reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witajcie,witajcie:-)
no wreszcie wiosna przyszła i nastrój od razu lepszy:-):-)nawet na wymianę opon w aucie na jutro się umówiłam:tak:Stacho w domu z babcią zbiera się do spania;-)Natalka w przedszkolu(trochę płakała:-() a ja w pracy z kawusią:tak:
fryzjer wczoraj bardzo udany...nawet pani zaplotła Natalce dobieranego warkoczyka:szok:jak zgram fotki to pokażę:tak:zakupy też udane...Natalka bogatsza o dwie pary bucików...jedne z Barbi różowe:baffled:drugie jakby inaczej fioletowe:-D
justyna jak głowa dzisiaj?
mirosia i co z pracą?wiem,że to trudna decyzja,ale z autopsji wiem,że chwila oderwania od pieluch jest ważna dla zdrowia psychicznego;-)a co to PH?:confused::zawstydzona/y:
iwonka udanego wyjazdu:tak:
madzienka jak wizyta u ginki?
anaconda chyba odwiedzę Cię skoro masz tyle pierogów;-)
normatywna trzymam kciuki:tak:
elza weź mnie nie denerwuj z tymi wyszczuplającymi majtkami:angry:madzienka no weź...kolejna:angry:
mandziula odganiam dołki:tak:
sunday o matko...nietoperz:szok:

reklama
Witam. Chłopaki bawią się klockami, więc mam chwilę na bb:-). Na dworze na prawdę fajnie się robi :tak:, ja już zaliczyłam sklep bo pustki w lodówce były, pojechałam autkiem, żeby nie dźwigać zakupów:-D. Pomału będę się szykować na dworek z chłopakami:tak::-).
elza79;Ciekawa jestem na co ci majtki wyszczuplające:confused:, ja u ciebie żadnego wystającego brzucha nie widziałam.

sunday; Współczuje przeżyć z nietoperzem
mandziula; Dobrze, że humorek się poprawił:tak:.
Madzienka;Super wieści z wizyty:tak:
Madzienka, Anaconda: Przyjemnego spacerowania:-)
misia2010;Fajnie, że fryzjer i zakupy udane:tak:

Witajcie, a ja już w pracy, w końcu założyłam buty wiosenne:-) Przebieram nóżkami do końca pracy i ruszam na podbój stolicy:-D

Elza :laugh2::laugh2: Tobie majtki wyszczuplające?

Mirosia odezwali się?

Misia PH to przedstawiciel handlowy;-)

Mandziula wyganiamy dołki:tak: pewnie w pracy coś zobaczyłaś/usłyszałaś...

Sunday nietoperz, o zgrozo, ja bym krzyczała w niebogłosy:-p

Normatywna z logopedą nie pomogę...

Justynka co załatwiacie na czechowie?

my już w domku, wiosenny deszczyk nas pokropił...może razem z Beatką urośniemy(byle nie wszerz:-D)
dzięki Beaciu za towarzystwo....:tak:Lenka zgodnie z twoimi przypuszczeniami śpi dalej...;-)

Iwonka udanego wypadu do stolicy!!!!

Misia super że wypad do fryzjera i zakupy udane...
oj uwierz że przydałby się takie majteczki:zawstydzona/y:

Witam i ja.

Zadużi nie popiszę bo mała mi śpi na rękach. Ma stan podgorczkowy i od 11 w zasadzie ciągle drzemie. Rano zapisałam ją na poniedziałek do lekarza bo oczywiście na dzisiaj brak numerków, ale ja teraz okazało się że ma temperaturę to przedzwoniłam i mnie wcisnęli na 16. i jeszcze do tego pokasłuje tak więc wolę żeby ją przed weekendem obejrzała doktorka. A dopiero co sie chwalilam ze dzieci zdrowe:crazy:

Wczoraj O był na dniu otwartym w przedszkolu, na poczatku sie zestresował ze chce go tam zostawić i sie rozpłakał, ale potem już sie fajnie bawił.

Myślę że w przyszłym tygodniu będą dzwonić z tej pracy.

Witam,
Rano na dworze było całkiem fajnie a teraz wieje halny i kropi:baffled:a ja miałam w planach suszenie prania na balkonie...

