reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy są tu jakieś mamy z Lublina?

Hejka...
Anaconda, Madzienka fajnie że spacerek udany... :happy:
Sundy ja tez nie lubię takich atrakcji.. współczuję :-p
Dziewczyny złe wieści :-:)sad: płakać mi się chce no ale cóż przeżyjemy musimy ... Natalka nie słyszy na jedno uszko a na drugie też ma niedosłuch i to około 50 % więc nie dobrze :/ za m-c jedziemy znowu ale na dłużej bo do szpitala nas przyjmą i prawdopodobie po kolejnych badaniach będzie miała N aparacik albo będa rozważać implant na prawe ucho :baffled: jejku jak mi szkoda tej mojej bidulki i dlatego tez potrzbujemy Logopedy bo bedzie potrzebowała Natalka pomocy na stałe z logopedą i raczej nie bedę sobie mogła pozwolić na prywatne wizyty... nie wiem jeszcze jak czesto będziemy musieli z nią uczeszczać na takie zajęcia... Kurcze nie popisze więcej bo jestem padnieta.... i smutna papa trzymajcie się ...

reklama
Piątek, piątunio!!! :tak::tak::tak: Wiosenny deszczyk skutecznie ochłodził powietrze i zmarzłam wracając do domu.

normatywna buziaczki dla Natalci!!! Ja niestety nie pomogę z logopeda, mam tylko z nimi doczynienia w pracy a oni pracują w poradniach, tam może przejdź się i podpytaj.

mandziula ale super, swoje pierwsze wiosenne kwiaty :-) i jak Miki?

Justyna usnełaś??

anaconda Madzienka super ze spacerek udany :-)

Justynka W to dziwil sie że ja się bałam... ale potem spytał: "Czy jestem Twoim rycerzem?" :laugh2: ale bez kitu JEST!!!

mirosia jak MArzenka???

iwonka no i ja krzyczałam aż dziwne że M się nie obudził. Udanego wekendu!

misia super,ze fryzjer udany, czekamy na foteczki :-)

Piszecie o tych majtkach, teraz to chyba jakis sezon jest bo w kazdym sklepie prawie je widać. Mi też by się przydały... bo zamiast diete trzymać to u mnie w piekarniku golonka :-)

Hej hej,hop, hop witajcie
Nareszcie piątek i chociaż dzisiaj w pracy miałam robiłam coś czego najbardziej nie lubię, szybko zleciało i nareszcie jutro wolne.
U nas po woli, Hubert chodzi do przedszkola, gdzieś tam smarknął, ale natarłam go na noc i się rozeszło, jeszcze inhalacje zrobimy.

W pracy co dzień dzień wariata, ci ludzie na prawdę powariowali
:no: i na mniej pracy się nie zapowiada.

W między czasie kupiliśmy też fotelik Hubertowi,bo w tamtym już ciężko się mu jeździło.

Coś mi weszło w szyję i mnie boli od 3 dni, aż nie mogę głową ruszać, a do tego głowa dzisiaj wrrr

sunday
witaj w klubie ze zmartwieniami

atali aaaaa Gratulacje!

mirosia dawno cię nie była?jak u ciebie? mam nadzieję, że lepiej ps. pochwal się co to za rozmowa była i gdzie będziesz pracować? co to jest PH?

misia no właśnie fajnie macie z tym zadaniowym czasem pracy

anaconda jej jak to zleciało, Maja już do szkoły idzie

patlysia już większy fotelik? a to nie za wcześnie?

justyna puszczasz Michałka do przedszkola? wybierasz się do pracy? ps. smerfy mówisz, a książki kupujesz jeszcze?

anaconda jak pierogi polepione? zostało ci trochę

iwonka udanego weekendu

sienio jak impreza?

mandziula zmieniasz Mikołajowi przedszkole?

sunday :-D:-D:-D sorki też przeżyłam kiedyś nietoperza w domu

normatywna trzymajcie się, z logopedą nie pomogę

Witajcie, a ja już w pracy, w końcu założyłam buty wiosenne:-) Przebieram nóżkami do końca pracy i ruszam na podbój stolicy:-D
Szerokiej drogi i udanego wypadu do stolicy życzę:tak:

Witam i ja.

