reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Witam,
Nie wiem czy to ciśnienie kiepskie czy mam jakieś przesilenie wiosenne ale jestem nie do życia, głowa pęka, ratuję się kawą liczę że postawi mnie na nogi bo w kuchni czeka na mnie duży garnek ciasta naleśnikowego i przymusowy spacer na pocztę.
Rano zaliczyliśmy z Michałkiem spacer i M naciągnął mnie na książeczkę o smerfach z figurką smerfa kucharza, kolejna nowinka Deagostini.

Anaconda wyszpiegowałaś muchę? Bleeee nienawidzę ich:no:, Ulepiłaś pierogi?

Sunday
jak zdrówko Maksia?

Sienio oho ciekawy wyjazd szykuje się dla Julci:tak:, no i jak jej wrażenia po lekcji w szkole?

Iwonka dlaczego nie odzywasz się??

Madzienka buziak dla Lenki za 2 miesiąc:-)

Patlysia
i jak poszczepienna nocka?

Marta ja też nie dam rady w weekend

Talia jeszcze na plac nie wchodzimy, bo on w połowie w śniegu a druga połowa to bajorko:tak:. Super że wycieczka autobusem spodobała się Gabi:-). Michał też uwielbia taką jazdę i jeszcze najlepiej jakby siedział z przodu bo wszystko widzi:-D

Antuanet
dobrze że jesteście już w domku:tak:

reklama
Hej!
Ja po rozmowie kawlifikacyjnej i chyba chcą mnie przyjąć:-( i mam doła i stresa, bo M jeszcze taka mała, a z drugiej strony wiem, że ciężko o pracę, a za 2-3 m-ce będę jęczeć że chcę do pracy już iść. Ehhhh a szłam na te rozmowy do tej firmy, tylko, żeby się sprawdzić... No nic, jeszcze czekam na potwierdzenie że na sto procent mnie chcą, ale koleś dał mi do zrozumienia dzisiaj na koniec rozmowy, że chcą mnie przyjąć, chyba że tak strasznie ściemniał;-)

Przepraszam, ze tylko o sobie, ale jeszcze nic nie zdążyłam podczytać BB.

Witajcie, my dopiero teraz zawitaliśmy do domu- łapalismy słoneczko na zapas:tak:
justyna heh mnie też Emilka wczoraj namówiła na tego smerfa- dobrze, że tylko 4,9 zł..., a do lekarza jeździmy do dr Toborek, do tej przychodni przy kadremie;-), a nocka ok- przespał całą:tak: Oby kawka pomogła;-)
sienio i jak Julka po prawdziwej lekcji?
mirosia a co z M, kto będzie się nią opiekował jak pójdziesz do pracy?
anaconda jak pierogi?

Witajcie, zaczynałam tutaj Wam wczoraj dwa razy pisać i ciągle mi ktoś w pracy przerywał, aż w końcu skończyłam i poszłam do domu, o:tak: piękne słoneczko mamy, ah piękne:-) my jutro najprawdopodobniej wybywamy na weekend do Wawy, oby pogoda nam dopisała:sorry2:

Justynka jestem jestem, tylko taki mały poślizg miałam, wybacz:sorry2: Wiesz co, ja też dzisiaj jakaś nie do życia. Znaczy głowa mnie nie boli, ale spać mi się strasznie chce ( a spałam długo):baffled:

Mirosia super by było jakbyś dostała tę pracę:tak: a odpowiada Ci, w sensie czy w Twoim zawodzie, i inne różne kwestie?

Antuanet dobrze, że jesteście już w domu. Co to w ogóle było?

Atali ogromne gratulacje i za maluszka i za prawko za pierwszym razem!! super!!:-)

Anaconda z czym pierogi robisz? A do września to czemu czekasz? bo wracasz z Włoch pewnie?

Ja dzisiaj od rana pranie na balkonie suszę, a teraz idę jakiś obiadek skonsumować. Miłego dnia dla Was

No właśnie co do M to mnie najbardziej martwi bo musiałaby iść na cały dzień do klubu, chyba że uda mi się znaleźć kogoś żeby się do września ktoś nią zajął, ale tak na szybko to raczej mało realne i nie wiem czy mnie stać na to.

Iwonka ogólnie odpowiada mi branża, praca niełatwa bo to PH, więc lekko nie ma i praca w terenie.

Witajcie, ale dzisiaj pogoda zdradziecka, więc uważajcie...na słoneczku bosko, cieplutko a w cieniu zimny wiatr...

my z Lenka dzisiaj pospacerowałyśmy...a zaraz zmykam na wizytę do ginki....