Sunday o matko współczuję Ci wczorajszych przeżyć:no:, dobrze że W odnalazł to i wywalił na dwór. Na czechów jeździliśmy do laboratorium:tak:

Motylla jak tam spacerek?

Madzienka, Anaconda super że zaliczyłyście wspólny spacerek:tak:

Anaconda
miałaś rację, dyrektorki przedszkoli pierwsze co to patrzą na podanie na ile godzin zapisuje się dziecko:baffled:nawet się z tym nie kryją...

Sienio udanej imprezki:tak:

Eliza wyszczuplająca?? Chyba miałaś na myśli pogrubiającą bieliznę:tak: Czarek chodzi do przedszkola nr 54?

Misia a dziekuję moja głowa całkiem znośnie dzisiaj:-), wow to Nalatka mała strojnisia:tak:pewnie ma więcej butów od mamy:-D

Mirosia
zdrówka dla M!!!

Mandziula przenosisz Mikołaja do innego przedszkola, dlaczego?

Iwonka udanego wyjazdy weekendowego:-):-) na Czechowie mamy laboratorium:tak:

Zasiadam z popołudniową kawką bo jakoś sen mnie zmorzył :baffled::baffled:
Tak było ładnie i już kropi :crazy::crazy: a ja muszę z Mają spacerek zaliczyć bo to wskazanie p.pulmonolog :baffled::baffled:
Madzienka ja również dziękuję za towarzystwo a Twój wózek to jest mi bardzo na rękę przy zakupach ;-):-p:-D:-D:-D Twoja Lenka coraz bardziej podobna do Julci :tak::tak: no weź wypluj te słowa bo ja nie chcę rosnąć w szerz już i tak mi się sporo przytyło :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Justyna nie ma co owijać wszędzie kasa się liczy :crazy::crazy: już wszystkie podania złożyłaś, na ile godzin zapisałaś Michasia? :confused::confused:
Sunday o kurcze ale miałaś wczoraj przeżycia :szok::szok:, chyba bym zrobiła to samo co Ty :tak::tak: zresztą już kiedyś pisałam jak mieszkaliśmy u teściowej jak znalazłam mysz w szafce pod zlewem to już do kuchni nie weszłam aż J wrócił z pracy, nawet obiadu nie ugotowałam :no::no:
Iwonka powodzenia w Wa-wie :tak::tak::tak: niech Ci szybko czas w pracy zleci :tak::tak:
Mirosia dobrze że udało się zapisać na dzisiaj do lekarza, dużo zdrówka podsyłam bo kawka czeka :tak::tak::-D:-D;-);-)
Misia zapraszam zapraszam :tak::tak: oj masz małą damę w domu, my nieraz z Mają jak idziemy do sklepu obuwniczego to ona zawsze przymierza buciki na obcasiku, a we Włoszech to sobie takie sandały upatrzyła jak dla dorosłej kobiety - na koturnie takiej ze 3-5cm :szok::szok::szok: i to najlepsze że podobno mam jej je kupić jak tam pojadę :-D:-D:-D
Motylla i jak udał się spacerek z chłopakami czy deszcz Was do domu przegonił? :confused::confused:

Anaconda tak, już do wszystkich złożyłam...zapisaliśmy od 8 do 17;-)
Ja już po dwóch kawkach, ale jak bym się położyła koło M to chwila i by mnie nie było:-D

reklama
pada a my musimy zaraz po Mikiego jechać...
rano zaliczyyśmy spacerek, umnie już tulipany i żonkile powylazily z ziemi:tak:
justyna zmieniam przedszkoe o w tym ciagle opłaty podnoszą i przestaje mis ie to opłacać, no chyba zę jakimś cudem zacznę wiecej zarabiac to go tu zostawię bo blisko:-D:-D
madzienka oj chce mi się pojechac do ludzi tylko nie zawsze mam jak... a na spacerek to musimy się umówić:tak::tak:
anaconda ale z Mai modnisia:-D:-D:-D

Zośka mi się jakas nerwowa zrobiła, chyba przez pogopdę... idę przytulac bo się drzeć zaczyna:no:

Do góry