Zadużi nie popiszę bo mała mi śpi na rękach. Ma stan podgorczkowy i od 11 w zasadzie ciągle drzemie. Rano zapisałam ją na poniedziałek do lekarza bo oczywiście na dzisiaj brak numerków, ale ja teraz okazało się że ma temperaturę to przedzwoniłam i mnie wcisnęli na 16. i jeszcze do tego pokasłuje tak więc wolę żeby ją przed weekendem obejrzała doktorka. A dopiero co sie chwalilam ze dzieci zdrowe:crazy:

Wczoraj O był na dniu otwartym w przedszkolu, na poczatku sie zestresował ze chce go tam zostawić i sie rozpłakał, ale potem już sie fajnie bawił.

Myślę że w przyszłym tygodniu będą dzwonić z tej pracy.
Zdrówka życzę :tak:

Motylla jak tam spacerek?
Udany, spacerowałam z Radkiem, Krystek został z tatą w domu:tak:

Motylla i jak udał się spacerek z chłopakami czy deszcz Was do domu przegonił? :confused::confused:
Na spacerku byłam tylko z Radkiem i było bardzo przyjemnie na dworku, a zaczęło padać jak już w domu byliśmy;-)

Hejja:-) Na temat pogody to ja już nic nie powiem:crazy: aaa rozmawiacie o tych majtkach, ja mam takie:-D kupiłam je tydzień przed tym jak dowiedziałam się, że w ciąży z Kubą jestem także prawie nówka, tylko, że wydałam prawie stówę a mają te druty wzdłuż tali i one się strasznie wbijają w piersi więc zakładam tylko na wielkie wyjścia a i tak jest w nich strasznie niewygodnie i zaraz marzę o tym żeby je zdjąć:-D;-)
maltanka
- on w ten 0-13 już się nie mieści bo wielki jest i jeździ w tym od 9 kg, może posmaruj sobie szyję czymś rozgrzewającym i owiń szalikiem? mi to pomaga bo zawsze jak mnie gdzieś obwieje to tak mnie boli.
normatywna no ja niestety też nie pomogę z logopedą ale sił Ci życzę:tak:
sunday to ciekawy wieczór miałaś;-)

Maltanka jaki fotelik kupiliście Hubertowi???

Anaconda i co ruszyłyście na spacerek mimo deszczu??wiesz o której Lenka wstała???o 15.40:-p:-p:-p

Normatywna trzymamy kciuki żeby słuch juz się nie pogarszał, Natalka miała problemy ze słuchem od urodzenia???pw

Sunday od dzisiaj nowa gazetka w pepco i jakie fajne bluzeczki chłopięce są w naszym tylko nie wiem jak z rozmiarami....

moi już wypluskani wrócili do domu:tak:

reklama
u mnie już cisza, stado śpi, a ja się biorę za herbatkę:tak::tak:
jakoś dałam radę ich ogarnąć, ale Miki nie rozumie że trzeb abyć ciszej jak usypia zosia, wiec trochę cieżko było... ale madzienka masz racje kto da radę jak nie my???? super, ze Lenka ci tak ładnie dosypia, moja menda budzi się jak tylko zatrzymam auto:-D:-D ale na dworze pospała dziś ponad 3 godzinki
normatywna rzeczywicie nieciekawie ze słuchem Natalki... życze wytrwłości, a z logopedą niestety nie pomogę, jeszcze nei mieliśmy do czynienia z takim specjalistą
maltanka jaki fotelik kupiliście????
sunday ale miałas wieczór, dobrze, ze "rycerz" przybył z odsieczą:-D:-D

Do góry