłam dokumenty do przedszkoli, w jednym mi pani od razu powiedziała zę szans nei ma bo nie jesteśmy z LBN:no::no: potem byłyśmy z Zosią w pracy trochę i jakoś tak mam teraz głowe zaprzątnietą różnymi myślami, zę nie wiem co mam robić ze sobą....

mirosia trudna decyzja przed tobą, a co to za praca???
eliza a ty co chcesz wyzczuplać??????? nie bluźnij kobieto!!!!!!!!!!
sienio ciekawe co od w chcą... miłej zabawy
motylla oj, dzieciaki teknią za zabawą na placach:tak:
madzienka jak po wizycie???
sunday super, zę po wizycie wszysko ok:tak:
normatywna trzymamy kciuki za Natalkę:tak:

my dzisiaj znowu sami urzędujemy... rano super udaje nam się ogarnąć i wybrac do przedszkola, najgorsze są wieczory kiedy trzeba towarzystwo spac polożyć.... zobaczymy jak to dzisiaj bedzie...

kto chętny na kawusie?????

Witajcie. Ja wczoraj przezyłam komszar... po 21 jeszcze W nie było na szczęście M spał, kot z balkonu przyniósł mi do domu nietoperza- matko dziewczyny jak ja sie przestraszyłam... po pierwsze dźwięk po drugie nigdy nie widziałam na własne oczy no i ten trzepot skrzydeł :baffled: jakos udało mi się uciec do M pokoju i tak czekalam godzine na W jak wroci z pracy i go wygoni... nocke miałam nieprzespaną, teraz głowa mi pęka więc dzień będzie do du.. :wściekła/y:

mandziula a to jest jakis przepis ze nie jestescie z Lbn to nie przyjmą?

anaconda mamy imunoglukan, pijemy do konca butelki i idziemy po recepte na następną buletke. zobaczymy co będzie bo już mamy katar i kaszel...a tylko tydzien w przedszkolu :-(

sienio a w jakim hotelu ta impreza?mojej kol z pracy mąż jest w jednym szefem kuchni....to moze akurat...;-)

Motylla dobrze ze udalo Wam się pospacerować:-)

elza mam tłuszczaka w piersi...

Justynka a po co na czechów?

Zjeżdżają jutro do nas znajomi na wekend... potrzebne mi znowu jakies menu, macie coś nowego dobrego do polecenia????

reklama
Hej jestem jestem....

Moja niemiecka pogodynka pokazuje dzisiaj 15 stopni i słoneczko wiec mam nadzieje ze nie myli się i na spacerek niedługo ruszymy....
:tak::tak:
Beatka
idziesz???
Wiecie że już w plazie stroje kąpielowe się zaczęły, tylko brzuch trzeba zgubić:-p:-p:-p

madzieńka jak po wizycie?

Madzienka
i jak po wizycie u gina, wszystko w porządku??

Madzienka jak kontrola u gina?

madzienka wszystko w porządku po wizycie???? jak tam z Wikusią antuanet????

Madzienka a co Ty od wczoraj zamilkłaś? Jak po wizycie u gina, dostałaś pozwolenie na kolejnego bobaska ;-);-):-D:-D:-D:-p:-p:-p

madzienka jak po wizycie???

Dzięki dziewczyny, na wizycie wszystko ok...droga wolna na kolejnego bobaska:-D:-D:-D:-D
tylko umówiłam się z panią doktor że przy następnym wytnie mi co nieco z brzucha żebym była laska....;-):-D

Karlity mama jest logopedą, więc moze napisz do niej...

powodzenia na badaniu, trzymamy mocno kciuki!!!!

sienio ja też właśnie zastanawiam się nad majtkami wyszczuplającymi do sukienki....gdzie masz imprezkę???

co???dobreZobacz załącznik 551702majtki wyszczuplające to mi się przydadzą...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

my dzisiaj znowu sami urzędujemy... rano super udaje nam się ogarnąć i wybrac do przedszkola, najgorsze są wieczory kiedy trzeba towarzystwo spac polożyć.... zobaczymy jak to dzisiaj bedzie...

kto chętny na kawusie?????

Mandziulka zakopujemy wszelkie doły...:tak:
ja na kawkę chętna, właśnie P mi robi:-p
wiem coś o samotnych wieczorach...ale kto jak nie my damy radę...
Kiedy umawiamy się na jakiś spacerek z dziewczynami???

Sunday o matko...wcale się nie dziwię ze schowałaś się u Maksia...
Oby dzisiejszy dzień był ok...

Mirosia i jakie wieści..trzymamy kciuki nadal...

Sienio udanej imprezki!!!!

Macie pozdrowienia od Marzenki, w wolnej chwili zajrzy;-)

miłego dnia

Ostatnia edycja:
Do góry