Mirosia mocno trzymamy kciuki, pisz co to za praca i czy potwierdzili!!!!

Patlysia super że nocka spokojna...

Anaconda jak pierożki???kto zjadł moje obiecane???

Justyna współczuje bólu głowy....

Sienio czekamy na wieści jak spodobała się szkoła Juleczce...

Marta nie wiem czy dam radę w weekend ale w poniedziałek na pewno spotkamy się:tak:

Misia udanych zakupów bucikowych....

co do Anetki to wolałabym żeby ona Wam wszystko opisała bo jeszcze coś przekręcę...Antuanet jak nocka, odezwij sie...

tyle zapamiętałam, miłego popołudnia

M właśnie wcina drugiego naleśnika i jak zje to ruszamy na spacerek...

Patlysia to dobrze że nocka spokojna:tak:

Iwonka u mnie też pranie na balkonie:tak:

Mirosia super z tą pracą...i nawet chyba długo nie szukałaś, co?

Madzienka powodzenia na wizycie:tak:

Misia udanych zakupów:tak:

Maja na basenie a ja do domu przyszłam bo znowu Anki nie ma więc nie będę tam bezczynnie siedzieć :-p:-p wolę popisać tutaj z Wami :-):-)
Pierogów nalepiłam 60 i mam dosyć na najbliższy m-c :no::no:
Pogoda piękna, aż szkoda ze to na dzisiaj to lepienie sobie wymyśliłam bo powinnam jakiś długi spacerek zaliczyć zamiast w kuchni stać :tak::tak:
Madzienka Twoje pierogi zjadł mój J ale dzisiaj nalepiłam nowych więc zapraszam :tak::tak::-D:-D powodzenia u gina :tak::tak:
Sienio no jakoś nie było mi dane się dzisiaj zdrzemnąć a szkoda szkoda ;-);-):-D:-D jak tam wrażenia Juleczki, mojej Mai bardzo się podobało jak mieli wyjście do szkoły :tak::tak:
Iwonka zgadłaś :tak::tak: to udanego wypadu do Wa-wy życzę, a kogo tam macie że tak często tam jeździcie? :confused::confused:
Mirosia ja bym brała na Twoim miejscu tą pracę bo za 2-3 m-ce możesz już czegoś takiego nie znaleźć :tak::tak:
Misia pochwal się nową fryzurką Natalki :tak::tak: i jak buciki zakupione? :confused::confused:
Justyna muchy nie słyszę więc mam nadzieję ze wyfrunęła sobie :-D:-D:tak::tak: mnie tak wczoraj głowa bolała pod wieczór że aż przeciwbólowego brałam, a Tobie po kawce przeszło :confused::confused: ooo naleśniki ja też muszę zrobić bo dawno nie było :tak::tak:
Patlysia no właśnie deszcz zapowiadają a ja dzisiaj prawie cały dzień w domu spędziłam, a to może ostatni taki ładny w najbliższym czasie :-:)-(

mirosia myślałam, ze z MArzenką zostane babcia, ale warto spróbowac z ta pracą:tak: teraz jest podobno naprawde ciezko coś znależć a moze praca Ci podpasuje:tak:
madzieńka jak po wizycie?
iwonka udanego wypadu, ja mam ochote sie wybrac, ale poczekamna cieplejsze dni:tak:
justyna co robiłaś z calego garnka ciasta neleśnikowego?

Jula pierwsze co powiedziała zapytana o szkołę, to ze to strasznie daleko i gdyby wiedziała, ze tyle trzeba isc to by chyba nie poszła:-D szkoła ogólnie jej sie podobała, byli na sal gimnastycznaj na której był W-F i pokazywała cwiczenia jakie duze dzieci robiły, głośny dzwonek tez był ok i fajnie ze zrobili zajecia plastyczne przyktórych pomagały dzieci ze starszych klas:tak: W sklepie spotkałam mamę chłopczyka z Juli grupy i ytam jak sie podobało w szkole a jego mama a to, ze jak sie dowiedział to powiedział, ze nie idzie do szkoły, bo jest jeszcze za mały i został dziś w domu:laugh2:
Kurcze tak mi po głowie chodzą te pierogi meksykańskie...ale piegogów nie bede lepić, moze zrobie jutro cos takiego w cieście naleśnikowym:blink:

Kurcze mierzyłam dziś sukienkę na jutrzejszą imprezę i nie wygląda to najlepiej, moze jakąs wyszczuplajacą bieliznę kupie i jakos da rade :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry